Hörn finrum: 8 core fördelar

Hörn finrum: 8 core fördelar

12 October 2017Corner vardagsrum möbler är inte bara fylla tomma hörn, men också möjliggöra effektiv användning av den omgivande rymdenCorner vardagsrum möbler är inte bara fylla tomma hörn, men också möjliggöra effektiv användning av den omgivande prostranstvoUglovaya möbler för vardagsrummet är ett bra alternativ för stora utrymmen. För lite möbler kommer att göra att hitta ett rum betungande och alltför omvandlas - det är lätt att bryta. Sunt förnuft och förståelse för det slutliga målet - nyckeln till en rimlig shopping och ett bekvämt liv. Hjälp i denna enkla design rekommendationer.


Hörn finrum: fördelarna

Som tidigare nämnts, sparar vinkel möbler välbehövlig utrymme inomhus. delar av rummet fram till mitten av nittiotalet av förra seklet ansågs "död". I praktiken innebar detta att det inre av standarden Chrusjtjov inte kan användas fullt ut. Tack vare utvecklingen av design och tekniska lösningar, konsumenten möjlighet att utnyttja varje centimeter utrymme.

Det vanligaste exemplet på ergonomisk användning av utrymme i ett litet vardagsrum, är följande:

 • Användning av en soffa med ett fällbart bord;
 • Bord med en hylla för en mini-bar;
 • Soffa, som är lagrad i botten av sänglinne;
 • Funktionell vinkel vägg.

Rastavlennye korrigera vinkel möbler i vardagsrummet kan bli en vacker avgränsare rum i separata zonerRastavlennye korrigera vinkel möbler i vardagsrummet kan bli en vacker avgränsare rum i separata zoner

Självklara "plus", till exempel, ett hörn av soffan, är dess förmåga att ändra dess storlek. Vid montering, och hjälper dig att bekvämt sitta 3-4 personer. När gästerna är borta, vänder vackra möbler i en rymlig säng. Om så önskas kan du välja en soffa med inbyggda lådor för förvaring. Deras antal är helt beroende på dina behov.


En annan fördel - enkelt underhåll. Om avtalet möbler köps i den officiella butiken, är perioden av sin verksamhet garanteras för 15-20 år. Det viktigaste - dags att genomföra en rutininspektion. Om möblerna väljs i enlighet med den rådande graden av belysning och färgerna i rummet, kommer varje station i vardagsrummet laddas optimalt.

Corner stoppade möbler för hallen: bilder och tips om att välja

Köpkraft övertalning av säljaren eller reklam löften - Ett vanligt misstag köpare. Du måste börja med en rumsinställningar undersökning, där man planerar att hålla en inre uppgradering. Korrigera rådande geometri - en möjlighet att inte förväxlas med valet. För rum sträckte sig längs fönstren, stoppade möbler valt pastellfärger. Om det är en parallellepiped, som kulminerar med fönstret, är det bättre att ta ljusare nyanser.

Enkla kuddar och bekväma sittplatser i hörnet vardagsrum möbler kan monteras i någon konfigurationEnkla kuddar och bekväma sittplatser i hörnet vardagsrum möbler kan monteras i någon konfigurationMöbler alternativ kan övervägas på grund av den tematiska bilden dock designers gör ett antal reservationer:

 1. Det dominerande materialet i hörnet av möbler väljs med hänsyn till de beräknade driftsförhållanden. Om skåpet står i rummet där det finns minderåriga eller husdjur, är det bäst att överge plast eller glas;
 2. I ett litet rum, där större delen av dagen solen dominerar, inte ska vara äkta läder. Soffor tillverkade av detta material brinner snabbt ut. Företräde bör ges konstgjorda material;
 3. Om du behöver ett rack, rekommenderas att välja en hög, i stället för en variant. Särskild uppmärksamhet riktas mot det material som den är tillverkad.

Det är nödvändigt att överge köpet, om modellen är 65% eller mer av trä. Detta material är känsliga för förändringar i fuktighet och temperaturnivåer.

Som dikterar mode: hörnrum möbler i en modern stil

Den första processen för urval av möbler börjar med en hörnvägg. I vilken stil det kommer att avgöra ägaren av lägenheten. Endast måste man komma ihåg att alla delar är valda på samma sätt. Annars "polyfonin" inte kommer att gynnas. Om det behövs kan vinkelväggen köpas i en traditionell eller modulär version. Om det första innebär den monolitiska designen, är den modulära väggen lätt att omvandla behag. En liknande funktion är en modulär soffa.

Det viktigaste inslaget i ett hörn vägg - kapacitet och funktionalitetDet viktigaste inslaget i ett hörn vägg - kapacitet och funktionalitet

Det är nödvändigt att förstå deras funktionella skillnader:

 1. Kapslings väggen - har en stor del för placering plagg. Skåp och lådor hyllor kännetecknas av olika parametrar. Med denna enkla att lagra allt du behöver i en design.
 2. Modulärt vägg - har ingen sektion för kläder, och kännetecknas också av dess parametrar identiska sektioner. När denna modell är tändarhuset karl och är mer hållbara. Det är därför det används för window dressing.

Oavsett vilket alternativ som föredras, är designers rekommenderas att inte köpa färdiga alternativ och göra möbler på beställning. I det här fallet, skåp eller modulära möbler passar in i kupén.

Möbler för rummet hörnet: särskild omsorg

Det är ett misstag att tro att inköp och installation av ett hörnskåp, vägg och soffa avslutar processen. Så snart den inställda var i monterad form, är det nödvändigt att regelbundet kontrollera dess prestanda. Först och främst gäller transformationsmekanismerna. Var sjätte månad, kontrollera slitage och mekaniska skador. Om ingen hittas, då ingen skada kommer att smörja dem med olja för metall rörliga delar.

Använda nonprofessional sätt i vården möbler negativt påverka kvaliteten på beläggningenAnvända nonprofessional sätt i vården möbler negativt påverka kvaliteten på beläggningen


Att upprätthålla sanitära förhållanden - rekommendationen är viktig, inte bara för människor utan också för möbler.

Till en vacker vägg eller skåp pågått under en lång tid för att behaga ögat, behöver du följande:

 1. Undvika användningen av aggressiva rengöringsmedel baserade på klor eller alkali.
 2. Om soffor är täckta med naturläder, i butiken för att köpa ett specialverktyg. 
 3. I den moderna interiören är ofta använder syntetiska material som imiterar naturliga. För att bibehålla sin renhet bör noga läsa instruktionerna.

Möbler med väggen hörn garderoben till vardagsrummet (video)

Korrekt användning av vinkel möbler i rummet - nyckeln till hållbar zonindelning för varje enhet i vardagsrummet. Det är därför innan du går till butiken du behöver för att lära viktigt ur funktionell och estetisk synvinkel parametrar: storlek, färg, och den rådande graden av belysning. Glöm inte att du måste ta hand om möbler på rätt sätt. I detta fall ägaren inte behöver lång tid att tänka på att köpa en ny.

Corner vardagsrum möbler i modern stil (foton)

2 2e3411086747dfa722c1de4b198ea81d 4f864bbded5eb04a47580fb81b9ec79b 17e5cc468debe015f7dd75551f41cb46 24-2 257zoom 68ccf0afc32be4add89377d3a7839240 301f10c5d9e9c6050ef952058a3d958d1024576 6341b 17972-mebel-dlya-gostinoy-uglovye-shkafy


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

map