Hoe maak je wanden van gipsplaat 4 van het project te maken

Hoe maak je wanden van gipsplaat 4 van het project te maken

12 October 2017Het maken van de verdeling van de gipsplaten met je handen, zult u tijd en geld besparenHet maken van de verdeling van de gipsplaten met je handen, bespaart u tijd en Dengin vandaag is het gebruik van gipsplaten partitie kan naar de kamer zone in twee of meer delen, wat erg handig is in grote ruimtes of open appartementen. Gipsplaat wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals wandbekleding, voor het afwerken van het plafond partities installeren. Achtige structuur in elke ruimte stijlvol en modern, zeker als je gebruik maken van verschillende ontwerptechnieken voor het versieren.


Scheidingswand met hun handen Gipsplaten - opstellen

Voor het uitvoeren van de bouw van gipsplaten wanden met hun eigen handen, zal het project de vorming van vereisen, en waarvoor het werk zal worden gedaan.

Het project omvat:

 • tekening;
 • Toepassing van nauwkeurige afmetingen;
 • Berekening van het exacte aantal bevestigingsmateriaal;
 • Vyschityvanie profielen en gipsplaten.

Opstellen van gipsplaat partities zal zorgen voor een hoge kwaliteitOpstellen van gipsplaat partities zal zorgen voor een hoge kwaliteit

Als u de installatie van verschillende partities te plannen op hetzelfde moment, dan moet je beginnen met het tekenen met de belangrijkste structuur, die de rest van de partitie zal steunen.

Noodzakelijk frontale tekening te maken, die de draagconstructie, truien en zelfs schakeluitgangen. Waarom vraag je dat? Zodat de voortgang kan worden om het materiaal voor te bereiden op de overdracht ervan naar een andere plaats. Wanneer plating ontwerpbladen moet uitvoeren fixeerkanten op verschillende delen van het frame.


Aldus wordt de load balancing uitgevoerd op het gehele oppervlak van het frame zonder overbelasting. In de tekening is figuur in orde te zijn als hij zou verschijnen na de baffle installatie. Daarnaast is de behoefte aan een gedetailleerd plan, dat elke fase van het werk voorschrijft. 

Wanden van gipsplaat doen met hun handen: stap voor stap handleiding

Soms is het onmogelijk om te onthouden elke nuance hen herinneren, bijvoorbeeld, aan het profiel, de voering en dergelijke te installeren, een stap voor stap handleiding is wat je nodig hebt.

Behoren gepland stap voor stap instructies - het is een kans: • In de ontwerpfase om wijzigingen aan te brengen;
 • Het vermijden van het optreden van defecten;
 • Volg het plan goed uit te schakelen.

Fouten in het ontwerp van de wand te vermijden, is het noodzakelijk een laser- gebruikFouten in het ontwerp van de wand te vermijden, is het noodzakelijk een laser- gebruik

Nadat de tekening is gemaakt voor de bouw en afwerking in het gebouw moet beginnen markering op de muren en op de vloer. Scribe lijnen voor nauwkeurige, moet u een meetlint en wenselijk laser-niveau te gebruiken. 

Zodra de markering wordt aangebracht, is het noodzakelijk om het geleidingsprofiel bereiden. Namelijk een partij aangebracht op de afdichtband, die een maximumprofiel strak en stevig zal zonder gaten. Voor montageprofielen noodzakelijk pluggen en schroeven.

Rackprofiel is aangebracht op afstand van de wand, maar de eerste noodzakelijkerwijze hechten. Voor bevestigingsrekken met de bovenste en onderste rails. Als er een behoefte aan verbetering van de geluiddempende eigenschappen van de constructie, voordat u elk profiel, is het noodzakelijk om de afdichtband passen. Zodra de laatste rack profiel geïnstalleerd, kunt u overgaan tot verdere werkzaamheden.

Hoe maak je partities gipsplaten

Voordat de schede kader van de profielen die u nodig hebt om doeken GCR te bereiden.

Dit houdt in dat:

 • In de tekening verdeelde Gipsplaat bekledingselementen;
 • Mark elk item op het doek;
 • Knip voorzichtig de details.

Bij montage van de plaatmateriaal worden uitgeoefend om de ruwe randen van de centrale delen van de profielen. Fixing, zoals eerder vermeld, wordt met schroeven uitgevoerd.

Voor de installatie moeten alle gipsplaten bladen dunner worden gesneden, als elk doek een stompe hoeken zullen vormenVoor de installatie moeten alle gipsplaten bladen dunner worden gesneden, als elk doek een stompe hoeken zullen vormen


Stap tussen de schroeven moet 3-5 cm en altijd hetzelfde zijn. Zodra het eerste vel is ingesteld, is het mogelijk om het tweede samenstel bewegen, waarbij de zorg om niet gevormd tussen de lijven gewrichten.

Als de gipsplaten rand van het profiel afglijdt, kan later leiden tot verkeerde uitlijning van schilderijen en bijgevolg verlies van juiste type constructie. Eventueel het leggen van communicatie gipskartonwanden, zij mogen alleen in horizontale positie en in een bijzondere antipozharnoy rimpel uitgevoerd. Het is dus mogelijk om een ​​brand te voorkomen wanneer de sluiting en natuurlijk het risico op brand.

Vaak vereist het gebruik van een verwarmer bij het installeren gipsplaat. Het kiezen van het hangt natuurlijk af van uw persoonlijke voorkeuren, maar ook van hoeveel een sterke mate van behoud van warmte nodig is in de kamer. Hoofdzakelijk minerale wol en polystyreen. Styrofoam is een modern product, vervaardigd volgens moderne technologieën. Het heeft uitstekende prestatie-eigenschappen en hen niet te verliezen zelfs over decennia.

Hoe kan ik een partitie van de gipsplaten Tips voor de installatie maken

Niet zo gemakkelijk om gipsplaten partities doen, vooral jezelf, als je wilt om het deurkozijn te installeren. Het ontwerpen was gezond en heeft de stabiliteit niet te verliezen, is het noodzakelijk om competent te benaderen de installatie frame. Monteren van de deur vóór het gips zal de vorm van de bladen uitgevoerd en nadat het septum is aangebracht afhankelijkheid.

Met andere woorden, zodra alle profielen worden gemonteerd:


 • Voer de installatie van de deuropening;
 • Installeer het kozijn;
 • Bevestig het doek.

 De deur kan, zowel standaard als onregelmatige vormen. Afhankelijk van het gekozen ontwerp vereist soms veranderingen in het project, dat zelfs nog op de planning fase moet worden uitgevoerd.

Montage behuizingen voor deuropening uitgevoerd na afwerking gipsplatenMontage behuizingen voor deuropening uitgevoerd na afwerking gipsplaten

Dit kan de aankoop van materiaal en bevestigingsmiddelen beïnvloeden. Wanneer de deur wordt gemonteerd aanwezig heugelprofiel, voorzien van verstijvingsribben zijn.

Amplificatie van de deuropening kan ten koste geleidingsprofielen. Ongeacht de keuze van het hardingsproces, moet het kozijn zo stabiel zijn. Opgemerkt wordt dat het pleisterwerk wanden een bijzonder onderscheidend kenmerk. Met hun hulp, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid van de communicatie te verbergen.

Binnen het kader Drywall gelegd vaak sanitaire systemen, elektrische netwerken. Je hoeft niet te veel actie en speciale apparatuur nodig, want alles is gemakkelijk en eenvoudig. Uiteraard communicatie vindt bij installatie van de pakking en het frame aan de behuizing. Bij het leggen van de leidingen vereisen extra waterdicht maken, om de vorming van rot en schimmel, waarbij de geleidelijke afbraak van de gipsplaat zal veroorzaken.

Voordelen van het materiaal: doe gipsplaat

Voor het selecteren van een materiaal voor de partitie, het is het waard om kennis te maken met de voordelen van gipsplaat, die in veel posities superieur aan andere afwerking doek.

Gipsplaten is een veelzijdig materiaal dat al lang genoeg heeft gebruikt in de bouw en afwerkingGipsplaten is een veelzijdig materiaal dat al lang genoeg heeft gebruikt in de bouw en afwerking

voordelen:

 1. Gipsplaat stof weegt weinig, zodat het ontwerp van de constructie van kolommen niet vereist of gebruikt een groot aantal profielen verstijvingsribben.
 2. Gipsplaat weefsel uitstekend draagvermogen. Aan de wand van een materiaal kan worden vaste planken, bloemen en andere punten.
 3. Vakkundig gemaakte gipsplaten zal staan ​​voor de komende jaren en zal niet verliezen de juiste soort.

Het is nu mogelijk om vocht te kopen resistente gipsplaten, respectievelijk partities kunnen worden gebouwd, niet alleen in de woonkamer, maar ook in de badkamer of toilet.

Instructies: hoe een partitie van de gipsplaten (video) maken

Interieur gipsplaten partities kunnen heel verschillend zijn in vorm en vorm, zodat u de meest ongelooflijke ontwerp in het interieur van het appartement of prive-woning te creëren. Wanden van gips zal kosten tegen kostprijs is niet te duur, dat is een grote en belangrijke voordelen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9

map