Hoe om meubels te kiezen voor de dressing: de valkuilen van de kamer apparatuur

Hoe om meubels te kiezen voor de dressing: de valkuilen van de kamer apparatuur

12 October 2017Kleedkamer - de perfecte plek voor het opbergen van kleding, lingerie en accessoiresKleedkamer - de perfecte plek voor het opbergen van kleding, linnengoed en aksessuarovGarderobnaya - het is een aparte ruimte, of een deel ervan, waar je ondergoed, kleding, schoenen en diverse accessoires kunt opslaan. Met andere woorden, het is een enorme kast, waar u kunt invoeren en makkelijk om de juiste te kiezen. Kleedkamer kan tegelijkertijd dienen als een plek om de stofzuiger op te slaan, strijkplanken en een extra beddengoed voor de gasten.


Hoe kan ik een kleedkamer uit te rusten: belangrijke nuances

De ideale dressing is een aparte ruimte, verborgen voor de totale enquête. Rekken, planken, laden en niches bezetten alle muren van vloer tot plafond, zodat de vrije ruimte voor kleding en schoenen heel veel. Als gevolg van de kleedkamer, kunt u de rest van de kamer van onnodige omvangrijke meubels, hal los - uit de kast met seizoensgebonden kleding, bad - uit de droger en een strijkplank. Het ontwerpen kleedkamer - is niet gemakkelijk, maar enige aandacht, kunt u de ruimte in de best mogelijke manier te regelen.

De onderste laden met verdelers zijn zeer geschikt voor de opslag van thuis textiel, ondergoed en kleine accessoiresDe onderste laden met verdelers zijn zeer geschikt voor de opslag van thuis textiel, ondergoed en kleine accessoires

Bij het ontwerpen is het belangrijk om te weten wat de beste manier om dingen te regelen in uw toekomst kleedkamer.

Afhankelijk van de wensen van de klant, gekozen apparatuur kleedkamer.

Echter, er zijn algemene voorwaarden, die moet worden gevolgd:


 1. De onderste laag wordt uitsluitend gebruikt voor schoenen. Op de onderste planken worden geplaatst schoenen, laarzen, schoenen van alle gezinsleden. U kunt de speciale steunen gebruiken voor schoenen, maar u kunt het instellen op de gebruikelijke planken.
 2. De middelste zone - de meest gebruikte in de kleedkamer. Het bestaat uit een groot aantal planken, staven en laden. Geplaatst op de planken van vrijetijdskleding, beddengoed en tassen, in dozen - ondergoed, sokken, kousen en panty's, op de staven kan netjes worden hangen jurken, pakken, broeken en jassen. Ook in de middelste zone kan worden uitgerust met een compartiment voor de top kleding, die veel ruimte in beslag neemt.
 3. Reisorganisatie wordt gebruikt voor hoeden, sjaals en zelden gebruikte kleding. ruimte moet efficiënter worden ingezet in het bovenste gedeelte - de planken hoeven niet hoog en diep te zijn. Een goede optie zou de uitrusting van deze zone laden, die nauwkeurig kan worden geplaatst dingen. In de top tier kan extra beddengoed voor de gasten op te slaan.
 4. Nogal een belangrijke factor bij het ontwerpen van een kleedkamer - het materiaal waaruit gemaakte kasten en planken. De meest populaire en duurzaam is en blijft een natuurlijke boom. In elk indoor houtproducten ziet er prachtig uit en passen in elk design. Metalen constructie met plastic of glazen planken zijn veel goedkoper, maar niet altijd zijn uiterlijk passen in het interieur van de kleedkamer.

Het grote voordeel van een kleedkamer is dat je, als je wilt om je spullen te plaatsen op de planken en laden. kastruimte maakt het mogelijk om veel onnodige dingen te verbergen en geven een tweede wind naar uw appartement.

Moet ik een garderobe bank

Misschien is het eerste dat in me opkwam bij het noemen van een kleedkamer bank - de bank van de kleedkamers van een school of ziekenhuis banken? Echter, niet alleen op school kasten en soortgelijke instellingen moeten dit stuk van het meubilair. In de moderne woning kleedkamer zie vaak een bank, die zich in het midden van de kamer. Als de ruimte het toelaat de ruimte - waarom niet? Het heeft een laag gewicht, kan het gemakkelijk zijn te verplaatsen waar u maar wilt. In principe banken gebruikt om comfort en gezelligheid te creëren in de kleedkamer. De bank kan worden gebruikt als een soort ladder, als het moeilijk is om de bovenste plank te bereiken. Standaard bank heeft een hoogte van 400 mm, maar de lengte kan variëren - 600 mm, 1.000 mm, 1.200 mm of 1.500 mm.

Soft poef zal niet alleen een kans om te gaan zitten, maar diversifieert ook het interieur van de kleedkamerSoft poef zal niet alleen een kans om te gaan zitten, maar diversifieert ook het interieur van de kleedkamerAls het gebied is een kleine kleedkamer, kunt u een kleine poef, die ook gemakkelijk kan worden zitten terwijl geliefde vrouw is op zoek naar een geschikte jurk voor je voor op een avond te kopen.

Bench is niet een verplicht attribuut van dressing, maar zijn aanwezigheid maakt het beeld van de ruimte meer comfortabel en compleet.

Accessoires voor de dressing: het bepalen van de vulling kasten

Een aparte kleedkamer - een set van planken, kasten en spiegels. Ruime kast, natuurlijk, het is handig, maar in aanvulling op kleding dressing kan worden gevuld met verschillende dingen die specifieke componenten.

White maakte een kleine kleedkamer groter en helderderWhite maakte een kleine kleedkamer groter en helderder

Afhankelijk van de vraag van de klant, een kleedkamer, kunt u uitrusten van de verschillende onderdelen:

 1. Full-length spiegel - een essentieel kenmerk van een goede dressing. Een zeldzame vrouw die niet wil om zich te vermaken in een nieuwe jurk in volle groei.
 2. Shoe racks. Speciale rekken zijn ontworpen voor een paar schoenen of laarzen, is het veel gemakkelijker om de schoenen in paren te houden dan in de gemeenschappelijke plank.
 3. Galstuchnitsy - een kleine hanger voor banden, riemen en sjaals stof;
 4. Stroomafnemers - speciaal ontwerp met een handvat, waarmee afbreken van de kleerhanger h van de bovenste rij. Met dit apparaat kunt u heel wat plaats op te slaan.
 5. Dozen met transparante plastic cover, wat handig is om kleine kledingstukken op te slaan;
 6. Bank of poef.

Indien gewenst kan de kast worden gevuld met planken van verschillende hoogtes voor verschillende dingen - kleding, beddengoed, algehele dekens en kussens, dozen van een schoen, etc.

Wat moet er Dressing apparatuur

Het voordeel van een kleedkamer dat u alle informatie in huis kleren op één plaats kan opslaan. Deze kamers zijn verdeeld in twee types - geïntegreerd en een aparte. Om vrij vestiaires scheiden toegewezen een kleine ruimte, die is uitgerust met een hoge rek haken, planken en laden. Geïntegreerde dressing omvat de verdeling van vrije ruimte in de hoofdkamer - de woonkamer of kwekerij, ingebouwde kasten en ladekasten, waarvan het verband te vormen.

Ingebouwde kasten of kisten in een slaapkamer, de meest praktische uitvoeringsvorm van de opstelling van de houders voor het appreteren kleine appartementenIngebouwde kasten of kisten in een slaapkamer, de meest praktische uitvoeringsvorm van de opstelling van de houders voor het appreteren kleine appartementen

Dressing apparatuur kan als volgt worden opgespoord:


 1. Langs een muur. Is handig omdat alle kleren te zien op dezelfde lijn en in de beschikbaarheid van een paar stappen.
 2. Langs de evenwijdige wanden. Zo kunt u mannen en vrouwen kleding, of volwassene en kind te plaatsen. Deze configuratie Dressing apparatuur kan worden gezien in de lange gangen, die twee kamers in het appartement aan te sluiten.
 3. "U" -vormige - een volledige kast in een aparte ruimte. Zeer winstgevend optie, omdat de meeste gevallen effectief beslaan een oppervlakte van de kamer.
 4. "D" -vormig. Plaats apparatuur kan alleen als de maximale hoek.

Voordat u een aparte kleedkamer uit te rusten, is het wenselijk om reparaties uit te voeren in de kamer, de muren te versterken en verf ze in een effen kleur. De nadruk zal meubels, dus niet kijken naar mooie bloemen wallpaper te trekken! 

De verlichting in de kleedkamer: hoeveel licht

Bij opstelling van de dressing is nodig om na te gaan hoe de kamer zal worden verlicht in aanvulling op het raam. De eenvoudigste en meest voorkomende variant - spots in het plafond. U kunt ook uitrusten de achtergrondverlichting laden en hangers. Als de kamer is groot en de plafonds zijn hoog, kunt u een prachtige klassieke kroonluchter met meerdere kleuren te kiezen. Verlichting speelt een belangrijke rol in de kleedkamer. Het is heel belangrijk om te kunnen zich goed in de kleren te overwegen, zorg ervoor dat het goed gewassen en gestreken.

Voor verlichting kleedkamer maken vaak gebruik van plafondinrichtingenVoor verlichting kleedkamer maken vaak gebruik van plafondinrichtingen

Als u onontwikkelde have "L" -vormige kast, kunt u profiteren van speciale armaturen op wasknijpers, die van links kan worden gedraaid om storonu.Svet moet helder en licht plat ook.

Als er een spiegel nodig om het uit te rusten met achtergrondverlichting!

Wat moeten de accessoires voor de dressing

Het is zeer belangrijk om kwalitatief hoogwaardige accessoires voor de kleedkamer te kiezen. Goedkope bevestigingshaken en hangers zijn van korte duur, dus je moet kiezen voor een vulling kast Duitse en Italiaanse bedrijven. Het vullen van kasten, hangt af van de bereidheid van de eigenaar en zijn behoeften. Afhankelijk van de aard van de kleding zal in een kast worden geplaatst, kast voorzien van speciale beugels onder de zware winter kleding, Stand planken voor schoenen, bryuchnitsami en cellen voor de opslag van verschillende dingen. Hangers moeten worden gemaakt van hoogwaardig metaal dat niet doorzakken onder het gewicht van de dingen.


Voor de opslag van banden en riemen kunnen worden gekocht speciale hangers met clipsVoor de opslag van banden en riemen kunnen worden gekocht speciale hangers met clips

Als een echtgenoot is een korte, aandacht besteden aan de mogelijkheid om uit te rusten uw dressing een speciale lift voor kleding.

Productie van meubelen: een kleedkamer met meubels

Als u de eigenaar van een ideaal dressing worden - wat je nodig hebt om het zelf te ontwerpen!

Inbouwkast is zeer onderhoudend en tegelijkertijd is een heel complexe materie:

 1. Volgens de onderzoeken die nodig zijn om een ​​ruwe schets van de toekomst van de garderobe - waarin ook rekken, hangers en waar. Denk na over hoe het zal worden geplaatst Dressing apparatuur.
 2. In overeenstemming met het interieur is nodig om het materiaal waaruit het meubilair zal worden gemaakt te kiezen - een hoge kwaliteit, maar duur hout of goedkoop, maar van korte duur spaanplaat;
 3. Bijzondere aandacht wordt besteed aan accessoires. Het moet van hoge kwaliteit zijn.
 4.  Bij het ontwerpen van de meubels die u moet overwegen waar de ingebouwde verlichting te plaatsen;
 5. Ook, in aanvulling op het licht, de ventilatie van de ruimte waar je kleren zijn opgeslagen. Om de zaken niet temperen te maken, moet je een kleedkamer verse lucht aan. Dit kan worden geregeld door de kamer uitzending via een uitlaat ventilator die lucht in de ventilator blaast. De eenvoudigste manier - net het raam open vaker.

Garderobe: Ontwerp je eigen handen (video)

Met een beetje inspanning, kunt u een goede kleedkamer, ideaal voor uw kamer te creëren. Dankzij een nieuw meubelstuk, kunt u zich te ontdoen van de oude kasten, kisten en andere meubels die een warboel van uw appartement te krijgen. Nu komen we met hele sets van meubelen garderobe systemen. Apparatuur zoals sets gaat kosten is niet erg goedkoop, maar de moeite waard.

Voorbeelden van hoe je een kleedkamer te regelen (foto interieur)

63 62 64 152 162 182 202 222 282 232

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − 42 =

map