Hoe om te gaan met de schade: reparatie van verlaagde plafonds

12 October 2017



Verlaagde plafonds - een soort vals plafond. Het is een textielweefsel of PVC folie, aan het aluminium profiel bevestigd. De film is zeer dun en kwetsbaar voor externe schokken (en ook het interieur). Bijvoorbeeld, de ingeklapte laag met ruwe pleisterplafond vervorming opgetreden - gerepareerd.


Reparatie van het spanplafond: mogelijk oorzaken

En deze informatie is nuttig, zelfs voor degenen die nog niet de schade aan het plafond geconfronteerd, maar kan nu al een nieuw ontwerp van het plafond oppervlak bogen.

Dus, wat bederft het doek plafond:

 • Een snede of doorboren met een scherp voorwerp, waardoor de spleet;
 • Water als gevolg van een overstroming;
 • Reflow baan (bij installatie klemmen, bijvoorbeeld);
 • Doorzakken van het web;
 • Of banale huwelijk fabriek.

Sommige soorten schade dringend herstellen, omdat het de spanning niet niet alleen lelijk elimineert, maar ook kan de groei van de omvang van het probleem te beïnvloeden.

Care Regulations

Nou, om de redenen voor de reparatie niet was, denk aan de zes eenvoudige regels:


 • Om te voorkomen dat slappe doek, probeer dan de kamertemperatuur constant bij 20-22 graden te houden;
 • Lampen, die in het plafond zijn geïnstalleerd, niet hoger dan 40 W, anders vliezen randen lassen;
 • Champagne kurken verlaagd plafond zal niet staan, maar hij is bang voor scherpe voorwerpen;
 • Indien het plafond er was vuil, vlekken, geen agressieve reinigingsmiddelen, alleen zacht doekje en dun te gebruiken;
 • Genoeg om opeenhoping van vuil te voorkomen voorzichtig stofzuigen het plafond, het missen van één keer per maand;
 • Heeft een significante vermindering van de temperatuur niet toestaan.

Maar als het probleem is er al, het moet worden opgelost.

Het doek zakte of overstroomd: hoe je een verlaagd plafond met zijn handen te herstellen

Dit is één van de meest voorkomende gebreken van het plafond - slappe canvas. De redenen zijn legio - een te lange periode van de werking, een zeer hoge temperatuur in de kamer, die voor een lange tijd wordt gehouden. Het gebeurt zodanig en ongelijke baanspanning. Nou ja, de slechte kwaliteit van het web kan een vroege doorzakken veroorzaken.

Verslapte canvas of verander de garantie of reparatie specialisten. Zichzelf op te lossen dit probleem is bijna onmogelijk.



Een andere vraag - overstromingen. Systeemplafond behoud van een lading van 100 liter water, en derhalve water kan worden gemorst in de kamer. Maar hier is het plafond op hetzelfde moment zal moeten worden gerepareerd.

Als de riem stof, de reparateur services mogelijk al nutteloos zijn - zal het doek moeten veranderen. Het is heel gevoelig voor vocht, dus na het drogen zie je onaantrekkelijk vlekken. PVC plafond een beetje pijn, maar als het wordt gekookt water - kan niet worden uitgesloten, zelfs tranen.

Als een overstroming heeft plaatsgevonden:

 • Voorzichtig leeg het water dat zich heeft opgehoopt tussen het plafond en de film;
 • Maak gebruik van die gaten, dat is rond lampen en armaturen - ze kunnen worden gebruikt om het water weer te geven;
 • Indien geen gaten, is het nodig om een ​​klein gedeelte van de coating in een hoek of tegen een wand demonteren;
 • Na het koude water zich volledig teruggetrokken, moet het plafond zeer goede droge warmte pistool of andere verwarmingsapparaat moeten - als het materiaal zal opnieuw de voormalige vorm aannemen.

Nou, als je je pech, en het water was boven de 70 graden, een film coating kan in de loop rekken en herstel alleen en niet te spreken.

Indien het systeemplafond wordt gesneden

Normaal open of te doorboren het plafond valt op de eerste dagen na de spanning - op dat moment het doek was te stijf, en zachte behandeling van de eigenaren kunnen vergeten. Het defect kan worden veroorzaakt plafond kinderen - bijvoorbeeld, geplant ze speelgoed met scherpe details.

Kast, of liever de hoek ook het doek raakt. Tot slot, ook kan schade aan het plafond montagemateriaal tool.

Wat te doen in geval van een snede:

 • Indien het plafond wordt gemaakt van naadloze stof om stof en de lengte van de beschadiging 10 cm, dient de randen van de resulterende dubbelzijdige sleuf of een afdekband (Daardoor kunnen geen spleet raspolztis) direct vast;
 • Als deze beschadigd plafond gemaakt van PVC, de plaats van de breuk is ook veilig met tape, maar dan - werk van specialisten;
 • De snede kan worden genaaid nylondraad ze bijna onmerkbaar, maar alleen op mat plafond, maar de glans masker schade een decoratief element;
 • Indien de schade aan het lijf van 10-15 cm van het plafond rand, zorgvuldig worden gesneden bedorven gedeelte gehecht aan de folie harpoen baan te verwarmen, uitrekken en weer vol in het profiel.

Wanneer een aanzienlijke lengte van schade maskeren vereisen - bijvoorbeeld een lamp of onwaar ventilatierooster.

Reparatie van verlaagde plafonds, voor en na: het branden of smelten

Ja, het verlaagde plafond is niet verlicht, maar de hoge temperaturen kunnen leiden tot het feit dat hij net barsten. De reden hiervoor is misschien niet goed geïnstalleerd armaturen vonken Bengaals vuur en vuurwerk.


Er zal alleen de lamp opnieuw te installeren, en de lamp op oplavivsheesya rond de rand je nodig hebt om een ​​ring van hittebestendige kunststof met een grote diameter te installeren.

Indien de schade is meer dan 15-20 cm, restauratie onmogelijk is - het doek zal moeten veranderen.

Reparaties spanplafond met zijn handen (video)

In andere gevallen, bijvoorbeeld scheuren langs de naad stof, stof zal moeten veranderen - het is beter, natuurlijk in de naadloze dak. Echter, is deze reden in verband met het huwelijk van het bedrijf, wat betekent dat je de verkoper om het te vervangen gratis.

Wees voorzichtig, en laat het plafond u te dienen voor een lange tijd!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 57

map