Hoe maak je een kleerhanger in de hal te kiezen

Hoe maak je een kleerhanger in de hal te kiezen

12 October 2017Essential furniture in elke hal is functioneel kleerhangerEssential furniture in elke gang is een functionele hanger odezhdyVsem bekend dat het theater begint met een hanger, en dezelfde regel geldt voor elke gang. Daarom is bij het betreden van de ruimte moet voorzien zijn van een plek om te hangen kleding, tas, paraplu of hoed gemakkelijk.


De nuances van de selectie hanger gang

Bij het kiezen van kleerhangers moet worden afgestoten van de grootte en de lay-out van de hal, op het aantal lokale en het bezoeken van het appartement mensen, evenals de totale ruimte ontwerp. Sterker nog, ondanks het feit dat de hanger is niet een belangrijk element van het interieur, maar van het uiterlijk en de functionaliteit, kunt u een algemene indruk over de hele gang te krijgen.

Het kiezen van kleerhangers, overweeg zijn praktische en functionaliteitHet kiezen van kleerhangers, overweeg zijn praktische en functionaliteit

De nuances van de bij het kiezen van hangers in de gang:

 • In een kleine hal in plaats van een bescheiden kast voor kleding en een kleine plank voor schoenen, maar zelden naar de ruimte van de kast te verhogen, wordt vervangen door hanger of een kleine bar met een set van haken;
 • Met een gemiddelde grootte gang, moet je aandacht besteden aan de modulaire meubels voor de zaal, die vrij ontvankelijk zijn voor transformatie, wat erg handig is voor de realisatie van ongebruikelijke ontwerp ideeën;
 • Bij het kiezen van een kleurenschema van hangers in de kleine hal beste geschikt lichte meubels die perfect past in de ruimte zonder dat de toch al geringe omvang van de kamer.

Elke geselecteerde optie kleerhangers in de gang moet comfortabel, praktisch zijn, en op te slaan gemeenschappelijke hal gebied.


Kleerhanger: een inkomhal met berging

Eigenaren van appartementen met bijkeuken, genaamd blij. Aangezien dit een kleine ruimte kan worden gebruikt als een dressing. Het toestaan ​​om zich te ontdoen van de kasten in de gang, waardoor het ruimer.

Belangrijk! Vanaf reparatiewerkzaamheden aan de reconstructie van de kast, in een klein maar gezellig kleedkamer moet uitgerust zijn met een eigen schuifdeur, zodat het bijna onzichtbaar vanaf de kant van de gang.

Stijlvolle hal met bergruimte - dit is een goede optie om ruimte te besparenStijlvolle hal met bergruimte - dit is een goede optie om ruimte te besparen

Zet een kast in een kleine kleedkamer kan functioneren met je eigen handen, alleen begeleid door een professioneel advies, die zal helpen om het even welk ontwerp oplossing berging van de eigenaar te realiseren.Regels arrangement hangers:

 • Uitvoering van de tekening of de algemene opzet van opstelling van de pantry zal helpen om het idee van de meubilair en kleerhangers te berekenen. Immers, is het noodzakelijk om de punten te verdelen, zodat de stapel planken en rekken vol met kleding, niet ongemak bracht aan huurders.
 • Bij het kiezen van kledingkast hangers voor kleding, kunt u de voorkeur aan hanger te openen met een bar, die perfect passen in de kleine ruimte van de kamer en veel ruimte te besparen, dankzij de omvorming van hun eigenschappen te geven. Daarnaast hebben deze hangers hebben een plank voor schoenen, ingebouwde side haken voor tassen en paraplu's.
 • kast installeren zal een paar centimeter van de smalle ruimte op te slaan. Een goede organisatie Retractable ontwerp en de installatie van het einde staven en extra haken voor kleding in het interieur van de kast maken het de meest praktische toepassing.

Al het interieur van de kamer is het belangrijk om het maximum te gebruiken.

Hanger kast gang klein formaat

Compacte ingang kan zijn voorzien van een ruime mini-hal, bestaande uit twee componenten - het scharnierende hanger met afzonderlijke of een gecombineerde stoel. In de huidige markt, kunt u de opties voor waar de top tafels zal worden gepresenteerd in de vorm van zachte ontlasting, of een model met een grote spiegel te kiezen.

Om gang was gezellig en comfortabel, voor zijn arrangement compacte moet worden gekozen, maar functioneel kleerhangerOm gang was gezellig en comfortabel, voor zijn arrangement compacte moet worden gekozen, maar functioneel kleerhanger

Populaire opties zijn modulair rekken:

 • Hanger staven op het plaatje van het bovenblad of zonder en vrijstaande voetstuk op een stabiele basis. Als voorbeeld, kunnen we overwegen het bedrijf modulaire ontwerp "zonsopgang" - kleine hal "Masha". De breedte van 80 cm en een hoogte van 2 meter. Door kasten voorzien van handgrepen. Aan boord zijn vier reechnyh haak voor kleding en er is een kleine plank voor hoeden.
 • Losse structuur, gecombineerd met een stoeprand, die verschilt van de vorige uitvoeringsvorm doordat daarna als hanger aan een wand is gemonteerd, drukt zal niet lukken.

Als voorbeeld kan men een modulaire hal overwegen "wilde roos"Veelal complementaire elementen in de vorm van hoofdtelefoon 2-klepbijlage met weinig scherptediepte of meer tabellen met dezelfde produktie, waarbij de hal functioneler maakt.

Gemonteerd modellen hangers voetstuk zijn heel divers, het combineert ze alleen het bovenste gedeelte, ontworpen als een panel van de haak voor kleding en een plank. Het model kan een top en een onderkast te hebben.


Belangrijk! Een geschikte stijl obuvnitsa of extra krukje om de hanger met zuil, maakte een kleine hal meer stijlvol en comfortabel.

Ook kunnen hanger in de vorm van een open ruimte, waarbij bovenste en onderste voetstukken gesloten, en in het midden - haken panel. Oorspronkelijke hanger in de vorm van de troon van een koning wordt gemaakt van mahonie.

Veelzijdige en compacte hoek hanger in de hal

Voor een goede organisatie van de ruimte - in de hal met zijn kleine formaat, deskundigen adviseren om een ​​hoek hanger te kopen. Model bestendig en kan eenvoudig worden geïntegreerd in een vrije hoek gang.

Prachtig regelen de gang kan door middel van modieuze hoek hangers voor kledingPrachtig regelen de gang kan door middel van modieuze hoek hangers voor kleding

Deze hangers zijn onderverdeeld in open en gesloten types:


 • Als de hal is ruim genoeg, de hoekige gated hanger perfect passen in het interieur, en dankzij zijn maximale functionaliteit, is er geen noodzaak om meubels de resterende ruimte te maken.
 • Compact ingang gemakkelijk geschikt voor de hoekige hanger open type. Dit artikel zal er netjes, en de aanwezigheid van de schappen, spiegels en planken maken het functioneel.

Elke zaal heeft zijn eigen kenmerken, zodat de hoekige hanger zinvol te maken te bestellen, uit te rusten met extra apparatuur.

Stijlvolle muurhanger in gang

Muur hangers gemonteerd in de gangen, is het niet altijd mogelijk om een ​​volledige garderobe te zetten. Als de hal is smal met lage plafonds, krijg je vaak verticale opties, omdat zij in staat om visueel verhoging van de hoogte van het plafond. Kleine horizontale hangers hebben de mogelijkheid om zelfs de kleinste oppervlakte te regelen, zonder toegang tot de muur en de vloer ruimte.

Belangrijk! Als er geen noodzaak om dure en stijlvolle hangers kopen, vervolgens met behulp van de decoupage techniek met zijn eigen handen, kun je transformeren de standaard en saaie producten voor kleding en tassen, in ongewone en creatieve dingen.

Voor een kleine hal kun je pick-up een stijlvolle muurhangerVoor een kleine hal kun je pick-up een stijlvolle muurhanger

Modern design muur hangers zijn vrij exotische look, op het eerste gezicht is het moeilijk te accepteren voor de anders hangen kleren, maar ondanks dat ze nog steeds hun directe functie te vervullen.

Voorbeelden van het gebruik van ophanghaken:

 • Indien de algemene interieur van het appartement is ingericht in een rustieke stijl, Shabby-chic of land, dan is de hal is het beste om een ​​aanbesteding voor de Franse motieven uit te geven. Een kleine witte zaal in de stijl van de Provence, kan niet zonder de muur hangers gemaakt in dezelfde stijl van hout of metaal.
 • Voor een rustige klassieke stijl hal, experts raden aan om de Italiaanse model van de muur hangers gemaakt van waardevolle hout te kiezen. Italië produceert houten hangers in een zorgvuldig doordacht design. Zo is de Italiaanse productie model is vrij origineel, zoals worden geassocieerd met de luxe van Italië en Engeland stijfheid.
 • Stijlvol en modern hanger, van de beroemde handelshuis Ikea is eenvoudig en kwaliteit. Fittings van deze producten is heel sterk.

Dit zijn slechts een paar goede voorbeelden te helpen realiseren van hun eigen fantasieën.

Garderobe in de hal met kapstok

Om het gebruik van de beschikbare meters in de hal te maximaliseren, deskundigen adviseren het installeren van de kast compartiment met hanger. Kasten coupe gevuld met laden, planken voor schoenen en niche bars voor hangers. U kunt ook een versie met uitschuifbare hangers aan te schaffen.

Kast met hangers voor kleding perfect passen in het interieur van een grote halKast met hangers voor kleding perfect passen in het interieur van een grote hal

Belangrijk! Het kiezen van het juiste model kabinet compartiment gang, moet je bouwen op de te verwachten belasting van de dingen die zullen worden opgeslagen in het.

De standaarddiepte van de kast 60 cm, die volledig overeenkomt met de breedte van de hanger voor kleding. In de kleine hal beste geschreven smalle kast met een diepte van 40 cm, terwijl de stang voor kleren niet longitudinaal en lateraal worden geïnstalleerd.

Hanger draaien gang en zijn functies

Veelzijdige en moderne draaibare hanger is geschikt voor een plank onder de hoed en schoenen kast, een spiegel, een kleine bar en haken voor kleding. De cirkelvormige ontwerp, op basis van een betrouwbare scharniermechanisme maakt volledig gebruik van alle oppervlakte de dragerplaat.

Open hal draaien diameter van 55 centimeter, en vanwege de mobiliteit kan worden verplaatst naar een hoek van de kamer.

Om ruimte te besparen, veel mensen de voorkeur aan een roterende kleerhanger kiezenOm ruimte te besparen, veel mensen de voorkeur aan een roterende kleerhanger kiezen

Functionele comfort gecombineerd met bescheiden afmetingen, laat dit voorbeeld de succesvolle acquisitie betrekking tot een kleine hal.

Belangrijk! Als de hal is een zeer klein gedeelte van de vloerconstructie kan omslachtig en moeilijk te gebruiken zijn, in dit geval meer praktische optie zou zijn om een ​​muur hanger te hangen.

Elk jaar op de markt van vandaag zijn er meer originele en ongewone hangers, waaronder de gebruiker zowel goedkope en luxe modellen, die geschikt zijn voor de individuele vormgeving van de gang te vinden.

Het kiezen van een hanger in de hal (video)

Elke prachtige lobby, kunt u uw eigen handen te maken, met een beetje fantasie en leiden door het advies van ontwerpers en professionals. Dan zal een typische hal gezellig en comfortabel zijn.

Ontwerp hangers in de hal (foto in het interieur)

34 787853bc7181441e368c99d943ur - dlya-doma-interera-veshalka-v-prihozhuyu 897475324 1308461773666 10.659-1402673663 1444144268veshalka-v-interere5 apartmenttherapycom1jpg-11 Dizajn-prihozhej11 hi-tek IMG3436b7493aed

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

map