Hoe wallpaper te kiezen voor de keuken: de stijl van de Provence en 30 foto's

Hoe wallpaper te kiezen voor de keuken: de stijl van de Provence en 30 foto’s

12 October 2017Provence stijl zal creëren in uw keuken een gezellige, warme en romantische sfeerProvence stijl zal creëren in uw keuken een gezellige, warme en romantische atmosferuOn beetje romantisch, een beetje naïef en sentimenteel. Wat hij neemt niet weg, het is het gevoel van comfort en warmte, zomer notok zelfs in de winter. We hebben het over de stijl van de Provence, die tot op heden een absolute klassieker. Als u uw huis te regelen in de stijl van de Provence, moet veel aandacht worden besteed aan de keuken. En vormen een gemeenschappelijk imago, natuurlijk, de muur.


Behang in de stijl van de Provence voor de keuken: wat prompt ontwerpers

Deze stijl is niet nieuw, maar elke volgende tijdperk dat een nieuwe golf van liefde voor Provençaalse raakt, iets fris onderscheidt. belofte van vandaag is geneigd te denken dat de rustieke gezelligheid, de absolute "domashnest" stijl zo resoneren met hoge snelheid tekenen van de tijd. Deze stijl van gehaast en vrolijke bestaan. Kortom, indien aanwezig - is LED, rechte lijnen, veel glas en metaal, modern in Provence - een lampenkap over de tafel met bloemenpatroon dat je misschien gemaakt.

Hetzelfde verhaal met het behang - geen grafische kwaliteit, de overvloed van rechte lijnen en grijs, wit en zwart-regeling.

Provençaalse stijl is niet nieuw, maar zelfs nu is modieus en populairProvençaalse stijl is niet nieuw, maar zelfs nu is modieus en populair

De ontwerpers benadrukken dat het behang in de stijl van de Provence:


 • Voor het grootste deel geleverd met bloemmotieven, prenten;
 • Natuurlijke kleuren - zomerbloemen, groene weiden, appelbomen of lavendelvelden;
 • Kleine tekening - fijn als Sitchikov grootmoeder, en dit is zijn charme.

Maar dit is slechts gemeenschappelijke kenmerken, ondersteuning van de stijl van de Provence kan zijn behang en andere onderwerpen.

Wallpaper voor klassieke gerechten in de stijl van de Provence

Als we praten over de aard van de behang, waarna men de klassieke papier en textielvezels.

Voor klassieke keukens perfect Provençaalse stijlVoor klassieke keukens perfect Provençaalse stijlDe beelden op het behang kan het volgende omvatten:

 • Elke keukengerei - kleine theepotten, wishbone, schotels, lepels, kopjes;
 • Hielgeometrie;
 • Landelijke landschappen of dorpshuizen;
 • Kleine cel in pastel zachte tonen;
 • Gestileerde dieren;
 • Bloemen.

We kunnen zeggen dat het behang in deze stijl zijn een alliantie van landelijke motieven, kleine cel, bloemenpatronen. Comfort, warmte, comfort van thuis - die nodig zijn om deze wallpapers in de keuken te creëren. Het is derhalve onontvankelijk ruwe en getextureerde achtergrond geven.

Soorten behang voor Provençaalse keuken

Zoals hierboven vermeld, maken vaak cellulose behang en textiel. Maar er is geen strikte regels, zolang de algemene strekking was een compliment stijl.

Voor de stijl van de Provence, zijn er veel verschillende soorten behang, dat is het beter om te kiezen om uw smaakVoor de stijl van de Provence, zijn er veel verschillende soorten behang, dat is het beter om te kiezen om uw smaak

Cellulose of papier

Betaalbaar en mooi, het assortiment is bijna altijd breed. Maar in de keuken van het gebruik ervan kan niet perfect zijn - fade, absorberen geuren en zal niet bestand tegen reiniging. Maar er is nog steeds een compromis, deze twee-laags patroon met waterdichte impregnatie. Echter, en deze optie niet lang duren.

interlining

het niet nat bij contact met water bij hoge temperatuur niet "laag". Voor de keuken, kiest u het type data afwasbaar behang. De zorg voor hen is eenvoudig.

vinyl

Deze afdichting wallpaper, niet bang voor vocht, niet erg duur.


In reliëf overschilderbaar behang

Gebruikt in deze stijl vaak. Maar als ze een prachtige decoratieve schilderkunst, chic optie. True, gelijmd ze niet meer dan de hele keuken en de centrale wand in de eetzaal, bijvoorbeeld.

Misschien is deze lijst ziet er aantrekkelijk vinyl behang met reliëf patroon. Ze zijn zeer geloofwaardig simuleren de bloemstuk of liggend. Wallpaper laatste een lange tijd, en tegen een prijs die ze zijn niet verkwistend.

Wallpapers voor de keuken in de stijl van het land: is er een verschil

Laconic eenvoud en comfort, rustieke motieven - naar het schijnt, in de Provence allemaal hetzelfde. Maar nee, en als je zeggen dat het erg ruw, dan is een meer complexe stijl van de Provence, is niet zo eenvoudig. Country is niet gevoelig voor dergelijke decoraties en liefde voor kleine details, zoals de Provence.

Country-stijl en de stijl van de Provence zijn zeer vergelijkbaar, maar toch hebben ze veel onderscheidende kenmerkenCountry-stijl en de stijl van de Provence zijn zeer vergelijkbaar, maar toch hebben ze veel onderscheidende kenmerken


Wat is typisch voor het land:

 • Natural rustige tinten - meest dominante kleur van het hout;
 • Gedempte tonen;
 • De afwezigheid van felle kleuren;
 • De combinatie van eenvoudige, een beetje ruw vormen met meer elegante, bijvoorbeeld, een zeer eenvoudige "onhandig tafel" en stoelen met overbodige decoratie.

Zoals voor behang, de voorkeur vinyl of textiel, bij voorkeur - met een gestructureerd patroon. Kleine bloemmotief komt vaak voor in het binnenland van het land. Van bloemen kiezen vaak crème, beige, lichtgeel, dof bruin, lichtblauw. Soms is een wallpaper en vervangt al het metselwerk.

Behang in de stijl Chebbi-chic: vergelijkbaar met Provansal

Shabby-chic velen geloven, zo niet een familie, dan toch zeker neef "broeder" Provençaalse. Tussen hen, zijn er enkele gelijkenissen, maar het verschil is nog groter. Hoewel, te oordelen naar het behang, en sluit aan de stijl is nog steeds duidelijk.

Shabby-chique stijl is zeer vergelijkbaar met de Provence, die leidt tot verwarringShabby-chique stijl is zeer vergelijkbaar met de Provence, die leidt tot verwarring

Schitterend natuurlijk verloop als de essentie van de stijl wordt steeds meer het onderwerp van het interieur aanbidding. En indien voor de stijl die in het ontwerp en de kinderkamers, veranda's, vandaag is hij er alle vertrouwen in en kreeg naar de keuken.

Het is in deze keuken behang kan helemaal niet te zijn, en met een decor muur naar de juiste plaatsen gebarsten pleister. Maar als je niet een voorstander van radicale oplossingen, kunt u allemaal hetzelfde bloemetjesbehang kopen in lichte tinten. Klassiek bloemmotief, wervelingen, ook, accepteren de stijl, maar het behang hoeven niet helder, levendig, kleurrijk te zijn. Ze zijn aristocratische bleekheid.

Provençaalse stijl in de keuken wallpaper (video)

Provence stijl - een favoriete stijl van vele generaties, wiens populariteit vandaag de dag is te wijten aan een gevoel van gehaaste leven, rust, ontspanning, comfort en de rustige gesprekken kruidenthee om het geluid van de regen. Like it? Meld je nu aan!

Wallpapers voor de keuken in de stijl van de Provence (foto)

3 4 2 5 11 55a12d7eb4578 576f9a8082530 42136 Dizain-interera-kuhni-v-stijl-Provans 2016-05-3-572860138f2b0

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

map