Hoekkast in de slaapkamer: 5 types

Hoekkast in de slaapkamer: 5 types

12 October 2017Vaak is het moeilijk om een ​​hoek kast in de slaapkamer kiezenVaak is het moeilijk om een ​​hoek kast in spalnyuPri het kiezen van een foto hoekkast kunnen vragen kiezen. Wat garderobe past in de slaapkamer: romp of gebouwd onder de bestelling of van de bestaande modellen, met glazen deuren, plastic of houten? Veel van de vragen die dit artikel zal beantwoorden en u helpen een keuze te maken ten gunste van een bepaald type van het kabinet.


Hoe maak je een foto hoek kasten in de slaapkamer kiezen

Slaapkamer - een plaats van diep intiem voor iedereen. Het was de kamer te popelen om de meest comfortabel en gezellig te maken. Momenteel zijn er niet veel kan bogen op ruime appartementen, in de slaapkamer is gevestigd in een klein gebied. In de meeste gevallen, moderne slaapkamer - het is niet alleen een plek om te slapen. Naast het bed side by side computer tafels, planken van boeken en, natuurlijk, de gevallen.

Hoekkast, kunt u de foto's in de lijst te selecterenHoekkast, kunt u de foto's in de lijst te selecteren

Het klerenkasten aandacht verdient, en in het bijzonder - Corner kasten. Kies een kast kan eigen foto geplaatst op het netwerk. Bovendien heeft elke winkel heeft een catalogus met foto's.

Wat zijn de hoek kasten in de slaapkamer

Tal van mogelijkheden kasten omkopen hun functionaliteit. Makkelijk te hanteren, ruim en stijlvol - ze snel opgedaan consumentenmarkt en vestigde zich in de appartementen.


De slaapkamer heeft een kledingkast en wordt helemaal onvervangbaar. Hij verbergt succes op zich noodzakelijke dingen en op hetzelfde moment, als je de juiste deur ontwerp te kiezen, het visueel breidt de ruimte van een slaapkamer.

Maar het gebeurt dat een complete garderobe in de slaapkamer niet kan worden geïnstalleerd. Dan is er de mogelijkheid om een ​​hoek kast, die perfect past in een kleine kamer of in een niche.

Types hoekkast:

 • ingebouwd;
 • Hull.

Hull kasten handig voor de mobiliteit. Op elk moment kan meubels worden verplaatst naar een andere hoek, of worden gedemonteerd en vervoerd naar een ander appartement. Het nadeel is de hoge kosten van een dergelijke kast.L-vormige hoekkastjes zeer rationeel slaapkamer ruimteL-vormige hoekkastjes zeer rationeel slaapkamer ruimte

Formulieren hoek kasten:

 1. Driehoekige - gemakkelijk te produceren, maar de extra centimeters genomen in de kamer.
 2. Trapezium - een extra wand kunt u verbinding maken met deze kast zelfs wat meubels element.
 3. Vijfhoekige - de meest voorkomende vorm. Deze kasten zeer ruim en eenvoudig.
 4. Straal - zijn moeilijk te vervaardigen, maar de spectaculaire look en fit bijzondere ontwerpen.
 5. D-vormige - gebruikt hoekafstand tot het maximum, maar de look is zeer eenvoudig.

Ingebouwde kasten zijn handig omdat ze minder materiaal nodig, aangezien de achterkant en soms de zijwanden van de constructie van dergelijke behuizingen ontbreken. Maar er is een nadeel. Deze kast wordt slechts eenmaal geïnstalleerd, en meer van het zal niet worden ontmanteld.

Wat kan worden gevuld hoek kast slaapkamer

Helaas, bepaalde normen in het vullen van kasten daar. Meubels, alleen als het niet aan de orde, biedt reeds de parameters van de toekomst van de planken, laden en deuren. Maar gelukkig, in de ingebouwde kast, kunt u de inhoud aan uw smaak en budget te kiezen.

Om te beginnen is aan het bedrag van dingen die je wilt om te passen in een kast te bepalen.

Het is duidelijk dat het nauwelijks in de slaapkamer kast zal vesten en jassen op te hangen, maar niet precies overbodig zijn planken onder het beddengoed, extra dekens en kussens.

Hoekkast heeft binnen vele takkenHoekkast heeft binnen vele takken

Noodzakelijke secties binnenbocht kast slaapkamer:


 • Horizontale legborden (breedte 40 cm);
 • Voorkant hangers voor kleding (sectiehoogte dient beneden 150 cm en breedte 80 cm).
 • laden;
 • Wasmanden;
 • Hanger voor broeken (afmetingen van ongeveer 100 cm);
 • Galstuchnitsy;
 • Rekken met verdelers.

Het zal belangrijk zijn om te oordelen dat de top is het beter om alle onnodige (kleding buiten het seizoen, hoeden, enz.) Te zetten. De toegankelijkheid van het gebied - in het midden, is het noodzakelijk om veelgebruikte items (jurken, broeken, ondergoed, accessoires, beddengoed) te plaatsen. Op de onderste schappen zal een gunstige plaats in het algemeen dingen (schoenen in dozen, reistassen, dekens).

Net zo goed een klein hoekje kast in de slaapkamer

Een klein hoekje kast kan als om te fuseren met het interieur van de slaapkamer en wordt de heldere details. Voor grote lichte slaapkamers, zou het nuttig zijn om een ​​klein hoekje kast in de kleur van de muren te maken, waardoor het visueel te verbergen.

Hoekkast kan een lichte centrale deel ruimteHoekkast kan een lichte centrale deel ruimte

Waar je een klein hoekje kast kunt plaatsen:


 • De hoek tussen de deur en de wand;
 • De hoek tussen de twee wanden;
 • De hoek tussen de wand en het raam.

Als de lay-out van de slaapkamer niet mogelijk om een ​​grote kast te plaatsen, kunt u het boek spiegelontwerp deuren kledingkast verslaan. Deze oplossing zal de visuele ruimte van de kamer te vergroten en geven meer licht in de kamer. Indien de spiegel niet kan worden gebruikt, kan het worden gezandstraald glazen deuren of deuren met de toepassing van het straalbeeld. Alleen maar helpen bij het uitbreiden van de ruimte deuren van glanzend plastic, of gewoon gepolijst.

Welke monsters hoek kasten tot slaapkamers opgelet

Voordat u een keuze te maken ten gunste van een hoekkast, het bestuderen waard de materialen waarvan wordt gesteld of zal aan kabinet en het ontwerp bestelling worden gemaakt.

Alle kasten zijn gemaakt op basis van hout of imitatie materiaal. Garderobe van hout is erg duur. Dit komt door de noodzaak verwerking hout binnen en buiten en milieuvriendelijkheid materiaal. Kosten zullen een kast gemaakt van spaanplaat of MDF zijn. Deze materialen zijn sterk, duurzaam en pretentieloos. Kasten spaanplaat en MDA's kunnen in de kinderkamer worden gezet.

Hoekkast met een spiegel oppervlak - de meest populaire model in de meubelmarkt Hoekkast met een spiegel oppervlak - de meest populaire model in de meubelmarkt

garderobe gevels kan worden gemaakt van:

 • spiegels;
 • Spiegeloppervlak glastype zandstralen;
 • Gekleurd plastic;
 • Hout of imitatie materiaal.

Bij het selecteren van een steekproef, is het noodzakelijk om aandacht te vestigen op het interieur van de slaapkamer en vanaf het, kies het volgende type hoekkast.

Geometrische vormen hoek kast gemaakt in de vorm van een vijfhoek in een contrasterende kleur zal passende, zoals in het moderne minimalistische interieur, en klassieke zijn. Deze uitvoeringsvorm orde en uitstekende stabiliteit.

Hoekkast, maakte een halve cirkel met deuren gemaakt van doorzichtig plastic of glazen deuren, perfect voor kamers meisjes. Deze kast is ruim en comfortabel, maar het kost veel ruimte.

Radius hoek kasten, gemaakt in klassieke kleuren - geschikt voor klassieke slaapkamer. Extra luxe sieraden met goud: tekenpen of behuizing. 

Straal kasten passen perfect in de klassieke interieurStraal kasten passen perfect in de klassieke interieur

Hoekkast L-vormige, van hout met spiegels op de deuren vrijwel onzichtbaar in de kamer. Ziet er goed uit dit geval, als de rest van het meubilair in de kamer ook worden gemaakt van hout.

Het bedrijf, waarvan de catalogus worden meestal vertegenwoordigd verschillende samples hoek kasten, samen met een indicatie van de omvang en de lijst van materialen.

Bij het maken van hoekkast te bestellen, kunt u een goedkopere optie uitvoering te kiezen. Als goed, zal de positieve kant van de prestaties van het kabinet in het kader van de bestelling, zijn gratis consulten en verstrekt meetruimte. Nauwkeurige indicatie van de omvang, zal een kast van dergelijke parameters samenstellen zoals noodzakelijk slaapkamer. 

Hull hoek kasten zijn de perfecte oplossing voor degenen die graag een permutatie te doen. Deze kast kan worden verplaatst of zelfs gedemonteerd. Case meubilair is ook goed in dat u kunt kiezen uit een kast opties in de kortst mogelijke tijd verleend om het te krijgen van de plank.

Hoekkast interieur (video)

Op wat voor soort hoekkast keuze valt niet zo belangrijk. Het belangrijkste is hoe het zal in combinatie met de inrichting van de kamer en of het gemakkelijk te gebruiken zal zijn. Het kopen van kabinet - niet zomaar een evenement. Стоит уделить этому чуть больше внимания и результат превзойдет все ожидания!

Hoekkast in het interieur slaapkamer (foto)

4 21-1 storeapendixlarge12001256 f4f9f8096032da6cc0ab4deb6b3887d9 58.997-kupit-shkafy-kupe-s-risunkom 2400950600-22.550 JPIC-www-1-8-116 uglovayaprihozhaya50 - viceversa-5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 + = 59

map