Hoe maak je een krat te maken onder de gipsplaten aan de muur: 3 draagstijlen

Hoe maak je een krat te maken onder de gipsplaten aan de muur: 3 draagstijlen

12 October 2017Snel en goedkoop te wand vlak en glad gipsplaten helpen omSnel en goedkoop te maken muur vlak en glad gipsokartonOdnim hulp van de makkelijkste manieren om de rondingen van de lambrisering uit te lijnen is van gipsplaat. Attach gipsplaten kan als kleefstof toegevoegd en het krat. Vandaag zullen we praten over hoe om een ​​kader voor gipsplaat te bouwen. Spreilatten van gegalvaniseerd profiel voor gipsplaten, maar velen, om regelmatig op te slaan maken een frame van houten latten, dus overweeg beide opties.


Furring voor gipskartonwanden: het is belangrijk om rekening te houden voor de installatie

De materiaalkeuze voor de latten (metaal of hout) afhankelijk van het soort oppervlak. Als gipsplaten aan een houten wand (het gebeurt) is bevestigd, kunt u regelmatig staven of latten van naaldhout niet meer gebruiken voor beton of bakstenen muren metalen fit.

Hout - een milieuvriendelijk natuurlijk materiaal, dat is niet veel onderdoen voor de sterkte van metalen platen. Maar met de juiste behandeling van houten structuren kan lang genoeg duren.

Chemische behandeling van hout is aanzienlijk verlengt de levensduur.

Zelden is te vinden op verkoop houten latten al volledig voorbereid te gebruiken: de behandeling van het materiaal is vaak de oorzaak van de onafhankelijkheid.

Materiaal latten worden gekozen rekening houdend met het oppervlak waarop wordt gemonteerd ontwerpMateriaal latten worden gekozen rekening houdend met het oppervlak waarop wordt gemonteerd ontwerp


Wat is het:

 • Verwerking rails antiseptica voorkomt schimmel;
 • Het helpt tegen de effecten van insecten en knaagdieren (geïmpregneerd met de chemische samenstelling van het hout wordt oneetbaar, en kleine bewoners verliezen alle interesse in.)
 • Voorkomt rotten, die kunnen voortvloeien uit overmatige vochtigheid en condensatie in de kamer.

Wat is om het materiaal te impregneren? De moderne markt biedt een verscheidenheid aan antiseptische composities van verschillende fabrikanten. Vaak krijgen we de ene of de ander bouwmateriaal elementaire veel betaalt voor het merk, als onderdeel van een merk niet anders dan de weinig bekende producent die nog niet in geslaagd om zich te vestigen op de wereldmarkt kan zijn. De eenvoudigste manier om uw toekomstige kader te beschermen is de verwerking van strips voordat ze aan te koppelen met natrium fluoride. Dit is onderdeel van een diepe penetratie, waarbij alle bovengenoemde eigenschappen heeft en goedkoop is.

Bij het verwerken van hout antiseptische samenstellingen kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid, dus gebruik een masker en beschermende handschoenen.

Maar hoe vind je het materiaal voor de metalen kisten kiezen? Wat is een profiel en wat zijn de kenmerken? Laten we dit punt in meer detail.Profiel voor gipsplaat wand: de belangrijkste kenmerken van

profile metaal voor gipsplaat is bekend om zijn gemak en betrouwbaarheid. De installatie is niet moeilijk, dus het installeren van de handgreep staat zelfs een beginner klusjesman.

twee typen profiel voor gevelbekleding:

 1. vliegtuig - wordt gebruikt voor de constructie van gipsplaat wanneer de omhulling wanden en plafonds.
 2. wand - wordt gebruikt om een ​​drager kratten waarop de zwaarste last valt te maken. Het toegenomen stijfheid, daarom wordt gebruikt voor de constructie van binnenmuren of partities naar een kamer zonering, meubels uit de GCR of andere motieven.

Stel het profiel op de muur kunnen onafhankelijk van elkaar, het belangrijkste ding - om de kwaliteit en betrouwbare instrumenten voor de baan kiezenStel het profiel op de muur kunnen onafhankelijk van elkaar, het belangrijkste ding - om de kwaliteit en betrouwbare instrumenten voor de baan kiezen

Afgezien van deze twee soorten profielen, is er een soort boog. Naast de bogen en gebogen elementen gelaagde plafond, wordt een profiel actief gebruikt bij de constructie van het frame voor ronde nissen in de muren en andere decoratieve elementen.

Trouwens, gebogen profiel kan eenvoudig vervangen conventionele wanden, een insnijding langs de gehele lengte van de rail.

Laten we eens kijken wat is de grootte van een profiel muur voor gipsplaten aan bij de aankoop van vertrouwen.

De afmetingen van de wand profiel voor gipsplaat: de basisnorm

Typische afmetingen van het profiel, wand en plafond in de doorsnedebreedte. Ze verschillen alleen in breedte en dikte van de metalen strippen.

Voor de muren is het beste om het profiel en standaardformaten gipsplaat kiezenVoor de muren is het beste om het profiel en standaardformaten gipsplaat kiezen


PROFIEL afmetingen voor muren:

 • Het geleidingsprofiel (UD). Het ligt op een pad voor toekomstige ontwerpen. Hoogte 27 mm Breedte - 28 mm. De lengte kan verschillen: 3 m en 4 m en een dikte van 0,4 tot 0,6 mm.
 • Steunprofiel (CD). Hij geïnvesteerd in de geleiding en vormt een frame zelf (de basis voor de installatie van de FCL), waarbij de last van de lading. Breedte 60 mm, hoogte 27 mm. De duur van slechts 3 tot 4 meter.

Wat betreft de houten kratten, worden ze ook gebruikt verschillende soorten hout. Aangezien de geleidingsrail wordt gebruikt met een minimale doorsnede van 70x40 mm en wordt beschouwd als een draagrail met een doorsnede 50x30 mm.

Installatie stappen: hoe om het profiel van de muur gipsplaat te versterken

Voordat u de eerste panlat uitgevoerd voorbereiding van de muren oppervlak. Ideaal nivellering stopverf muren per se, maar zich te ontdoen van de overblijfselen van de oude afwerking en afbrokkelende gips waard. Indien de schade een beetje, net genoeg om het gat met stopverf huis te dekken, maar in het geval van de decidua Korzh gips, is het noodzakelijk om volledig knock down.

Plannen voor het frame onder de gipsplaten - een verspilling van tijd voor een professionele installateur, en de timmerlieden, de beginnende moeten aandacht besteden aan dit.

drafting

Eerst moet je het meten van de lengte en de hoogte van de wand is bekleed. Het toevoegen van deze waarden en te vermenigvuldigen met 2, krijgen we de omtrek van het oppervlak. Als er ramen aan de muur of deuropeningen - moeten ook hun omtrek te meten en op een deel van het project. Bij het samenstellen van een tekening moet onmiddellijk rekening houden met de plaats van aanhechting van de opknoping meubelstukken eventueel beschikbaar zijn.


Voordat u begint met de profielen installeren, moet u om metingen te verrichten en het opstellen van een ontwerpVoordat u begint met de profielen installeren, moet u om metingen te verrichten en het opstellen van een ontwerp

Als er zal een tekening beginnende veel gemakkelijker om het nodig is voor de framematerialen bedrag te bepalen en het bereik van het werk te evalueren.

breekmachine

Vóór aanvang van de werkzaamheden, de voorbereiding van de nodige instrumenten.

namelijk:

 • puncher;
 • schroevendraaier;
 • Gebouw-niveau en een schietlood;
 • Een hamer of hamer;
 • Meetlint;
 • Ijzerzaag of decoupeerzaag (bij houten frame);
 • Bulgaarse of metaal schaar (voor het snijden van metalen platen);
 • Building of eenvoudige potlood (marker kan worden gebruikt);
 • Bevestigingsmiddelen (pluggen, schroeven, beugels, krokodillen en tractie).

Bevestigingselementen voor houten frame en metalen zijn significant verschillend. Het metalen profiel vaste beugel en de houten balk met schroeven.

Handiger om de plug-nagels "snelle montage" gebruiken. Ze zijn veelzijdig, economisch en gemakkelijk te gebruiken.

Wanneer het gereedschap klaar is, kunt u de installatie van het frame te beginnen. We beschouwen in detail beide.

Installatie metalen latten

Eventueel wordt de eerste wand overgedragen toekomst tekening op schaal en vrije verticale / horizontale (er gebouwniveau en een suspensie of een laser- richtinrichting die onmiddellijk een duidelijke verticale en diagonale horizon indien nodig).

heeft een sterke en betrouwbare aan een metalen kist geweest, is het noodzakelijk om correct te monterenheeft een sterke en betrouwbare aan een metalen kist geweest, is het noodzakelijk om correct te monteren

Installatiestappen:

 1. Installatie begint met montagerails op een oppervlak met de omtrek van deur- en raamopeningen (indien aanwezig). De inspringing van de wand wordt bepaald door het oneffenheden.
 2. De gidsen krijgen ingeschakeld staanders en bevestigd aan de muur met behulp van beugels, schroeven, pluggen en bedwantsen. Optimale stap Mount -. 60 cm Elk rek is op drie plaatsen bevestigd aan de wand (tenminste).
 3. Indien de wand is voorzien voor de huid warm, tussen het profiel gelegd minerale wol of ander isolatiemateriaal.

Installatie van houten kisten

Houten frame voor GCR die op het principe gelijk aan de beschrijving hierboven beschreven. Zoals gebruikt zaagblad 70x40 mm, en voor staanders - Racks 50x30 mm. Materiaal door middel van pluggen aan de muur bevestigd, Step 50 -. 60 cm Voor de isolatie wand tussen de staanders vast is steenwol, schuimkunststof of andere geselecteerde materiaal.

Instructies: hoe je een krat onder de gipsplaat (video) maken

Furring voor gipsplaten - is een belangrijk onderdeel van het herstel van de muren. Van de kwaliteit ervan zal afhangen van de sterkte en duurzaamheid van de toekomstige huid. Niet beknibbelen op de materialen en hun tijd, gaat de stap staanders of vermindering van het aantal bevestigingsmiddelen.

Succesvolle vernieuwing!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =

map