Hoe te kiezen voor een slaapkamer design kamer: 30 foto

Hoe te kiezen voor een slaapkamer design kamer: 30 foto

12 October 2017Naar behoren zullen doordacht ontwerp slaapkamer-hall niet alleen de eigenaren, maar ook de gasten te behagenBehoorlijk doordacht ontwerp slaapkamer-hall zal bevallen niet alleen de eigenaren, maar ook gosteyDizayn slaapkamer kamer - een zeer complex en tijdrovend composities gemaakt dat alleen een specialist kan. Er mogen geen onnodige details en alle noodzakelijke elementen van stroom functionele belasting. Een minimum aan ruimte zal niet langer een straf zijn, want het is ook mogelijk om kwalitatief en het bezit verliest.


Of het echt is: in dezelfde kamer en slaapkamer en hal

Ontwerp een slaapkamer en woonkamer zijn radicaal verschillend van elkaar, maar de beschikbare vierkante meters niet altijd de gelegenheid bieden om slechts twee kamers te bouwen. Als gevolg hiervan, en de kamer, en de slaapkamer zal moeten doen van de ene kamer.

Dit is heel goed mogelijk indien aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

 • Customer selecteerbare neutrale interieur;
 • Elke vierkante meter wordt opzettelijk gebruikt;
 • Oorspronkelijk ontwikkeld door een schets, waarin verdere en geïmplementeerd design.

Maak in een kamer en de slaapkamer en de hal is heel goed mogelijk met hun eigen handenMaak in een kamer en de slaapkamer en de hal is heel goed mogelijk met hun eigen handen

In feite, in een dergelijk project is geen big deal. Als er een verlangen, is het beter om een ​​professionele service die het best rekening houden met alle wensen en met een echt hoge kwaliteit interieur oplossingen. Het enige nadeel is het feit dat voor een dergelijke dienst zal moeten een heel mooi bedrag te betalen.


Onafhankelijk organiseren verschillend in zijn functionele laadruimte is het mogelijk, met behulp van alleen hun eigen kracht. Als basis moeten we de meest succesvolle nemen voor het specifieke geval van de ideeën van talentvolle ontwerpers, inzicht krijgen in hun essentie en ze aan te passen aan hun eigen huis. Alles is mogelijk! De uitvoering van dergelijke ideeën de tijd nemen. Vooral als zo'n scala aan activiteiten pas ontdekte kapitein voor de eerste keer.

Beste ontwerp: room-bedroom

Om ervoor te zorgen de meest strategisch gelegen in een kamer, hal en slaapkamer, je moet begrijpen dat ik wil van elk van deze gebieden te komen.

Bijvoorbeeld, zou een slaapkamer zijn onder andere: • Sleeper;
 • Dressing tafel;
 • Garderobe.

Vergelijkbare eisen zijn nodig om bloot te leggen en aan het publiek.

namelijk:

 • Een plek om te ontspannen;
 • TV, home theater, enz.;
 • Rekken of meubels muur voor favoriete kleinigheden.

Om ruimte te besparen, moeten de overeenkomsten worden toegewezen. Dus, in de hal en in de slaapkamer, ik wil gestoffeerde meubels te zien, waar u kunt ontspannen.

De ruimte moet worden toegewezen-slaapkamer plek om te ontspannen en onderhoudendDe ruimte moet worden toegewezen-slaapkamer plek om te ontspannen en onderhoudend

Laat het een bank die op verzoek zal worden omgezet in een paar aparte bedden zijn. Het belangrijkste is om de meest handige en compacte versie te kiezen.

Dressing table - een onmisbaar attribuut in elke kamer van het schone geslacht. Zet ze gewoon in de kamer waar de gasten komen vaak en zal op zijn minst vreemd. Dus, is het beter als het wordt gecombineerd met het meubilair muur. Klaar exemplaren van deze soort te vinden bijna nooit faalt, dus zullen hun best doen om te bestellen. Op verzoek van deze intieme details van het leven is gewoon te verbergen voor nieuwsgierige ogen.

Kasten, kasten in het bijzonder, niet veel gebeurt, dus aandacht moet worden besteed aan de meest ruime keuze. Het is raadzaam om ervoor te zorgen dat de geselecteerde optie was de meest moderne en perfect passen in de toegewezen ruimte. Aankleding van de hal en slaapkamers kan harmonieus zijn! Wel moet de reparatie volledig worden gedaan in de hele kamer. Anders zal de kamer kijken enigszins ontmanteld en te lijken op een gemeenschappelijk appartement.

Slaapkamer kamer in een modern appartement

Een opvallend kenmerk van de moderne planning - het is een duidelijke zonering van de ruimte, waardoor zelfs in de standaard Chroesjtsjov zal een woonkamer, eetkamer, woonkamer en slaapkamer zijn. En dit ondanks het aantal kamers!


Als het gezichtsveld krijgt een huis of appartement van het oude plan, rust het naar wens mogelijk te maken. Het volstaat om de juiste dingen die bij elkaar moeten bestaan ​​te kiezen.

In dat geval, als de "ruggengraat" van de dingen en het interieur is al gevormd, waarvan je mag alleen de meest noodzakelijke te kiezen.

In een modern appartement slaapkamer en de hal zijn verdeeld in zonesIn een modern appartement slaapkamer en de hal zijn verdeeld in zones

En het moet worden gedaan aan de hand van de volgende criteria:

 • Meubels of item moet in goede staat;
 • Alle items dienen bij uitstek geschikt zijn voor elkaar;
 • Niet kiezen voor de dingen gemarkeerd "en plotseling is het nuttig";
 • Geselecteerde elementen van het interieur moet zo bevooroordeeld zijn.

Met een enorme verscheidenheid van dingen, en de planning van de verhuizing, is het erg moeilijk om op te geven ten minste een aantal van hen. Het lijkt erop dat in het nieuwe appartement een plaats zal zijn voor hen. Dit is dan de belangrijkste fout, waardoor maken een appartement gecombineerde woon- en slaapkamer is niet mogelijk.
Het is niet nodig om vast te houden aan het verleden, naar een nieuw huis het vervoer van alle oude dingen. Samen met hen, zowel in de studio en plaats maken voor het appartement zal zeer moeilijk zijn!


twee slaapkamers van het publiek is het mogelijk

Combineer kamer en de slaapkamer - het is niet zo slecht. Veel moeilijker is het geval is, tenzij de grote zaal worden gedaan slechts drie kamers.

namelijk:

 • Direct hal;
 • Twee slaapkamers.

In een kamer kun je gewoon twee slaapkamers combinerenIn een kamer kun je gewoon twee slaapkamers combineren

Het beste zou zijn om een ​​deur tussen de twee slaapkamers te zetten, zodat gezinnen niet met elkaar interfereren. Opbrengst gelijk te concentreren in de ruimte van de na delezhek kamer.

Met het oog op een dergelijk idee te realiseren, is het noodzakelijk om een ​​indrukwekkende ruimte. Vanuit een kleine kamer tot drie kamers maken het niet mogelijk is! Dus niet eens proberen.

Een gezellige slaapkamer ontwerp ruimte (video)

Ontbreekt in het appartement voldoende vrije ruimte, maak een kamer en de hal en de slaapkamer is heel reëel. Het zal een wiskundige geest, een verlangen naar verandering en een rationele benadering van de zaak nodig. Dus, stap voor stap, in staat zijn om het idee volledig te realiseren.

Slaapkamer design kamer (interior foto)

35-1024x819 794 37-9 2773331c14 339185714201236891635 1332845778archifacturinghqroomru9 1405406189545-kv-1 1461777579zona-05 Dizayn-gostinoy-18-kv-m-so-spalnoy-zonoy foto9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

map