Hoe wallpaper te hangen aan het plafond stap voor stap handleiding

Hoe wallpaper te hangen aan het plafond stap voor stap handleiding

12 October 2017Behangen het plafond behang - het is goedkoop en praktische manier om het interieurBehangen het plafond behang - het is goedkoop en praktische manier om het interieur pomescheniyaDizaynery aanbevelen aan het plafond af met behulp van behang. Dit materiaal is goedkoop en is duurzaam. Daarnaast, het behang helpen om onvolkomenheden op het oppervlak te verbergen. Ook is deze afwerking materiaal perfect passen in het interieur van het huis. We raden het gebruik van een papieren wallpaper als hun pokleit gemakkelijkste manier om het plafond te knippen. Als alternatief kunnen glasvezels worden gebruikt of fleece. Als het budget het toelaat, liever vinyl schilderijen.


Zoals pokleit papier behang op het plafond

Stijfselmarmer behang op het plafond met zijn handen gewoon. Eerst moet je zorgvuldig voor te bereiden het plafond. Inkt van het oppervlak eventueel strippen. Het belangrijkste ding - aan het plafond uit te lijnen. Om dit te doen, is het het beste om een ​​primer mengsel te gebruiken.

Als u van plan bent om behang op het plafond pokleit wordt gepleisterd, vervolgens voor het einde moet worden toegepast op het oppervlak van een speciaal materiaal. Perfect acryl primer. Breng het zou moeten zijn met de hulp van een dunne borstel. Ga verder met de afwerking is alleen mogelijk nadat het materiaal volledig droog is.

Plafond voor de montage uw behoefte te bereiden - de primer mengsel te dekkenPlafond voor de montage uw behoefte te bereiden - de primer mengsel te dekken

Behangen is gemaakt in de volgende volgorde:


 1. Eerste spread roll en snijd de noodzakelijk onderdeel van behang blad.
 2. Verspreid aan de verkeerde zijde van de baan de lijm oplossing.
 3. Roll behang blad accordeon.
 4. Lijm de stof aan het plafond.
 5. Bij gebruik van een roller plat afwerkmateriaal.

Lijm glasvezel behang op het plafond

Als u niet wilt dat conventionele papieren behang lijm op het plafond, kunt u zich speciaal op glasvezel gebaseerde materiaal te gebruiken. Gebruik de finishing materiaal wordt doelmatig in gebieden met een laag plafond.

Adhesive glasvezel zal kijken harmonieuze, zelfs op gipsplaten plafond. Als u besluit om een ​​finishing methode te gebruiken, de naden op het karton-gips panelen die u nodig hebt om stopverf.

Het verfraaien steklooboyami plafond zal niet alleen versterking van de oppervlaktestructuur, maar ook om het ontstaan ​​van scheuren te voorkomenHet verfraaien steklooboyami plafond zal niet alleen versterking van de oppervlaktestructuur, maar ook om het ontstaan ​​van scheuren te voorkomen

Als u besluit om de glasvezel behanglijm op een betonnen plafond, moet je een pre-reinigen van oppervlakken te maken. Allereerst moet je de oude pleisterwerk van het plafond, verf of kalk te verwijderen. Alles wat je nodig hebt om micro defecten en scheuren gevuld met een speciale kit stopverf. Daarna is het wenselijk moet worden toegepast op het plafondoppervlak primermengsel.plakken glasvezel algoritme:

 • In eerste instantie moet u de glasvezelversterkte kunststof platen te snijden.
 • Daarna werd een kleefstofoplossing bereid.
 • Met een roller toepassing plafond oppervlak een dunne lijmlaag.
 • Dan lijm glasplaat van het plafond, en deel het met een plastic spatel.
 • Na het werk Scherm het vertrek van tocht.

Hoe te lijmen vliesbehang: langs of over

Vliesbehang mag de lengte en breedte van het plafond lijmen. Echter, lijmen afwerking materiaal langs makkelijker, vooral wanneer lange afdronk oppervlakken. Bij het kiezen van een methode berust enkel op individuele voorkeuren.

Voor de start van de afwerking werk is nodig om een ​​set van noodzakelijke hulpmiddelen te bereidenVoor de start van de afwerking werk is nodig om een ​​set van noodzakelijke hulpmiddelen te bereiden

Wilt u een roze of zwart plafond, kunt u vliesbehang gebruiken. Dit materiaal is duurzaam en praktisch. Daarnaast vliesbehang is makkelijk te plakken als gips, en het houten plafond.

De procedure voor het lijmen van vliesbehang:

 1. Verwijder de witkalk van het oppervlak. Ook, vergeet dan niet om de verf te verwijderen. Als op het oppervlak zijn er roestvlekken, kunt u ze zelf op te lossen met behulp van zoutzuur.
 2. Indien het plafond heeft gebreken en scheuren, moeten ze worden geëlimineerd.
 3. Breng het mengsel op het oppervlak van de primer. Dit zal zorgen voor een betere hechting van het behang aan het plafond.
 4. Vellen van niet-geweven behang.
 5. Verspreiden het materiaal aan de onderzijde van de kleefstofoplossing.
 6. Lijm sheet aan het plafond. Plat met een roller blade.
 7. Eenmaal geplakt over het oppervlak droogt, beginnen kleuring. Het wordt aanbevolen om op basis van water of latex verf gebruiken.

Plakken vinyl behang op het plafond met zijn handen

Wat behang best passen in de klassieke interieur? Voor decoratie, ontworpen in een klassieke stijl wordt aanbevolen om vinyl behang gebruiken. Deze wallpapers kijk luxe en makkelijk vast te houden aan één. Daarnaast hebben de stof gegevens niet vervagen na verloop van tijd.

Vinyl behang - het meest geschikte materiaal voor het plakken van het plafondVinyl behang - het meest geschikte materiaal voor het plakken van het plafond

Ook de voordelen van vinyl stoffen zijn onder meer:


 • Een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen.
 • Hoge mate van slijtvastheid en elasticiteit van het materiaal.
 • Duurzaamheid. De gemiddelde vinyl behang zijn 10-15 jaar oud.
 • Weerstand tegen zonlicht.

De nadelen van vinyl behang:

 1. De hoge kosten. Vinyl stof zijn ongeveer 2 keer duurder dan papier.
 2. Gebrek aan vermogen om lucht passeren. Bijgevolg wordt het vinyl behang schimmel vaak.
 3. Toxiciteit materiaal.

Het vermelden waard is dat de lijm vinyl stof moeten kont. Dit komt door het feit dat het actieve materiaal een grote sterkte, zodat bij het afwerken plaatsen overlappende banen gewrichten sterk zichtbaar.

Rijden behangen het plafondRijden behangen het plafond

De sequentie van lijmen vinyl behang:

 1. Eerst moet je de micro-gebreken aan de muur te verwijderen.
 2. Daarna dient de strook worden gesneden op de gewenste lengte.
 3. Dan moet je lijm aan de onderzijde van het blad.
 4. Bevestig de stof aan het plafond. Vergeet niet om de strook plat met een roller.
 5. Eventueel overtollig kleefstofoplossing. Om dit te doen, gebruik dan een vochtige spons.
 6. Randen bij de voegen, te verwijderen met verf spatel.

Plakken van het plafond Non-vliesbehang (video)


Correcte toepassing van behang op het plafond is eenvoudig. Eerst moet je om het oppervlak schoon en gerepareerd al de scheuren in het plafond. Ook vóór aanvang van de werkzaamheden, moet u naar de kamer tegen tocht te isoleren. Het is gewenst dat de kamertemperatuur was niet minder dan 22 graden. Bij de keuze van het materiaal leunen op het interieur. Voor decoratie, in de stijl van Art Nouveau of klassiek, is het het beste om vinyl of glasvezel behang te gebruiken, omdat ze elegant en ongewone kijk. In andere gevallen is het raadzaam om papier en niet-geweven materialen te gebruiken.

plafond behang in binnenland (Foto)

3-zhidkie-potolok 03-wallpaper 021 052e9a94fb20bad47ce1404aa738c45c 29-24 4644e44a348b0d0be60ab6b4ed58e05c 4251 416734c06283dd58b2249325a1f37b01 30579-klassiek-wallpaper-Uncategorized-home-design-ideeën-en-furniture1280x720 1408706007-696468-633836

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map