Hoe te plafonds trekken: de juiste dingen doen

Hoe te plafonds trekken: de juiste dingen doen

12 October 2017Verlaagde plafonds - een economische en praktische oplossing voor de decoratie van het interieur leefruimteVerlaagde plafonds - een economische en praktische oplossing voor het interieur residentiële pomescheniyaNatyazhnye plafonds meer populair en populair geworden, vanaf het moment waarop deze vorm van afwerking is niet langer het voorrecht van alleen de krachtig zijn. Wanneer het product veel wordt, dan daalt aanzienlijk in prijs plafonds zijn geen uitzondering op de regel. En al geruime tijd, de plafonds zijn niet langer een luxe, en vertegenwoordigers van de zogenaamde middenklasse kan de afwerking veroorloven.


Als voor de zelf-assemblage, het is heel goed mogelijk taak, maar het moet weten hoe de plafonds te trekken - en alles zal volgen!

Hoe aan het plafond te trekken met zijn handen: alles is realistisch

Het proces van veel huiseigenaren is sterk en redelijk stabiel angst - niet om iets te breken, of niet doorbuigen plafond dan?

Ja, dit proces is significant verschillend van, laten we zeggen, behangen of het leggen van linoleum, maar niettemin de relevante artikelen en video's en foto's te hebben onderzocht, en het kan worden gedaan zonder enige problemen.

Als u wilt besparen op het inhuren van arbeid, dan is deze taak kan worden gedaan met zijn eigen handen, en niets is onmogelijk in dit. Maar, zoals ze zeggen, meer to the point.

Dus, moet u het volgende onthouden:


 • Dit werk wordt gedaan door dezelfde mensen, zoals jij, dus met de nodige zorgvuldigheid en geduld heb je al het grote werk, en alles wat je kunt het zelf doen;
 • Voordat je begint, moet je een instrument voor te bereiden, maar ook naar de kamer voor de veilige en comfortabele bediening voor te bereiden;
 • Elk pakket in het plafond is er een instructie die zorgvuldig moet worden overwogen;
 • Het is noodzakelijk om de foto en video materiaal te onderzoeken, om vervelende fouten te vermijden tijdens de installatie;
 • Netheid en netheid van de werkplek - de sleutel tot succes!
 • Je moet jezelf te vertellen om te werken: - Breng het plafond recht! - zichzelf en zijn assistent.
 • Het observeren van alle regels van de installatie, vindt u alles doen op hun eigen, zonder de hulp van professionals.

Voordat u begint, moet u in detail te bestuderen de instructies voor de installatie van zwevende constructieVoordat u begint, moet u in detail te bestuderen de instructies voor de installatie van zwevende constructie

Dit werk is niet een voorbeeld van iets heel creatief - je hoeft alleen maar zorgvuldig en nauwkeurig te zijn.

Hoe lang pull plafonds: Veel factoren

Om precies te zeggen hoeveel tijd, zeker niet, want het hangt af van vele factoren.Op de single-level keuken plafond en het plafond in de badkamer en hal, duurt meestal 2-3 uur, het plafond in de kamer voor 3-4 uur. Op een twee-level plafond - 8-10 uur.

Als algemene regel, bekwame team in staat om uit te geven aan de oppervlakte van 30 tot 40m2 van de coating, in een ploeg.

De factoren waarvan het afhankelijk is:

 1. Armaturen. Bij de installatie één punt lamp, bijvoorbeeld, laat 15-20 min.
 2. Een groot deel van het meubilair in de kamer is ook aanzienlijk verhoogt de prestaties van deze werken.
 3. Het beïnvloedt de hoogte van het plafond. Indien het plafond boven 3 m, de installatie van de kamer 15-20 meter, wordt vertraagd met ongeveer 1,5 uur tijd.
 4. Toestand van de muren. Met zwakke wanden, plafondprofiel gaat met extra versterking door middel van afstandhouders.
 5. Als er een plafond kroonlijst, duurt het ook langer.
 6. Op het aantal hoeken wordt ook beïnvloed dit cijfer.
 7. Buizen, ventilatie, airconditioning, enz. Van deze installatie ook steeds meer dreigend.

Slag Installatie van verlaagde plafonds, is het noodzakelijk om de kamer te verwarmen warmtepistool de gewenste temperatuurSlag Installatie van verlaagde plafonds, is het noodzakelijk om de kamer te verwarmen warmtepistool de gewenste temperatuur

Natuurlijk, als de installatie is gemaakt door niet-professionals, en zelfs de eerste keer dat het werk kan worden met enige vertraging in de tijd.

Hoe te plafonds te rekken: overweeg in detail

Dus, tot aan het plafond een goed stuk, moet u eerst de kamer te verwarmen warmte kanon.

De optimale temperatuur voor het verwarmen van de kamer plafondbevestiging lijven is de temperatuur + 40 ° C

De temperatuur is, kan natuurlijk niet comfortabel voor iemand die zal samenwerken met het plafond worden genoemd, maar de keuze in deze situatie werkt gewoon niet.

Dus, stap voor stap:


 • Materiaal wordt verwijderd uit de verpakking alleen met schone handen. Vloer, die is gebaseerd op het verlaagde plafond moeten schoon, niet de afwezigheid van afval vermelden erop en metaal slijpsel.
 • weefsel bevestigingsmiddelen te beginnen met de hoeken en schuin eerst zet de hoek van de basis, en vervolgens - het volgende, zoals gezegd, op de diagonaal. De hoeken tegelijkertijd verwarmd pistool. Vergeet niet om de bijgeleverde instructies te lezen!
 • Hoeken zijn verbonden met speciale klemmen met voering, aangeduid als "krokodillen".
 • De geleidelijke opwarming van de aarde, te beginnen met een van de hoeken, gevolgd door de ontmanteling van de "krokodil". Verder is het natuurlijk hoek blad, waardoor in de groef van de balk mantel.
 • Het doek wordt zorgvuldig geplaatst in een stokbrood. Bewegen waardoor het voorgaande gedeelte hecht hand om verlies van zijn profiel te vermijden.
 • Ook gaan we met de andere hoeken. Hierbij moet worden bedacht dat het dichter bij de finish is een werk, des te moeilijker om het doek in de hoeken te monteren. Het is redelijk om de hulp van andere (assistent) nemen.
 • Beveilig alle hoeken, zet de film op de rechte stukken. Er moet recht blad.
 • Zorg moet worden genomen rimpels, zakkers en rimpels te creëren. Tijdige correctie van defecten gemakkelijk kunnen worden verwijderd! En als na alle rimpels zijn toegelaten, moeten ze worden verwijderd met een warmte-pistool, het verwarmen van dit gebied en streek zijn hand.
 • Nadat de installatie is voltooid, moet je om verder te gaan met de installatie van de inrichting op de aangewezen balies worden geïnstalleerd. Heel voorzichtig maak een gat op de gewenste locatie.
 • Verder is de plug een spanning plafond bevestigd. Dit - een speciale tape, welke kleur je wilt, die is geïnstalleerd in de technologische kloof tussen de muur en het plafond. De stekker kan eenvoudig worden geïnstalleerd in de spleet en naar beneden gedrukt met uw vingers.
 • Als je geen zin om te knoeien met een stekker uit de situatie door het installeren van een plafond lijstwerk.

Trappen van toenemende spanning plafondTrappen van toenemende spanning plafond

Het blijft alleen aan toevoegen dat bij het kiezen van een weefsel plafond in de warmte kanon noodzaak verdwijnt volledig.

Wat je nodig hebt voor te bereiden op het succes: doe niets vergeten

Om niet weg van het werk te breken, eindeloos naar beneden vallen naar de winkel om een ​​hoogst noodzakelijke te kopen, is het noodzakelijk om alles vooraf te voorzien.

Wees niet bang om een ​​beetje extra profiel of pluggen kopen - geld in deze niet veel te redden, maar de tijd zal zeker verliezen.

Geen gebruik maken van lage kwaliteit en tool - u zult duurder als gevolg! Natuurlijk, niet een pistool te kopen, als je niet te doen professionele unit plafonds. Echter, het kanon verder worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het verwarmen van de garage. Voor wat betreft de laser-niveau, kan het de tijd om een ​​vriend te hebben of te huren in de betreffende onderneming te nemen.


Dus, de voorbereiding van de volgende:

 1. Laser-niveau;
 2. Heteluchtpistolen;
 3. Paint mes;
 4. Lopatka;
 5. puncher;
 6. De houder van vloeibaar gas;
 7. Pluggen.

Om gemakkelijk omgaan met het werk aan de installatie van een spanplafond moet bij de hand de nodige instrumenten hebbenOm gemakkelijk omgaan met het werk aan de installatie van een spanplafond moet bij de hand de nodige instrumenten hebben

Onnodig te zeggen, kan niet zonder een ladder. En, natuurlijk, moet je de ruimte, dat wil zeggen de omtrek te meten.

Je moet om te kopen:

 • Molding (sluitprofiel). Het komt in kunststof of aluminium, wordt deze gestrekte film (membraan). Plastic, natuurlijk, goedkoper, aluminium - sterker en betrouwbaarder. Materiaal aangekocht in de vereiste hoeveelheid, waarbij rekening wordt gehouden met water en verwarming leidingen, en het is beter om het te nemen met een kleine marge.
 • Pluggen (schroeven). Nogmaals, met wat marge. niet beknibbelen op de plug.
 • plafond Canvas. Het is als een stof en vinyl. Overigens is de keuze van het gereedschap hangt af van het materiaal web. Het weefsel web kan plafond koude manier te strekken, dat wil zeggen, zonder de hulp van een pistool.
 • Indien gewenst kunt u de aanschaf en geluidsisolatie. Nou, is dit het geval, als je buren te houden van wat lawaai maken!

Uit het voorgaande is duidelijk geworden dat het noodzakelijk te bereiden op een normale kwaliteit en de goede werking van het plafond strekken was.

De voorbereiding van de kamer: het is even belangrijk

Voordat we beginnen deze zeer belangrijke taak, moet u een zeer geen kleine gebeurtenis, die als een garantie voor kwaliteit en veilig werken zal dienen te maken.

Om te voorkomen dat oude pleister op canvas spanplafond moet worden verwijderd van het oppervlak met een spatelOm te voorkomen dat oude pleister op canvas spanplafond moet worden verwijderd van het oppervlak met een spatel

Haast je niet een spanplafond - trek je tijd hebt altijd, is het noodzakelijk de voorbereiding van het terrein uit te voeren.

Bovendien moeten de wanden uitgelijnd (bepleisterd of bekleed met gipsplaat) en de hoeken van de kamer moet niet afgerond.

Het is ook belangrijk:

 1. Verwijder al het meubilair, om schade aan de temperatuur te voorkomen. De aanwezigheid van vrije ruimte, door de manier, alleen om te versnellen en uw werk te vergemakkelijken.
 2. Plafond gewenst naden tussen de platen nog goede glans over eerder (indien nodig) uitblazen met schuim. Echter, de meeste van deze of andere reden niet.
 3. Plafond gevuld antibacteriële primer, te beschermen, zodat de plank overlap door schimmel en meeldauw.
 4. Fragiele gips en pleister moet worden verwijderd volgens delaminatie in de toekomst te voorkomen, en vallen op het doek spanplafond.

Natuurlijk, moet u alle vreemde brandbare voorwerpen uit de kamer te verwijderen, voorkomen, dus de mogelijkheid van een brand.

Het proces van het installeren van plafonds (video)

Tot slot, is het noodzakelijk om een ​​paar woorden toe te voegen. Als u geen vertrouwen in het feit dat je met succes beheerd en u niet wilt dat uit te strekken het proces voor het weken, kunt u professionals inhuren, het voorkomen zodat er geen onnodige negatieve nuances in verband met schade aan het plafond film. Als u vertrouwen in hun capaciteiten, hoewel nog nooit zo'n installatie niet doet zijn - go for it! Je zal slagen. Voordat het werk, natuurlijk, moet je grondig voor te bereiden, om de nodige gereedschappen, materialen en onderdelen voor te bereiden. En, natuurlijk, het bestuderen van de juiste materialen voor de productie van deze werken, aan het werk. Good luck!

Stretch plafonds in het interieur van het appartement (foto)

0456 554 654 723 867 912 0987 3187 5422 5423

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 3 =

map