Hoe voor te bereiden voor het schilderen van het plafond latex verf jezelf

Hoe voor te bereiden voor het schilderen van het plafond latex verf jezelf

12 October 2017Voor het schilderen, is het essentieel om het oppervlak van het plafond goed voor te bereidenVoor het schilderen, is het essentieel om goed voor te bereiden de oppervlakte potolkaOtdelka plafond en de muren van verf op waterbasis in de afgelopen jaren is in de grote vraag. Dit is te wijten aan het feit dat dit materiaal is praktisch en duurzaam. Voordat u op een betonnen plafond verfoppervlak, is het noodzakelijk om het oppervlak goed voor te bereiden. Dit zal zorgen voor een beter begrip van het materiaal. Het uitvoeren van training met hun handen gemakkelijk. Het belangrijkste ding - om zich te houden aan een aantal eenvoudige regels.


Hoe maak je een training regiment voor het schilderen beginnen

Oppervlaktebehandeling begint met een primer. Opgemerkt dient te worden dat de start van dit proces is nodig nadat u de witkalk van het oppervlak te verwijderen. Voor het afwerken van het betonnen plafond is nodig om primers te gebruiken met diepe penetratie. Deze materialen zullen het plafond van schimmel en meeldauw te beveiligen. Als alternatief kunt u gebruik maken van een algemene doeleinden primers materialen.

Wilt u een houten plafond voor te bereiden, moet u gespecialiseerde impregnatie gebruiken. Ze verminderen het risico van schimmel op het oppervlak. Bovendien zullen dergelijke impregnering het plafond bedwantsen en ander ongedierte te verzekeren.

Priming is een essentiële stap in de voorbereiding van het plafond, want het is het helpt het oppervlak van de schimmel en meeldauw te beschermenPriming is een essentiële stap in de voorbereiding van het plafond, want het is het helpt het oppervlak van de schimmel en meeldauw te beschermen

Ceiling Primer algoritme:

 1. Ten eerste, los het mengsel.
 2. Daarna giet de primer in het bad. Wenselijk het bad had een vlakke geribbelde configuratie.
 3. Dompel de rol in een lade.
 4. Gelamineerde roller voor geribbeld oppervlak.
 5. Breng het mengsel op het oppervlak.
 6. Dan wachten tot de eerste laag droogt, en breng een tweede. Als u wilt versnellen het droogproces van het materiaal, gebruik maken van de kachel.
 7. Na het afronden van werkzaamheden aan het plafond Prilep tape. Als hij houdt op, betekent dit dat u correct worden behandeld een mengsel aan de oppervlakte.

Moet ik om af te wassen voor het schilderen van het plafond oppervlak

Als u zich voorbereiden voor het schilderen van het plafond, dan is het noodzakelijk om whitewash wassen van het oppervlak. Anders latex slechte leugen. Mortel wordt vervaardigd door middel van azijn, zuiveringszout, roller, spatel, een schuim spons en een polyethyleenfilm.


Voor het schilderen van het plafond latex verf moet volledig worden gewassen van de oude witkalkVoor het schilderen van het plafond latex verf moet volledig worden gewassen van de oude witkalk

Vóór aanvang van de werkzaamheden, dek af met folie meubilair. Dan moet je een mengsel te bereiden. Om deze mix van 10 liter water, 3 eetlepels zuiveringszout en 2 eetlepels azijn. Roer het mengsel glad.

Grout in de volgende volgorde:

 • Voordat u het plafond wassen, bevochtigen het oppervlak met water. Met het oog op de bevochtiging proces te versnellen, kunt u een speciale spray gebruiken.
 • Vervolgens werd met een spatel, verwijder de witkalk. Het kan verder het oppervlak bevochtigen, indien gewenst.
 • Dip een spons in een vooraf bereide oplossing.
 • Daarna spoel de resten van kalk uit het plafond. Vervolgens laat het oppervlak drogen, en overgaan tot het trekken van stopverf.

De voorbereiding van het plafond en de muren voor het schilderen met zijn handen

Nadat u de witkalk hebt verwijderd en sloeg een primer op het plafond, moet je om te beginnen met het oppervlak te versterken. Deze procedure helpt om extra sterkte te geven aan de oppervlakte. Om het oppervlak waarop u nodig hebt om glasvezel te verbeteren.Gain algoritme plafond:

 1. Behandel het plafonddeel een kleefstofoplossing.
 2. Druk op het eerste stuk glas.
 3. Smeer de ander kleefmiddel plafonddeel en druk aan een tweede stuk glasvezel.
 4. Met de hulp van een mes briefpapier fabriceren de totale cut. Het is wenselijk dat het in de overlap.
 5. Verwijder overtollig weefsel.
 6. Lijm het hele plafond.
 7. Wacht totdat het glas droog en breng een volgende laag van de kleefstofoplossing.

Na amplificatie oppervlak verder met stopverf. Om kwalitatief niveau van het oppervlak, moet u deze procedure uit te voeren in een verduisterde kamer. De lichtbron lamp te gebruiken.

Voor het aanbrengen van de vuldop moet worden versterkt door middel van glasvezelVoor het aanbrengen van de vuldop moet worden versterkt door middel van glasvezel

Breng de pleister noodzakelijk de volgende sequentie:

 • Maak eerst de kit mengsel.
 • Breng de eerste laag. Zodra het droogt, gelden de volgende. Merk op dat de tweede laag loodrecht moet zijn ten opzichte van de vorige.
 • Met de hulp van schuurpapier oppervlakteafwerking.
 • Breng vervolgens een dunne laag primer en bovenop verscheidene lagen plamuur.

Slijpen plafond voor het schilderen

De laatste fase van voorbereiding - schuuroppervlak. Voer deze handeling, kunt u handmatig. Om dit te doen moet je een gespecialiseerde float nodig. Als u schuren met de hand, zorg ervoor dat u een stofmasker en een veiligheidsbril te gebruiken.

Bij het kiezen van een rasp, rekening houden met de volgende nuances:

 1. Gebruik de integraal gegoten met uitsparingen rasp.
 2. We raden u aan een rasp, waaraan een netwerk is aangesloten of schuren schuurpapier.
 3. Als u de keuze tussen het schuurpapier en het rooster, de voorkeur aan schuurpapier. Dit materiaal is duurzamer. Bovendien, slijpen ketting slijt snel uit.
 4. Gebruik schuurpapier op basis van een doek materiaal.
 5. Kijk uit voor schuurpapier.

Als u gebruik maakt van een slijpmachine, in zijn enige affix isolatie platen van izolona. De dikte moet ten minste 3 mm. Deze ontvangst zal gereedschappen te beschermen tegen slijtage.

Voor het schuren van het plafond is het beter om een ​​speciale schuurmachine gebruiken en, zonder mankeren, adembeschermingVoor het schuren van het plafond is het beter om een ​​speciale schuurmachine gebruiken en, zonder mankeren, adembescherming

Bij het werken met een slijpmachine overwegen enkele van de kenmerken:


 • Voordat u begint slijpen, op een rek om een ​​gloeilamp te installeren. Deze techniek zal helpen u onregelmatigheden te identificeren op het oppervlak.
 • Eindigen slijpen volgens de netto aantal 100.
 • Bij het werken met de machine moet de mate van slijtage van het raster.
 • Tijdens het bedrijf, met behulp van een speciale stand. Als u de gelegenheid hebben, gebruik maken van de machine, die een speciale hengel heeft.

Hoe voor te bereiden voor het schilderen van het plafond latexverf (video)

Het uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden eenvoudig. Je moet om te beginnen met het werken met de eliminatie van defecten gebruik van stopverf of kit. Pas na dat het noodzakelijk is over te gaan tot de primer en de daaropvolgende werk. De keuze van de materialen moeten rekening houden met het materiaal waardoor het plafond. Zorg er ook voor om zorgvuldig zand het plafond. Als het oppervlak ruw is, zal de verf beter zijn om naar bed te gaan.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 30

map