Hoe maak je een plafond in het bad te maken

Hoe maak je een plafond in het bad te maken

12 October 2017plafond toestel vereist speciale aandacht. Hoogwaardig materiaal, de keuze van de raad van bestuur en de juiste manier is uitgevoerd stappen zullen effectief en snel te gaan met dit probleem. Met betrekking tot de bouw van de blokken, tot isolement en de huid behandeld met due diligence.


Wat betekenen de plafond in het bad: raad voor headliner

Dragende houten structuren moeten sterk en duurzaam zijn. Kinds, of liever kwaliteiten van hout dat wordt gebruikt voor dit doel - een lariks, ceder, naaldboom, esp. Voor plafondmontage ladder geadviseerd geschaafd of geschaafd board gebruikt, de dikte - niet minder dan 50 mm - dit zal het plafond het ontwerp geschikt voor de zolder maken.

Als het gaat om de raad van bestuur te kiezen, zorgvuldig inspecteren het materiaal op het onderwerp van knopen, scheuren en verschillende andere soorten.

En, natuurlijk, voorafgegaan door het werk van houten structuren ontsmettingsmiddelen. Dus kun je beter te beschermen het hout van zelfontbranding, rotten en schade door insecten.

Soorten plafonds voor bad

Tegenwoordig, vooral in de bouw van het bad worden gekozen drie soorten plafonds - plank, podshivnoy, paneel.

Wat plafonds kunnen doen:


 • Plank. Het wordt aanbevolen om een ​​plafond vast te stellen in een klein bad-huis, met een spanwijdte van niet meer dan twee en een halve meter. Zelf moeten aan de raad direct op de muur te versterken in het bad, gewricht gewricht. Het blijkt schild stoom isolerende deklaag en de isolatielaag zijn. Dan moet je een eenvoudige zachte isolatie te vullen (veen, bijvoorbeeld), en sluit het onheilsprofeet. Maar deze methode heeft een nadeel, het is niet compatibel met de installatie van de loft. Of liever - de beweging van de zolder.
 • Panel. Dit plafondbevestiging de noodzaak van voorgedrukte vellen, waarvan de volgende soorten bouwwerken gevormd: twee draagbalken inwendige afwerking + + dampscherm, isolatie, waterdicht (cake) + buitenste doorgang (er is slechts het deel van de zolder). Het leggen van het plafond is zuinig, frequent trimmen van hout aan gewend.
 • Podshivnoy. Dit plafond, dat omhulde duig balken. Dan moet je alle isolerende lagen te zetten. Nadat waterdicht dak is ommanteld met planken van zolder zijde.

In het laatste geval kan alles wat je te bouwen met hun eigen handen, maar de aankoop van materialen zal een aardige cent.

Isolatie en waterdicht plafond baden

Waterdicht - een standaardapparaat, is het noodzakelijk, na condensatie tijdens gebruik het bad. Waterdichtheid beschermt de isolatie en het dak.

Het beste materiaal, volgens vele experts, wordt beschouwd als impregnatie isolatie. Het heeft een hoge beschermingsfactor.Waterdicht kan transparant zijn en doorschijnende structuur niet ingewikkeld te passen. Flinke laag creëert vette klei moet echter voorgemengd met zaagsel is.

Een goed alternatief voor velijnpapier en film, vol vochtbestendigheid organiseert folie waterdicht.

Als vochtscherm wordt vaak gebruikt IZOSPAN.

De warme muren en plafond bad

Plafondisolatie kan worden gemaakt van verschillende materialen.

Het kan worden:

 • geëxpandeerde klei;
 • Minerale wol;
 • Bazalit;
 • De klei en zaagsel.

Isolatie van klei - een nationale weg, om zo te zeggen, kwalitatief hoogwaardige thermische isolatie van het plafond te maken. Bij langere zijde loft board verwerkte vloeibare klei-zandmengsel. Maar het plafond is gevuld in het bad krullen, zaagsel en bladeren.

Het plafond in de badkamer: een stap voor stap handleiding

Bath - is niet alleen een vloer, dak en muren. Dit is een groot ontwerp voor de gezondheid en vrije tijd, gemaakt door een speciaal frame technologie. Rond veel aandacht besteed - gemak in de kleedkamer, de kwaliteit van een blok huis, wasruimte (wassen), de aanwezigheid van een douche.

Een voorbeeld van de opstelling van het bad kan de installatie van zwevende plafond:


 • In de wandstructuur lagers gemonteerd zijn, de dwarsdoorsnede -. 5 en 15 cm rondom de schoorsteen ontstaat ook kalkaanslag.
 • Langs de binnenkant plafond in de schede, of anders shpuntovkoy. Montage van de trim balken, monteren van een niet in het midden van de platen en in de groeven.
 • Op de huid moet de dampremmende laag te verhogen, is het aan de balken nietmachine bevestigd. Isolatie moet naar de muur 15 centimeter precies. Plaatsen verbindingen vast aluminiumfolie lijm.
 • Thermische isolatie wordt tussen de balken. Deze laag waterdicht sluit.
 • gelegd op de top Vloeren planken, bevestigd met nagels met een brede hoed board direct naar de balken.

Als u als isolatieschuim of minerale wol gebruikt, hangt plafondmontage uitgevoerd op het omgekeerde scenario - eerste plaats de bundel en hebben ze als bijlage een buitenbevloeringen en isolatie tussen de balken stapels. Om de bundels veilig als speciale dampscherm vastgeniet aan de balken gemonteerde rails en de onderkant van de vaste omhulling.

Bad Design: tips over het arrangement

Mooi plafond in de kamer niet niemand verbazen, dus waarom esthetiek en schoonheid van het plafond oppervlak in het bad en sauna, worden vaak gezien als iets geweldigs zijn. Rough plafond kan schede, voorbehandeld met ontsmettingsmiddelen. Het hoogtepunt kan worden gedaan verlichting - authentiek, eco-stijl.

Zo is het met metselwerk kunnen decoratieve oplossing te vinden, volgens de huidige logs en overlap. Zelfs vandaag uitgegeven ventilatie kunsten. By the way, ventilatie is zeer belangrijk - als gevolg van het, of liever, vanwege de slechte kwaliteit, vaak zweten plafond in de wachtkamer.

De houten bad of een bad van schuimblokken kan geleidelijk maken kwaliteit plafond, om zo te comfortabel in elke afdeling. Waarom niet alle opties voor de bouw van het plafond te verkennen, om de beste te kiezen, en ook financieel.

Succesvolle constructie!


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

map