Hoe maak je een spanplafond te kiezen: 6 tips en trucs

Hoe maak je een spanplafond te kiezen: 6 tips en trucs

12 October 2017Stretch plafonds zijn verschillend van elkaar, niet alleen in kleur, maar in textuur, stijl en andere parametersStretch plafonds zijn verschillend van elkaar, niet alleen in kleur, maar in textuur, stijl en andere parametramNatyazhnye plafonds hebben vele variëteiten. Ze onderscheiden zich door het materiaal, kleur, textuur, stijl, de wijze van installatie, enz. Het is om deze reden dat de plafonds zijn zo populair .; verschillende soorten messen voldoen aan verschillende behoeften. Ook het grootste voordeel is de mogelijkheid om spanplafond zijn artistieke compositie met verlichtingsarmaturen. Wat plafonds kiezen en wat zijn de voordelen van de verschillende types, lees dan verder.


Wat is beter: het systeemplafond of schilderij

Voordat u besluit om het verlaagde plafond te installeren, is het nodig om na te denken, in plaats van of het niet beter zou zijn om gewoon te schilderen het plafond? Als u nog verwarring over, let dan op de kwaliteit van uw plafond.

Dus wanneer en waarom het gemakkelijker is om het plafond te schilderen dan op het doek te rekken:

 • De belangrijkste voorwaarde voor als om het schilderij te kiezen is glad plafond. Indien het plafond is geen grote verschillen in niveau, de voorbereiding voor het schilderen en schilderen nemen zelf je minder van een spanplafond kosten.
 • Het argument in het voordeel van het schilderij is de natuurlijke uitstraling van het plafond. Deze kamer is rustiek en eenvoudig.
 • Beschilderde plafond is een natuurlijke regulator van vocht, wat niet kan worden gezegd over het spanplafond.
 • Reparatiewerkzaamheden aan afstemming en schilderen van het plafond kun je niet eens hun eigen aanzienlijke ervaring. Om het mes aan het plafond te stellen vereist speciale apparatuur en speciale vaardigheden.
 • Verf en gips worden beschouwd als milieuvriendelijker dan PVC film.
 • Als je doel - wit glad plafond zonder design elementen, kan de pleister goed aan uw behoeften voldoen.

Als uw plafond heeft grote onregelmatigheden, wanneer de afstand tussen de platen groot genoeg is, een volledige aanpassing van het plafond wordt een onmogelijke taak. In dit geval is het raadzaam om te kiezen voor het web.

Kiezen tussen de deur en het gips moet gebaseerd zijn op de manier waarop u het plafond gladKiezen tussen de deur en het gips moet gebaseerd zijn op de manier waarop u het plafond glad

Wat plafonds kiezen beter

In welke de plafonds beter te begrijpen, moet u eerst bepalen wat zijn het plafond en wat zijn uw wensen voor uw plafond.


Beantwoord de volgende vragen om erachter te komen wat het plafond bij u past:

 1. In welke kamer je gaat naar het plafond te installeren?
 2. Of u wilt een esthetische nadruk op het plafond te maken?
 3. Bent u bereid om te besteden de benodigde hoeveelheid geld aan het plafond was perfect?
 4. Gaat u het plafond schilderen of om af te drukken op canvas?

Dit zijn de belangrijkste vragen, de antwoorden op die de keuze van het plafond vast te stellen. Met betrekking tot de aanbeveling van het pand is als volgt. In gebieden met mogelijke luchtvochtigheid ingesteld uiterst PVC film. Fabric schilderij kan geen vocht weerstaan, te absorberen geuren en snel verzamelen vuil.

Voor natte gebieden het meest geschikt PVC-film, maar het schilderij en afdrukken is alleen mogelijk op het canvas doekVoor natte gebieden het meest geschikt PVC-film, maar het schilderij en afdrukken is alleen mogelijk op het canvas doekAls u wilt dat het plafond was zeer helder en mooi, de film is het makkelijker om dit verzoek te voldoen, dan de stof. De film heeft een mooie glans, bepaalde soorten PVC stoffen is bijna een spiegel oppervlak. Combineer verschillende kleuren texturen, niveaus, is het makkelijker om het plafond te filmen.

Natuurlijk, moet je nadenken over de financiële kant. Complexiteit in het ontwerp van het plafond met verschillende niveaus en installatie van verlichtingsarmaturen kost een aardige cent.

Printing en schilderkunst is alleen mogelijk op de stof schilderijen. Dus, als het plafond u de kleur van het plafond te wijzigen, het rijden in de schaduw van de veranderingen in het ontwerp van de kamer, of van plan bent te doen drukpatroon geselecteerd, wordt u alleen past de stof.

Goede spanplafond: de keuze van het materiaal

Zoals u weet, worden alle plafonds ofwel stof of PVC-doek gemaakt. Er is een groot verschil tussen hen, en elk materiaal heeft zijn eigen voordelen.

Het plafond van pvc film zijn erg populair, maar in sommige gevallen is het beter om het web van het weefsel te vervangenHet plafond van pvc film zijn erg populair, maar in sommige gevallen is het beter om het web van het weefsel te vervangen

Bedenk, wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de materialen:

 • PVC plafond kan vocht weerstaan ​​en niet absorberen geuren, kan het weefsel in dit opzicht niet bogen zijn stabiliteit. uitstekende film plafond is geschikt voor de keuken en de badkamer. PVC houdt zelfs water in geval van overstroming gebieden.
 • De stof kan gemakkelijk overleven elke temperatuur kan niet gezegd worden over de film. Dus als uw kamer kan worden beïnvloed door veranderingen in temperatuur, voel je vrij om de stof te kiezen.
 • Het weefsel kan worden geverfd. Als u wilt implementeren van uw eigen ontwerp ideeën tot leven, adviseren wij u de keuze op geweven plafonds te stoppen. Hun oppervlak kan weerstaan ​​tot 10 lagen verf!
 • PVC stoffen hebben een ongelooflijke hoeveelheid kleuren en texturen. Als je hebt besloten om het advies van deskundigen te vertrouwen op het gebied van ontwerp, dan de uitvoering van de brutaalste ideeën in het leven zal helpen de film coating.
 • Geweven stof kan niet worden verwijderd zonder de bevestigingsorganen. Dit kan een probleem zijn als je nodig hebt om het doek te vervangen (in het geval van vervorming of verontreiniging van non-printing). PVC-folie is gemakkelijk om naar een andere.
 • De film kan gemakkelijk beschadigd raken, en de stof is gemakkelijker en moeilijker om de rotzooi schoon te maken.

De materiaalkeuze hangt volledig af van de volgorde van de functies. Raadpleeg de deskundigen, en ze vraagt ​​wat het beste werkt voor jou.

Spanplafonds: hoe de kwaliteit materialen kiezen

Het belangrijkste om te weten is dat de kwalitatieve plafond, alsmede de installatie ervan, is het onwaarschijnlijk dat minder dan de gemiddelde marktwaarde kosten. Maar de hoge kosten is geen garantie voor een goed resultaat.

Op materialen voor plafonds, is het beter niet op te slaan - wijziging zal meer kostenOp materialen voor plafonds, is het beter niet op te slaan - wijziging zal meer kosten


Niet op te geven op het plafond, als waakzaam kiest moet zorgvuldig en nauwgezet te zijn:

 1. Zoek uit met een aantal producenten runnen het bedrijf. Europese merken hebben een garantie van 15 jaar, en de Chinese en Russische - tot 5 jaar. Deze cijfers laten zien als zichzelf. Op zulke dingen is het beter niet op te slaan, omdat de vervanging van het plafond later meer zal kosten.
 2. Controleer alle nodige documenten waaruit blijkt dat de tijdige certificering van het bedrijf voor het installeren van plafonds. Het is beter om te verwijzen naar de plaats waar het werk ervaren meer en recensies over het bedrijf - hoe beter.
 3. Aarzel niet om te vragen voor de eigen portefeuille. Vraag wat het team gewerkt aan de favoriete model van de plafonds.
 4. Zorg ervoor dat alle materialen voldoen aan de beloofde normen. PVC materiaal mag geen fenolische componenten in de samenstelling bevatten. Fenol is een gevaar voor de gezondheid. Frames moeten sterk en licht zijn. Het beste materiaal - het is aluminium.

Het kan ook nuttig zijn om te kijken naar het ontwerp van het bedrijfsterrein zijn. Logisch, als daar zijn de vrij hoge kwaliteit plafond.

Wat montage voor verlaagde plafonds beter

Over het monteren van verlaagde plafonds moeten ook worden betrokken bij voorbaat. Als er iets misgaat, dan de meeste kans hebben om de hele plafond veranderen, dus je moet weten wat de mount maximale betrouwbaarheid zal bieden.

Het kiezen van een verlaagd plafond, vraag wat voor soort van de berg wordt gebruikt voor het monterenHet kiezen van een verlaagd plafond, vraag wat voor soort van de berg wordt gebruikt voor het monteren

Nu zijn er de volgende manieren van bevestiging voor verlaagde plafonds:


 • Met de hulp van een harpoen. Het is een systeem voor het installeren van PVC plafonds. Een dergelijke methode wordt beschouwd als zeer betrouwbaar te zijn, wordt uitgevoerd in de meeste gevallen door professionals.
 • Clip-on soort bevestigingsmiddelen gebruikt om het weefsel banen. Deze methode wordt ook beschouwd als vrij betrouwbaar te zijn, is het niet de installatie van een plint nodig.
 • Met de hulp van glaslatten set Russische vinyl plafond. Dit systeem wordt beschouwd als niet erg betrouwbaar te zijn, maar het heeft een lage kostprijs, dat sommige consumenten indruk. Wees voorzichtig met deze wijze van vaststelling zo spoedig mogelijk vervorming tijdens het gebruik. Correct zal eerst zien een instructie-video.

Als u wilt een langdurige hoogwaardige constructie te maken, is het niet beknibbelen op de installatie: kies de beste voor uw type plafond.

Wat is een betere daken: daken: beoordelingen

Zich baserend op hun eigen eisen en mogelijkheden, evenals het advies van vrienden, maar kan moeilijk zijn om een ​​definitieve keuze ten gunste van één of een ander type plafond te maken.

Rechtstreeks door de conclusies spanplafonds is niet genoeg - de belangrijkste klachten zijn het gevolg van slechte kwaliteit van de installatie vanRechtstreeks door de conclusies spanplafonds is niet genoeg - de belangrijkste klachten zijn het gevolg van slechte kwaliteit van de installatie van

Over de verschillende soorten van verlaagde plafonds schrijft het volgende:

 1. "We zijn erg blij met de installatie van vinyl plafond in het bad. Daarnaast hebben ze een zeer aantrekkelijk uiterlijk, maar zodra ze in slaap waren ons van overstromingen! Werknemers verwijderde het water, en alles viel op zijn plaats. "
 2. "Mijn man drong erop aan dat het noodzakelijk is om het plafond af te stemmen, maar ik bood aan te trekken. Mijn advies: links niet slechter! Het plafond is perfect glad, delicate matte kleur, uniform. "
 3. "Ik heb altijd gedaan de reparatie zelf, maar trok de aankondiging van kortingen op de plafonds. Ik besloot om te proberen de corridor tot stand: voordat er een oud rek plafond was. Werken voor de dag maakte een zeer mooie kwaliteit plafond. "

Kijk voor een overzicht op de website van het bedrijf, die heeft besloten om het plafond te bestellen. Indien mogelijk, maken het plafond, waar besteld je vrienden of familieleden.

Hoe maak je een verlaagd plafond (video) te kiezen

Om het verlaagde plafond te kiezen, nog leunen op hun voorkeuren. Denk na over alles van tevoren, trek een plan voor de toekomst van het plafond met een specialist. Vergeet niet over verlichting en andere details. Bedenk ook dat het plafond - het is niet het meest opvallende deel van het terrein. Het belangrijkste ding dat het plafond was praktisch en niet de algehele indruk van het interieur van de kamer niet bederven.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =

map