Hoe maak je kat spenen te verscheuren het meubilair en behang: 3 juiste methodes

Hoe maak je kat spenen te verscheuren het meubilair en behang: 3 juiste methodes

12 October 2017Voordat u brengen de kat, is het belangrijk om de oorzaak van zijn gedrag te begrijpenVoordat u brengen de kat, is het belangrijk om te begrijpen de reden van zijn povedeniyaKoshki zijn een van de meest voorkomende vormen van huisdieren. Deze slimme en schattige dieren die in het huis van vreugde en goede humor worden gebracht. Maar samen met de positieve aspecten, kunnen er enkele problemen die onmiddellijk moeten worden opgelost. Anders zou ze de relaties tussen de eigenaar en de kat voorgoed beschadigen. Voor één van deze problemen is de liefde van katten kras meubilair en behang. Hoe maak je kat spenen te verscheuren het meubilair en behang? Het eerste wat je nodig hebt om de oorzaak van dit gedrag te vinden. Daarna kun je veilig te nemen van de zoektocht naar een geschikte methode van het spenen van de kat uit destructieve bezigheden.


Hoe maak je kat spenen om het behang en meubilair scheuren: opheldering van de oorzaken

Heel vaak, in een huis waar sprake is van een kat, kunt u kennismaken met de verwende meubels en behang. Wat is natuurlijk voor katten, kan een hoop ellende te leveren aan hun eigenaars. Nadat de reparaties en het kopen van nieuw meubilair kan kostbaar zijn, en de zekerheid dat de kat het niet weer zal doen - geen. Om dit te voorkomen, bij detectie van dergelijk gedrag in de kat, moet je onmiddellijk naar dit probleem op te lossen.

De hoofdregel is - doe uw huisdier niet schelden. Immers, deze bezetting is een natuurlijke biologische behoefte aan isDe hoofdregel is - doe uw huisdier niet schelden. Immers, deze bezetting is een natuurlijke biologische behoefte aan is

Om spenen kat braaksel behang en bederven de meubels, moet u weten wat de oorzaak is om dat te doen. De belangrijkste oorzaken kunnen meerdere zijn, en de meeste van hen rechtvaardigt de katten.

De redenen dat katten krabben meubels en behang


 • Voer elke oefening voor het slijpen klauwen en spiertraining.
 • Uiten hun emoties. Katten kunnen hun liefde betuigen aan de eigenaar, krassen een favoriet gastheer.
 • Markeert zijn territorium met behulp van de kussentjes op de voeten die zweetklieren bevatten. Dankzij hen, de katten laten hun geur aan de binnenkant.

Bij het bestuderen van de oorzaken en het uitleggen van het gedrag van uw huisdier, is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat de intimidatie en bedreigingen niet zal helpen in de strijd tegen dergelijk gedrag. Om dit te doen, moet je een arsenaal aan vindingrijkheid om bekwaam te verdedigen het behang en meubilair uit de kat aanvallen omvatten.

Als kat tranen wallpaper: wat te doen

Een kat kan verscheuren behang om verschillende redenen. Echter, het probleem blijft hetzelfde - verwend behanglijm dat er niet genoeg moeite en geld. Er zijn verschillende manieren om uit deze situatie.

Het kan nodig zijn om meer dan één manier te gebruiken voordat je in staat om de kat te spenen van zijn favoriete lessen zal zijn. En u kunt deze middelen te gebruiken in de vorm van een pakket maatregelen ter bestrijding van de vangst van het grondgebied.

Elk van de methoden is gericht op het heroriënteren van de kat van het onderwerp waarop het zich richt zijn klauwenElk van de methoden is gericht op het heroriënteren van de kat van het onderwerp waarop het zich richt zijn klauwenOplossing:

 • Het gebruik krabpalen. Voor de oprichting ervan, maken gebruik van een verscheidenheid van materialen van gemiddelde hardheid, wat hout lijken. Krabpaal u kunt kopen of maak zelf. Installeer het in de plaatsen die het meest begunstigd door katten. Kat moet het materiaal graag en geur onderwerp. Daartoe wordt het behandeld met een speciale geurige agenten.
 • Scare. Bij deze methode, de belangrijkste taak is om de kat naar "plaats delict" te vangen, en het is beter te vangen in de intentie om dit te doen. Dan moet je een hoog geluid dat het dier zal schrikken publiceren. Het is noodzakelijk om de toon te verbeteren en te zeggen "nee", "Fu", "nee". In plaats daarvan kunt u de stem van geluid die munten of stenen te gebruiken in de bank. Waterafstotend kunt u plakband gebruiken.
 • Call of onprettige associaties. Als het de bedoeling is om de klauwen van de kat te scherpen, is het nodig om het te spetteren met water. Het is belangrijk om dit te doen in de eerste paar seconden van haar daden bleek hardnekkige associatie met onaangename gewaarwordingen.

Als u de laatste twee methoden te gebruiken is het belangrijk om de kat te krabben in de beginfase op te vangen. Schelden hem voor het werk dat al gedaan heeft geen zin, omdat het niet de redenen voor uw woede en wrok te begrijpen.

Hoe wallpaper te beschermen tegen katten met behulp van geuren

Spenen katten van hun favoriete activiteiten, is het erg moeilijk. In dit geval moet u methoden die zal voorkomen dat de katten komen om behang te gebruiken.

Het gebruik van geuren voor katten - de perfecte oplossing voor de bescherming van het behang. Het is belangrijk om deze geuren die niet de lucht in het appartement zal bederven gebruiken en zal niet onaangenaam door de eigenarenHet gebruik van geuren voor katten - de perfecte oplossing voor de bescherming van het behang. Het is belangrijk om deze geuren die niet de lucht in het appartement zal bederven gebruiken en zal niet onaangenaam door de eigenaren

Handig om uit te voeren te besproeien met een verstuiver. Hij verdeelt het vocht, die het mogelijk maakt het oppervlak van het behang niet beschadigt.

Wat ruikt kunnen worden gebruikt:

 • citrus;
 • Het mengsel geuren eucalyptus en citrus oliën;
 • Azijn.

De beste oplossing is om citrus smaken die niet alleen weg te jagen katten uit het behang, maar ook vullen de lucht in het appartement een aangename geur te gebruiken.


Wallpaper die niet scheuren van de kat: types en materialen

Ervaring zegt dat katten verscheuren alle behang. Een ander ding is dat sommige van hen sterk genoeg is om niet onder de krassen zijn kan zijn.

Bij boven- behang in de meeste gevallen slechts een constant perekleivanie behang, begunstigd door de katten in het veld.

Er zijn verschillende opties van behang, die in staat zijn om het probleem op te lossen zijn.

Glazen wand - een van de betrouwbare opties behangen de muren van de kamer waar er wordt gekrabd huisdierenGlazen wand - een van de betrouwbare opties behangen de muren van de kamer waar er wordt gekrabd huisdieren

Soorten behang:


 • Flizeinovye. Ze hebben een redelijk solide basis van cellulose en chemische vezels. Maar hier is de tweede vinyllaag niet goed bestand tegen de scherpe klauwen van het dier.
 • Bamboe. Robuuste behang dat gedurende een bepaalde periode in staat om aanvallen te weerstaan ​​zal zijn.
 • Gecombineerd. U kunt elk soort behang te gebruiken, met de onderkant van de meter door het aanbrengen van een beschermende laag kunststof.
 • Glasvezel. Glasvezel - betrouwbaar en duurzaam materiaal dat niet bang voor scherpe klauwen.

De beste optie is om de kleverige glasvezel te kiezen. Vanwege afwerkingsmaterialen zij bezitten sterkte, duurzaamheid, weerstand tegen beschadiging en de mogelijkheid van het opnieuw schilderen.

Of vloeibaar behang compatibel en katten

Liquid wallpaper - een populaire manier om muren te voltooien. Ze zijn milieuvriendelijk, hebben een ademende structuur. Als het huis is er een huisdier, is het waarschijnlijk dat de decoratie van de muren met nieuwe behang, zal een kat stress te ondergaan. Ze kan beginnen om ze te scheuren met hun poten, die zal leiden tot rampzalige gevolgen.

Kittens - een van de winnende manieren om de kat te spenen te verscheuren het meubilair en behangKittens - een van de winnende manieren om de kat te spenen te verscheuren het meubilair en behang

De kat niet wallpaper te bestrijden, moeten ze worden behandeld met speciale lijm, die moet worden toegepast na de finish.

Er zij op gewezen dat bij het drogen van de lijm op de muur moet de kat niet in de kamer. Het voordeel van behang is dat ze multiplex.

Stadia van harde arbeid:

 • Verwijder het beschadigde gebied van de muren.
 • Verdunde gewenste hoeveelheid vloeistof behang.
 • Breng het behang op het wanddeel.

Meestal, na het beëindigen van het behang zijn zo beschadigd obi kan snel worden hersteld als spenen huisdier krabben is niet mogelijk.

Cat tranen wallpaper dan sieren de muren

Gecombineerd manier om te eindigen zal verslechtering van het behang te voorkomen. Wallpaper terwijl u kunt elke gebruiken, maar het beschermende materiaal moet worden gekozen dat de klauwen van de kat het niet beschadigen.

De combinatie van materialen in de afwerking van de muren - de beste manier om wallpaper van baleinwalvissen vrienden te beschermenDe combinatie van materialen in de afwerking van de muren - de beste manier om wallpaper van baleinwalvissen vrienden te beschermen

Met de hulp van een ontwerper kan een combinatie van behang en een beschermend materiaal om het niveau van de muur te dekken overwegen, beschikbaar voor katten.

Bij het maken van bescherming is het belangrijk om alleen hoge kwaliteit en natuurlijke materialen die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en dier te gebruiken.

Materialen voor beschermende afwerkingen:

 • tegel;
 • panel;
 • vellen;
 • laminaat;
 • granieten tegels;
 • Sierpleister;
 • Paint.

Dergelijke materialen - betrouwbare bescherming tegen de klauwen. Ze zijn bestand en duurzaam. Als beschadigde panelen zijn snelle en goedkope vervanging kan zijn.

Hoe maak je kat spenen te verscheuren het meubilair en behang, 4 mogelijkheden (video)

Om de kat om het behang en meubilair scheuren spenen, moet u eerst begrijpen waarom het is hun tranen en krassen. Daarna kunt u beginnen te vechten tegen de destructieve gewoonte. Er zijn technieken die de aandacht van de katten kunnen doorsturen naar andere objecten. Deze omvatten het gebruik van kogtetochek. U kunt ook de kat noemen aanhoudende onprettige associaties met geuren en geluiden. Als deze methoden niet werken, dan moeten we doen om de meubels te beschermen en behang speciale afwerking.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 64

map