The BlogVacker och smidig tak - är nyckeln attraktion innerutrymmetVacker och smidig tak - är nyckeln attraktion interiören pomescheniyaKogda vissa människor, att ingjuta i den efterlängtade, sökte en privat lägenhet, egentligen inte uppmärksamma skönheten i taket. Men tiden står inte stilla och nuvarande kvartirovladelets vill leva i en mer bekvämt boende, men en av de indikatorer komfort - även i taket. Ja, inte vår bostäder inte skiner skönhets tak - alla vet det. Men vill alla husägare att taket var trevlig och smidig.


Hur att anpassa taket, utan större skador på familjens budget, eller ännu bättre, själv, med dina egna händer? Det finns olika sätt på vilka anpassningen av taket.

Tak Alignment: Välj väg

ingen behagar ojämn tak. Hur kan dölja stötar?

Till tak i din lägenhet har förvärvat ett normalt utseende, det finns många sätt.

Den vanligaste metoden idag - anpassningen av taket genom gips och spackel. Men detta har inte bestritt, och andra medel.

Med hjälp av gips och kitt är det mest populära sättet att utjämna taketMed hjälp av gips och kitt är det mest populära sättet att utjämna taket


Alignment metoder:

 • Som redan nämnts, gips och kitt;
 • Undertaket av gipsskivor;
 • Undertak;
 • Rack tak;
 • PVC-paneler;
 • Paneler av skum.

Som ni redan förstått, är dessa metoder delas in i "torr" och "våt". "Torr" betyder mer och mer i efterfrågan under de senaste åren.

Hur att anpassa taket med sina händer: billiga och glada

Naturligtvis är det lättaste hyra ett team av skickliga hantverkare, som snabbt och professionellt gör dig några reparationer.Men inte alla så lätt som det kan tyckas vid första anblicken. Uthyrning av arbetskraft, kan skapa onödiga problem.

Call Brigade - finns alltid en risk. Du kan fråga varför?

Om det behövs kan du justera taket med sina händer, med hjälp av en särskild förteckning över verktygOm det behövs kan du justera taket med sina händer, med hjälp av en särskild förteckning över verktyg

Orsaker till risk:

 1. Det finns en hel del amatörlag, som inte riktigt vet hur man gör, men presenterar sig som mästare i hög klass;
 2. Det räcker med att spekulanter, som vtershis i förtroende fått i förväg, och försvinna för alltid.

Därför är det bästa alternativet - att göra allt med sina egna händer, efter hänvisning till videor och foton, samt genom att läsa särskild artikel om detta ämne.

Inriktnings alternativ ojämn tak "torr" eller "våt"

Så du har planerat översyn av bebyggelse, och oavsett hur du försökt att inte minska listan över arbeten som utförs, och på samma gång, och beräkningar kommer du inte att kunna kringgå taket reparation.

De huvudsakliga alternativ för reparation av taket, som nämnts ovan, finns det två till antalet: "torr" och "våt".

"Torr" är att föredra så husägare som inte gillar leran och långvarig reparation och så kallade "våta", är att föredra för mer konservativa anhängare finish.

Hur att anpassa taket 5 av de bästa alternativen för dina reparationer"Torr" metod innebär användning av anpassningen av taket för ytterligare material: sträckt duk, kakel, osv ...


 • "Torr" metod: skiftande, eftersom det inte uttömmer en typ av efterbehandling. Genom denna metod är tillämplig på alla typer av undertak, samt alla typer av efterbehandling kakel: PVC-skum, etc.
 • Den "våta" metoden: genomförbara vid användning material såsom gips och gips.

 För information om hur detta görs, kan mer information hittas nedan i följande underavsnitt.

Inriktningen av väggar och tak: Använd torra blandningar

Ojämna väggar samt den ojämna tak - en katastrof i samband med dåliga byggare arbete. Men var som helst, måste situationen rättas till.

Till din lägenhet ser anständigt, bör reparationer börja med anpassningen av väggar och tak. Naturligtvis innan du behöver för att "föra tankarna" ledningar.

Efter beredning av väggar och tak, vilket innebär avlägsnande av Nabeul, lös puts och mögel, är det nödvändigt att förbereda de nödvändiga verktyg för jobbet.

utjämning arbete tak utjämning arbete tak "våta" metoden med början från ytan genom att rengöra den gamla beläggningen och framställning av en blandning av


verktyg:

 1. spatel;
 2. i allmänhet;
 3. nivå;
 4. "Falcon";
 5. Redskap för framställning av plåster;
 6. Borra med en speciell munstyckskonstruktion eller mixer;
 7. Roller, borste och jord facket.

Nu hittar vi reda på var att ta längre tid att sätta ett lager på väggen för att rikta.

Om avvikelser är stora - du behöver använda gips, om inte - bara kitt.

Vidare bör ytan primas med djup penetration - det kommer att förbättra vidhäftningen.

Installation av fyrar i taket gör det möjligt att göra anpassningen av maximal kvalitetInstallation av fyrar i taket gör det möjligt att göra anpassningen av maximal kvalitet

Rikta taket:

 • Installera aluminium fyrar på kitt. Avståndet mellan fyrarna bör vara mindre än bredden av regeln.
 • Gör ett plåster med hjälp av torra klar mix. Blandningen framställs exakt enligt anvisningarna.
 • Spatel på takplattor tillämpas gips.

På samma sätt, och vi anpassa väggen, med hjälp av fyrar, om det behövs. Och där oegentligheter är små, använda kitt.

Nästa - färgen. Vi kan bara göra rätt målning.

Rotband anpassning taket med sina händer: samma tillverkningsprocess

Rotband - förbättrad murbruk, från företaget Knauf, en allvarlig kvalitet på produkter som inte kan ifrågasättas.

Använda Rotband, avsevärt underlättar du själva arbetet.

Så, har du valt Rotband, uppenbarligen på inrådan av experter eller bekanta. Ditt val är ingen tillfällighet, och det finns skäl eftersom Rotband har uppenbara fördelar.

Blandningen Rotband - en av de bästa materialen för inriktning av taketBlandningen Rotband - en av de bästa materialen för inriktning av taket

fördelar:

 1. Snabbtorkande, eftersom dess grund - gips;
 2. Hastighet arbete kan vara högre hos dem med kunskaper inom kitt. Om det inom 24 timmar den slutliga nivån taket, täckfärg du inte behöver.

Rotband - en blandning av en kvalitet bättre än för en normal blandning. Den är lämplig för alla ytor och är mycket populär, speciellt när utjämning tak.

Material för utjämning taket: Välj din smak och budget

Välja material, ta hänsyn till din budget och din egen uppfattning om rätt efterbehandling taket.

Självklart, om du budget tillåter, kan du göra undertak med fotoutskrifter, eller 3d tak, och om din budget är blygsam, eller om du bor i en lägenhet, naturligtvis, kan och bör välja en mer blygsam lösning till slut.

Material, vilket är en modern byggnad marknaden tillräckligt.

Anpassning av taket med hjälp av suspenderade strukturer gör det möjligt att dölja elektriska ledningar och annan kommunikationAnpassning av taket med hjälp av suspenderade strukturer gör det möjligt att dölja elektriska ledningar och annan kommunikation

Vad du behöver ha i åtanke:

 • Budget. Naturligtvis undertaket med en liten budget som du kan göra.
 • Takhöjd. Vid för låg tak undertak olämpligt.
 • Finns det ett behov av att gömma sig under taket konstruktion. I det här fallet, eftersom det är omöjligt, förresten, är ett undertak.
 • Se bara till billiga kosmetiska reparationer, till exempel för försäljning eller byte. I detta fall är det möjligt att antingen helt utjämna taket filler eller, ännu enklare att hålla sina skum plattor.

Således med tanke på alla ovanstående är det nödvändigt att välja rätt material för dig.

Om du vill tak med rundade hörn, till billigare och enklare att använda speciella profil än plågade med gips.

Hur att anpassa taket med sina händer (video)

Sammanfattningsvis är det nödvändigt att göra en bedömning av vad som sagts. Hur att dölja kurvan taket och vilken typ av ett sätt att fortfarande använda, för att korrigera alla defekter i basen taket, du bestämmer, läsa artiklar och tittar på video i ämnet. Med hjälp av ovanstående material, kommer du att kunna ta bort taket defekter. Du kanske utjämning betongtak byggblandningar kan ordna i ett privat hem eller lägenhet undertak. Det beror helt på dina önskemål och budget för reparationer. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =