The BlogEen bed in een slaapkamer interieur speelt een belangrijke rol, dus het moet worden gekozen op basis van de algemene stijl van de kamerBed speelt een grote rol, dus het moet worden geselecteerd op basis van de algemene stijl komnatyKakoe terwijl ontwerpers kan worden verweten dat het feit dat de ontwikkeling niet een slaapkamer heeft geworden voor hen speciale aandacht in het interieur van de slaapkamer. De slaapkamer was een van de meest saaie kamer, en was het mogelijk om te schakelen, behalve dat het onderwerp van decors en accessoires. De afgelopen jaren, is de trend veranderd - de slaapkamer was echt stijlvol design en het bed opgehouden te bestaan ​​een saaie, ten slotte, we zijn gegaan van de monotonie.


Bed in het interieur van een slaapkamer: bed meubilair klassiekers

Het is moeilijk om te beginnen met iets anders, omdat de klassieker is altijd in de vraag en bijna elke keuze begint met de behandeling van deze opties. Toegegeven, het is de moeite waard te vermelden dat vandaag de dag is relevant en heeft een moderne klassieker. Een van waarschijnlijk de meest populaire stijlen.

Wat is inbegrepen in het concept van de moderne klassiekers:

 • Massieve houten rugleuning met een geringe mate van decorativiteit;
 • Eenvoud en rustig geometrische vormen;
 • Minimum terug decor dat de adel van natuurlijk hout benadrukt.

Bed bekleed met wit leer, het ziet er erg elegant en esthetisch in de slaapkamer, die is ontworpen in een minimalistische stijlBed bekleed met wit leer, het ziet er erg elegant en esthetisch in de slaapkamer, die is ontworpen in een minimalistische stijl

Als je dat zo mag noemen een luxe, het is slechts een bescheiden. Luisteren naar psychologen, komt tot de conclusie dat bij uitstek geschikt voor serieuze mensen, eerder conservatieve over de kwestie van familiewaarden. En hoewel de slaapkamer is vrij laconiek, ze niet produceren de indruk van zwaarte.


Traditionele materialen voor klassieke bedden - walnoot, kersen, eik, els, evenals duurdere opties, zoals Karelische berk en mahonie. Voor degenen die liever felle kleuren, pasvorm gebleekt eiken en rokerige eik.

Modern-bed in het interieur van een slaapkamer

Dit is een trend in de afgelopen jaren - zijn weer terug in de mode bedden met hoofdeinden van smeedijzer ingericht met de mooiste kant metaal stengels, bladeren en bloemen. Dit zijn de bedden waren populair in de vroege 20e eeuw, in de moderne tijd, zoals bekend is, de meest grillige, maar de meest verfijnde stijl. Dergelijke delicate bed met name relevant in de slaapkamers van vrouwen.

Moderne bedden, ideaal voor de slaapkamer hi-tech stijlModerne bedden, ideaal voor de slaapkamer hi-tech stijl

Met dat design het bed is perfect, kost een bed met twee ligplaatsen zal rond de 230-270 dollar. En om te benadrukken de elegantie van smeedijzeren rug, kunt u de lichten te plaatsen in de slaapkamer van hetzelfde ontwerp of spiegel gedraaide metallooprave. Ook kan worden gesmeed kroonlijsten.Interieur design slaapkamer met een zacht bed: interior solutions

Bedden met gestoffeerde zo populair geworden omdat ze zijn mooi, en praktisch, en een kluisje. Deze bedden worden vaak gekocht door gezinnen met kleine kinderen, omdat de kinderen worden genomen om de bovenliggende bed letterlijk een lopende.

Maar in andere gevallen, bed met gestoffeerde handig - het creëert een sfeer van comfort, lichtheid, zachtheid, warmte. Bed met de bekleding rond de omtrek ziet er zeer goed gepresenteerd, ze heeft gewoon om te rusten.

Gesmeed bed met een grote zachte matras ziet er geweldig uit in de klassieke setting, waarin sprake is van een minimale hoeveelheid apparatuurGesmeed bed met een grote zachte matras ziet er geweldig uit in de klassieke setting, waarin sprake is van een minimale hoeveelheid apparatuur

Bed met stoffering:

 • Kan stationair, ladders of zachte hoofd bijlagen;
 • Als extra porties dieren worden voorzien van verlichting, zoete zijplanken, en het aanpassingsmechanisme dat de mate van kanteling hoofdeinde of delen daarvan te wijzigen;
 • In vorm kan het zachte gedeelte rechthoekig, rond of abstract zijn of moet exact overeenkomen met de afmetingen van het frame of een groot deel van de wand innemen, terwijl het bepleiten van de rand van het bed;
 • Op soort inrichting zacht hoofdeinde volledig zacht of hoofdeinde met harde rand (het tweede type model wordt geleverd met sierlijsten herhalingspatroon silhouet bedden).

Door het type accommodatie en het uiterlijk, met zachte hoofdeinde muur en het eiland zijn. De wandmodellen, het hoofd bedekt met een doek met een technische achtergrond. Het eiland bedden hoofdeinde aan beide zijden heeft een elegante bekleding.

Originele bed slaapkamer: meubels zonder hoeken

De ronde bed is niet nieuw, omdat de keuze van de modellen is groot en verbazingwekkende verscheidenheid. Het kan een bed met een hefmechanisme zijn, met comfortabele bedden en laden voor het opbergen van kleding, bedden die rond zijn as draaien.

Acquisitie rond bed met geen hoeken is een geweldige manier om een ​​origineel en modern slaapkamer te makenAcquisitie rond bed met geen hoeken is een geweldige manier om een ​​origineel en modern slaapkamer te maken


Voorzien van een rond bed:

 • Het bed neemt meer ruimte in beslag dan de traditionele rechthoekige tegenhangers, dus voor een kleine slaapkamer is een slechte optie;
 • Ronde bedden zijn nu in staat om de rugleuning en armleuningen bieden;
 • Veel van de modellen die zijn uitgerust met een schuifmechanisme dat helpt om ruimte te besparen;
 • Rond bed, die gemakkelijk verandert in een sofa, passen perfect in een kleine slaapkamer;
 • Witte ronde bed maakt het interieur zeer lucht, en als je in het ontwerp van de slaapkamer te gebruiken is ook glazen meubels, licht charme van het spel dat u heeft opgegeven.

Vrij origineel is bed waarbij de dwarsligger is uitgelijnd met de hoek- of ladenkast tabel. En als naast een bed op een ongebruikelijk, misschien, een lamp ontwerper te zetten, u alleen benadrukken de originaliteit van het ontwerp.

ronde leren bed is perfect voor liefhebbers van luxe en toonbaar zijn.

De juiste plaatsing van het bed in de slaapkamer (video)

Bed - het belangrijkste onderwerp in de slaapkamer, het centrum, de focus van het ontwerp. En dat alles zal dansen op het: het interieur kleur, decor en accessoires. Het stelt ook de sfeer van de kamer, het maakt de slaapkamer een modern of conservatief.


Goede keuze!

Een bed in een slaapkamer interieur (foto)

gotowallcom201201170433204593 6 00007 7d21cabe8df633c7d9ca55e7959a 134 2526971 a98d14df310eaadd803447f8086c1411 anywallscom-49503 artleocom-5138 BedroomWallpaper04

Leave a Comment

Your email address will not be published.

73 + = 74