Hur gips Gips

Hur gips Gips

12 October 2017Tillämpning av gips på gips för att göra ytan plan och jämnTillämpning av gips på gips för att göra ytan slät och gladkoyRemontiruya lokaler med befintliga gipsskiveytor, uppstår frågan ofta - om du behöver gips gips. Behöver jag, om det är möjligt att göra det - för vad man ska tjäna programmet på gips mix GCR? Detta är nödvändigt för att förstå mer i detalj.


Behöver jag ett plåster Gips

Det finns ingen konsensus om denna fråga nr. Det finns experter som hävdar att göra det och kan inte vara kategoriskt. Och deras argument är ganska övertygande - det kommer att komma en tid när gips kommer att börja spricka under påverkan av massan av gips och fukt ur det.

Om gips gips är det arbete som görs i enlighet med alla regler.

Applicera plåster behöver hög kvalitet ark gipsskivorApplicera plåster behöver hög kvalitet ark gipsskivor

Men lyssna, och en annan åsikt - kan appliceras på plåster på gipsskivor, under förutsättning att plattan kvalitet och hållbar och gips tillämpas korrekt.

Tillämpas korrekt - det betyder:


 • Applicera plåstret behov av att äga händer (inte bokstav, naturligtvis), som styr hela processen, och endast på den vattentäta ark;
 • Var noga med att använda djup penetration primer;
 • Vikt fördelas i tunna skikt över flera steg.

Men den dekorativa gips kan definitivt tillämpas på arket. Således kan det i gips gips dessutom just på grund av ark och förde till den slutliga efterbehandling. För detta ändamål, dekorativa gips och utformade.

Hur gips gips och om det finns ett behov

Man kan dra slutsatsen att en sådan gips - inte den enklaste processen. Det är nödvändigt att avgöra om det verkligen är ett sådant behov i gipsväggar gipsskivor. Arket kan mycket snabbt börja deformeras och kan försvara så många år under gips.

För att kunna tillämpa gips och gipsskivor inte förstöra, är det bättre att söka hjälp från yrkesverksammaFör att kunna tillämpa gips och gipsskivor inte förstöra, är det bättre att söka hjälp från yrkesverksammaHur man bestämmer behovet av gips:

 • Du var tvungen att FÖRHYDA väggarna, och detta har allvarliga panel böjd eller partiskhet. Tror du att det skulle vara billigare att gips en vägg. Detta är en missuppfattning, inte slåss med utredningen och eliminera orsakerna. Det behöver ny ledning dras, och å fuktsäkra ark. Så att plåstret i stället för ledningsdragning - inte ditt val.
 • Om oregelbundenheter i huden är små, kan putsas. Det är vettigt att tillämpa gips ovanpå bucklor och sömmar, som är pre-putsade.
 • Slutligen, när det gäller dekorativ beläggning, som nämnts ovan. I detta fall i själva verket finns det inga begränsningar, som dekorativ massa anbringas mycket tunt, och sammansättningen av materialet säkerställer en snabb polymerisation och snabb torkning.

Men i de flesta fall löser gips spackel istället för gips. Men vad du än väljer, är nästa steg att välja en högkvalitativ mix.

tillämpning av teknik: hur man gips väggar gipsskivor

Observera tekniken för arbetet är avgörande. Även en mindre kränkning kan lägga allt arbete för ingenting. Så inte skona tid och ansträngning.

Om du väljer att gips gips på egen hand, då ska du hålla sig till korrekt tillämpning teknik specialblandning till ytanOm du väljer att gips gips på egen hand, då ska du hålla sig till korrekt tillämpning teknik specialblandning till ytan

Hur man gips Gips:

 • Var noga med att rengöra ytan från damm, och det kommer alltid att vara installationen av gips. Tja, om du har en industridammsugare, men också enkla medel till hands kommer också att arbeta.
 • Sedan behöver du spackel sömmar, stötar och leder. För kitt används ofta torr blandning som ska rekonstitueras. Men det är tillgängligt för försäljning och redo, vilket dock inte tål lång lagring.
 • Första hålighet fylld med fyllmedels svetsar och allvarliga oregelbundenheter, och efter härdning av fyllmedlet är ett skikt utjämning tillämpas.
 • Nästa steg - primern. I detta fall kan man använda akryl primer som har ångpermeabla egenskaper. Grundfärgen appliceras med pensel eller rulle.
 • Efter kitt och primers kan gå vidare till gips. Pålagd vikt som krävs för att tunt skikt, inte mer än 3 mm bred metallspatel eller spackel.
 • Om du murare inriktning, då det ska göras i flera steg. Det är bättre att göra det i 3-4 lager av några millimeter, än ett tjockt lager.

Ingen gips kommer att vara bra för händelsen. Använda en blandning baserad på gipsbindemedel, ett nöje att arbeta med samma Rotband och liknande kompositioner. Och så plåstret är bättre att hålla, förstärkt användning steklotkannuyu nätet.

Jämförelse: vilket är bättre, gips eller gipsväggar

Och om du står inför ett dilemma - Gips eller gips? Det är en fråga om preferens, men det finns några faktorer som kan påverka valet. Dessa faktorer tenderar att gynna gips.


För att avsluta ytor i rummet är bättre att använda högkvalitativa gipsskivorFör att avsluta ytor i rummet är bättre att använda högkvalitativa gipsskivor

Varför Gips gips är att föredra:

 • Kvaliteten på väggarna spelar ingen roll. Om väggarna i kurvor med stora brister, är det lättare att FÖRHYDA sin gipsskivor. Om skillnader i mer än två centimeter, kommer gips inte hjälpa.
 • En annan anledning - du kommer att spara tid. Med gipsskivor allt går snabbare, utan att behöva vänta tills gips torkar lager.
 • Stor skicklighet är inte nödvändigt, gipsskivor kan installeras oberoende av varandra. Använd en metall eller trälåda.
 • Inget behov av att Stroebe väggar, kan du ytterligare isolera väggarna.
 • Gipsskivor ger god ljudisolering. Dessutom bör du inte vara rädd för sprickor. Särskilda villkor för installation är inte heller nödvändigt.

Slutligen kommer Gips konstruktion gör någon form. Dess räckvidd är definitivt högre än gips. Tja, om naturlighet och gips och gips gjord av naturmaterial, eftersom materialet är här.

Efterbehandling gips, gips som en (video)


Gips eller gips gips - beror bara på dina inställningar och funktioner. Överväga alla risker, förutsäger resultatet och inte skona ansträngning och tid.

Gott skick!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4

map