Hoe maak je een "smaak" van het interieur self-gekleurd behang te maken: 10 interessante oplossingen

Hoe maak je een “smaak” van het interieur self-gekleurd behang te maken: 10 interessante oplossingen

12 October 2017Met duidelijke behang, kunt u interessante en unieke interieur te creërenMet duidelijke behang, kunt u interessante en unieke intereryOsobennostyu en het belangrijkste voordeel van uni wallpapers voor de muren te maken is dat het materiaal is geschikt voor elke kamer. Vooral goed monophonic behanglijm in een kleine kamer, de kamer waar het web met een patroon visueel de omvang ervan kan verminderen. Uitvoeren self-gekleurd behang kan niet alleen de muren, het materiaal vaak gebruikt om plafonds af te maken. Plafond nemen heldere kleuren en de muur - gekleurde stof van één toon. 


Plain behang voor de muren: mogelijkheden voor registratie

Het kiezen van een of ander soort behang, moet je goed voorstellen hoe ze eruit zal zien in het interieur.

Plain behang kan worden onderverdeeld in:

 1. Door Materiaal: vinyl, papieren, non-woven, weefsel, hout en andere.
 2. De textuur: verhoogd, glad, glanzend, mat.
 3. Door kleur: donker gekleurde, licht gekleurde, duidelijke kleur.
 4. Door de aanwezigheid van de patroon. Op normaal behang kan worden toegepast op tekening in de vorm van persen of zeefdrukken het reliëf.
 5. Zijn textuur: een natuurlijk materiaal onder de stof, zonder structuur.

Een belangrijk punt is de keuze van de kleur. Warm wallpaper verlichten de kamer en koele tinten zullen gemoedsrust te brengen. Neutraal gekleurde tinten kan de ruimte te geven een bijzondere charme.

Monochrome doeken zijn perfect voor een klassieke stijl of de stilistische richting van hi-tech.

Plain behang perfect geschikt voor kantoorruimte, waardoor de werkomgeving kalmte en terughoudendheidPlain behang perfect geschikt voor kantoorruimte, waardoor de werkomgeving kalmte en terughoudendheid


Vaste stof is een uitstekende achtergrond voor de originele kenmerken.

Ontwerpers bieden een aantal opties voor wand- ontwerp self-gekleurd behang:

 1. Neutraal monochromatische uitstekende afwerking materiaal zal worden gecombineerd met donkere meubels, met frames met tapijten en gordijnen.
 2. Color vlakte behang is beter te regelen in de slaapkamer, ze een sfeer van rust en veiligheid te creëren.
 3. Rijke natuurlijke tinten is het beter om te gebruiken in de keuken. Dergelijke behang in de keuken interieur zal de stemming te verhogen, het verbeteren van eetlust.
 4. Effen behang kan worden gelijmd niet aan de wanden, zal elegant combined uitvoering look met een ander soort afwerkmateriaal. Zo is het mogelijk op een muur, kleurrijke behang, en al de rest van de pasta over self-gekleurd materiaal te plaatsen.
 5. Het ziet er goed in het interieur vlakte behang met schijnwerpers.
 6. In de kinderkamer, experts raden verlijmen behang effen natuurlijke kleuren.
 7. Blue toon beter te combineren met lichte meubels, zoals symbiose uit te breiden ruimte op te vullen de lucht in de ruimte, licht en gemakkelijk.

Natuurlijk, dit is niet alle opties. Als u wilt experimenteren met accenten, met meubels, met woninginrichting, de vlakte behang is precies wat je nodig hebt. Reparatie meesters raden zorgvuldig lijm monophonic materiaal, zoals een fout in het dok onmiddellijk duidelijk zal zijn. Het is ook noodzakelijk om de muur goed voor te bereiden. Het werkoppervlak moet volkomen vlak zijn.Vinyl vlakte behang in de kamer: de voordelen

Plain vinyl behang kan een universele optie voor het afwerken van elke ruimte worden genoemd. Vraag een willekeurige bevoegde ontwerper pro-gekleurd behang kan in reactie op één van deze schilderijen onwrikbaar klassieke worden gehoord. Vinylbehang heeft verscheidene voordelen boven andere soorten stof.

Voordelen zijn onder andere:

 1. Niet bezoekers afleiden van huishoudens en interessante sfeer in de kamer is rustig egale achtergrond.
 2. Maak een holistische ruimte.
 3. Vinyl behang in de kamer kan worden schoongemaakt, ze zijn vochtbestendig, duurzaam en, natuurlijk, een aantrekkelijk uiterlijk.

Vinyl behang zijn in staat om te verblijven op de muren voor een lange tijd, met behoud van de oorspronkelijke kleur en frisheid van de kleurenVinyl behang zijn in staat om te verblijven op de muren voor een lange tijd, met behoud van de oorspronkelijke kleur en frisheid van de kleuren

Vinyl gewoon behanglijm is eenvoudig, ze zien er zeer esthetisch verantwoord, en geeft een interessante decoratieve elementen opvallen. Goede lijm vlakte beige behang in de slaapkamer.

Delicate tinten stijlvolle look in andere gebieden, zoals in de keuken.

Slaapkamer en keuken in een schaduwrijke kant van het goed om een ​​beige, perzik, geel of oranje tinten te kopen. Als de verlichting problemen daar, dan kunt u kiezen voor koele kleuren, zoals marmer, blauw of groen kleuren.

Monochrome vliesbehang: de waardigheid van het materiaal

Non-woven behang op de tradities zijn een van de eerste plaatsen op de populariteit van interieur. De vraag naar niet-geweven materiaal is groot, niet alleen omdat het behang hebben een uitstekende visuele aantrekkingskracht, maar ook omdat ze zijn uniek sterk.

Door de unieke prestatie-eigenschappen van afwerking materiaal voor de muren zijn de volgende:


 1. Sterkte en taaiheid.
 2. De mogelijkheid om eventuele gebreken op het werkvlak te verbergen.
 3. Vochtbestendigheid.
 4. Slagvastheid, niet vervormd onder invloed van externe factoren.
 5. Hebben ademende eigenschappen, niet absorberen geuren.

Flizeinovye behang hebben een lange levensduur, als gevolg van de toegenomen sterkte in vergelijking met een papieren coatingFlizeinovye behang hebben een lange levensduur, als gevolg van de toegenomen sterkte in vergelijking met een papieren coating

Als gevolg van de rijkdom van de keuze van de kleuren van de gebruiker kan experimenteren. Plain vliesbehang - het is altijd een goede optie. Deze schilderijen zal er geweldig uitzien en in de gang en in de kinderkamer en in de woonkamer, evenals in de slaapkamer of in de keuken.

Ontwerpers raden het gebruik van paars gekleurd behang in de slaapkamer of de ruimte waar u van plan bent te gaan voor een vakantie.

Blauwe tinten van dit type van behang kan worden ondergedompeld in een sfeer van rust, frisheid en lichtheid. Blue voorspoedig alles eruit zal zien in de badkamer. Witte kleur kan overal regelen. Het geeft de mogelijkheid om te spelen op de contrasten. Beige is geschikt voor elke ruimte en geven de ruimte een bruine tint van de oudheid. Plain vliesbehang eco-vriendelijk, mooi en duurzaam, zodat ze veilig kunnen worden kiezen voor hun reparatie.

Wij selecteren de wallpaper een muur met een patroon andere monochrome

Gecombineerd behang in één ruimte regeling - het is stijlvol en modieus. Ontwerpers maken vaak gebruik van deze techniek om het interieur van originaliteit en uniciteit te maken. Het ziet er zeer effectief als een wand is bedekt met behang met een patroon en alle overige oppervlakken van versierde materiaal in een enkele toon.


Door het combineren van behang kan ook visueel uitbreiden van de ruimteDoor het combineren van behang kan ook visueel uitbreiden van de ruimte

De combinatie helpt om de volgende effecten te bereiken:

 • Het creëren accent muren;
 • Zonering van de ruimte;
 • Het creëren van een brandpunt;
 • Gebruik als een decoratief element.

Kan worden gecombineerd op verschillende manieren. Ruimte kan horizontaal verdeeld vermeld kan een wand gevormd behang toewijzen en kan, daarentegen, op een oppervlak van een kleurpasta web, en al het andere materiaal met een patroon, een beeld,. De keuze voor de consument, het belangrijkste ding voor reparaties vertrouwd te raken met allerlei behang.

Monochromatisch interieurs in de kamer (video)

Plain behang in het interieur (foto)

5e63bc260935f43178824d201114f23e 6bf88c85b7220da2c7b4fb89244cc1fa 9 9-1 9a-zz50307-3 9min6 26min18 0572e43acd82b569546598f77c19f360 329 1305

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 75 =

map