Hur är ett omklädningsrum med sina egna händer: 4 Rådet för företagande

12 October 2017Klädkammare, som samlas in av händerna, för att använda mer bekväm och praktiskKlädkammare, som samlas in av händerna, för att använda mer bekväm och praktichneeVypolnit dressing på rätt sätt, kommer det att bli räddningen för dem som vill lagra sina tillhörigheter rent och snyggt. Klädkammare i motsats till stänga skåpet tillåter saker att andas. Garderob fördel är att du kan välja från ett brett spektrum av komponenter som "fyllning", vilket är nödvändigt för dig. Lär dig i detalj vilka alternativ omklädningsrum fylld med varelser och samla omklädningsrummet av dina drömmar med dina egna händer!


Hur man gör ett förband från skafferiet

I stället för den gamla möbler och andra tyg kan komma utgångna poster av daglig användning, när man ska vända garderoben i omklädningsrummet. Gör det enkelt, eftersom förrådet har separat dörr, utrustad med ventilation och el.

Vilka är de obestridliga fördelarna med att tillverka ett omklädningsrum från skafferiet:

 • Du kommer att ha några problem för att legitimera de nya lokalerna. Lagerlokaler ofta redan ingår i planen av lägenheten.
 • Området standard förråd ofta närmar sig 2 m2. Detta är vad du behöver för en blygsam men rymlig klädkammare.
 • Förråd ligger i en "återvändsgränd", det vill säga den innehåller endast en post, som låter dig placera skafferiet utfört 3 väggar.

Baserat på alla fördelar med förråd för ett omklädningsrum, alla som har ett skafferi, bör tänka på att det sattes under arrangemanget av ett omklädningsrum med händerna.

Omklädningsrum, en ombyggd rum lagring, bör vara så funktionellOmklädningsrum, en ombyggd rum lagring, bör vara så funktionell


Från skafferiet för att göra ett bra omklädningsrum, är det nödvändigt att inte bara fastställa komponenterna. Det bör också ta hand om kvaliteten på den ursprungliga premiss:

 1. Rengör garderoben från damm och skräp, samlats under årens lopp av stillastående livsstils skafferi.
 2. Rikta väggarna som var möjligt att installera profilen eller möbler till ett omklädningsrum. Ojämna väggar skapar en känsla av misskött och stökigt rum.
 3. Taket måste också särskild omsorg. Tak att prestera bra, för att utrusta den med kvalitet belysning. För punktbelysning, som kan belysa varje hörn av förbandet, använder en overhead eller stretch taket. Small dressing 1 kan belysa och kraftfull nog ljuskrona.

Dressing ut ur garderoben - det är en stor förändring som kommer att förändra inte bara lägenheten, men även ditt liv!

Gör ett omklädningsrum med händerna

Garderob, gjort med sina egna händer, kommer i många gånger bekvämare än vad de kan erbjuda handlare som färdiga versioner omklädningsrum. Det gjorde sina egna händer garderob var kvalitativ, bör vara medvetna om vissa regler som är gemensamma för någon garderob.

  Förbandet placeras öppna hyllor som visuellt utöka denFörbandet placeras öppna hyllor som visuellt utöka denVillkor för utveckling och drift av omklädningsrum:

 • Den minsta storleken på 2m2 dressing. Kom ihåg denna siffra inte RÄKNA beräkningarna. Garderob mindre kommer att vara mer praktiskt att ersätta den traditionella garderob.
 • Till skillnad från konventionella fack i skåpet i förbandet bör finnas utrymme för inredning och dressing. Därför överväger även ett litet utrymme där du kommer att kunna virvla framför en spegel i full tillväxt.
 • Om du separat del av rummet under omklädningsrum, sedan tänka igenom ventilation i rummet, för utan det dina objekt kommer att ha en karakteristisk lukt.
 • Inte en del med hyllor. Fatta bättre liten men bekväma hyllor än palissad av det lilla som det kommer att bli svårt att arbeta med.
 • Under skivstänger som behövs för att avsätta en halv meter hög och en halv meter djup. Detta anses vara den lägsta där baren kommer att vara lämpligt att använda.
 • Innan man börjar på sökandet efter de nödvändiga komponenterna, skapa ett projekt, som kommer att återspegla läget för varje detalj omklädningsrum till den sista hyllan. Detta kommer att hjälpa dig online designers eller professionella designers.
 • Överväga metoden för uppdelning av ett omklädningsrum. Dörr coupe, gips och ännu mer verklig tegelvägg kräver att legitimera, om de byggs där det inte fanns något tidigare. Kanske du är nöjd med den mjuka alternativet med en gardin eller kiseoy.
 • Använd högsta möjliga antalet enheter för att lokalisera saker. Ibland även en liten arrangör för tillbehör kan spara på röran i omklädningsrummet.
 • Lighting. Glöm inte att varje detalj omklädningsrummet måste tändas. Perfekt lämpliga spotlights eller liten ljuskrona, om din garderob har en stor storlek.
 • Dra aldrig, för att uppdatera sortiment av dressing tid. Detta gör det möjligt att lagra omklädningsrum i en färskvara.

Gör ett omklädningsrum med händerna är mycket enkelt, om det är korrekt anser att projektet med hänsyn till alla regler och tips.

Vilket material är bättre att göra ett omklädningsrum

Det finns olika sätt att skapa ett omklädningsrum. Material och verktyg kan du välja din egen, och nedan hittar du ut vilka verktyg och material som traditionellt används för att skapa ett omklädningsrum med händerna.

För att göra dressing, passar följande material:

 1. gips;
 2. träd;
 3. laminat;
 4. retikulära systemet för aluminiumdelar.

En laminerad spånskiva - det bästa materialet för ett förband som har en högsta tillåtna belastningen och acceptabla hastigheterEn laminerad spånskiva - det bästa materialet för ett förband som har en högsta tillåtna belastningen och acceptabla hastigheter

Rätt verktyg är också viktigt att se till att garderob blev som det var tänkt i projektet.

Traditionellt är de följande materialen används för självmontering:

 • metallprofil;
 • skruvmejsel;
 • skruvar;
 • komponenter.

Allt material som behövs för att skapa ett omklädningsrum, det finns ett brett utbud på hyllorna i byggvaruhus.

Inbyggd garderob i vardagsrummet

Det finns flera varianter av dressing placering. Oftast dressing rummet eller sovrummet i kombination med omarbetningar från lagringsområdet. Men i de fall där sovrummet är inte mycket utrymme och förvaring är helt enkelt inte i kursen är ett vardagsrum.


Klä sig i ett hörn av vardagsrummet ser ovanligt och mycket elegantKlä sig i ett hörn av vardagsrummet ser ovanligt och mycket elegant

Att utrusta ett omklädningsrum i vardagsrummet, är det viktigt att ta hänsyn till sin form. Följande typer av placering av klädkammare, beroende på levande former:

 1. Klä sig i hörnet ser bra ut i en offentlig något långsträckt vardagsrum. I ett sådant förband är lätt att montera radial dörr, vilket gör utformningen av vardagsrummet eller i en futuristisk högteknologisk stil.
 2. Om du har förlängt ett vardagsrum med en kort återvändsgränd väggen, sedan gå vidare och stänger i slutet av rummet i garderoben. Interiören i en sådan omklädningsrum kommer att vara mycket bekvämt, som "fyller" garderob ligger på 3 väggar och i mitten kommer det att vara möjligt att ordna en ö byrå eller bara ottoman dressing.
 3. Om vardagsrummet är ingen fri dödläge behöver garderob längs den långa väggen. Det här alternativet tar inte mycket utrymme och komfort är sådan att separat garderob kan vara en mjuk gardin.
 4. I vardagsrummet är oregelbunden form under garderoben, kan du använda en stand-out på den del av formuläret.

Praktiskt taget alla vardagsrummet rymmer ett omklädningsrum.

Hur man gör ett omklädningsrum med händerna (video)

Att samla den mest bekväma omklädningsrum, kan du försöka få idéer från olika filmer. Master-klassen på att göra ett omklädningsrum, kan du lätt hitta på nätet. Om du lyckas bygga en garderob så att enheten är helt tillfredsställa dig och din familj, är hemlagad dressing en favoritplats i lägenheten och din personliga stolthet!


Interiör omklädningsrum med händerna (foto rum)

1e42bc1503a1 file4e845492b035b 009varianty-napolnenija-shkafa 16-1000x670 000.040 5305 499663553 1456659585895192395 becb0091alowres Skåp Arrangörer-Idéer

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 17

map