Hoe maak je een klassieke bank voor in de woonkamer te kiezen: 5 criteria

Hoe maak je een klassieke bank voor in de woonkamer te kiezen: 5 criteria

12 October 2017Sofa is een onmisbaar element van de levenden, dus zijn keuze moet zorgvuldig worden benaderdSofa is een onmisbaar element van de levenden, dus zijn keuze te zijn geschikt tschatelnoDivan is het middelpunt van de woonkamer decoratie in een klassieke stijl, die waarom het naar voren wordt gebracht aan de hoge eisen. Klassieke bank moet niet alleen strikt worden gehandhaafd in de stijl van de kamer, maar ook van hoge kwaliteit zijn, omdat de klassiekers - onsterfelijk is, en meubels in klassieke stijl is gekocht met de verwachting "op jaar". Hoe maak je een bank die perfect passen in het interieur te kiezen, en zal de eigenaars te behagen gebruik op lange termijn - lees het artikel.


Kies banken voor in de woonkamer in klassieke stijl

Meubilair voor de woonkamer in klassieke stijl - dit elegante bank met ronde elementen, rijke stoffen en natuurlijke materialen. Een grote kamer voor drie rechte banken met vaste armleuningen, bolsters voor kleine kamer zal een uitstekende oplossing hoek- of U-vormig zijn banken. De eigenaren van kleine appartementen kan aandacht besteden aan de bank in een klassieke stijl, die compact en een spectaculair uitzicht zijn. Succesvol passen in de binnenruimte afgeronde gebogen wanden en gebogen banken. Toch zal dit meubel toestaan ​​elegant op te lossen grote ruimte bestemmingsplan probleem.

Bij het kiezen van een bank voor de woonkamer, moet u de grootte en de kenmerken van de kamer te overwegenBij het kiezen van een bank voor de woonkamer, moet u de grootte en de kenmerken van de kamer te overwegen

Bij het kiezen van een bank aan de breedte van deuropeningen, de mogelijkheid van het verwijderen van meubels benen te overwegen.

sofa kleur speelt een cruciale rol in het interieur van de woonkamer in een klassieke stijl. Universeel voor klassieke meubelen worden beschouwd tinten van mokka, perzik boter. Als de woonkamer muren zijn pastel kleuren, zijn ontwerpers geadviseerd om gestoffeerde meubels verzadigde kleuren bordeaux, rijpe kersen, donkere chocolade te kiezen. Geïnspireerd door de ideeën van kleurencombinaties voor de woonkamer in klassieke stijl Photo klassieke interieurs te helpen op het internet.

Classic hoekbanken voor in de woonkamer: de keuze van de functies

Hoekbanken al lang gewonnen universeel geprezen voor zijn functionaliteit en bruikbaarheid. Dit meubilair is geschikt voor een ruime woonkamer en voor kleine appartementen.


Perfect in het interieur van de kamers in een klassieke stijl eruit zal zien klassieke bank hoek vormPerfect in het interieur van de kamers in een klassieke stijl eruit zal zien klassieke bank hoek vorm

Bij het kiezen van een klassieke hoekbank moeten beslissen:

  1. Uit zijn hoek. Ten eerste moet je beslissen bank (rechts of links) zal worden gericht op wat kant. De tweede - te halen de vorm van de hoek bank kan zowel met een duidelijke hoek van 90 graden en met een halfronde, schuine hoek. Het hangt allemaal af van de configuratie van de gebouwen en de wensen van de koper.
  2. Zal het meubilair worden gebruikt als een slaapplaats: hoekbanken kunnen zowel met inklapbare ontwerpen, en zonder. Meestal zijn de kosten van de banken zonder mobiele mechanismen hieronder.
  3. De kleur van het product en de extra functies. Bright tone bekleding ideaal voor klassieke meubels, maar praktische ze niet noemen. Daarom moet u aandacht besteden aan de banken met afneembare hoezen.

Als u een vooraf ingestelde bank in een klassieke stijl met de gewenste configuratie te kiezen is niet succesvol is, niet worden verstoord: de meeste van de hedendaagse binnenlandse fabrikanten van gestoffeerde meubelen bieden klanten diensten voor de productie van goederen op basis van individuele verzoeken. Bovendien, het meubilair, welk land de fabrikant - Rusland is goedkoper dankzij het gebruik van materialen voor de productie van Russische afkomst, en de afwezigheid van de douanerechten.Wat moet het kader voor een klassieke bank zijn

Klassieke stijl betreft de aanwezigheid in de constructie van het houten frame van de bank. Vaak wordt voor de productie van de klassieke sofa met behulp van beuken, eiken, walnoot, es. Meubels gemaakt van deze materialen ziet er duur en aristocratische. Echter, producten met houten elementen verschillen duurzaamheid, betrouwbaarheid en lange levensduur. Daarom is hun hoge kosten gerechtvaardigd is.

Bij het selecteren van een suite van meubilair voor de woonkamer op een verplichte basis moeten aandacht besteden aan de kwaliteit, de basiskenmerken en de fabrikantBij het selecteren van een suite van meubilair voor de woonkamer op een verplichte basis moeten aandacht besteden aan de kwaliteit, de basiskenmerken en de fabrikant

Het wordt beschouwd als meer betaalbare meubels gemaakt van spaanplaat en vezelplaat. Maar deze materialen zijn niet op lange termijn, hebben een lage milieu-klasse. De meest optimale in termen van prijs en kwaliteit is een composiet materiaal (hout en spaanplaat).

Betrouwbaarheid en stevigheid van de constructie worden gekozen modellen van het gestel zijn verbonden op een "messing en groef" of montagebouten.

Materiaal voor een ligplaats

Als de bank in de woonkamer zal worden gebruikt als een bed, moet je serieus de kwestie van zijn voertuig te benaderen. Banken in een klassieke stijl zijn verdeeld in de lente en de nepruzhinnye. De veereenheden zijn om het gewicht van de persoon effectief te verdelen en een hoge mate van comfort.

Vandaag de dag is een populaire bron banken, die worden gekenmerkt door functionaliteit en gebruiksgemakVandaag de dag is een populaire bron banken, die worden gekenmerkt door functionaliteit en gebruiksgemak

Voor nepruzhinnyh sofa's, kunt u kiezen:

  • Latex - duur materiaal dat een replica van de anatomische rondingen van het menselijk lichaam herstelt goed na stress, en de levensduur is 20 jaar;
  • Dyurafil - kwaliteit vulmiddel met antibacteriële eigenschappen;
  • Polyurethaanschuim - ideale verhouding zachtheid en stijfheid van het materiaal, geen stof te verzamelen;
  • Hollofayber - duurzaam, hypoallergeen materiaal dat geen luchtjes absorbeert.

De meest hoogwaardige en comfortabele sofa's - dubbele vulling.

Materialen voor de bekleding van de banken classic

De kwaliteit van de bekleding is direct afhankelijk van hoe het leven en de kosten van de bank. Materialen voor de bekleding zijn onderverdeeld in categorieën 0-8, waarbij 0 - dun, goedkope stof, en 8 - leer hoge kosten. Bij het kiezen van stoffering moeten nagaan hoe intens en door wie het meubilair zal worden gebruikt. Bijvoorbeeld, als een gezin heeft kinderen, dan is het product moet worden gemaakt van materialen met een high-class milieuprestaties en uithoudingsvermogen. Bovendien, als een familie heeft huisdieren, het interieur moet bestand zijn tegen mechanische schade, gemakkelijk schoon te maken en niet absorberen geuren zijn.


Koop een bank bekleed met natuurlijke behoefte, die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van deKoop een bank bekleed met natuurlijke behoefte, die niet schadelijk zijn voor de gezondheid van de

Bekleding service leven hangt niet alleen af ​​van zijn categorie, maar ook op de eigenschappen van de ruimte: bijvoorbeeld, maakt het leer niet van de zon en droge lucht.

Een alternatief voor natuurlijk leer kunnen zijn:

  • Microfiber arpatek bestand tegen verkleuring en vuil;
  • Bestand tegen dier klauwen shenillovaya beschadigd weefsel;
  • Water-, stof- en vuilafstotend skotchgard.

Voor het kopen van een bank, kunt u de verkoper een kleine steekproef je meubelstoffen die kunnen worden mee te nemen vragen. Dit zal u toelaten om te zien al dan niet in harmonie met de kamer design bank.


Klassieke stijl sofa voor in de woonkamer (video)

Verwerven van banken beter in gespecialiseerde verkooppunten, die een garantie op het product kan voor maximaal 18 maanden. Bij het kiezen van meubilair moet worden opgemerkt kwaliteit van het afwerken van voegen, de aan- of afwezigheid van plooien op de bekleding, structurele stabiliteit, mobiliteit, alle mechanismen, stofferingsmateriaal categorie en de klasse van ecologische producten. Bevestigen de hoge kwaliteit banken en fauteuils kunnen als bewijs van overeenstemming met de veiligheidsnormen en internationale normen. Vereisen documentatie heeft recht op alle meubelwinkel klant, zelfs indien de aankoop, op het einde, zal niet worden gedaan.

Voorbeelden van klassieke sofa voor in de woonkamer (foto)

0Xl4gnJuVV 1 3 02 4e769398735ec7561da8cdc4d1caa9bb930262 1125 5 393 2013-05-17klassicheskaya-Mebel-dlya-gostinoy 2027

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 23

map