Hur är ett omklädningsrum från skafferiet: 3 funktionella varianter

Hur är ett omklädningsrum från skafferiet: 3 funktionella varianter

12 October 2017Det lilla huset rum, förvandlas till en multifunktionell dressing, kommer att vara ett utmärkt alternativDen lilla storlek bostäder rum, förvandlas till en multifunktionell dressing, kommer att vara ett utmärkt alternativ när det gäller små lägenheter verkligen vill få den omhuldade se att göra det bästa av dem. högen av kläder, hushållsartiklar, vändningar och mer vanligt kan inte passa in ett litet kök och 2 garderober. Och i förrådet kan ändras den maximala fylla sina hyllor, hängare och nischer.


Dressing ut ur garderoben i panelen huset

Tillgång till lagerlokaler i lägenheten - en ovärderlig skatt för de människor som alltid i högsta grad saknar utrymme. göra en mysig dressing på flera sätt från skafferiet. Till exempel i panelen huset skafferi måste ersättas med en garderob.

Tillgång till lagring i lägenheten för att hjälpa till att lösa problemet med lagring av kläder och skorTillgång till lagring i lägenheten för att hjälpa till att lösa problemet med lagring av kläder och skor

För att göra detta måste du göra så här:

 1. Demon dörren.
 2. Ta korridoren partition.
 3. Gör en mätning av den resulterande nisch.
 4. Beställ rätt modell av skåpet, och det är bättre att välja en garderob.
 5. Set.

Om dörren kommer att gå till väggen eller för att flytta på rullar, gör det maximala besparingar utrymme, kommer det att vara möjligt att ansluta bladet med en spegel.


Dressing ut inte mindre tilltalande om det sker under en annan plan. För att skapa en ny funktionell område måste dras från rummet alla objekt och uppdatera inredningen av väggytor. Det är värt att reparera taket. Guiden kan köpa en stor spegel, som han installerar på dörren. Nu, bara kommer att fylla dressing olika fack.

Ett stort utrymme bör tilldelas för långa saker som inte kan glömma ribban för galgar. Dessutom måste du välja en speciell sko stöd, övre hyllorna på att lagra hattar. När alla är klar med sina egna händer, kan konstruktionen ändras i enlighet med personliga preferenser.

Viktigt! Det bör ta hand om kvinnor komfort, vilket gör lådor för småsaker. Till exempel kan de förvaras pensel, tråd, hörn och andra enheter.

Omklädningsrum med händerna ut ur garderoben

Gör din egen omklädningsrum, kan du med minimal ansträngning. För att göra detta måste du titta på tekniken för möbler. Vi talar om att klä rör som är utrustade med bindningar.Gör din egen omklädningsrum, kan du enkeltGör din egen omklädningsrum, kan du enkelt

Speciella system består av ett flertal element:

 • rör;
 • hållare;
 • hyllplan;
 • dörr.

På grund av detta hyresvärden själv kommer att kunna konstruera den färdiga förbandet lätt. Därför är det möjligt att beställa byggandet av kabinen möbler, pre-ange önskad storlek. Då bara samla en så stor designer. På detta sätt samlas inte bara garderober, men också utställningsmontrar, hyllor för kontorslokaler och så vidare.

Viktigt! strukturell fördel är möjligheten att ändra placeringen av hyllor, golv som helst.

Alternativ omklädningsrum lagerlokaler för alla smaker

Alternativ för eftermontering lokaler kan vara unik och exklusiv. Från dressing garderob gör att använda gips. Ritningar krävs hela scenen. Innan montering och beställning av element som är nödvändiga för att exakt beräkna storleken på alla detaljer och skicka data till ritningen schemat.

Walk-in closet kan göras med hjälp av gipsskivorWalk-in closet kan göras med hjälp av gipsskivor

Gör så här:

 1. På väggen är nödvändigt att tillämpa layouten.
 2. Därefter från träbalkar samlas ram.
 3. För att ordna ett rum, måste du börja med balkar, som är placerade horisontellt nära taket. Detta styrorgan.
 4. Lägre stöd vertikalt. Deras storlek är fastställd baserat på avståndet mellan dem. Det bör inte vara mer än 70 cm.
 5. Användningen av tvärgående balkar måste säkra hyllorna.
 6. FÖRHYDA gipsskivor ram.

Mycket bekvämt att trimma båda sidor, inte att förglömma om isoleringen. Inuti Route ledningar för att ge hög kvalitet belysning. Vid det slutliga steget som krävs för att avsluta gips med de yttre och inre sidorna, för att fixera hyllorna.


Viktigt! När de små små rum, kan rack göras personligen. Omslaget kan bindas folie, lack, färg, fanér.

Litet omklädningsrum från skafferiet

I varje hus finns element som inte aktivt används eller inte används alls. Till exempel, hörn eller nischer. Om de används på ett klokt sätt, kommer det att vara möjligt att öka ergonomi bostaden.

Om den används på rätt nischer i rummet, kan den tillgängliga arean ökas flera gångerOm den används på rätt nischer i rummet, kan den tillgängliga arean ökas flera gånger

I ett litet rum skulle vara ett utmärkt val hörn garderob. Rektangulär rack kommer utsätta de avslutande nischer skjutdörrar. Det kommer bara att fylla sina hyllor. Således är det möjligt i en mycket liten lägenhet att använda något utrymme.

Idén att använda ett litet pentry:


 • placera för strykning;
 • rums rördelar med massor av speglar;
 • arbetsstation med flera integrerade säten;
 • en bekväm arrangör för strumpor, slipsar, bälten, smycken.

Denna del av lägenheten kommer att bli en favorit plats för varje familj, så det kan inte bara välja kläder och stroke honom där, men att stanna kvar ensam med sina tankar. Tillräckligt för att placera i omklädningsrummet en bekväm stol och en lampa.

Viktigt! När ett förråd mycket litet område i samband med reparationer utförs dess fullständiga eller partiella modifiering (U-formad eller linjär form).

Hur man utrusta en dressing garderob bekväma och funktionella

Garderob alla familjemedlemmar måste hållas i ordning. Därför är det nödvändigt att säkerställa inte bara skönheten i varje rum, men också den högsta graden av bekvämligheten och funktionaliteten hos det tillgängliga utrymmet.

Dressing bör inte bara vacker, men bekväma och multifunktionellaDressing bör inte bara vacker, men bekväma och multifunktionella

Lätthet och en hög grad av styrka annan utformning redo att operation, som genomför i möbel stormarknader. Den enda negativa aspekten är förekomsten av sina ansiktslösa dörrar. Designidéer dekoration element såsom ovanliga och unika. Standard yta kan målas vilken färg färg. Det är viktigt att hålla sig till den allmänna stilen av interiören.

De bästa alternativen dekor:

 • lack;
 • målad emalj;
 • Använda decoupage teknik;
 • effekten av åldrande;
 • anbringande självhäftande.

Regenereringen kan inte glömma dörrarna, de är nödvändiga, om garderoben var ett separat rum. Att använda det är mycket enkelt och bekvämt att skilja mellan det utrymme och gör interiören klar. Om förbandet erhålls i stället för den inbyggda lagring, är det inte nödvändigt att närvaron av dörren.

Viktigt! Individuella hyllor kan tas utanför huvud omklädningsrum, kommer de att bli en integrerad del av ett annat rum. Att hålla saker på dessa hyllor är valfritt.

Hur man gör en dressing ut ur garderoben med händerna (video)

 

Om du ansluter fantasi, kreativ inställning till verksamheten, kommer att kunna njuta av resultatet. Utan mästare klara ganska realistiskt på kort tid. I små lägenheter, bör varje hörn användas för att maximera funktionaliteten.

Exempel på garderob i panelen huset (Rum Bilder)

3-1024x699 1fcf506c127de0358eccf6853fe42887 0fb29b6a6461b6bdd99a6f8482a1ea0b 2e1cbac2-e483-4be9-93f5-9d5da9bafd0d 5 5b0eead3-367e-4651-a8a4-2bffa47b62da 12 18 29a6cd55bba3bc21ae717535c0240bd6 3959-26

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

map