Hur att växa bonsai Amman: 6 tips för nybörjare

Hur att växa bonsai Amman: 6 tips för nybörjare

12 October 2017Amman bonsai växer inte lika snabbt som andra undervattensväxter, vilket gör det möjligt att odla den i små akvarierAmman bonsai växer inte lika snabbt som andra undervattensväxter, vilket gör det möjligt att odla den i små akvariumahVyvedeno anläggning Ammann bonsai för användning i små akvarier. Ur en botanisk synpunkt experter uttryckte det i nivå med välkända Bacopa Karolinska. I det här fallet finns det betydande skillnader mellan dem. Ägare av små akvarier behöver långsamt öka i vegetation storlek mindre beskärning buskar. Det är därför som uppfödare har spenderat många år avel forskning. 


egenskaper hos växter

Att inte ha tillräcklig erfarenhet och kompetens inom området för botanik människor kommer att kunna utan svårighet att hitta en bonsai Amman (AB). Den skiljer sig robust och rak stam. Om du rör det trycker du det verkar lite köttiga. Många verkar Amman (ammania) meristem har ganska imponerande stam fungerar som en motvikt. Fram bladen drar växten åt sidan, försöker hejda hela "konstruktion" balans.

Leaves oval växt har en maximal längd av högst 1 cm. Under gynnsamma förhållanden buske växer till 15 cm med en maximal bredd på 1,6 mLeaves oval växt har en maximal längd av högst 1 cm. Under gynnsamma förhållanden buske växer till 15 cm med en maximal bredd på 1,6 m

Dessutom isolerades flera egenskaper:

 • Ökad känslighet för förändrade miljöförhållanden;
 • Stabilitet för förändringar grad av belysning;
 • Motståndskraft mot skadedjur;
 • Året runt.

Dragen av plantering och avel

Som tidigare nämnts är denna växt mycket krävande om villkoren för frihetsberövande. I detta sammanhang är det nödvändigt att förbereda i förväg allt du behöver. Det börjar med vattenvärmesystemet i ett akvarium. Den lägsta temperatur får inte understiga 22 grader Celsius, och den maximala - stiger över 28 grader. Ökad uppmärksamhet ägnas åt nivån på vattnets hårdhet - DH svävar omkring 2-12.


Akvarister med erfarenhet rekommenderar ett ansvarsfullt sätt behandla de listade indikatorer. Det räcker med att avvika från dem med 1-2 enheter till anläggningen dog. En indikation på att innehållet är korrekt organiserat, kommer att vara bildandet av flera buskar. Under de kommande 2-5 månaderna kommer att lägga från 1 till 3 cm i höjd.

Amman Bonsai - en mycket nyckfull anläggning, som kräver en maximal vård. Om du inte uppfyller villkoren för frihetsberövande, kommer bussningen att döAmman Bonsai - en mycket nyckfull anläggning, som kräver en maximal vård. Om du inte uppfyller villkoren för frihetsberövande, kommer bussningen att dö

Spara sådana dynamik gör det möjligt för följande: • Timmars vattenfiltreringssystem i tanken;
 • Varje dag bör bytas minst en fjärdedel av den totala mängden vätska;
 • Surhetsgraden nivå i området på 6,5 till 7,5 pH;
 • Daglig tillsats av gödsling innefattar CO2;
 • Regelbunden användning av komplexa mineralgödningsmedel.

Justera graden av belysning

En av de viktigaste parametrarna som direkt kan påverka hans fysiska förändringar - är ljusnivån. Såsom nämnts ovan, är Amman inte särskilt krävande på den totala mängden av inkommande ljus. Man bör komma ihåg att hans brist på eller stora mängder av långsam eller accelerera sin tillväxt, respektive. Den optimala ljusintensitet i intervallet 0,4 till 0,6 W / l.

Desto mer ljus i det ovan beskrivna området tillföres till anläggningen, är den aktiva bladstruktur bildas. I synnerhet gäller detta till toppen, där det finns en röd nyansDesto mer ljus i det ovan beskrivna området tillföres till anläggningen, är den aktiva bladstruktur bildas. I synnerhet gäller detta till toppen, där det finns en röd nyans

Om akvariet ljusstyrkan kommer att vara mindre än 0,25 W / l, observerat följande:

 • Dämpnings blad anordnade i den nedre delen av anläggningen;
 • Utseendet på bleka nyans i botten;
 • Smidig döende av bladen;
 • Stem extension i längd.

Amman Bonsai: Praktiska råd om vård

Med slutförandet av den förberedande fasen, bör överväga att lämna teknik. Med tanke på det faktum att Amman bonsai bladen växer ganska långsamt, skär utförs högst en gång i 2 månader. Man bör komma ihåg att denna siffra ska följas noggrant. Klipp oftare denna period rekommenderas inte.

Alltför sällsynta frisyr kontraindicerat också. På grund av de fysikaliska egenskaperna hos Amman, eftersom det utvecklar den kraft och bearbetning av det inkommande ljuset är ganska långsam. Detta innebär att processerna är för stora kommer att ta bort nästan alla tillväxtmediet.

Med täta klippanläggningar kan försvaga honom får ström inte kommer att stiga, och återställning av borttagna delarMed täta klippanläggningar kan försvaga honom får ström inte kommer att stiga, och återställning av borttagna delar

Akvarister vilja kalla inte att få, av följande skäl:

 • Minskad intensitet av tillväxt;
 • De gradvisa faller utanför processer;
 • Att minska mängden av den förbrukade ljus;
 • Den gradvisa förfall av stammar.

Det optimala skulle vara vid tidpunkten för skärprocessen för att klippa ungefär 2/3 av anläggningen. När det är nödvändigt att skära av toppen att landa i närheten. Resultatet blir att öka det område som upptas av anläggningen. Ur praktisk synvinkel är endast floden sand som används som en primer. Alla konstgjorda material Ammann inte kommer att acceptera. Uppmärksamhet bör ägnas åt behovet och graden av jord salthalt.


Hur man odlar bonsai (video)

Om floden sand för att få det fungerade inte, kommer den traditionella medel jordens densitet gör. Med fortsatt tillväxt Amman bonsai kommer att föröka sig enbart sticklingar. Det är därför nödvändigt att skapa trivsel i akvariet för detta tillstånd. I så fall kommer den naturliga ordningen av saker sparas. Det rekommenderas starkt att ständigt hålla ett öga på hennes fysiska tillstånd. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =

map