Hoe te hangen behang: tips en trucs

Hoe te hangen behang: tips en trucs

12 October 2017Behoorlijk Sticked wallpaper bespaart u al vele jaren op de noodzaak voor kleine reparatiesCorrect geplakt wallpaper bespaart u vele jaren de behoefte aan kleine reparaties Tegenwoordig zijn er vele soorten bekleding voor het decoreren van wanden. Een van de meest voorkomende vormen van afwerkingen is behangen. Bouwmarkten zijn schering en inslag met verschillende soorten behang. Deze wallpapers kan worden gemaakt uit een verscheidenheid van materialen die hun prestaties en functies beïnvloeden. Voordat u begint met het versieren moet je leren hoe je wallpaper te hangen. Het is op de kwaliteit van het werk hangt af van de lange en uitstraling.


Professional behang hangen: soorten materialen

Voordat stok behang in een kamer, moet u om te beslissen over hun standpunten. Op dit hangt het hele proces is voltooid.

Wallpaper fabrikanten bieden vandaag de dag de aandacht van de consument een breed scala aan soorten materialen op verschillende prijzen. Het kan goedkoop of duur papier wallpaper wallpaper van fleece of vinyl zijn.

Voordat u uw favoriete achtergrond kiezen, moet u zorgvuldig onderzoeken hun kenmerkenVoordat u uw favoriete achtergrond kiezen, moet u zorgvuldig onderzoeken hun kenmerken

Om verwarring bij de selectie te vermijden, moet je jezelf vertrouwd te maken met de aard van de materialen, hun kenmerken en eigenschappen.

vinyl

Hebben betaalbare prijs. Ze zijn duurzaam en betrouwbaar. Nieuwe wallpapers gemakkelijk tegen vocht. Ze waren gemakkelijk te verzorgen. Behang kan worden gereinigd met water en wasmiddel. decor een verscheidenheid aan opties die het mogelijk maakt dat iedereen de perfecte optie voor het interieur kiezen. Onder de tekortkomingen - wallpapers slechte lek lucht die frequent ventilatie van de ruimte veroorzaakt. Schadelijke stoffen verdampt bij hoge temperatuur. Maar er is een aanbeveling: niet hangen behang in de kamer voor zwangere vrouwen en kinderen.


papier

Hebben een lage kostprijs die consumenten aantrekt. Wallpapers van milieuvriendelijk papier dat het vertrouwen in de veiligheid van de gezondheid geeft. Ze kunnen eenvoudig worden gelijmd op een voorbereide oppervlak.

Paper gevechten hebben een structuur die het mogelijk maakt de muren Paper gevechten hebben een structuur die het mogelijk maakt de muren "ademen"

Het papier heeft gebreken in de vorm van blootstelling aan schade zij verslechteren door blootstelling aan water, worden gemakkelijk besmet.vacht

Het gebruik ervan voor de vervaardiging van cellulosevezels. Ze hebben geen PVC bevatten, wat betekent dat ze zijn milieuvriendelijk en veilig voor de mens. Behang uit meerdere lagen bestaan, waarvan de structuur sterk maakt. Ze zijn gemakkelijk vastgelijmd aan het oppervlak. Vanwege de hoge kwaliteit hebben een lange levensduur. Vanwege de op cellulose gebaseerde achtergronden kan lucht diep in de structuur van het materiaal. Kenmerkend voor vliesbehang is de mogelijkheid van meerdere kleuren. Fleece heeft een hoge kosten.

vloeibare wallpaper

Het bestaat uit milieuvriendelijk materiaal. Het is gemakkelijk aan de muur te zetten. Laat ontwerp muren van enige complexiteit te voeren. Behang bang voor vocht, maar als verontreinigde grond verwend gemakkelijk te vervangen met een nieuwe samenstelling van het behang.

glasvezel

Behang duurzaam en betrouwbaar. Niet bang voor vocht en vuur. Kwaliteit materiaal zorgt voor een lange, mooie verschijning. Meestal worden deze wallpapers versierd met kleuren. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen met behulp van detergenten en gereedschappen. Bij het decoreren kan moeilijk zijn om te lijmen.

Glasvezel - een materiaal dat meer decoratieve afwerking in de vorm van schilderen of behangen vereistGlasvezel - een materiaal dat meer decoratieve afwerking in de vorm van schilderen of behangen vereist

Een brede selectie van behang kunt u de juiste optie voor elke stijl in het interieur te selecteren. Bij het kiezen van behang is het belangrijk om het type van de lokalen, oppervlakte toestand, de stijl in het interieur, de kosten van het behang te overwegen.

De belangrijkste regels Behangen

Behangen - belangrijke fase van de reparatiewerkzaamheden. Door een strikte naleving van de regels van het succes van behangen, hun kracht van hechting aan het uiterlijk van het oppervlak en de levensduur.

Om lijmen succesvol was, de meester bestuursorgaan behangen volgens de instructies van deskundigen. Gezien de onzekerheid in eigen kunnen beter niet om te experimenteren en om werkende professionals te bieden.

Behangen regels kunnen verschillen afhankelijk van het soort behang en oppervlakken. Echter, er zijn universele regels die je onder alle scenario afwerkingen moeten volgen.


Na lijmen van basisregels kan eenvoudig werkproces en de kwalitatieve resultaat verwachtenNa lijmen van basisregels kan eenvoudig werkproces en de kwalitatieve resultaat verwachten

De belangrijkste regels behangen:

 • Selectie van hoogwaardige materialen.
 • opstelvlak behangbare: primer, gips, stopverf, schuren, een extra primer.
 • De keuze van een geschikte kleefstof voor bepaalde soorten behang.
 • Bereiding van de kleefstof volgens de instructies.
 • Naleving van de specifiek voor de verschillende types van behangen regels.

Het belangrijkste instrument voor behangen

Behang plakken is niet mogelijk zonder de instrumenten die de reparaties beter en gemakkelijker zal maken.

De nodige instrumenten kunnen worden gekocht bij alle hardware winkel. Zo'n reparatieset moet zijn in elk huis, die zichzelf uitvoering van werken de voorkeur.

Instrumenten moeten ook van hoge kwaliteit zijn. Zo moet schaar en spatels scherp, en de hoogte - vlot.


De rollen en borstels goede absorberen en verdelen constructielijm samenstellingen en mengselsDe rollen en borstels goede absorberen en verdelen constructielijm samenstellingen en mengsels

Benodigd gereedschap:

 • Schrijfwaren mes;
 • Het waterniveau;
 • Rollers en borstels van verschillende grootte;
 • spatels;
 • emmer;
 • De beschermende film.

Het aantal en de aard van de instrumenten kan variëren, afhankelijk van het type afwerking.

Wat je nodig hebt voor een kwaliteit Behangen

Een oplossing behangen muren een beetje. Om te herstellen zou gemakkelijk en zonder problemen was, is het belangrijk om kennis over de reparatie proces van begin tot eind te hebben.

Het aantal gereedschappen en materialen voor behangen kan variëren afhankelijk van het type behang en oppervlak.

Om materialen te verwerken en behangen de keuze was makkelijk en snel, moet je een duidelijk actieplan dat zal helpen bespaart tijd en moeite te creëren.

Als lijmen Als lijmen "uiteinde" van behang, is het belangrijk om geen hiaten na de band voor band

Wat is er nodig voor behangen:

 • Bepaal het soort behang.
 • Kies de stijl van het interieur.
 • Beslissen hoe wallpaper horizontaal of verticaal te hangen.
 • Meet het oppervlak van de kamer, het berekenen van het bedrag van de materialen die nodig zijn.
 • Keuze van de kwaliteit afwerkingsmaterialen, stopverf (Rotband), behang primer en lijm voor hen.
 • Voorbereiding van de nodige instrumenten.
 • opstelvlak voor verlijming.
 • Bereiding van materialen.
 • Behangplaksel, volgens de instructie.

Bij de beslissing pokleit behang, is het belangrijk om een ​​professionele oppervlaktebehandeling overwegen om het efficiënt te kunnen uitvoeren.

Hoe maak je wallpapers op verschillende soorten oppervlakken lijmen

 Behangen is afhankelijk van het soort oppervlak. Technologie lijmen behang op de top van de witgekalkte betonnen muren, krijt, multiplex, spaanplaat, kunststof, tegels, OSB en MDF-platen is anders. Echter, het algoritme van acties voor de afwerking is altijd hetzelfde.

Hoe kan het oppervlak voor te bereiden:

 • primer;
 • bepleisterd;
 • bepleisterd;
 • malen;
 • Finish Primer.

Voordat behangen op gipsplaten, moeten verbindingen en bevestigingssystemen spatie stopverf en voer vervolgens ruw oppervlakVoordat behangen op gipsplaten, moeten verbindingen en bevestigingssystemen spatie stopverf en voer vervolgens ruw oppervlak

Om elk type afwerking correct uit te voeren, moet u om kennis te maken met verdere instructies.

Hoe te lijmen wallpaper meter: Tips voor het lijmen

Meter behang zijn banen, die toegenomen breedte. Dit vereenvoudigt het lijmen, naast de hoeveelheid behang naden vermindert.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de berekening van de hoeveelheid materiaal die nodig is, zoals vaak het nodig is om rebuy en plakken behang.

Wide wallpaper kunt besparen op reparaties, evenals veel gemakkelijker nabewerkingWide wallpaper kunt besparen op reparaties, evenals veel gemakkelijker nabewerking

Tips voor het lijmen:

 • Grondig voor te bereiden de oppervlakte, om alle oneffenheden verwijderen.
 • Behangen hoeft alleen maar samen met iemand. Het is beter als het een persoon die ervaring met dergelijke lijmen heeft.
 • Draag zorg voor de afgesloten ramen, omdat de ontwerpen van de gehele geplakte sectie kan ruïneren.

Lijmen van de wanden kan worden gemaakt van kwaliteit, als vóór het begin, schoon te maken en het oppervlak glad.

Zoals een pokleit behang in moeilijke plaatsen

Nonprofessionals Behangen ernstig kunnen lijken. Natuurlijk, de ene persoon naar de achtergrond, die zich bezighouden met de montage en de selectie van de foto of afbeelding zware plakken.

Als u de reparatie alleen kan doen, is het beter om het te gebruiken. Echter, bijvoorbeeld, gaan in het monteren van uw batterijen voor een eenvoudige, zal men veel moeilijker te hanteren.

Maar ook om te gaan met de sterkte lijm, als je goed tips studie over lijmen alleen op het internet.

Juiste schakeling behangen BatterijJuiste schakeling behangen Batterij

Tips voor een eenvoudige lijmen:

 • Pre-verwijderen stopcontacten en schakelaars, baguettes.
 • Pokleit behang op de bovenkant van de lakens, een kleine stempel op hun locatie.
 • Cut gaten. Zet de aansluiting op zijn plaats, het verbergen van de ruwe randen.
 • Deuren moeten plakken met een tegemoetkoming. Vervolgens noodzakelijke delen om behang te verwijderen.

Het netwerk kan dat behanglijm nodig om kranten schrijven. Het is al lang overleefd zelf methode. Belangrijke poshpatlevat en gegronde oppervlak. Er is ook een mythe dat koude kamers zijn niet geschikt voor behangen. Behang kan worden gelijmd in de winter en de zomer. Tijdens de droging is het belangrijk om op te passen ontwerpen.

Na het lijmen behang: hoe om te bellen te verwijderen

Na behangen in het appartement of huis kan wachten tot onaangename verrassingen in de vorm van de opkomst van bellen. Maak je geen zorgen - niet hoeft te behanglijm.

Met blaren op het behang kan gemakkelijk te hanteren zijn. De enige optie wanneer u een nieuwe sticky - de opkomst van grote bellen over het oppervlak van de muur.

Er zijn verschillende mogelijkheden om luchtbellen te elimineren.

Als alternatief, om bellen op het behang te verwijderen na het lijmen kan worden gebruikt schrijven knifeAls alternatief, om bellen op het behang te verwijderen na het lijmen kan worden gebruikt schrijven knife

tips voor probleemoplossing:

 • Doorboren de blaas met een naald. Houd het behang spatel om de lucht te laten ontsnappen.
 • Doorboren de bel met een spuit, de leegte met lijm. Gladde spons of spatel.

Is ontstaan ​​na het lijmen gebreken in de meeste gevallen, kan worden gecorrigeerd. Het is belangrijk om rekening te houden met het uiterlijk van het oppervlak en het behang.

Zoals behanglijm (video)

Het verfraaien van de muren met behang - een populaire methode van afwerking wanden en plafonds. Vandaag de dag, de consumenten in de bouw markt biedt een breed scala van verschillende soorten behang. Het hangt af van de optie gekozen wijze van behangen. Hoewel het proces van lijmen is grotendeels hetzelfde voor alle types. Het belangrijkste ding - om het oppervlak goed voor te bereiden. Het moet glad, zelfs, vrij van scheuren en holtes zijn. Behangen kan onafhankelijk worden uitgevoerd. Voor de reparatie is het belangrijk om meer te leren over de soorten behang, methoden van hen lijmen en te elimineren gebreken na het.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 + = 38

map