Hoe te Prosekatel kiezen voor metalen profielen voor gipsplaat

Hoe te Prosekatel kiezen voor metalen profielen voor gipsplaat

12 October 2017Prosekatel nodig is voor een eenvoudige en snelle bevestiging gipsplaten aan metalen profielProsekatel nodig is voor een eenvoudige en snelle bevestiging gipsplaten aan metalen profilyuNa vandaag gipsplaten wordt beschouwd als gewoon onvervangbaar materiaal, dat wordt gebruikt tijdens de reparaties. Hiermee kun je een grote verscheidenheid aan structuren op te bouwen in elke ruimte perfect. Echter, gipsplaten niet zonder meer op het oppervlak van het plafond gemonteerd, muren of partities te doen van het. Zij hecht aan het metalen profiel, waarvoor vereist een speciale tool - Prosekatel. Het belangrijkste gebied is voor Prosekatel verbindingsdelen, die bestaan ​​uit bits en matrix. Deze twee elementen meestal mislukken, dat is waarom het wenselijk is om een ​​pre-aankoop van de onderdelen, die geschikt zijn in alle opzichten zal zijn. Deze tool is vergelijkbaar met een industriële nietmachine, maar het ontbreekt aan nietjes en in plaats daarvan zijn er speciale bloemblaadjes. Het is vaak nodig om de matrix hierdoor kan het instrument een storing plaats.


Op welke de keuze Prosekatel Profiel voor gipsplaat te baseren

Het is zeer belangrijk om de juiste Prosekatel kiezen voor metalen profiel, zoals de installatie van de bladen van gipsplaten met het zal moeten heel vaak werken. Dat is de reden waarom de functie zo lang mogelijk heeft gediend, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit ervan. 

Prosekatel metalen profiel voor gipsplaat vel een vrij eenvoudige inrichting en bestaat uit:

 • Twee langwerpige armen;
 • Werkgedeelte;
 • Verbindingsdelen.

Afhankelijk van wat materiaal zal deze tool, verschillende dikte van boringen uit te voeren. Bijvoorbeeld kan Prosekatel met versterkte mechanisme gaten in de dikte van 1,5 mm te maken, en de eenvoudige handmatige modellen - slechts 0,55 mm. Gezien alle volledig kenmerken van de functie kunt kiezen Prosekatel voor de profielen met de gewenste parameters en het gewenste resultaat te verkrijgen.

Bij het kiezen van Prosekatel moet rekening houden met het doel waarvoor materialen dit instrument zal worden gebruiktBij het kiezen van Prosekatel moet rekening houden met het doel waarvoor materialen dit instrument zal worden gebruikt


Bij de keuze van het meest geschikte model moet rekening worden gehouden met het feit dat Prosekatel kan zijn:

 • manual;
 • machine;
 • Pneumatische.

Pneumatisch gereedschap helpt om meerdere items met elkaar te verbinden, buigen, of integendeel, buig het frame of bezuinigen. Hand instrumenten die worden gebruikt voor dezelfde doeleinden als de lucht, maar meestal wordt gebruikt voor reparaties.

Al deze modellen verschillen in capaciteit, door de fabrikant en het bereik van toepassingen. Alle Prosekatel hebben een kleine omvang, die een bijzonder veel comfort biedt bij het werken met het gereedschap. Voor het gebruik van meer duurzame materialen toegepast versterkte variant tool. Het speciale ontwerp zorgt voor een redelijk goede sterkte, dankzij welke het gereedschap wordt gebruikt voor een lange tijd, en het snijden deel, indien nodig, kan heel eenvoudig worden vervangen.Daarnaast kan er sprake zijn van een professionele tool modellen die worden gebruikt in het proces van re-planning van de lokalen en het uitvoeren van reparaties en afwerking. Het is vermeldenswaard dat de waarde van dergelijke instrumenten is vrij hoog, dus ze worden uitsluitend gebruikt door professionele bouwers.

Bij de keuze van het meest geschikte instrument moet eerst beslissen over het toepassingsgebied ervan, evenals aannemen wat er nodig is voor dit instrument. Als u wilt om een ​​verscheidenheid van de bouw en reparatiewerkzaamheden te hosten, is het noodzakelijk om een ​​aantal Prosekatel verwerven om te werken met verschillende gereedschappen en materialen, afhankelijk van hun sterkte. Dit zal sterk tijd te besparen en het werk van hogere kwaliteit.

Regels voor het werken met Prosekatel Drywall

Werken met de splitter aan een metalen profiel met gipsplaten werk eenvoudig en met dit werk kan zelfs de meest onervaren persoon te behandelen.

Prosekatel het metaalprofiel is als volgt:

 • Er moet het gereedschap in de gewenste positie te brengen;
 • Verdun een pen en markeer de plek voor toekomstige vacatures;
 • Snel brengen de hendel;
 • Verwijder tool.

Om de levensduur van Prosekatel gipsplaat verlengen, moet regelmatig worden gesmeerd met motorolieOm de levensduur van Prosekatel gipsplaat verlengen, moet regelmatig worden gesmeerd met motorolie

Door al deze manipulaties twee metalen profielen met elkaar verbonden en op hun plaats wordt gevormd groef. Het gereedschap heeft een gedeelte, zoals de matrix en de stempel. Ze kunnen eenvoudig worden vervangen, indien nodig om gaten van verschillende afmetingen te maken. Daarom is het het beste om extra kits direct te kopen in staat zijn om een ​​verscheidenheid van het werk uit te voeren in termen van complexiteit, afhankelijk van de dichtheid van het materiaal.

Belangrijk! Verbinding profielen via Prosekatel gehouden voldoende goed aan vast gestel zodanig kunnen zelfs de zwaarste belasting te weerstaan.

Waarom moet ik GCR Prosekatel

Werkzaamheden in verband met gipsplaat nodig metaalprofiel. Om klaar te zijn de metalen structuur is een integraal onderdeel, het noodzakelijk om speciale gereedschappen te gebruiken voor de verbinding.

Professionele Prosekatel voor metalen profiel bij het werken met bladen van gipsplaten is gewoon noodzakelijk om:


 • Werkzaamheden in de constructie van wanden van gipsplaat;
 • Een volledige herinrichting van de kamer;
 • Wanden en plafond.

Prosekatel vereist voor het monteren metalen framestructuur voor het leggen van gipsplaatProsekatel vereist voor het monteren metalen framestructuur voor het leggen van gipsplaat

Het gebruik tijdens Prosekatel werkprofielen kunnen aan elkaar worden bevestigd. Met Prosekatel het metaalprofiel gemakkelijk uit te voeren snelle en eenvoudige montage van de framedelen vereist. Deze tool is gewoon onmisbaar in de bouw van de benodigde scheidingswanden, wandafwerking, herinrichting gebieden.

Bij het uitvoeren van reparatie en afwerking belangrijker volgen alle vereiste regels voor het functioneren van dit instrument, zoals kan alleen dan een gegarandeerde goed resultaat te krijgen.

Customer reviews over Prosekatel voor GCR en deskundig advies

Prosekatel heel gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar hulpmiddel dat goede beoordelingen van zowel de gebruikers en professionals heeft. Er zijn echter een aantal nuances, die noodzakelijkerwijs op moet letten bij het kopen van deze tool.

Met name is het nodig:


 • Onmiddellijk verwerven van een aantal onderdelen;
 • Wanneer breuk adres aan de deskundige;
 • Alleen bepaalde modellen vertrouwde fabrikanten.

Prosekatel werkt volgens het principe van een conventionele nietmachine, daarom gemakkelijk te hanteren ermeeProsekatel werkt volgens het principe van een conventionele nietmachine, daarom gemakkelijk te hanteren ermee

Customer reviews over Prosekatel Matrix geven aan dat dit is een zeer goed en betrouwbaar instrument dat kan dienen om een ​​lange tijd te rekken zonder enige problemen.

Hier zijn enkele van de opmerkingen: 

 1. Deze tool heeft een zeer goede kwaliteit en wordt gebruikt voor het uitvoeren van werkzaamheden aan de installatie metalloprofilnyh producten onder de gipsplaat. Een ander vrij goed splitter producten zijn ons Sparta, die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en volledig voldoen aan alle behoeften van klanten. Vyacheslav, Moskou.
 2. Gekocht Prosekatel Matrix bedrijf was zeer tevreden, omdat het werk in de helft van de tijd begon, en de vaststelling van betrouwbaar te verkrijgen. Ik denk dat zonder deze tool simpelweg niet kan doen. Constantijn, Perm.
 3. Geïnstalleerd wanden van gipsplaat met behulp van Prosekatel. Het verschil in tijd en schroeven te besparen gewoon kolossale, zou deze tool aanraden. Nicholas, Omsk.

Voor- en nadelen Prosekatel Drywall

Verdeler voor metalen profielen te monteren gipsplaten tijdens nabewerking.

Deze tool is gewoon onmisbaar, en heeft de volgende voordelen:

 • Leden verbindt het gestel zonder onregelmatigheden of deuken;
 • Er is geen noodzaak om extra verbindingselementen gebruiken;
 • U kunt een hoop tijd tijdens de installatie op te slaan.

Bij het werken met Prosekatel voor metalen profielen voor gipsplaat geproduceerd gaten gegarandeerd perfect glad te zijn, met gladde randen en de juiste vormBij het werken met Prosekatel voor metalen profielen voor gipsplaat geproduceerd gaten gegarandeerd perfect glad te zijn, met gladde randen en de juiste vorm

Alle voltooide gaten zijn perfect gladde randen, ze zijn geen ruwe randen, zodat het metalen profiel hoeft geen extra bewerking uit te voeren. Bij het werken met deze tool is het niet nodig om een ​​extra markup uit te voeren voor de volgende hole te maken, evenals de functie heeft geen behoefte aan elektriciteit.

Verdeler voor metalen profiel bij het werken met gipsplaten heeft veel voordelen, omdat met behulp daarvan is het mogelijk om een ​​aanzienlijke versnelling van de uitvoering van al het werk dat nodig is, en het helpt om overmatige vervorming profiel te vermijden. 

Echter, deze tool heeft een aantal nadelen, omdat sommige modellen zijn duur, zo weinigen durven te Prosekatel verwerven voor reparaties, aangezien de kosten dus meer.

Ook veelvuldig gebruik en misbruik, kan een verscheidenheid van werktuigbreuk, dat een lange en dure reparaties vereist zijn.

Wat is Prosekatel voor metalen profielen voor gipsplaat (video)

Prosekatel voor metalen profiel onder de gipsplaten vellen zal helpen om de reparatie en bouwwerkzaamheden snelle, hoge kwaliteit, comfortabel.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map