Hoe maak je een twee-level plafond in de woonkamer te bouwen

Hoe maak je een twee-level plafond in de woonkamer te bouwen

12 October 2017Trey plafonds zou een geweldige optie voor een ruime woonkamer zijnTrey plafonds zou een geweldige optie voor een ruime woonkamer gostinoyDlya ontwerp is het raadzaam om twee-level plafonds alleen gebruiken als de kamer is ruim. platen van polyvinylchloride of gipsplaat kunnen worden gebruikt voor de constructie van meerlaagse structuur. Materialen zijn bevestigd aan een speciale krat. Er kunnen metalen frame produceren. Het verdient de voorkeur om aluminium producten te gebruiken, omdat ze zijn niet gevoelig voor corrosie.


Multilevel plafonds in de woonkamer: de voor- en nadelen

Multi-level plafond heeft veel voordelen, is echter niet zonder nadelen. Een inherent voordeel van een dergelijke structuur - universaliteit. Om deze structuren te verlichten u kunt elke lichtbronnen te gebruiken. Bovendien, multilevel plafonds helpen eventuele gebreken op de ondergrond verbergen.

ruimte kan worden vergroot door het gebruik van een multi-level plafondruimte kan worden vergroot door het gebruik van een multi-level plafond

Met behulp van multi-level plafonds, kunt u een visuele uitbreiding van de ruimte te maken. Ook met de hulp van deze structuren, kunt u de ruimte in verschillende functionele gebieden te splitsen.

Nadelen van multi-level plafonds:

 1. De hoge kosten. Multilevel plafonds zal u duur te staan, als je nodig hebt om een ​​groot aantal panelen, bevestigingsmiddelen en profielen aan te schaffen.
 2. Het ontwerp neemt weinig ruimte in beslag. Bij gebruik van een meerlagig plafondhoogte van de ruimte wordt verlaagd met 25-35 centimeter.
 3. De complexiteit van de installatie. Plafond ingebouwde 2 verdiepingen is zeer moeilijk te beheren, omdat dit ontwerp nauwkeurige markeringen en de strikte naleving van de installatie-instructies nodig.

Trey plafonds van gipsplaten met hun eigen handen

Gipskartonplaten worden op grote schaal gebruikt voor het afwerken van plafonds, omdat ze relatief goedkoop en hebben een hoge sterkte-eigenschappen. Vergeet niet dat voor de bouw van een twee-level plafond geschikt om gipsplaten te gebruiken met een laag soortelijk gewicht.


Gips panelen zijn een uitstekend materiaal voor een twee-level plafondGips panelen zijn een uitstekend materiaal voor een twee-level plafond

Voorafgaand aan de installatie begint, moet u de gehele ondergrond verdelen en maak gaten voor de profielen. Als er scheuren in het plafond, moet u zashpaklyuyte hen.

Installatietechniek van twee niveaus plafond van gipsplaat:

 • Aan de muur UD-profiel. Anders, voor de bevestiging van dergelijke producten beter holle pluggen te gebruiken met een diameter van 6-7 mm.
 • Schroef voor schorsingen oppervlak. De afstand tussen naburige elementen niet meer dan 57-60 cm.
 • Plaats de CD-profielen. Zij moeten in het gat, in de UD-profiel worden gestoken.
 • Nadat de kist is gemaakt van het eerste niveau, obsheyte gipsplaten. Voor het bevestigen van panelen gebruiken schroeven.
 • Breng vervolgens het plafondframe door afscherming van het tweede niveau.
 • Gewas zijwand profielen.
 • Schroef de wand UD-profiel. Als u van plan bent om decoratieve plafond tussen de muur en de UD-profiel naar CD-profiel plaatst te maken.
 • Na een tweede draai-niveau gedaan obsheyte haar gipsplaten. Om de panelen te bevestigen moet worden gebruikt schroeven. Vergeet niet om de verticale delen van de structuur schede.
 • Dicht de voegen tussen naburige panelen met vloeibaar.
 • Vervolgens gaan tot de afwerking. Het beste is om acrylverf te gebruiken.
 • Installeer verlichting.

Maak een twee-level plafond van plastic

Plastic panelen zijn een goed alternatief voor gipsplaat. Dit materiaal is enigszins goedkoper, maar kan worden vervormd als gevolg van de temperatuurdaling.Voor de constructie van een tweeledige structuur is vooral interessant naadloos paneel. Als u niet een dergelijke mogelijkheid te hebben, is het raadzaam om PVC-paneel met afmetingen 260h270 cm gebruiken.

Plastic panelen zijn een uitstekend alternatief voor gipsplaatPlastic panelen zijn een uitstekend alternatief voor gipsplaat

Hoe maak je een twee-level plafond van kunststof panelen te installeren:

 1. Aanvankelijk moet een basisoppervlak worden ontdaan van vuil en gips. Zorg ervoor dat de scheuren te verwijderen met behulp van acrylaatkit.
 2. Behandel dan het basisvlak antiseptische oplossing. Dit is om het risico van schimmelvorming minimaliseren. Het is het beste primer antiseptisch te passen. Als alternatief kan elk ander geschikt materiaal, dat chloor bevat.
 3. Installeer de UD-profiel. bevestig ze vervolgens band en CD-profielen. tweede niveau lat gemonteerd op een soortgelijke wijze. Anders, voor de bereiding van de tweede laag karkas specifiek profiel dient met verticale en horizontale inserts.
 4. Voer de bedrading. Vergeet niet om de draden te isoleren. Voor deze doeleinden is het beter om kunststof ribbelbuis gebruiken.
 5. Obsheyte frame met kunststof panelen. Voor hun bevestiging met behulp van schroeven gemaakt van roestvrij staal. Verbonden panelen zijn bevestigd door middel van een systeem van "messing en groef".
 6. Voor het uitplaten van de vrije val, gelegen tussen lagen, gebruikt een dunne kunststof strip.
 7. De verbinding tussen de verticale stroken van vaste gebruik de plastic steun en stokbrood.
 8. Dan is het noodzakelijk om de plint en verlichting te installeren.

Hoe maak je een twee-tiered plafond met LED-achtergrondverlichting maken

Indien de plafondhoogte dan 2,7 meter, is het mogelijk een tweeledige structuur te produceren met een ongebruikelijke verlichting. Verlichting geïnstalleerd in een speciale doos. Voor het vervaardigen van een dergelijke constructie is het raadzaam om gipsplaten passen.

Ongebruikelijke verlichting zal een kamer originaliteitOngebruikelijke verlichting zal een kamer originaliteit

twee-level plafond mount technology met verlichting:

 • Bevestig de geleidingsrail aan de wand en het plafond.
 • Van het plafond profielen doe de strut-hangers.
 • Vervolgens moet u deze in te voegen in de gids rack plafond profiel. Als gevolg hiervan, moet u een plafond doos, waarin er uitstekende profielen hebben.
 • De uitstekende uiteinden van de latten plaatst een geleidingsprofiel.
 • Leid de bedrading, en isoleren van de gegolfde buis.
 • Obsheyte gestel gipsplaat. Anders, de gewrichten gipsplaten in het vak uitsluitend op de rekken worden geplaatst.
 • Vervolgens moet je de rand hechten aan het einde van de doos. Ter versterking van de bovenrand met U-vormig profiel configuratie.
 • Zashpaklyuyte kleurstof of gipsplaat.
 • Installeer de lamp in de nis.

De aanbevolen tape LED als verlichting apparaat. Te worden gekozen met de bijbehorende voedingseenheid. Om het optimale vermogen te bepalen u de lengte van LED strip te meten en vermenigvuldig dat getal met de vermogensmeter van het product.

De installatie van de twee-level plafond in de woonkamer (video)

 

Bouw een tweeledige structuur onder de kracht van elke persoon. Het belangrijkste ding - om strikt houden aan de instructies voor installatie en markeer het oppervlak goed. Voor de bouw van multi-level plafonds aanbevolen voor gipsplaat. Dit materiaal is duurzaam en heeft een hoge sterkte. Als u een beperkt budget, is het beter om PVC-panelen te gebruiken.


Het ontwerp van de twee-level plafonds in de woonkamer (foto voorbeelden)

Photo57 pol-potolok-2 TV-wall-kast-beeld-woonkamer 5XBDnjnbPsg 5 31-1024x768 122 42 76 896387b5ae3c34e

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 29

map