Hoe maak je een twee-tiered plafond met verlichting maken

Hoe maak je een twee-tiered plafond met verlichting maken

12 October 2017Trey plafonds met verlichting - een perfecte oplossing voor het creëren van een modern interieurTrey plafonds met verlichting - een perfecte oplossing voor het creëren van een modern interieur split-level plafonds worden vaak gebruikt in het ontwerp van de ruime slaapkamers en woonkamers. Dit ontwerp ziet er mooi uit en is zeer duurzaam. Bouw een twee-level plafond kan worden gemaakt van gipsplaat of kunststof panelen. Zoals is het gebruikelijk om de verlichting spotlights te gebruiken. Een goed alternatief spotlights kan compact lampen en LED-strip geworden.


Trey plafonds gemaakt van kunststof met licht: hun eigen handen doen

Panelen gemaakt van PVC wordt vaak gebruikt in het ontwerp van de plafonds. Dit materiaal is duurzaam en slijtvast. Bovendien zijn kunststof panelen niet vervormd door vocht of temperatuur verandert.

Voordat u de 2-level plafond installeren, moet u zorgvuldig voor te bereiden de oppervlakte. Moet verplicht de overblijfselen van stopverf en andere afwerkingsmaterialen verwijderen. Bij een defect aan het plafond, is het gewenst primer op de ondergrond.

De meest populaire materialen voor het creëren van een twee-level plafond zijn plastic en gipsplatenDe meest populaire materialen voor het creëren van een twee-level plafond zijn plastic en gipsplaten

Mount Technology twee-level plafonds gemaakt van plastic:

 1. Stel rond de omtrek van het plafond UD en CD profielen.
 2. Vervolgens wordt lattenwerk het tweede niveau. Het frame is gemaakt op dezelfde wijze, echter, moet je een speciaal profiel van een aantal verticale inserts gebruiken.
 3. Pull bedrading en isoleren van de golvingen.
 4. Dan obsheyte kader tier kunststof panelen. Zij worden aan elkaar bevestigd door een systeem van "doorn-groove". Om de plastic panelen op te lossen is het wenselijk om zelftappende schroeven te gebruiken. Gebruik onderdelen gemaakt van roestvrij staal, omdat ze meer duurzaam en langdurig.
 5. Obsheyte kader tier op vergelijkbare wijze. Mocht tussen vormden een kleine druppel niveaus, verwijder vervolgens de plastic strip.
 6. Het laatste paneel, steek de lijn trim.
 7. Na de montage van het siervormstuk wordt uitgevoerd (de bank).
 8. Na een twee-level plafonds zijn gemonteerd, installeert verlichting.

Installatie van de twee niveaus plafond van gipsplaat met achtergrondverlichting

Verzamel een twee-level design met hun eigen handen kan van gipsplaat zijn. Dit materiaal is slijtvaster en duurzamer dan kunststof. Echter, gipsplaten kostprijs is iets hoger.


Voordat u begint, moet u het juiste materiaal te kiezen. Als u van plan bent om een ​​twee-level plafond van de hal te installeren, dan past de conventionele platen van de GVL. Voor keuken beter aankoop waterbestendig gipsplaat.

Bij de montage van de twee-tiered plafond met verlichting is belangrijk om de juiste volgorde van handelingen te volgenBij de montage van de twee-tiered plafond met verlichting is belangrijk om de juiste volgorde van handelingen te volgen

Hoe maak je een twee-level plafond te installeren:

 • Breng aan het plafond lay-out.
 • Trek de bedrading en isoleren.
 • Hechten aan het oppervlak van het geleidingsprofiel en rechte suspensie.
 • Nadat u het kader naar de plaats van het snijpunt van de verticale en horizontale delen van de constructie met de hulp van versterken "krab."
 • Snijd de gipsplaat een afschuining.
 • Cut sheet configuratie gewenst.
 • Bevestig het eerste paneel op de kist en zet hem vast met schroeven.
 • Evenzo obsheyte gehele frame.
 • Installeer decoratieve sierlijst.
 • Dan kun je beginnen met het afwerken. Het beste is om op gipsplaten constructies gewone stopverf te zetten.
 • Vervolgens is het noodzakelijk om te proberen spotlights of kroonluchters te installeren.

Hoe kan ik de verlichting te monteren voor de twee-level plafonds

Als u twee-level plafonds in de hal te installeren, dan als verlichting is het beste om een ​​kroonluchter te gebruiken. Het is raadzaam om compacte producten te gebruiken. Om de kroonluchter te stellen, moet u eerst beugel.Montage kroonluchters uitgevoerd in de volgende volgorde:

 1. Schroef de twee-level plafond anker haak. Fix it met pluggen.
 2. Lijm hittebestendigheid ring uit kunststof onder de haak.
 3. Snijd het blad gat en de route van de bedrading.
 4. Bevestig de haak kroonluchter.
 5. Sluit de bedrading naar de verlichtingsinrichting via het aansluitblok.
 6. Controleer de werking van de structuur.

Ook, zoals een backlight kan worden gebruikt spotlights. Ze verzamelde makkelijker dan de kroonluchter. De spots worden ingebouwd halogeen energiebesparende of LED-lampen.

Bij de uitrusting van twee niveaus plafond van de zaal, is het wenselijk om een ​​kroonluchter te gebruiken in aanvulling op de spotlightsBij de uitrusting van twee niveaus plafond van de zaal, is het wenselijk om een ​​kroonluchter te gebruiken in aanvulling op de spotlights

Montage spotlights:

 • Boorgaten in het doek.
 • Strip de staart, die compleet met schijnwerpers komt.
 • Buig de veren vlek en plaats de lamp in het gat.
 • Verwijder de borgveer.
 • Installeer de lamp aan en zet termokoltso.

Kan ik de LED-strips aan de twee-level plafond verlichten

Als je niet graag spotjes of kroonluchters, kunt u de LED-achtergrondverlichting te gebruiken. Het beste is om de ene kleur RGB-band te gebruiken met ingebouwde controller.

Met behulp van LED-strip, kunt u een "sterrenhemel" te maken. Deze verlichting zal in uw woonkamer of slaapkamer er goed uitzien. Craft "sterrenhemel" sky eenvoudig - net genoeg om de afzonderlijke elementen van LED-strip aan het plafond lijmen met speciale kleefstofoplossing.

LED Strip Light - mooie en moderne oplossing voor het verlichten van een twee-level plafondLED Strip Light - mooie en moderne oplossing voor het verlichten van een twee-level plafond

Fitting LED-backlight-technologie:

 1. Bevestig de plafondlijsten zodanig dat er een kleine ruimte tussen het vormdeel en opgespannen doek.
 2. Verwijder het lijmbasis aangebracht op de achterzijde van de LED strip.
 3. Lijm de LED strip aan het plafond vormen.
 4. snijd de tape resten.
 5. Om verschillende delen van de band aan te sluiten, gebruik maken van de aansluitingen.
 6. Sluit de verlichting unit op de voeding. Het moet zeer zorgvuldig gebeuren, want als ze niet goed aangesloten aggregaat kan burn-out.

Trey plafonds met verlichting met hun eigen handen (video)


Bouw een twee-level plafond van jezelf is eenvoudig. Voor het maken van een beter gebruik van multilevel structuren gipskartonplaten, omdat ze duurzamer. Als uw budget beperkt is, dan is de beste keuze voor u om hittebestendige PVC-paneel te worden. Voor multi-level lichtontwerp is het beter om spot verlichting of achtergrondverlichting te gebruiken.

Het ontwerp van de twee-level plafonds met verlichting in de kamer (interieur foto)

362potolkisosvetodiodnojpodsvetkojfoto 38 belaya-gostinaya-Komnata-v-klassicheskom-stijl 5626011e74be4 Dizayn-potolka-high-tech-v-Zale Dizain-potolka4 Dvuhjarusnuenatiajnuepotolki0221 Dvuhjarusnuenatiajnuepotolki014 dvuhurovnenye-potolki-dlya-gostinoy-6 dvuhurovnenye-potolki-dlya-gostinoy-7

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 32

map