Hoe te lappen het gat in de gipsplaat 4 advies

Hoe te lappen het gat in de gipsplaat 4 advies

12 October 2017Gaten in gispokartone zijn vrij algemeen, met de reparatie van die kan zelfs een beginner te behandelenGaten in gispokartone zijn vrij algemeen, met het herstel van die in staat zijn om zelfs novichokKogda iets stuk gaan, bijvoorbeeld tijdens de reparatie zal zijn - het is onverwacht, verdriet het en plannen te wijzigen. En het gebeurt zo vaak met gipsplaten aan de muur of aan het plafond. Gipsplaten niet bijzonder sterk te noemen, omdat de perforator op een zodanige constructie eenvoudig. Dit gebeurt het vaakst bij het verplaatsen van meubilair.


Twee manieren: hoe om het gat te dichten in de gipsplaat

Als er een gat, is het mogelijk om ten minste twee manieren droogbouw elimineren. Deze werkwijzen kunnen ook worden toegepast op het plafond en aan de muur. Kies voor u gemakkelijker.

Wanneer een gat in de gipsplaat klein is, dan kan worden gerepareerd met behulp vulstof en serpyankuWanneer een gat in de gipsplaat klein is, dan kan worden gerepareerd met behulp vulstof en serpyanku

Hoe kan ik het gat in de GCR te elimineren:

 • Als het gat klein is, is het noodzakelijk om serpyanku, stopverf, en dit alles te gebruiken in verschillende fasen.
 • Als het gat groot is, is het noodzakelijk om een ​​stukje gipsplaat doen. De omtrek van de pleister moet centimeter zes gaten.

Natuurlijk, er zijn gaten in de muur vaker dan op het plafond. Dit moet in de fase van voorbereiding van de montage van gipsplaten in aanmerking genomen. Het maakt niet uit, waardoor er was een gat in de gipsplaat. masking technologie nog steeds hetzelfde.


Hoe en wat te dicht het gat in de gipsplaat

Om te werken wat je nodig hebt en de materialen en gereedschappen. Van materialen vereisen schroeven, gipsplaten blad, houten balken, en serpyanka stopverf. Indien de schade gebeurde in de keuken of in de badkamer, moet u een waterbestendige gipsplaten te nemen.

Tools zal het volgende nodig:

 • Metalen liniaal;
 • potlood;
 • Mes voor het snijden van gipsplaten;
 • schuurpapier;
 • spatel;
 • Boormachine, met een mondstuk voor het mengen van oplossingen.

Voor het begin van reparatiewerkzaamheden, moet u eerst koopt de materialen en gereedschappen die nodig kunnen zijn in het proces vanVoor het begin van reparatiewerkzaamheden, moet u eerst koopt de materialen en gereedschappen die nodig kunnen zijn in het proces vanMet een dergelijke lijst van materialen en gereedschappen heeft u gemakkelijk omhoog te sluiten elke hole zijn.

Vóór operatie zal de oorzaak van de schade te verwijderen en snijd de rand overal gaten opknoping elementen.

Zorg ervoor dat het is als "kleed" op de randen van de gaten niet de kans om kwalitatief sluiten niet geven, en na een tijdje het gat weer open.

Bereiden van het mengsel om GCR gat te elimineren

Op de verpakking met het mengsel heeft meestal instructies, doe alles volgens het. Giet de gewenste hoeveelheid water, roer het poeder. Het giet het poeder in het water en niet vice versa. Als je anders doen op de bodem van de container produceert per se veel sediment.

Voor het ontvangen van een elektrische roer lepelbare oplossing.

Kneden van het mengsel stopverf moet goed zijn om de samenhang van een homogene en klontvrije verkrijgingKneden van het mengsel stopverf moet goed zijn om de samenhang van een homogene en klontvrije verkrijging

Tijdens het proces, erop letten dat er geen klontjes. Hun uiterlijk kan invloed hebben op zowel het werk zelf, en op het uiteindelijke resultaat. Om massa homogeen werd, is het noodzakelijk om een ​​paar keer te verlaten voor een paar minuten voor de zwelling. Dan kunt u precies weet wat je moet het juiste materiaal te krijgen voor de follow-up werk.

De oplossing klaar is, kan werken. Als u al een verdunde mengsel gekocht, niets anders te doen. Maar ik moet het allemaal tegelijk te gebruiken, zoals langdurige opslag het niet staan. Zodat het poedermengsel voordelig bij inbedding gaten.

Eliminatie van grote en kleine gaten in gipsplaten

Ja, er is een verschil tussen hoe close-up een klein gat in de muur of het plafond, of om te werken met een groot gat. Nogmaals, dat de oorzaak van het gat in de keuze van een manier om het te bevestigen op geen enkele wijze beïnvloed. We beginnen met een eenvoudige methode.


Als er een klein gaatje in gipskarton:

 • Bij het openen gelijmd serpyanka;
 • Vervolgens wordt een laag van plamuur aangebracht;
 • Nadat de eerste laag gedroogd, wordt deze procedure enkele malen herhaald, is het goed om twee of drie lagen aan te brengen;
 • Nadat de laatste laag droog is, moet het werkoppervlak krijgt de gladheid en vlakheid, en al deze vereist schuurpapier.

Met het oog op een groot gat in de gipsplaten te dichten, moet je om te beginnen met het maken van markeringen op de muur en de voorbereiding van de stopverf mengselMet het oog op een groot gat in de gipsplaten te dichten, moet je om te beginnen met het maken van markeringen op de muur en de voorbereiding van de stopverf mengsel

Indien echter een groot gat, zodat je gewoon niet "uitstappen." We moeten een patch van hetzelfde type van gipsplaten, die is gebroken doen.

De patch op het grote gat:


 • Met behulp van een liniaal en de opening niet slechts een opening, maar alle schade omheen;
 • Op de beschadigde muur, gelden markup liniaal en potlood markeringen toe te passen, te beginnen bij de hoeken, en niet vanuit het midden;
 • De randen van de gaten zijn gesneden teneinde een rechthoekige vorm te verkrijgen;
 • In de gipsplaat toepassing gewenste pleistergrootte;
 • De pleister 6 cm moet groter zijn dan het gat - knip de pleister;
 • Aan de achterzijde van de pleister aan de gips gesneden op het gezicht van slechts de kartonlaag blijven;
 • Op de omslag maken een snede en trim alleen het voorste deel van het vel gips;
 • Binnen het gat zet de twee houten balken, ze worden geplaatst op een afstand van 4-5 cm van de rand van het gat, bevestig ze met behulp van de zelftappende schroeven;
 • Het gips mengsel wordt aangebracht op de opening en de rand van de pleister.

Dan gewoon voorzichtig op de pleister op de wand. En om te maskeren, de gewrichten moeten zelfklevende tape aangebracht over een laag gipspasta pleisters verwerken en de hobbels overschrijven schuurpapier. Na drogen van de oplossing, tot definitief stopverf.

Methoden: hoe op te lappen een gat in de gipsplaten (video)

En, natuurlijk, goed gedaan afwerkplamuur - een pleister, verf, behang, stucwerk. Het is belangrijk om een ​​patch te plaatsen niet opvallen, harmonieus passen in het totaalbeeld. Dan zal de kwaliteit te verhullen.

Goed werk!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 51

map