Hur kan man stärka reglarna på taket med sina händer

Hur kan man stärka reglarna på taket med sina händer

12 October 2017Täckbrädor är ett av de enklaste sätten att dekorera väggen eller taketTäckbrädor är ett av de enklaste sätten att dra väggar eller potolokVagonka - ganska populärt sätt att dekorera väggen och taket. De främsta orsakerna till denna utbredda fodret är lätt att installera, en presentabel utseende och även livslängd. Dekorera rummet clapboarden kvalitet material kommer att tjäna dig mycket längre än de andra alternativen. Naturligtvis inte att bli besviken i sin säng, är det nödvändigt att ta hänsyn till några viktiga nyanser av anläggningen.


Installation av trä foder upp i taket med sina händer

Trä väggpaneler - en av de mest praktiska och vackra alternativ headliner. Notera att trädet är perfekt för bostäder, men inte väljer träreglar på platser med hög luftfuktighet. Fukt deformerar naturmaterial.

trä trim är hållbara, det är alltid relevant och mysigtträ trim är hållbara, det är alltid relevant och mysigt

Med trä trim kommer du att märka hur rummet är fyllt med naturliga smakämnen, och luftcirkulation sker fritt och utan förlust av värme i rummet.

Installation av trä fodret sker i flera steg:

 • Ta minst tak rengöring. Om behovet av att göra värme och ljudisolering med särskilda plattor. Var särskilt uppmärksam på att skydda framtiden för foder mögel och rost.
 • Gör en ram för framtiden foder. Materialet timmer passar räkningen perfekt. Men om luftfuktigheten i rummet är möjligt, sedan använda en metallram. Emellertid traditionellt trädet är fäst till basen av samma material.
 • Innan du sätter på britsen ramen lämna materialet i rummet på dagen eller två. Trädet ska anpassa sig till temperatur och luftfuktighet.
 • Då bandet redo för skärning, mäta avståndet mellan väggarna och subtrahera 4 mm på varje sida. Sådant spelrum är nödvändigt för att panel skulle expandera i fallet med temperaturåterkoppling. Samma sutur lämnas mellan den första skenan och parallellt med väggen.
 • För fastsättning på guiderna använder spikar, skruvar eller klyaymery. Välj metoden för fastsättning till smaken och erfarenhet. Fasteners vinkelrätt mot rälsen utförs.
 • Det första fästet bifoga följande, insättningsslitsens i låset bifogade brädor. För att säkerställa full kontakt med korten bör vara noga med att spika baren med en gummiklubba. Var så noga med att inte skada styrelsen. För större säkerhet, använda tunna trä pinnar. Sätt pinnar i spåret fast plankor och knacka på det. Upprepa proceduren några Metakhim, och kan räkna med ett utmärkt resultat.
 • Det sista steget blir installationen av sockeln, som will hide den vänstra leder, samt fullständig bild av taket. Se till att passa sockeln och konsistens och färg till huvud trädet.

Hur fixar plast beläggen på taket

Plastpaneler fästs i taket på samma sätt som träpanel. Men till skillnad från trä, har PVC-material ett antal funktioner.


Den största fördelen är den enkla uppföljande vård, samt enkel installationDen största fördelen är den enkla uppföljande vård, samt enkel installation

Plastfoder har följande egenskaper:

 1. Låg kostnad. I jämförelse med den avancerade träplatta PVC oerhört ekonomisk.
 2. Färger och målning. Utanför Fodret av PVC kan vara helt annorlunda. Du kan välja plattan som ser ut som ett träd, och du kan hitta enkla paneler som passar under färgen i inredningen.
 3. Fuktbeständighet. Paneler av plast kan installeras, och badrum och kök, och på någon annan plats. Fukt påverkar inte materialet.
 4. möjligheten för deformation under inverkan av extrem värme, och blekning under solljus.
 5. Bräcklighet. Var försiktig när du använder plast: minsta effekt kan leda till sprickor och andra deformationer. Återställa taket kan bara byta ut skadade delar.

Särdrag av montering av plastfoder är att ofta använda en plastram på omkretsen av taket för den, som är insatt i PVC-paneler.

Traditionellt i ett bostadsområde (vardagsrum, sovrum, barn) för att installera plast foder dåligt. Indeed, är kostnaden för sådant material återspeglas i utseendet. För rum där du kommer att vara viktigt att betona komfort och smak i valet av inredningen, är det bättre att inte använda PVC-paneler.Foder: skillnader och fördelar

Foder liknar konventionella foder av trä. Men ett antal fastigheter skiljer kollega från den ryska europeiska styrelser för beklädnad byggnader.

På grund av träig doft skapar Lining en obeskrivlig stämning i rummetPå grund av träig doft skapar Lining en obeskrivlig stämning i rummet

Vad är skillnaden från den normala foder Foder:

 • Foder har en stor kaliber. Foder brädor bredare och mer massiv. Foder som av denna anledning som det är enklare och snabbare.
 • Törnen och spår Foder är mycket större än för den inhemska byggmaterial. Därför första fäst mycket mer tillförlitliga och starkare.
 • Fodret har speciella urtagningar genom vilka vattenångan avlägsnande. Det underlättar också funktionen som skydd mot oönskade fukt, svamp och andra problem.
 • Tree. Foder trä kvalitet är mycket högre än för den konventionella material för plätering. Trä Foder för specialbearbetning i produktionen av ytan är helt slät, torr och vacker.

Dessa egenskaper är naturligtvis avsevärda kostnader. Men vid utgången får du högklassiga material, vilket är exakt du inte kommer att misslyckas och kommer att pågå i många, många år.

Beroende på applikationen kan du välja material och beläggningar. Till exempel, har barrträd en lägre kostnad, men ett sådant material påverkas av fukt som är oacceptabelt vid plätering förändrade rummet.

Fastställande ljuskronor i taket av fodret

Trätak, kan du använda olika typer av belysning. Det kan vara, som en punkt belysning såsom LED paneler, och klassiska ljuskronor. Säkra ljuskrona i taket av fodret är lätt.

För att undvika en brand, bör fastställas i en särskild korrugerad trådFör att undvika en brand, bör fastställas i en särskild korrugerad tråd


Allmänna rekommendationer för installation av ljuskronor, är taket foder enligt följande:

 1. Det bör noteras den höga brandfarlighet av taket i trä foder. Av denna anledning måste du lägga tråd i en särskild icke brännbara korrugering bakom taket.
 2. Ljuskrona Hook montera eller vrida skruvarna för montering av konsolen företrädesvis lattor, och i taket ramen. Detta avsevärt öka tillförlitligheten i designen.
 3. Att undvika att skada kabeln under efterföljande arbeten, rita en plandiagram av placeringen av korrugeringarna hos slemhinnan i tak och väggar.

I händelse av fel på fixtur lampor på balken, inte riskera det. För en sådan tak är idealiska och spotlights.

Generellt massiva tung ljuskrona - är det en farlig beslut för taket i fodret. Om din lampa har en vikt på mer än 7 kg, bör du montera den direkt till de delar av huset ramen.

Efterbehandling taket paneler (video)

Kvalitet taket clapboard - sak för dig och din familj kommer att tacka dig för år. Använd expertråd och ditt tak kommer att glädja dig varje dag. Det är viktigt att notera att en sådan tak ser trogen annan typ av inredning i olika stilar och riktningar. Särskilt viktigt visas detta tak i miljö stil Provence och pastoral.


Hur fixar taket reglar (foto)

2 6c291b46631749a5866fb0990c41b536 12 9b6da4673c4378ab19a2f8e968c6b8bf 85fc8044e946fe932e5d9e5660f3ea97 1615 200.951 35454678 1439812368otdelkavagonkoypotolka a79b562069e9d8f04454a0219239100b

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 42

map