Hoe te lichten installeren op het plafond in de badkamer

Hoe te lichten installeren op het plafond in de badkamer

12 October 2017Badkamer werk best spotlightspunt svetilnikiKakie lampen het meest geschikt beter voor de badkamer naar de badkamer op het plafond vast te stellen? Experts raden om de voorkeur te geven aan spotlights. Als alternatief kan de vlekken worden toegepast of een LED-strip. Voor de installatie van de verlichting nodig om het oppervlak schoon en correct oplossen van de bedrading. Als u de LED-strip te installeren, kan de installatie worden gedaan om de afwerking van het oppervlak.


Installeer verzonken verlichting in het plafond in de badkamer

Inbouw - een veelzijdige keuze. Ze zijn goedkoop en eenvoudig te installeren. Als u ervoor kiest om ingebouwde verlichting te gebruiken, is het het beste om een ​​halogeen of LED-lampen te gebruiken. Vergeet niet dat de lichtbronnen waterbestendig moet zijn.

Voordat u begint, is het noodzakelijk om de draden goed te verdelen. De elektriciteitskabel noodzakelijkerwijs gemonteerd op een krat met plastic verbindingen.

Verzonken in het plafond zijn eenvoudig te installeren en goedkoopVerzonken in het plafond zijn eenvoudig te installeren en goedkoop

Schijnwerpers aan het plafond in de volgende volgorde:

 1. Snij in valse panelen gaten voor spotlights. De diameter van de resulterende gat moet 4-5 mm minder dan de buitendiameter van het voorste gedeelte van de inrichting zijn.
 2. Koppel alle kabels.
 3. Trekdraden via de desbetreffende opening. Scharnieren van de geïnstalleerde kabel te snijden door buigen en kaal. Vervolgens moet je de lamp aan te sluiten.
 4. Bend beugel aangebracht op de buitenkant van spots en duw de spaninrichting in het web.
 5. Secure termokoltso.
 6. Sluit de voedingsdraad rechtstreeks aan de schakelaar, en vermindert de voedingseenheid (of junction box).

Verlichting van het plafond in de badkamer met hun handen

Extra verlichting van het plafond in de badkamer wordt gedaan in het geval van een grote kamer. Alles voor de badkamer is aan te raden om een ​​waterbestendige LED strip te gebruiken. Het kan zowel aan de wand en aan het plafond worden bevestigd.


Voordat u begint, moet je op te halen de band op lengte. Hiertoe meet de lengte van de plafondlijsten, waarop het product zal versterken of het resulterende getal van 20-25 centimeter.

Als de badkamer - de kamer is vrij groot, is het het beste om een ​​backlight te gebruiken, en je kunt het te hechten zonder de hulp van deskundigenAls de badkamer - de kamer is vrij groot, is het het beste om een ​​backlight te gebruiken, en je kunt het te hechten zonder de hulp van deskundigen

installeren LED-technologie aan het plafond:

 • Verwijder de kleefstof van de band. Het is gelegen aan de achterzijde van het product.
 • Als plafondlijsten hebben verontreiniging, moeten ze worden verwijderd. Het is ook aan te raden om het oppervlak te ontvetten.
 • Snijd de tape. Vergeet niet dat dit moet gebeuren op plaatsen waar het speciale label toegepast.
 • Gelijmd LED strip op de sokkel.
 • Als u nodig hebt om de twee delen van de band aan te sluiten, gebruik dan een speciale connector of een soldeerbout.

Hoe kan ik de lamp in het plafond van de badkamer te veranderen

Wijzigen van een gloeilamp is eenvoudig, als je een bepaalde volgorde te volgen. Eerst moet je de aard van de bevestiging van de lamp aan het plafond vast te stellen. Dit zal afhangen van de ontmanteling sequentie.Voor bevestiging lama's te gebruiken materialen attachment:

 1. Rechtse schroefdraad. Dergelijke bevestiging toegepast in de meeste gevallen. In dit geval demonteren het product is eenvoudig - gewoon zachtjes draai de lamp.
 2. Twee pinnen. Lampen met een bevestigingsmechanisme is vergrendeld in de opening.
 3. Swivel ontwerp. In dit geval wordt licht ondergedompeld in de patroon en wordt 90 graden geroteerd, waarna het element wordt vergrendeld.

Wijzigen van een gloeilamp in de badkamer - de taak is eenvoudig, maar eerst bepalen wat voor soort montage gebruiktWijzigen van een gloeilamp in de badkamer - de taak is eenvoudig, maar eerst bepalen wat voor soort montage gebruikt

Bij de demontage van de lamp rekening met de veiligheidsvoorschriften. Voordat u begint, schakelt u de stroom naar het paneel.

Lampvervanging sequentie:

 • Stel de ladder of een stabiele stand. Als het plafond is gemaakt van gipsplaten, is het noodzakelijk om een ​​speciale beschermende bril te gebruiken.
 • Verwijder de lamp. Om dit te doen, moet je het vergrendelingsmechanisme vinden. Als de lamp is bevestigd met twee pennen, moet u de termokoltso te houden, omdat het kan vliegen.
 • Verwijder de lamp en schroef de nieuwe.
 • Plaats termokoltso en strak repareren.
 • Schakel de elektriciteit en controleer werking van het apparaat.

Hoe te lokaliseren en de lichten te installeren, spots op het plafond in de badkamer

Hoe de verlichting regelen wordt aan het plafond in de badkamer gemonteerd? Experts raden positionering lichten gelijkmatig over de omtrek van het plafond. Verlichting moet een zachte, zelfs licht. Als u de gelegenheid hebben, is het beter om speciale apparaten te installeren met dimmers. Ze helpen om het niveau van het omgevingslicht te regelen.

De badkamer ontwerp perfect passen plafond vlekken. Ze zijn naar beneden licht, dat op een speciale beugel zijn gemonteerd. Spots mag alleen worden gebruikt als de badkamer is zeer klein.

Het beste is om armaturen-spots installeren rond de omtrek van de badkamerHet beste is om armaturen-spots installeren rond de omtrek van de badkamer

Voordelen van de spots:


 1. Eenvoudige installatie. Spots installeren gemakkelijker dan gewone spotlights of LED-strip.
 2. Plekken vormen in de badkamer gerichte, zacht licht.
 3. Met de hulp van de vlekken kan worden bereikt visueel uitbreiden van de ruimte.
 4. Bijna alle kamers hebben een plek dimmers. Met hun hulp, kunt u de graad van verlichting badkamer variëren.

Hoe maak je een plafond spot te installeren:

 • Doe opgespannen doek in een gat onder de lamp.
 • Verdeel de draden. Vergeet niet om ze te isoleren met gegolfde buizen.
 • Trek de kabel door geopend, en sluit deze aan op de plek. Vergeet niet om het schoonmaken van de uiteinde van de draad.
 • Bevestig vervolgens het product op het platform.

Alles voor de badkamer gebruiken alleen compact plekken. Zij moeten in een gemakkelijk toegankelijke plaats worden gemonteerd.

De installatie van schijnwerpers op het plafond in de badkamer (video)

Voor de verlichting van de badkamer is het beste om de vlekken te gebruiken. Deze producten zijn eenvoudig te installeren en nemen weinig ruimte in beslag. Als de badkamer is groot, dan geven de voorkeur dot LED of halogeenlampen. De LED-strip kan worden gebruikt als hulpverlichting. Het moet rond de omtrek van het plafond worden geïnstalleerd. Zo'n lichtplafond, ideaal voor de opzet van een badkamer.

Het ontwerp van het sanitair aan het plafond (foto interieur)

0 0fd7aSophisticated-Bathroom-Met-Wood-vloeren-And-Modern-Equipment 5e963a179b2ac2e16e6f77217653030f 5 8acb3d5acb22c1962da267e73d7297c6 02.344 0112 1123-1024x1024 15107 03137f98b4392f676526dccbb8ea1928


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 74 =

map