Hoe om de muren te schilderen in plaats van behang: professioneel advies

Hoe om de muren te schilderen in plaats van behang: professioneel advies

12 October 2017Techniek van het schilderen van de muren is veel eenvoudiger dan het lijktTechniek van het schilderen van de muren is veel gemakkelijker dan kazhetsyaChasto rijst de vraag: hoe kunnen we brengen de muur in goede uitstraling zonder de hulp van behang? Dit artikel zal de meest populaire manieren om de muren te schilderen zonder de hulp van behang te presenteren.


Het gebruik van verschillende kleuren voor muur decor kan uit het appartement worden gemaakt zonder de hulp van een snoepje en behang. aanbrengen van verf technologie is vrij eenvoudig, en vergeleken met het behang kost veel minder tijd. De rijkdom van de kleuren en de mogelijkheid om op basis van de muur van zijn tekeningen zal uw kamer in tegenstelling tot de ene of de andere te maken.

Het schilderen van de muren in plaats van behang met behulp van decoratieve verven

Decoratieve verf juist gemaakt om het te gebruiken in plaats van behang. gemak van toepassing, een grote selectie van kleuren maken een decoratieve verf onmisbare hulp in reparatie.

Schilderen van muren afwisselende vervangen wallpaperSchilderen van muren afwisselende vervangen wallpaper 

Decoratieve verf naast de bovengenoemde voordelen, nog een aantal andere voordelen:


  • Paint houdt op een muur ongeveer 9 jaar oud, niet douchen en obluschivayas.
  • Decoratieve verf bestand tegen schimmel, meeldauw, krassen, stoten, niet vervagen in het licht.
  • Muren, geschilderde decoratieve verf is zeer moeilijk te besmetten, maar het is gemakkelijk te wassen. In tegenstelling tot papieren behang om te schilderen nauwelijks vervuild.
  • Als gevolg van de rijkdom aan kleuren kunnen worden gecombineerd om ongewoon mooie tinten geven.
  • De wand is niet verzamelen stof dankzij antistatische coating.
  • Schilderij maakt de muur perfect glad zonder holtes en onregelmatigheden. 

Om de muren te schilderen in het appartement in plaats van behang, moeten ze zorgvuldig worden voorbereid. Voor het aanbrengen van de verf van de muur perfect glad moeten zijn, zonder ruwheid, scheuren en andere. Men mag niet vergeten dat de toepassing van de verf zelf niet veel tijd in beslag nemen. Maar de voorbereiding van de muur, zal de uitlijning veroorzaken te zweten.

Is het beter om de muren of behang verf

Bij de keuze tussen behang en verf zelf roept de vraag op: wat het beste is. Het is geen eenvoudig antwoord. En het behang en verf er zijn plussen en minnen. Bijvoorbeeld, de verf gemakkelijker toe te passen, maar het is noodzakelijk om de muur zorgvuldig voor te bereiden. Behanglijm moeilijker, maar de voorbereiding van de muur kost minder tijd. 
Het gebruik van verf stelt u in staat om te experimenteren met kleuren, patronen, terwijl het behang keuzes beperkt zijn tot hetgeen wordt gepresenteerd in de winkel.

Matte verf verbergt fijne onregelmatigheden op de muurMatte verf verbergt fijne onregelmatigheden op de muurMuurverf is gemakkelijk toepasbaar voor de toepassing voldoende is om de roller, troffel of spons te nemen. Ook kunnen ze worden gebruikt om verschillende patronen en texturen te bereiken.

Verf van de muren is het beste om een ​​matte verf te nemen, omdat het in staat zijn om alle kleine onregelmatigheden te verbergen zal zijn. Als de keuze valt op de hoogglans lak, moet je veel tijd nivellering muur wijden. Glansverf verbetert gebreken en onregelmatigheden.

Plus decoratieve kleuren in de afwezigheid van slechte geur. Professional decoratieve verf kan van kleur veranderen als een kameleon. Muren, kan geschilderde decoratieve verf worden onderworpen aan een natte reiniging.

Er zijn verschillende soorten van decoratieve verven: verf, gips en coating. Zelf kan dunnelaag gips en reliëf zijn. Met de hulp van een opluchting pleister kan een mooie oppervlaktetextuur bereiken.

Voor decoratieve effect verf kan worden gemengd met een sierpleister.

De werkwijze van het kleuren van de wanden

Aan de muur het gewenste ontwerp verworven, moet je drie stappen om de muur te bereiden:

  • Breng een eerste laag - de bodem, die wordt uitgelijnd en ontstoft wandoppervlak;
  • Tweede laag aanbrengen van verf-bodem;
  • Toepassen decoratielaag speciale rol of spatel, die het gewenste effect zal leiden.

Deze acties kunnen volledig worden gedaan zonder de hulp van professionals. Het belangrijkste ding - zorgvuldig onderzoeken de procedure en strikt volgen.

Dat is goedkoper: pokleit behang of verf van de muren

Het schilderen van de muren zal verrassen met zijn intensiteit,Het schilderen van de muren zal verrassen met zijn intensiteit,


Bij de keuze tussen behang en verf speelt een belangrijke rol van de kosten van een bepaalde methode. rollen van de aankoopbon kan variëren in verschillende prijsklassen, afhankelijk van wat voor soort behang u kiezen wat materiaal, van elke fabrikant, hoeveel meter van elke rol, en ga zo maar door. d. Dan is de verf zelf is veel minder dan de rollen behangpapier waard. Hoewel het waarschijnlijk is dat een groot gebied vereist een groot aantal kleuren dat kan duur krijgen.

Wederom kan de verf van uiteenlopende kwaliteit, kwantiteit. Er zijn dure decoratieve verven, speciaal ontworpen voor het schilderen van de muren.

Er zijn watergedragen verven, die goedkoper zijn, bijna geen geur, maar het effect zal niet zo helder. Professionele decoratieve verven verzadigd zijn met heldere kleuren en ziet er veel meer origineel en interessant. Maar met verf op waterbasis, kunt u interessante effecten op de muur te bereiken de specifieke technologie genoeg weten. Geschilderd met latex verf muren kan duur en kwalitatief te kijken, al was het maar om te weten hoe deze toe te passen.

Behang of schilderen van de muren: de "voors" en "tegens"

Zoals hierboven vermeld, is er geen duidelijk antwoord op de vraag wat beter of goedkoper. Als de keuze is gemaakt in het voordeel van de professionele decoratieve verf, kost het veel hetzelfde als het behang en, vooral, als het een groot gebied.


Met behulp van zowel verf en behang op de muur, zult u blij zijn met het volbrachte werkMet behulp van zowel verf en behang op de muur, zult u blij zijn met het volbrachte werk

Veel mensen maken gebruik van een combinatie van behang met verf. Een kamer achtergronden en andere beschilderd met verf. Dit stelt u in staat om een ​​verscheidenheid van het interieur te maken.

Om de goedkopere optie van de verf te selecteren is genoeg om de markt zorgvuldig te bestuderen en de prijzen te vergelijken op de verf met behang prijzen. Door zijn duurzaamheid verf duurder is kunnen de kosten volledig terug te verdienen.

Wat te doen in plaats van behang en schilderen: op zoek naar een alternatief

Verf en wallpapers - dit is misschien wel de enige manier om de muren te ontwerpen. Degenen die fans van een bakstenen muur, gewoon verwijderen van de finish en laat een kale bakstenen muur geretoucheerd.

Wallpaper verf is de meest handige manier om de muur te versieren. Hier is het niet nodig om te proberen om iets nieuws en bijzonders te ontdekken, als het gaat om het herstellen van het appartement.

Gebruik behang of verf in hun reparatie kan eindeloos experimenteren met kleuren, patronen, combineer onlogisch. Het hangt allemaal af van de verbeelding. Decoratieve verf - het is prachtig instrument om hun potentieel in het ontwerp te realiseren en genieten ze elke dag. Muur bedekt met verf is het perfecte canvas voor creativiteit, die u altijd kunt overschilderen.

Pokleit behang is ook een prachtige manier uit, want er zijn vele combinaties van kleuren en patronen in het appartement, dat in uw huis ziet er geweldig uit.

Hoe om de muren te schilderen in het appartement in plaats van behang (video)

Een duidelijk voordeel van decoratieve coatings is dat ze geven veel ruimte voor activiteiten. Elke patroon dat bij me opkomt kan een realiteit op de muur te worden. Met de hulp van een decoratieve coating kan worden toegepast op de meest ongelooflijke effecten die interieur tune up met nieuwe kleuren te helpen.

Hoe om de muren te schilderen in het appartement in plaats van behang (foto's)

1intpaint2 2bcaa1ca73cb74a50cd4046b5ab7cbb7 5 3 5b4f10f9fc77fe6e2180f451b72fc190 7fec10dd95022c4986cc39c714cc7c36 15 Modnyie-stenyi 2014 35e402d921a98395068887071df3958b 1162774003 94f194480137e7e43846-W500-H400-b0-p0 - tranzisyon-gostinaya

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 77 =

map