Hur garderober förvandlas till en walk-in closets

Hur garderober förvandlas till en walk-in closets

12 October 2017Vacker garderob är inte bara elegant dekorera insidan, men också blivit en oumbärlig del av möbler i hallenVacker garderob är inte bara elegant dekorera insidan, men också blivit en oumbärlig del av möbler i prihozheyShkafy coupe blev en integrerad del av moderna lägenheter - denna möbler pryder korridorerna, vardagsrum, sovrum, barnrum. Skåp kan vara kantig, rektangulär eller standard radie. Liten eller stor, med en öppen sida hyllor eller nej, det är bättre för dig att bestämma och målläget, som är ett rum. Och det sätter positionen för stil, färg och helt enkelt dina önskemål.


Samtida garderob-coupe

Hur många människor har råd med en riktig, full omklädningsrum - ett separat rum där du kan lagra inte bara kläder, men även byta kläder. Inte alla lägenheter, modell så exakt skryta med en plats där det finns utrymme för en garderob. Ja, det finns ofta i korridorerna av den lilla kladovochku, som ofta gör garderob.

Men systemet med små kladovochek inte bekvämt - välskött det bara små saker inom räckhåll. Och om kladovochku bokstavligen fått ungar, förstår att det kommer att bli svårt. Eftersom innehållet Dressing är knappast lönsamt.

En utmärkt lösning för sovrum kommer att vara rymlig garderob-garderob på väggenEn utmärkt lösning för sovrum kommer att vara rymlig garderob-garderob på väggen

Lösningen ligger på ytan - gör i sovrummet stor garderob kan vara längs hela väggen.

En sådan plats är ganska bekvämt i det rummet är planlagd. Det visar sig stora och en liten del. Och mindre enkel och begriplig form, omvandlas till en dressing.


Dessa garderober är bekväma:

 • Att deras interna innehåll, kan du designa själv genom att välja Scheme of Arrangement hyllor och lådor, som är bekvämt för dig;
 • Allt är på ett ställe, i stället utspridda i olika punkter av lägenheterna, med en stor garderob är möjligt;
 • Det finns en tydlig zonindelning - en tydlig och begriplig form och design alltid ordna utrymme i huset.

Naturligtvis med sina egna händer för att göra detta skåp är mycket svårt. Men här är det mest genomtänkta design och innehåll - mer än möjligt. Och detta faktum ska använda.

Hur man väljer konstruktion av garderober garderober

Faktum är att först och främst måste göra en start på den stil som ditt rum är klar. Garderob var ursprungligen inte harmonisk helhet inredningsstilar, men kraften i moderna stora företag kan vara ännu en strikt garderob för att göra en viss stil. Och även provence, land, också kan anta garderob, men en speciell design.garderob design bör organiskt komplettera det inre av ett rumgarderob design bör organiskt komplettera det inre av ett rum

Inredningen i fasad garderober:

 • Den klassiska stilen i rummet antar en garderob, dekorerad med pelare och fresker, mosaiker och friser. Naturligtvis är dessa element kombineras med utformningen av den moderna skåp hårt, men de kan också förekomma i den fotografiska skåpet.
 • För ett rum i en modern stil kännetecknas också av fasader med fotoutskrifter och koncisa, rigorösa mönster på speglarna.
 • Östra tema är mycket populär i sovrummet design. I detta fall välkommen efterbehandling naturliga material, rotting eller bambu. Och naturligtvis, motiv anläggning i dekoration.
 • Den minimalistiska skåp front ska vara en jämn, fri från alla typer av fantasifulla bitar.

Om du tvivlar på att garderoben i allmänhet kan "justera" under inredningsstil, se fotogalleriet. Där kommer du att se exempel på skåp, som är otroligt nära avslut stil, där rummet är inrett.

Urvalskriterier: ett omklädningsrum, garderober

Val börjar med valet av skåpet typ struktur. Ta hänsyn till behovet och layouten i rummet, och vissa funktioner i fäst möbler. Förutom att fylla skåpet, huvud fyllning av möbler som avgör kvaliteten på din garderob, är viktiga mekanismer och material.

När du väljer en praktisk garderob för sovrummet, bör du överväga storleken och egenskaperna av lokalernaNär du väljer en praktisk garderob för sovrummet, bör du överväga storleken och egenskaperna av lokalerna

Betyg skåpet på följande kriterier:

 • Dörröppnare. Det finns en monorail mekanism, men det finns en vals. Monorail alternativ anses vara mer tillförlitlig, eftersom dörren i det här fallet är skyddad från oavsiktlig förflyttning. Och spåren i bruk, kommer inte att bli igensatta.
 • Rullmaterial. Metal - är den mest hållbara material som kan ta plasten och teflonbelagd. Billig plast rullar kommer att pågå mycket länge.
 • Kapacitet. Kom i detta skåp om något du vill ha i det tillsammans, men inga extra, tomma, obekväma hyllor och sektioner i det bör inte vara.

Uppskattas i samma profil av glidsystemet, är materialet av fasaden gjorts, dimensionerna hos ventilerna själva, och naturligtvis, internt fyllning skåp.


Vad ingår i den interna fyllningsskåp

Det finns standard system garderob intern fyllning, där du kan dra nytta av. Men de kan ändra, lägga till rätta. Och ändå finns det en lista över skåp avdelningar och element, vilket anses vara en klassiker.

Obligatoriska inslag i omklädningsrummet bör vara en praktisk hylla för skor och klädhängareObligatoriska inslag i omklädningsrummet bör vara en praktisk hylla för skor och klädhängare

Detaljer fyllning garderober:

 • Strömavtagare som representerar en bar med ett handtag och en avtryckare (ned);
 • Mesh korgar, hyllor för kläder - de kan lagras som strumpor och pyjamas, och kan vara gjord av metall och plast,
 • Normal eller mekanisk Hung för hängare;
 • Hängare med krokar - Storage nemnuscheysya kläder;
 • Hängare för remmar och band;
 • Infällbara hållare för byxor,
 • Infällbara tiered korgar;
 • Fäste för järn;
 • Skohyllor.

Inte vägra korgar och obuvnits från små hyllor och hållare. De är mycket bekväma, det finns frestelsen att kasta sak på ett annat ställe, så att upprätthålla ordningen.


Installera garderober garderober (video)

Stor garderob med en väl genomtänkt innehåll, vilket är i en viss plats i rummet kan vara en bekväm, modern klädkammare, där fokus alla viktiga saker. Gör det på begäran, enligt sin egen ordning, och du får verkligen användbart för hem möbler.

Framgångsrika lösningar!

Design garderob skåp fack (foto i det inre)

13 02-11 3fe1176384d0ad7734c80df18734dece 3z4q4ud3p5k Bolshoy-vstroennyy-shkaf-kupe-shkaf - Kiev-rayon-darnickiy 054 db1195431be81bd47277139d558252bb dizayn-gostinoy-så-shkafom-kupe-shkaf - Kiev-rayon-Obolonskiy dizayn-korpusnogo-shkafa-kupe-shkaf - Kiev-rayon-Obolonskiy dizayn-korpusnyy-shkaf-kupe-shkaf - Kiev-rayon-darnickiy

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 54

map