Hoe maak je een modulair patroon voor binnenlandse ruimte te kiezen: 30 foto

Hoe maak je een modulair patroon voor binnenlandse ruimte te kiezen: 30 foto

12 October 2017Beautiful modulaire patroon - deze prachtige decoratieve elementen die in staat zijn stijlvol sieren het interieur van de kamer zijnBeautiful modulaire patroon - deze prachtige decoratieve elementen die in staat zijn om stijlvol te versieren pomescheniyaPri ingerichte woonkamer ontwerp, zijn er vele methoden en geheimen aan de wonderbaarlijke geboorte van het interieur zijn. Eén van dergelijke besluiten voor de verbetering van het ontwerp is de installatie van de modulaire schilderijen. Bekijk deze foto's kwam naar ons uit Europa, en als op de bovenkant van de afbeelding fans gegevens waren niet zo veel, maar nu zijn ze steeds enorme populariteit.


Vormen van modulaire schilderijen en foto's voor een leven

De schilderijen, die zijn onderverdeeld in modules, natuurlijk, het aantrekken van het oog zelf vanwege zijn originaliteit en schoonheid. Deze foto's niet rommel de muren als oude schilderijen, maar integendeel, benadrukken hun originaliteit en visueel uitbreiden van de ruimte. Ze kijken ook erg kort en bondig. Om deze redenen, en niet alleen zij verdienen de liefde van ontwerpers wereldwijd.

In het interieur woonkamer modulaire schilderijen zelfs nodig om de minimale informatie over wat hun standpunten daar te leren kennen.

Bij het kiezen van modulaire patroon naar de logeerkamer, moet u rekening houden met de kenmerken van het ontwerp ruimteBij het kiezen van modulaire patroon naar de logeerkamer, moet u rekening houden met de kenmerken van het ontwerp ruimte

Zo kunnen de volgende typen te onderscheiden tussen de modulaire schilderijen:

 • Afbeeldingen van twee elementen;
 • Beeld, bestaande uit drie delen;
 • Foto's van de vijf elementen;
 • Schilderijen, bestaande uit zes of meer delen.

Het is belangrijk te onthouden dat, in weerwil van het feit hoeveel delen is het beeld van hun onderdanen moeten worden verenigd. Elk deel moet minstens een aanvulling op de tweede, derde en ga zo maar door. Vaak modulaire dat wordt gebruikt in het inwendige van de woonkamer worden op canvas. Op dit soort canvas kunt u alles wat je wilt, van landschappen tot familiefoto's te tekenen.


Hoe kan ik een woonkamer modulaire schilderijen sieren

Natuurlijk, de modulaire schilderij makkelijker en makkelijker om gewoon te kopen, met name in de huidige tijd om het te doen is niet moeilijk. Echter, de meest waardevolle schilderijen met de hand gemaakt. Maak modulaire schilderen met zijn handen is niet zo moeilijk en er zijn verschillende manieren om dergelijke schoonheid te creëren. Geen behoefte om uit te leggen dat de aankoop van de foto's niet in een enkel exemplaar worden verkocht, of zelfs twee.

Kocht het beeld a priori kan niet worden opgeroepen tot het einde van het unieke, maar de eigen fantasie en de mogelijkheid om te werken met je handen zal een one-of-a-kind meesterwerk te creëren.

Creative accent in het interieur van de woonkamer kan een modulair patroon, die wordt gemaakt met zijn eigen handenCreative accent in het interieur van de woonkamer kan een modulair patroon, die wordt gemaakt met zijn eigen handen

Dus, moet al hebben aangekondigd de volgende manieren: • Het beeld op het schuim;
 • Geborduurd modulair patroon;
 • Geschilderd modulair patroon.

De eerste van deze manieren - de gemakkelijkste. U moet de tekening foto te kiezen en verdeel het in verschillende stukken van A4 of A3, de foto is meer omslachtig. Keren we terug naar het proces na scheidingspatroon in delen, is het nodig om druk op canvas of op glanzend papier geplakt op een gebruikelijk PVA kleefschuim. Zodra de lijm droog is wat je nodig hebt om een ​​lus te bevestigen op elk deel van het toekomstige beeld. En, persoonlijk gemaakt door het product klaar is, blijft het alleen maar om het te bevestigen aan de muur.

De tweede methode is waarschijnlijk de moeilijkste. Wilt u een favoriet patroon voor borduurwerk vinden, bij voorkeur groot genoeg is, zodat de foto is niet klein. Borduurwerk regeling moeten ook worden verdeeld in twee of drie stukken en afzonderlijk geborduurd. Na voltooiing van het borduren moet elk van de delen hangen in een vooraf geselecteerde frame.

Het is belangrijk om rekening te houden met de dikte van het frame zelf, moet het minimaal zijn om de totale uitstraling van de schilderijen is niet beschadigd.

Ten slotte is een derde optie: het is alleen geschikt voor degenen die weten hoe te tekenen. De technologie is hetzelfde als in de vorige methoden. Stel van de getekende figuur kan geglazuurd gestel, en plak het op het schuim.

Modulaire schilderijen in de zaal: hoe te kiezen

In de zaak van de selectie van schilderijen is een van de belangrijkste regels. Kleurenpalet foto's moeten idealiter lijken op het interieur van een hele kamer in het algemeen. Vergeet niet over het onderwerp.

Bijvoorbeeld, in het interieur gebieden zijn ideaal voor scherpe en heldere beelden. Bovendien hebben deze schilderijen niet te lang en moeilijk te leren.

De slaapkamer is de meest de beste optie is om een ​​doek met koele beelden en kleuren te kiezen. In deze kamer ziet er geweldig uit landschappen, portretten of bloemen, gemaakt in zachte pastelkleuren. Dit beeld helpt om te ontspannen en kalmeren de zenuwen na het werk.

Perfect in een modern interieur kamer passen modulair patroon met ongewone en prachtig patroonPerfect in een modern interieur kamer passen modulair patroon met ongewone en prachtig patroon

De kinderkamer is het beste om gewoon foto's, die duidelijk zijn voor het kind en zal hem verrassen elke dag te installeren. Een goede optie zou zijn modulaire schilderijen met afbeeldingen van dieren. Ook voor de baby een prachtige optie zou het beeld van zijn foto's, die we zullen zien hoe hij tot jaar uitgegroeid van jaar.


Als voor de keuken hier is het noodzakelijk om op te treden in de beste tradities van de registratie. In de keuken zijn ideaal modulair schilderij, dat een vaas met fruit of groenten verbeeldt. Het is ook een geweldige optie zou modules van contour patronen. Bij het maken van een levende, kunt u de verbeelding ontketenen.

Hier kunt u het beeld van een onderwerp, te weten in te stellen:

 • landschappen;
 • Dieren;
 • Portretten;
 • Afbeelding van moderne gebouwen;
 • Familiefoto's.

Het belangrijkste ding om de belangrijkste regel niet vergeten, de foto moet passen bij de algehele interieur ruimte, anders zal het niet alleen mooier de totale uitstraling, maar ook bederven. Het is ook de moeite waard gezien het feit dat de foto moet worden opgehangen aan een volledig blinde muur, waarop er geen tv, geen klok, noch enige andere interieur artikelen.

Modern modulaire schilderen van de woonkamer

Vaak, in het inwendige, de woonkamer of een andere ruimte ontbreekt spectaculair decoratieve elementen, zonder welke de ruimte onvolledige zal lijken en geheel geen atmosfeer zijn. Inderdaad, een enkele en meubilair kussens zien er vrij saai en eentonig.


Prachtige schilderijen is misschien wel de belangrijkste focus en spectaculair in de woonkamer interieurPrachtige schilderijen is misschien wel de belangrijkste focus en spectaculair in de woonkamer interieur

Geven het interieur hoogtepunten voor kleine details zoals raamdecoratie, grappig staande lampen of schansen, evenals een groot aantal schilderijen en, als je ongeveer tien jaar geleden, de foto is één ondeelbaar geheel te helpen, is nu in de mode, modulaire patroon, dat wil zeggen, beelden, onderverdeeld in modules. Het is een soort van een enorme puzzel, gemonteerd op de muur.

Momenteel zijn er een oneindig aantal modulaire schilderijen, die in staat zijn om de hal van het appartement of huis te decoreren zijn. Moderne ontwerpers bieden veel variaties van de modulaire schilderijen die niet alleen de muren te versieren, maar ook een aanvulling op het ontwerp van de kamer. Samen met de gebruikelijke modulaire schilderijen die afgebeeld op het doek, zijn er verschillende types van hen, die superieur is aan de originele versie van de ontwikkeling van het ontwerp zijn.

Bijvoorbeeld:

 • Modulaire schilderijen op glas;
 • Modulaire foto's van het schuim.

Glasschilderingen worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en vochtbestendigheid. Vaak worden deze schilderijen gemaakt van duurzaam glas, waardoor ze bestand zijn tegen mechanische beschadigingen maakt. Schilderijen uit het schuim is vooral populair in Europa, in Rusland, hebben ze wortel geschoten niet zo veel, en het gebruik ervan in het ontwerp van woonkamer design gemaakt minimaal.

Selectie regel: de modulaire patroon in het interieur van de woonkamer (video)

Traditioneel is dit soort schilderij gemaakt om op te hangen op de vrije muur boven de bank of een bank in de woonkamer, en op de blinde muur in de gang of op het gratis keuken muur. Wat het ook was, de modulaire patroon versieren elke ruimte en interieur, en geef het een bijzondere charme en elegantie.

woonkamer met een modulair ontwerp beelden (foto's van het interieur)

4fffa32555ae9c4fe5517793c0239748 6min3 71b85bfca7e3f816847ec0586a65d128 12 01433 202 123-43 0595 535a10837a360 918

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 86

map