Hoeveel druppels referentie-oppervlak tijdens de installatie van spanplafond

12 October 2017Verlaagde plafonds - een harmonieuze combinatie van duurzaamheid, operationele stabiliteit en een prachtig designVerlaagde plafonds - een harmonieuze combinatie van duurzaamheid, operationele stabiliteit en mooie dizaynaS tijd verlaagde plafonds hebben opgedaan immense populariteit. Installeer deze constructie kan ook aan de grond, maar in dit geval, een aantal voorlopige berekeningen maken. Vergeet niet dat om het verlaagde plafond van gipsplaat of PVC-panelen onpraktisch te installeren, als de hoogte van uw kamer is minder dan 2 meter. In dergelijke gevallen is het raadzaam om een ​​weefseldoek installeren, zoals wordt verlaagd tot de minimum afstand.


De hoogte van de ruimte onder het plafond

Wat is de hoogte van de basis van het plafond is optimaal? Volgens de SNP, moet de hoogte van de ruimte van ten minste 210 cm. Als de plafonds zijn lager, installeer dan kan alleen doek weefsel.

Als u besluit om opgespannen doek te installeren, dan moet u een aantal factoren in overweging:

 1. De hoogte van de draagconstructie. Veel mensen verkiezen om te massaal en montage profielen te gebruiken. Karkassen gemaakt van massief UD-profielen verbruiken gemiddeld 10-20 cm.
 2. De beschikbaarheid van de communicatie. Voordat u begint om de stof te installeren, moet u de communicatie uit te voeren. Als er veel communicatie in het plenum, de hoogte van het plafond wordt 10-15 centimeter onder.
 3. Afmetingen verlichting. Meestal licht elastische stoffen met behulp van schijnwerpers, omdat ze niet veel ruimte in beslag. Echter, veel mensen de voorkeur kroonluchters. Het gebruik ervan is niet wenselijk als de afstand tussen de ondergrond en het plafond ten minste 270 cm.

de stretched canvas instellen in een ruimte met lage plafonds, moet eraan worden herinnerd dat de aanwezigheid van verschillende communicatie en verlichting vermindert de hoogte van de ruimte 20-30 cmde stretched canvas instellen in een ruimte met lage plafonds, moet eraan worden herinnerd dat de aanwezigheid van verschillende communicatie en verlichting vermindert de hoogte van de ruimte 20-30 cm

Als u van plan bent om het verlaagde plafond in de onderste kamer geïnstalleerd, kunt u geen gebruik maken van de lijsten gemaakt van PVC, omdat ze grotere afmetingen dan aluminium. Bovendien zijn de laatste zijn meer robuust en duurzaam.

Hoeveel valt aan de basis plafond Spanplafonds

Hoeveel hoogte neemt een spanplafond? Dit is afhankelijk van het materiaal waaruit de vervaardigde baan suspensie. Het kan worden gemaakt van synthetische stof, film of gipsplaat. Ook zijn er verlaagde plafonds.


De hoogte van de ruimte kan worden verminderd door:

 • 20 centimeter, bij gebruik van gipsplaten. Om het lager te minder behoefte een primer aan het plafond. In dit geval zal de maxima langs 15 centimeter.
 • 3 cm, bij gebruik van de film, op voorwaarde dat het basisoppervlak glad.
 • 5 cm, bij gebruik van verlaagde plafonds. Rack plafond neemt weinig ruimte in, zodat de hoogte verstelbaar middels speciale veren.
 • 8/5 centimeter, bij gebruik weefselbaan. Ze niet altijd de montage van het frame vereist, zodat de plafondhoogte is met meer dan 8 cm.

Het lage plafond omvat de installatie van wand lichtbronnenHet lage plafond omvat de installatie van wand lichtbronnen

De afstand die de ruimte afneemt tijdens de installatie van elastische stoffen hangt ook af van de vlakheid van de wanden. Dit komt door het feit dat de framestructuur voor verlaagde plafonds vaak bevestigd met ankers op de wanden. Experts raden voor de installatie om zowel de basis plafond en de muren af ​​te stemmen.

Hoe kan de afstand tussen het plafond en spanplafond verminderen

Desgewenst kan een aanzienlijke vermindering van de afstand tussen het bodemvlak en het spanplafond. Om dit te doen, moet je de juiste bouwmaterialen en verlichting te kiezen. Daarnaast moet u de optimale methode voor het beveiligen van het web te kiezen.Om de afstand tussen het bodemvlak en het spanplafond noodzakelijke vermindering:

 1. Gebruik spotlights, die een klein formaat hebben. Bijvoorbeeld, de LED-spot verbonden met een geringere diepte dan de kroon. Als u niet wilt afwijken van de referentie-vliegtuig op grote afstand, dan geven de voorkeur aan LED-linten. Ze zijn gemonteerd op de omtrek van de spanning van de baan.
 2. Met de V montagemethode. Hij kan 5-7 centimeters redden.
 3. Kies web en gipsplaten met een geringe dikte, omdat ze niet massaal batten nodig.

De geringe hoogte van het werkprofiel - het belangrijkste voordeel shtapikovoy spanplafond montagesysteemDe geringe hoogte van het werkprofiel - het belangrijkste voordeel shtapikovoy spanplafond montagesysteem

Als je wilt zo veel mogelijk ruimte te besparen, kunt je toevlucht nemen tot dekking muur. In dit geval wordt de afstand tussen het bodemvlak en de baanspanning verlaagd met 2-3 centimeter.

Hoeveel centimeter vanaf de basis van het plafond te eten plafonds

Afhankelijk van het materiaal en het type stokbrood, kan uitgerekt banen eten 5-20 cm van de hoogte basis plafond.

 In veel opzichten, verander de hoogte van de ruimte zal afhangen van de aard van de baguette, die wordt gebruikt tijdens de installatie.

Voor verlaagde plafonds worden gebruikt:

 • Wall PVC profielen met een hoogte van 2,5 cm. Met deze bindingen wordt afgeraden, omdat ze 3-7 centimeter hoog referentievlak.
 • Wand profielen van aluminium, hoogte 3,5 cm. Deze profielen die 4-6 cm van de hoogte van de ruimte, maar zorgen voor een stevigere bevestiging van de baan.
 • Plafond aluminium lijstwerk, 2,2 centimeter hoog. Een dergelijk profiel duurt ten hoogste 2-2,5 cm van de hoogte van de ruimte.
 • Het gecombineerde profiel, een hoogte van 2,4 cm. Als u dit punt te gebruiken, moet u 8-10 centimeters trekken uit de ondergrond.

Film plafond zal helpen om gebreken van de ondergrond verbergen en maskeren enige communicatieFilm plafond zal helpen om gebreken van de ondergrond verbergen en maskeren enige communicatie


De meest optimale zijn Plafond aluminium baguettes. Ze zijn robuust en compact. Als u wilt de spiegel doek te installeren, visueel versterkt de ruimte, is het raadzaam om alleen de plafondlijsten gemaakt van aluminium te gebruiken.

Wat is de minimale afstand van het plafond tot de ruwe spanplafond

Op welke minimale afstand kan opgespannen doek worden ingesteld? Experts zeggen dat de minimale afstand tussen het ruwe oppervlak en het buitenste mes 3 centimeter. Deze hoogte kan worden bereikt als het basisvlak is perfect glad en u een film.

Het gebruik van de film kan zijn, zelfs in "Chroesjtsjov". Dergelijke plafonds geen speciale zorg nodig hebben, en zien er erg presentabel. Bovendien kan de film plafond worden gemonteerd, zelfs als er oneffenheden in de ondergrond.

Bij het installeren van de film overwegen een aantal nuances:

 1. Gebruik alleen shtapikovuyu mount technology.
 2. Gebruik LED-spots. Zij hebben niet de installatie van grote hypotheken en termokolets vereisen.
 3. Voor de montage van de film zet de draad. Het zal helpen voorkomen hoogte verandert.

Installatie van verlaagde plafonds (video)

de hoogte van de selectie moet voorafgaand aan de installatie worden gedaan. Zorg ervoor dat de muren en het plafond uit te lijnen. Anders kan de structuur worden vervormd. Voor de vervaardiging van kratten met behulp aluminiumprofielen, omdat ze een kleinere afmeting. Als u een grote hoeveelheid ruimte te besparen, gebruiken shtapikovuyu of wedge mount technology.


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 5

map