Hoe wallpaper te kiezen voor een kleine keuken in de Chroesjtsjov: foto's, tips

Hoe wallpaper te kiezen voor een kleine keuken in de Chroesjtsjov: foto’s, tips

12 October 2017Kleine keuken kunnen visueel worden uitgebreid met het origineel behangEen kleine keuken, kunt u visueel uit te breiden met behulp van de oorspronkelijke oboevV Chroesjtsjov grootste probleem is de beelden van de kamers en de keuken is geen uitzondering. Maar voor een dergelijk appartement beschikt niet over een goede oplossing van dit interieur die visueel probleem kan worden verfijnd.


Wallpapers voor een kleine keuken: traditionele keuze

De kleine keuken is uw belangrijkste taak - nog niet om een ​​beperking van de muur, en niet te creëren in een kleine kamer een groter gevoel van beklemming. Voor dit doel, moet het interieur zijn enkele trucs die kunnen worden teruggebracht tot de kleur, textuur, prints, etc.

De algemene en belangrijkste regel - een heldere en pakkende tekening moet worden gecombineerd met een ontspannen meubels gedempte tinten. Er wordt aangenomen dat in een kleine keuken toegestaan ​​heldere behang, maar het is echter niet koppelen niet hoeft alleen maar een aantal vaardigheden.

Keuken in Chroesjtsjov uitstekende oplossing is een combinatie van heldere behang met mooie meubels zijnKeuken in Chroesjtsjov uitstekende oplossing is een combinatie van heldere behang met mooie meubels zijn

Geschikt voor een keuken en gecombineerde behang, is dit het geval wanneer het mogelijk is om de licht gekleurde achtergrond combineren met helder. Bijvoorbeeld, de muur waar de eetzaal, selecteert u de heldere behang, muur doen accent. En de rest van de muur plakken self-gekleurd, low-key, maar het resoneert met heldere schilderijen, behang.

Behang in de keuken voor het appartement-Chroesjtsjov: Eisen ten wallpaper

Stijlvol design en een kleine keuken - het is momenteel niet compatibel concepten. Voordat je behang koopt, maak een lijst van criteria waaraan zij moeten voldoen.


Deze lijst zou kunnen zijn:

 • Vocht-proof - het is gewoon praktisch, en dit besluit u zult er geen spijt van, en in het schoonmaken van de keuken, met inbegrip van nat en gaat vaak;
 • behang structuur moeten niet toestaan ​​dat vetvlekken eet in hen;
 • De constructie moet sterk zijn - dik behang is niet bang voor blessures en niet snel slijten van verschillende gezinscontacten;
 • Proof verf - de verf zal onvermijdelijk verdwijnen onder invloed van het zonlicht, dus niet extra middelen voor hoge-kwaliteit wallpapers van de fabrikant met een goede reputatie;
 • Speciale brand impregnatie - maar wat is de sleutel tot uw veiligheid.

Bij het kiezen van een wallpaper, moet eraan worden herinnerd dat zij aan bepaalde eisen moeten voldoenBij het kiezen van een wallpaper, moet eraan worden herinnerd dat zij aan bepaalde eisen moeten voldoen

De impregnering kan zodanig zijn dat schimmels en nooit geregeld op de muur.We breiden de ruimte in het interieur van de keuken met de hulp van behang

Om de keuken visueel uit te breiden, moet je om te spelen met kleur. Er zijn bepaalde kleuren en tinten die visueel de ruimte worden uit te breiden.

Aldus voorkeur het behang in de kleuren:

 • wit;
 • geel;
 • beige;
 • koffie;
 • geel;
 • roze;
 • perzik;
 • Blue.

Behang in warme kleuren zal u helpen om de keuken visueel uit te breiden in de ChroesjtsjovBehang in warme kleuren zal u helpen om de keuken visueel uit te breiden in de Chroesjtsjov

Zoals voor wat kleur vandaag, in de eerste plaats, in de mode-catalogi worden steeds meer gezien staal, lavendel, diep-blauw en mint behang.

Wat wallpaper te kiezen voor een kleine keuken: Opportunities

Als u een keuken is smal, is het mogelijk om de situatie te corrigeren door het combineren van behang. En je moet het licht te combineren met de donkere achtergrond. De brede muur u kleite donker behang - blauw, paars, zwart, blauw-groen, zal deze methode het effect van afstand te nemen van de muren te creëren.

Ook een goede optie - de keuze van behang met een speciale ornament, hebben patronen langwerpige ruimte, dankzij een bepaalde richting te worden.

Bestemmingsplan keuken kan eenvoudig zijn: regelen van de ruimte genoeg, met behulp van licht en donker behangBestemmingsplan keuken kan eenvoudig zijn: regelen van de ruimte genoeg, met behulp van licht en donker behang


Een vrij algemeen optie kan worden beschouwd als behang met strepen - horizontale lijnen de wand visueel uit te breiden en de verticale - hoogte toevoegen.

Een ander belangrijk punt - de scheiding van de keuken ruimte, bestemmingsplan. Ondanks de kleine yardage, kan het ook nodig zijn. Aan de wand, waar een eethoek, geplakt behang met een groot patroon. Zoals hierboven vermeld, kunt u gebruik maken van felgekleurde behang, maar roll met hun kleur zou moeten zijn in het interieur.

Wit behang in een kleine keuken 180 200

White wallpapers aldus Mark en sommige ook plechtig, althans in de keuken. Maar dit is discutabel, gezien de technische kenmerken van vele soorten moderne behang. Ze kunnen worden uitgerust met speciale impregnatie, ze zijn wasbaar, duurzaam, daardoor minder belastend voor hen verlaten.

Als u denkt dat wit behang - het is erg saai, kunt u:

 • Combineer wit behang met kleur;
 • Gebruik wit behang met originele patronen;
 • Speel op het contrast van meubels en muren.

White wallpapers perfect gecombineerd met heldere en kleurrijke tekeningenWhite wallpapers perfect gecombineerd met heldere en kleurrijke tekeningen


Kan gebruikt worden in de keuken behang met witte achtergrond en geometrische of florale patronen van elke kleur, het toevoegen van enkele contrasterende details. Bijvoorbeeld, wit behang, maar donkerbruin of zwart vloer en / of tafelblad.

Uitstekend eten en ziet er in de kleur wit, allemaal met een groot aantal lichte of donkere contrast insluitingen in een patroon op het behang of textiel.

Mooie achtergrond voor een kleine keuken (video)

Behang in een kleine keuken visueel oplossen van het probleem van de uitbreiding van de ruimte, maar ook de keuken meer comfortabel, warm en charmant. Kies behang van uitstekende kwaliteit van een betrouwbare verkoper, duurzaam, praktisch en origineel, dat een lange tijd zal duren.

Veel succes met uw keuze!

Creative behang in een kleine keuken (foto)

1min3 2 14-28 2 56b76768n7m9879 68681 36-20 1362221900 141375ebde84348164559839b18a8a07 142860044531

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3

map