Houten krat voor gipsplaat

Houten krat voor gipsplaat

12 October 2017Houten kist - een uitstekend alternatief voor dure metalen frameHouten kist - een geweldig alternatief voor dure metalen karkasuGipsokarton - een van de meest populaire materialen voor de afwerking van het appartement. Gebruik het om de muren en het plafond te versieren om wijzigingen in het appartement te maken en om een ​​verscheidenheid van bogen recreëren. Gipsplaten op verschillende manieren geïnstalleerd, de meest voorkomende daarvan is het aanbrengen van dit materiaal op de krat, omdat het onder de bladen van gipsplaten zodanig geïnstalleerd kan isolatie worden aangebracht en draden en communicatie te verbergen. Vandaag zullen we alle details van kratten gipsplaten gemaakt van hout te bespreken, alsmede analyseren hoe dit te doen met zijn eigen handen.


Houten krat voor gipsplaat: de nuances

Houten krat is de eerste wijze van vaststelling frame voor gipsplaat. Ondanks het feit dat de houten constructie onder de gipsplaat rendement op zijn kracht metalen, worden ze vaak gebruikt vanwege hun gemak van installatie en lage kosten.

Als u de gewenste waarde van de raad van bestuur, de houten kist voor u zal nagenoeg vrij.

Natuurlijk, metalen profielen zijn veel sterker en betrouwbaarder, maar als je besluit om een ​​frame voor gipsplaat hout te maken moet u weten over een aantal zeer belangrijke nuances.

Voordat u de houten kisten moeten per se om het hout te impregneren met een speciale samenstelling om te voorkomen dat rottenVoordat u de houten kisten moeten per se om het hout te impregneren met een speciale samenstelling om te voorkomen dat rotten

namelijk:


 • Omdat houten planken hebben een zeer lage brandveiligheid, ze zijn niet geschikt voor de batten muren, op de top van die u van plan voor het uitvoeren van een hoogspanningslijn.
 • Vochtig hout kan zwellen en vorm veranderen krat dat nadelig de sterkte en het uiterlijk van gipsplaten systemen zal beïnvloeden.
 • Aan de bar, heeft u ervoor gekozen om het kader te installeren, mag er geen geen knopen en scheuren, maar ook als een indicator voor de luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan.
 • Je niet maken met een houten balk kromming van de wanden, terwijl de stroken evenwijdig aan de basis zijn bevestigd.
 • Om te voorkomen dat voor de nadelige effecten van schimmels, insecten en verval processen, moet het hout voordat de werkzaamheden worden behandeld met speciale verbindingen.

Zoals u kunt zien, een houten kist is niet de meest betrouwbare design, maar indien goed aan alle voorwaarden van de installatie te voldoen, zal het u te dienen voor een lange tijd.

Wanneer de houten krat voor gipsplaat gerechtvaardigd

Vanwege alle bovengenoemde nuances krat voor gipsplaat, omdat dit materiaal niet in elke kamer. Bijvoorbeeld een houten frame in elk geval niet in de badkamer en gipsplaat crack geïnstalleerd en vervormen in een relatief korte tijdsperiode.

Natuurlijk kan de meerderheid van de negatieve eigenschappen van dergelijke kratten worden verwijderd door het behandelen van de Planck massa van speciale dure gereedschappen, maar als een dergelijk kader onrendabel zou zijn voor jou.

Laten we praten over de twee gevallen, wanneer het mogelijk is om houten krat onder de gipsplaten installeren, met een minimum bedrag van beschermende middelen.Houten kist onder de gipsplaten is het beste geschikt is voor houten huis: in dit geval kunt u niet bang voor de invloed van de vochtigheid op structuurHouten kist onder de gipsplaten is het beste geschikt is voor houten huis: in dit geval kunt u niet bang voor de invloed van de vochtigheid op structuur

namelijk:

 • Houten logboek van dikke boomstammen of gelijmd hout is het meest geschikt is voor de installatie van karkassen van hetzelfde materiaal. Houten krat onder gipsplaat naadloos aan stammen waaruit bouwde het huis, met een te hoge luchtvochtigheid dikke stammen in de kamer nemen op basis "staking", trekken vocht uit het frame rails voor FCL.
 • Kamers met perfect gladde wanden, ook kan de basis vormen voor houten kisten zijn. Zoals hierboven vermeld, uit te lijnen de wand via een houtskelet falen, aangezien elke spleet tussen het basisoppervlak en de riem aanzienlijk de sterkte en duur van de diensttijd latwerk vermindert.

U kunt zonder enige angst van twijfel en te installeren houten krat als uw huis heeft ten minste één van deze kwaliteiten, anders zou het verstandig zijn om een ​​lat te doen onder de GCR van het metalen profiel.

De voorbereidingsfase voor montage latten

Voorbereiding van de montage van furring voor gipsplaat symbolische. Voordat u begint te werken, moet u al het meubilair uit de kamer te verwijderen en hebben betrekking op de vloer met tafelzeil. Als op de muren, waar u een houten frame te installeren, de oude afwerking aanwezig is, moet u zich te ontdoen van het te krijgen. Nu dat alle overtollige verwijderd uit de kamer, kunt u beginnen met gereedschappen en materialen te bereiden.

Voor een snelle en nauwkeurige snijden van staven zijn het best geschikt puzzelVoor een snelle en nauwkeurige snijden van staven zijn het best geschikt puzzel

De materialen die u nodig heeft:

 • schroeven;
 • schroevendraaier;
 • Het niveau van waterige of laser;
 • roulette;
 • Otbivochnogo draad;
 • Houten latten;
 • Ijzerzaag.

Als u een decoupeerzaag, gebruik het in plaats van een ijzerzaag, met het gereedschap, kunt u snel omgaan met draadeinden met de noodzakelijke intervallen.

In principe is de aankoop van de benodigde materialen en bescherming tegen houtstof, de vloer en andere oppervlakken - dat al het voorbereidende werk dat je te besteden hebt.


Hoe maak je een krat van houten latten gipsplaat maken

Wanneer alle materialen klaar zijn, en de wand vrijgemaakt van oude afwerkingsmaterialen, kan overgaan tot de bouw van houten kratten. Natuurlijk, zou je denken dat het werk dat je niet de kracht om ermee om te gaan en alleen een professionele, maar na ons advies hebben, u ongetwijfeld in staat zal zijn om een ​​kader te scheppen voor gipsplaat.

Als u merkt dat de oude gips gebarsten en gestrooid op de muren, moet u het te versterken met een nieuwe laag cement, dat na het drogen, breng dan een laag primer op.

Werken aangaande van houten kisten markering bestaat uit de wanden, gesneden stroken en de montage directWerken aangaande van houten kisten markering bestaat uit de wanden, gesneden stroken en de montage direct

Stapsgewijze opbouw:

 1. Het eerste wat je nodig hebt om de lay-out werk krat te doen. Voor dit doel niveau meetlint en otbivchnuyu draad. De stap tussen de verticale lijnen niet meer dan 60 cm, moet de afstand tussen de horizontale lijnen kleiner zijn dan 80 cm.
 2. Snijd lamellen van de data van de segmenten en behandelen hun beschermende structuren.
 3. Attach horizontale geleiderail aan het plafond en nabij de vloer, niet vergeten om een ​​tussenruimte van 5 cm laten. Om de vloer.
 4. Installeer de verticale rails op de hoeken van de wanden.
 5. Als op de muur waar aan het frame te bouwen, is er een raam, is het noodzakelijk om de houten latten te kaderen.
 6. Nu is het mogelijk om de belangrijkste werking van furring apparaat te starten: attach schroeven snit op gemarkeerde vooraf verticale en horizontale lijnen.
 7. Op plaatsen waar u wilt alle apparatuur te hangen, hechten extra lamellen om het kader te versterken.
 8. Furring voor gipsplaat gemaakt van hout klaar. Het blijft om gipsplaten vast te stellen.

Latten aan het plafond wordt gemaakt op hetzelfde principe, maar deskundigen adviseren niet om dit oppervlak houten latten te installeren, aangezien zij zal dragen de last te hoog is, waardoor de levensduur ervan zal van korte duur zijn. De beste keuze voor een frame eenheid onder de gipsplaten aan het plafond, zijn metalen profielen, zijn ze meer duurzaam en veelzijdig.


Montage van de krat voor gipsplaat (video)

Houten krat voor gipsplaat inferieur is in al zijn eigenschappen van het metalen frame, maar als je uit om de reparatie zo spoedig mogelijk te maken door te investeren een minimum zak geld in in te stellen - deze optie zal u het beste past. Volg alle voorwaarden voor de installatie van houten kratten, rekening houden met alle nuances, en je krijgt een mooie gladde muur afgewerkt met gipsplaten.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =

map