Hoogte van het plafond in de Chroesjtsjov: het oplossen van het probleem van de lage plafonds in het huis

Hoogte van het plafond in de Chroesjtsjov: het oplossen van het probleem van de lage plafonds in het huis

12 October 2017Vandaag de dag kan zelfs de oude huizen worden gemaakt op moderne stijlVandaag de dag, zelfs de oude huizen kunnen worden gemaakt op moderne stilyuNa straten van de landen van de voormalige Sovjet-Unie is het vrij gebruikelijk om een ​​herinnering uit de oudheid, die de inwoners van de steden van hun verleden lijken te zien - de Sovjet-Unie. In veel steden, vooral in de periferie van deze woningen vormen de meerderheid. Daarom hebben veel mensen hebben een vraag: "Hoe kunt u uw Chroesjtsjov te versieren en maken het meer moderne?". In de eerste plaats moet de reparatie beginnen met het plafond - het zal een uitstekende basis voor de muren, vloeren en andere oppervlakken in het huis.


Hoogte van het plafond in de Chroesjtsjov: foto en het ontwerp van een modern huis

Een van de belangrijkste problemen in de Chroesjtsjov - is te laag plafond. Een hoogte van 2,5-2,6 meter heel vaak kan niet worden gemist, ook gewone mensen. Dit probleem geldt het merendeel van de huizen die in de Sovjet-Unie werden gebouwd op dit punt tegenover de mensen en de zogenaamde "stalinok" - huizen gebouwd tijdens het bewind van Iosifa Stalina.

Wat zijn de standpunten van verschillende mensen over Chroesjtsjov:

 • Een te lage plafonds. Dit probleem komt het meest voor, want het is min of meer lange man kan bereiken plafond, gewoon staan ​​op je tenen. In Chroesjtsjov onmogelijk om te hoge kast of koelkast, die de bewoners van deze huizen beperkt te zetten.
 • In aanvulling op de hoogte van de plafonds, de oppervlakte van de appartementen, is het een vrij kleine kamers. Vooral dit probleem betreft keukens: Soviet architecten duidelijk "spijt" voor de ruimte van de kamer.

Lage plafonds in oude gebouwen zijn geen probleem om een ​​nieuw ontwerp te makenLage plafonds in oude gebouwen zijn geen probleem om een ​​nieuw ontwerp te maken

Hoe maak je dus zorg dat het plafond niet zo laag lijkt

Hoe om te gaan met het probleem van de lage plafonds?


Er zijn verschillende manieren:

 • Zoals u weet, kunt donkere kleuren de hoogte van de ruimte te verhogen. Maar er is een nadeel - ze visueel te verminderen zijn gebied en breedte. Als uw kamer is te klein, dan zal deze optie niet voor u werken.
 • U kunt niet gewoon behang. De bovenwand kan donker zijn, terwijl hun onderste - licht. Deze oplossing is geschikt voor eigenaren van lage plafonds in kamers met een klein gebied.
 • Verticale lijnen. Deze methode is zeer populair, niet alleen in de bouw en het ontwerp: Het wordt aanbevolen om kleding met verticale lijnen naar kleine mensen dragen. Voor woningen het meest geschikt behang met een patroon, ze visueel maken de ruimte hoog.
 • Het gebruik van spiegels. Zoals bekend, kan het spiegeloppervlak van de ruimte te verhogen en de kamer boven. Deze optie is de meest veelzijdige: het is geschikt voor alle kamers.
 • De afgeronde plafond. Deze methode van het beëindigen van het plafond kan je kamer meer visueel hoog.

Kleine kamers vereisen een zorgvuldige benadering van het ontwerp van het plafond ontwerpKleine kamers vereisen een zorgvuldige benadering van het ontwerp van het plafond ontwerp

Opgemerkt dient te worden dat deze methoden van het verhogen van de kamer niet echt een centimeter toe te voegen aan de totale oppervlakte van de woning, maar ze het probleem van de mensen die beschaamd zijn om lage plafonds op te lossen: lange mensen zullen nog steeds het gevoel ongemakkelijk in dergelijke woningen.Het is noodzakelijk om het gebruik van te fel onderdelen in het interieur te elimineren: het behang of meubilair felle kleuren kan de aandacht vestigen op de totale afmetingen van de kamer.

Als je een kleine kamer, moet je je houdt aan minimalisme: het meubilair moet neutraal tinten. Zijn maat zal klein zijn.

Twee-level plafonds in de Chroesjtsjov: De voordelen

Er zijn verschillende meningen over deze kwestie.

Van de voordelen van de twee-level plafond kan worden opgemerkt:

 • Snelle installatie.
 • Het is niet nodig om het oppervlak van het plafond af te stemmen.
 • Uitstekende esthetische uitstraling.
 • Het zal er goed uitzien in elke ruimte: in de hal, in de hal, in de gang en in de badkamer.

De nadelen van beide niveaus verlaagde plafonds in de Chroesjtsjov

Natuurlijk, de fans van verlaagde plafonds in oude huizen zijn er tegenstanders.

Waarom geen gebruik maken van twee-level plafonds in de Chroesjtsjov:

 • Alleen geschikt voor grote ruimtes. dit mag niet in het plafond van de bakstenen Chroesjtsjov worden geïnstalleerd.
 • Hoge kosten van materialen voor het plafond en in te stellen.
 • Verdere verlaging van de hoogte van de plafonds.

Twee-level plafonds niet aan te raden te installeren in de Chroesjtsjov, omdat ze zijn duur en maken de ruimte meer lowTwee-level plafonds niet aan te raden te installeren in de Chroesjtsjov, omdat ze zijn duur en maken de ruimte meer low

Als we de laatste argument te onderzoeken, moet worden opgemerkt dat de plafonds "take-away" de hoogte van het plafond is niet alleen visueel, maar eigenlijk verminderen. De meeste deskundigen niet aan te raden om twee-level plafonds te gebruiken, omdat ze zijn duur en maken het probleem van de lage plafonds explicieter. Natuurlijk kunt u proberen om het risico te nemen, moet je dit soort plafond niet ingesteld met zijn handen: het is beter om de professionals die efficiënter zal doen vertrouwen.


Bereid het plafond voor de installatie

Repair - een complex proces, dus vóór reparatie werkzaamheden moeten grondig voor te bereiden en de studie van de nodige informatie.

Allereerst moeten we de lay-out van uw plafond te maken.

Dit moet als volgt te werk:

 • Op het laagste punt van het hoofdplafond is noodzakelijk om een ​​punt te zetten, en vervolgens met behulp van het waterniveau in alle hoeken worden overgedragen.
 • Tussen de merken die u nodig heeft om een ​​lijn te vullen met uw choklayna.
 • Dan moet het oppervlak van de CD profielen te markeren. Etiketten moeten worden aangebracht om de 50 cm.
 • Op de tegenoverliggende muur moet exact hetzelfde merk toe te passen.


de installatie kader: Hoe wordt het plafond in de Chroesjtsjov met zijn eigen handen te maken

Sam plafond installatie proces is vrij complex.

het frame instellen bevat de volgende onderdelen:

 • Installatie UD profiel.
 • ankers installeren dummy.
 • Bevestigen van de U-vormige hanger, die zal worden bevestigd cd profielen.
 • Na het snijden van de CD profielen, moeten ze worden ingebracht in de UD profiel, maar ze moeten niet worden vastgeschroefd aan het plafond.
 • Voor schijven moeten profielen schroeven vast en trek de nylondraad.
 • In het voorlaatste fase moet zijn om alle profielen binden: aandacht nodig voor een nylondraad die eerder werd verstrekt.
 • Aan het eind van de elektrische draad moet worden beschermd door een balg.

De volgende fase - de installatie van gipsplaten. Dit is de laatste fase, zodat de opdracht meer schoon mogelijk moet worden uitgevoerd.

Installatie van het frame aan het plafond vereist een zekere mate van inspanning, tijd en vaardighedenInstallatie van het frame aan het plafond vereist een zekere mate van inspanning, tijd en vaardigheden

Installatie van gipsplaten

Dit proces is ingewikkelder, dus zonder de hulp van vrienden en kennissen je niet kunt doen.

Algoritme uitvoering gipsplaten vellen:

 • Het werk zelf moeten twee of drie van de zelfde uit te voeren. Als het werk van één persoon zal worden uitgevoerd, zou het een enorm risico, omdat je de GCR kan breken.
 • Gips boord moeten worden geïnstalleerd met behulp van schroeven. Hun lengte moet 25mm zijn. Op het ene blad van verbruikte ongeveer 60 schroeven. De onderlinge afstand moet minimaal 30 cm.
 • Om te voorkomen dat de lakens waren niet in staat om te breken, is het beter om een ​​speciale gipsplaat spuitmond te gebruiken.
 • Quilt vellen moeten één vel kont moet worden samengevoegd met een andere helft.
 • Tijdens de installatie van gipsplaten moeten de draden voor de toekomstige inrichting te brengen.
 • De verbindingen dicht fugenfyullerom en schroeven zelf - stopverf.

Installatie van gipsplaten lakens op het plafond (video)

Ondanks de slechte staat, Chroesjtsjov - een kunstwerk, dat ons vertelt over het verleden. Dit is een echte schat aan kennis over de Sovjet-Unie, onze grootvaders en overgrootvaders. Voor Chroesjtsjov moeten worden behandeld met respect, als een bejaarde. Als u uw huis te respecteren en te behandelen hem als zijn familielid, dan Chroesjtsjov reageert het aan jou terug, en uw appartement er geweldig uit.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 88

map