Hoe maak je een plafond van kunststof sandwichpanelen maken

Hoe maak je een plafond van kunststof sandwichpanelen maken

12 October 2017Hoofdact van sandwichpanelen - de minst dure en de meest pure versie van afwerking elke ruimteHoofdact van sandwichpanelen - de minst dure en de meest pure versie van de trim elke pomescheniyaMnogie mensen de voorkeur om te gebruiken voor het afwerken van het plafond van pvc panel. Dit materiaal heeft vele voordelen, waaronder de lage kosten en bruikbaarheid. Daarnaast maken een plafond van PVC-panelen kunnen worden hun eigen handen, op voorwaarde dat de productie van hoge kwaliteit karkas. De sandwich panelen worden gebruikt als alternatief voor kunststof panelen. Dit materiaal ook gemakkelijk worden gemonteerd op de ondergrond.


Is het mogelijk om een ​​plafond sandwichpanelen maken

Lange tijd werd gedacht dat de sandwichpanelen niet kan worden gebruikt voor het afwerken van het plafond. Echter, deze mening is onjuist. Sandwich panelen zijn niet slechter dan de klassieke PVC-tegels.

Voorafgaand aan de installatie van sandwichpanelen, moet u het plafond af te stemmen met behulp van de primer mengsel. Ook in het paneel moet worden gesneden gaten voor spots.

De regeling van de installatie van sandwich panelen op het plafondDe regeling van de installatie van sandwich panelen op het plafond

Technologie installatie van kunststof sandwichpanelen:

 1. Bevestig de houten latten aan het plafond in stappen van 40 cm. Vergeet niet dat houten latten loodrecht op de panelen moet worden geplaatst.
 2. Bevestig het eerste paneel is strikt in de groef. Nadat u het eerste paneel aan het plafond vast te houden, zorg ervoor dat het precies is geïnstalleerd als curve panel kan leiden tot vervorming van de hele structuur.
 3. Bevestig het tweede paneel aan de mantel soortgelijke wijze.
 4. Het laatste paneel moet iets worden ingekort, omdat de kunststof neigt te breiden.
 5. Installeer sierlijsten.

Voordelen en kenmerken van de sandwichpanelen

Als u ervoor kiest om te installeren in een ruimte sandwichpanelen, dan moet je een aantal functies te overwegen. Vergeet niet dat voordat u een plafond van dit materiaal moet de ondergrond goed worden versieren. Om de ruwe gebruik plafond met watergedragen sealer en een hoge kwaliteit primer trimmen. Wenselijk om prime de ondergrond in 2-3 lagen.


De voordelen van sandwichpanelen:

 • De installatie van dit materiaal leer je niet nodig om dure bevestigingsmiddelen te kopen. Om de sandwichpanelen installeert, krijgt u de gebruikelijke schroeven nodig.
 • Laag soortelijk gewicht. Als gevolg daarvan kan de sandwichpanelen worden gebruikt om multi-level plafonds te creëren.
 • Hoge geluidsisolatie eigenschappen.
 • Duurzaamheid.
 • Eenvoudige installatie.
 • Lage prijs. Dit materiaal is veel goedkoper dan glanzende stof en gipsplaten.

Rating sandwichpanelen voorzien annuleren hun prestaties, diverse kleuren en een hoge sterkte-eigenschappenRating sandwichpanelen voorzien annuleren hun prestaties, diverse kleuren en een hoge sterkte-eigenschappen

Sandwichpanelen vereisen zorgvuldige behandeling. Om plafonds gemaakt van dit materiaal is ten strengste verboden om schuurmiddelen gebruiken omdat ze veroorzaken verwondingen panelen. Ook niet aanbevolen voor het reinigen van gereedschappen van sandwichpanelen, die zuur bevatten.

Hoe kan PVC-panelen zelf te installeren

Versier het plafond zelf kan worden door middel van conventionele PVC-panelen. Voorafgaand aan de installatie begint, moet u op de ondergrond en de muren af ​​te stemmen. Daarnaast is het raadzaam om alle scheuren met behulp van een kit of stopverf te verwijderen.Een soepele plafond van PVC platen, moet worden toegepast op de ondergrond markeringen. Toegepast op de opmaak met een laser level. Tussen tegenovergestelde hoeken van de kamer, kunt u de lijn te trekken.

Vóór de installatie van PVC-panelen produceren ondergrond merken met een laser levelVóór de installatie van PVC-panelen produceren ondergrond merken met een laser level

De montage vindt plaats in verschillende fasen:

 1. Installeer de CD-profielen. Beter gebruik van artikelen die zijn gemaakt van aluminium of staal.
 2. Bevestig het plafondprofiel L-vormige configuratie. Voor het vergrendelen van het product zijn uitsluitend bedoeld schroeven.
 3. Snij de kunststof paneel met een handzaag.
 4. Obsheyte frame met kunststof panelen. Sluit de panelen aan elkaar door middel van schroeven.
 5. Installeer plafond lijstwerk en armaturen.

Hoe maak je van hoge kwaliteit PVC-panelen kiezen

Selecteer hoge kwaliteit panel PVC is eenvoudig, als je een aantal eenvoudige regels te volgen. Het eerste wat je zou moeten opvallen is de gladheid van het oppervlak. Als het paneel oneffenheden of diepe krassen die het niet nodig om het te kopen, omdat het tijdens de installatie kan worden vervormd.

Ook tijdens de jury moet aandacht besteden aan:

 • ribben stijfheid. Zij moeten niet zichtbaar aan de buitenzijde van het paneel. Daarnaast moeten we niet vergeten dat de ribben een grotere dikte zou moeten hebben.
 • Kleur schilderijen. Als u merkt dat de randen van het blad heeft witte lijnen voor je kitsch goederen.
 • Product slots. Ze moeten rechtstreeks en niet worden vervormd wanneer licht gedrukt.

Voor het kopen van het paneel te buigen. Als u merkt dat het paneel tijdens het vouwen blijft intact, en het niet op een kier, de hoge kwaliteit van het product om u te vormen.

De installatie van panelen van kunststof op het dak (video)

Plastic panelen - een uitstekende afwerking materiaal. Het kan zelfs worden gebruikt voor de decoratie van plafonds in het huis van een bar. Installeer plastic panelen op de ondergrond een handomdraai. Het belangrijkste ding - om een ​​solide krat te bouwen en zet de exacte lay-out. Ook niet vergeten het preparaat oppervlak oneffenheden en diepe scheuren kan leiden tot vervorming van de constructie.

Het plafond van de kunststof panelen (foto)

3-min85 4-min 5-min2 3-min 6-min72 6-min71 7-min2 9-min36 11-min 11-min39


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 67

map