Hörn skåp i korridoren: alternativ och 35 foton

Hörn skåp i korridoren: alternativ och 35 foton

12 October 2017Hörnskåp är mycket funktionell hall, rymlig och tar inte upp mycket platsHörnskåp är mycket funktionell hall, rymliga och inte konsumerar mestaDlinny smala korridoren eller liten, bara en liten ingång. Hur kan man hantera det när det gäller design? Huruvida det finns inga alternativ, eftersom filmen inte tillåter? Naturligtvis finns det, och säkert mer än ett par. Dimensioner Dimensioner och är lika viktigt, och hallen layout, och om det är planerat det mer möbler, annat än skåpet. Det visar sig att en liten hall kan du ordna på olika sätt, beroende på mål, möjligheter och att lasten du vill ge detta rum.


Varför är det så populärt hörn garderob i hallen

Namnet säger det själv - en konstruktion inslag i detta skåp är att det sätts i ett hörn. Vinkeln är känd för att placera "död" är det sällan används i allmänhet i det inre. Hörnskåp som leder till stereotypa förändring. Och om utformningen av ett sovrum med ett hörnskåp - en välbekant historia, sedan i korridoren denna idé överlever tills inte så aktiv. Och förgäves!

Se katalogen med liknande exempel. Alternativen är verkligen imponerande - den vinkel som "varken där eller här," det visar sig, kan rymma en garderob, och en rest av er är fortfarande relativt mycket utrymme som kan användas på olika sätt.

Hörn garderob hall - ett idealiskt alternativ ökar i popularitetHörn garderob hall - ett idealiskt alternativ ökar i popularitet

Felaktiga tron ​​att hörnskåp lider av låg kapacitet. Det är en visuell bedrägeri. Inuti dessa skåp kan vara ganska rimligt, praktiskt innehåll. Den mest fashionabla design - är en rundad hörnskåp, är inte ovanligt, och halvcirkelformad, men rektangulära former ingen vägrar.

Vad är en halvcirkelformad glid garderob i hallen

Det halvcirkulära rack kallas också radie. Denna konstruktion, kan vi säga, passar perfekt in i rummet, även, som i detta fall, en liten hall. Slutligen ser det utanför lådan, det är intressant och modet.


Fördelarna med de halvcirkulära skjutdörrs garderober:

 • De är bekväma och funktionella. Det vill säga, från utseendet inte lider sin kapacitet, och det är förmodligen det viktigaste.
 • Snygg, ändra synen på rummet. Nästan alla vill komma bort från den typiska design, som i standard layouten på din egen att göra det svårt. Så Radius skåp - det är skrotning av stereotyper, uppfattningar i rummet (i detta fall, hallen) ändrar klart.
 • En mängd olika former som du kan tänka dig, tillverkaren är verkligen fantastiskt. Med detta skåp Radius kan bokstavligen gå runt muren.
 • Skåp är utrustade med rullsystem, för en smidig och mjuk glidning på samma aluminiumprofilen levereras är ett nöje i skåp tjänster.
 • Slutligen har en halvcirkelformad rack inte ha skarpa kanter. Detta tillstånd är mycket viktigt i en lägenhet där det finns små barn.

Semicircular garderob i hallen ser bra ut, det är bekvämt och praktiskt, men ändå inte har skarpa kanter, vilket är särskilt bra i händelse av att lägenheten är små barnSemicircular garderob i hallen ser bra ut, det är bekvämt och praktiskt, men ändå inte har skarpa kanter, vilket är särskilt bra i händelse av att lägenheten är små barn

De halvcirkulära skjutdörrs garderober tillverkas endast på beställning. Guider kan även omedelbart ingå i kostnaden för en inbyggd garderob belysning. Det är mycket bekvämt, och lägger till en plats av komfort och delikatess korridoren.

Hörn garderob i hallen: innehåll och foton

No se standarder för intern fyllning hörn garderob. Först och främst är det dina önskemål - du kan inte bara välja innehållet i det föreslagna systemet, men också för att rita själv. En tillverkare kommer att göra allt som står i din ritning.Typ av fyllningen beror på följande faktorer:

 • Storleken på en vägg eller en nisch för inbäddning;
 • den typ av kläder som kommer att lagras där, och dess nummer,
 • Ekonomiska möjligheter.

Notera att i hörnet garderoben rymmer dubbelt så många saker, snarare än i en rak skåpNotera att i hörnet garderoben rymmer dubbelt så många saker, snarare än i en rak skåp

layoutalternativ är vanligtvis erbjuds på webbplatsen för tillverkaren. Det är specificerade och den storlek, längd, bredd, höjd och antal hyllor. Kan vara foton eller bilder från olika vinklar för att göra det lättare att förstå hur allt detta kommer att se ut.

Hörn garderob - en riktig mini-garderob. Det är anmärkningsvärt att passar in två gånger mer än den vanliga lever i en garderob saker. De material som används för den interna fyllning, ingår också i priset. Till exempel, kommer metall-frame paneler vara billigare. Vid panelstruktur som talar till deras fördel, kan du använda några tillbehör eftersom i sådana fall kommer att bli mer intressant metallokarkasnyh.

Ergonomiskt variant: vinklad hall med garderob

Hörn hall - det är en bra design alternativ som gör att du kan maximera funktionaliteten hos små stora utrymme. Hörn hallar kan säljas färdiga kit kan vara i form av samlingar, där väljer du vad som ingår och kan göras strikt i den ordning.

En typisk fabriken - absolut inte ett dåligt alternativ, men det är särskilt hallen inte beaktas, och kan därför vara en del inkonsekvenser. Eftersom fler och fler sådana kit beställs.

Och det är inte ovanligt att uppdaterade versionen av headsetet när hallen är redan delvis garderob. Om det är hela uppsättningen, är garderoben sällan stora - det kan vara bara två grenar, men om det är ett hörnskåp, kommer det att finnas åtminstone en till.

Vad kan ingå i skåpet:


 • Trottoarkant för skodon;
 • byrå;
 • hyllor;
 • Spegel med hylla;
 • Ottomanerna eller bänkar.

Hörn hall med garderob - ett bra alternativ för att öka funktionaliteten i ett litet rumHörn hall med garderob - ett bra alternativ för att öka funktionaliteten i ett litet rum 

Faktum är att du är på ett ställe kan boka hallen, inte springa runt alla butiker på jakt efter en lämplig varandra möbler. Problemet är att få företag producerar kit med coupe skåp, de brukar specialiserar sig strikt i sådana skåp, inga andra typer av möbler. Men stora möbler och tjänster erbjuder en mer intressant alternativ eftersom sökkostnader.

Känn dig fri att engagera hörnet garderob - du har ingen aning om vad en "död" zon, kan du göra det mesta av. Det finns en liten rektangulär vardagsrummet, där det är oklart hur lönsamt att ordna möbler. Sedan den mest omfattande av hörnen stänger hörnskåp och huvudbördan föll på honom. Och du har tre zoner som kan användas som du vill - för tabeller, byrå, spegel, en annan skåp. Och eftersom du helt enkelt kan placera bänkarna längs väggen (två), och på väggen hänger bilder eller foton i vackra ramar. Och inga fler möbler och alla tillsammans, och full längd spegel på bekostnad av spegel fasader du har.

Sorter hörn garderober i hallen (video)


Hörnskåp - det är praktiskt, modet och roligt. Lägg dynamisk invändig korridoren möbeln. Se galleri, välj, utvärdera alternativ.

Bra val!

Exempel hörn garderober i hallen: katalogen (foto)

27 19 63 47 940 100 251 192 561 18952721-uglovoy-shkaf-kupe-v-spalnyu-foto-i-ceny

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map