The BlogAls u niet zeker van zijn dat in staat zijn om de kast te maken zal zijn, is het beter om de diensten van professionals gebruikenAls u niet zeker van zijn dat in staat zijn om de kast te maken zal zijn, is het beter om de diensten van professionals Niet elke kast te gebruiken in de gang, kun je het zelf doen. Bijvoorbeeld, populair nu kasten Straal is zeer moeilijk te maken zonder de juiste vaardigheden en ervaring. Om een ​​kast te ontwerpen kan alleen een professional. Maar hoe meer eenvoudige ontwerpen, welke regelingen zijn niet anders met enige moeite, en u kunt uzelf te maken.


Stadia van het werk: kast in de hal met zijn handen

Het werk is zeker niet snel. We moeten handelen volgens plan, stap voor stap. Focussen op het plan, zal je niet missen een ding, niet kloppen voordat je een leidraad voor actie zal zijn.

Gefaseerde werkplan:

 • De keuze van het materiaal voor de kast in de toekomst;
 • Bepaling van het vullen - beschrijving en tekeningen Behoefte;
 • Ontwerpen deuren omvattende selectie Voortschrijdend uitvoeringsvorm;
 • Selecteerbare werkwijze verder suspensie schappen;
 • Voorbereid een niche voor ingebouwde kasten;
 • Het verrichten van metingen tekening;
 • aanschaf van hardware, materialen en bezuinigingen blanks;
 • Montage van het kabinet om de installatie van indoor verlichting;
 • Exterieur decoratieve afwerking.

Het eerste wat je nodig hebt om alle onderdelen kast en studie tekeningen kopenHet eerste wat je nodig hebt om alle onderdelen kast en studie tekeningen kopen

Het blijkt dat het werk niet beginnen met de definitie van het ontwerp van de kast in de toekomst, maar met de keuze van het materiaal. Immers, het is bepalend voor de productie van principe, en met verschillende materialen zal anders moeten gaan werken.

Garderobe in de hal met zijn handen: de keuze van het materiaal

Hout is een traditionele en nu zeer prestigieuze materiaal. Maar als het lukt het aan garderobe? Oordeel zelf, de luchtvochtigheid in een niche, leuk vinden of niet, zal hoger zijn dan gemiddeld, zal de boom onvermijdelijk beginnen te knikken. Maar de decoratieve functie van de boom in het geval van een kledingkast ook twijfelachtig.


Maar als je vastbesloten - boom, en niets anders, kiest korrelhout, zonder knopen, strepen en scheuren verweerde en goed gedrenkt in lijnolie, en zelfs EPE (waterige polymeeremulsie).

De volgende type materiaal - gipsplaat. Aangezien het is eenvoudig te bedienen, het is goedkoop, maar ook de kwetsbaarheid van dit materiaal mag niet worden vergeten. Toch is bestemd voor de afwerking en kan geen deel uitmaken van de steunregeling zijn. Dat wil zeggen, hij kan zich niet voorstellen iets te houden - is het moet iets aan te houden.

Het materiaal dat wordt gebruikt voor het kabinet compartiment is perfect vezelplaat of MDFHet materiaal dat wordt gebruikt voor het kabinet compartiment is perfect vezelplaat of MDFDe meest geschikte materialen worden beschouwd als laminaat, spaanplaat en MDF. Deze materialen omvatten de nuttige eigenschappen van hout, maar ze zijn niet gevoelig voor het verloop en de veranderingen in de luchtvochtigheid. Vezelplaat nemen gemiddelde of hoge dichtheid.

Vulling: kast in de hal met de regelingen

Het laden of vullen van binnenkast - is de interne regeling. Vandaag is het eenvoudig om de beste optie die zal voldoen aan al uw behoeften. Er zijn veel voorbeelden op het Internet - opties voor de inhoud getoond vanuit verschillende invalshoeken. Dit is erg handig als je nog niet besloten wat de inhoud zal zijn.

Opereren in het vullen van de volgende regels:

 • Raw opzij zetten afzonderlijk;
 • Noodzakelijk en moet een beetje te zijn voor mijn ogen;
 • Droog hoger;
 • Een waarde moet in dozen.

In de grafiek toont duidelijk de afmetingen en plaats van alle elementen van coupe cabinetIn de grafiek toont duidelijk de afmetingen en plaats van alle elementen van coupe cabinet

Bekijk de volgende voorbeelden. Verkeerde zal een deel doen voor kleding in het midden. Dan is de vochtigheid van het zal noodzakelijkerwijs in hand gaan. Als we de sectie kant, zal het vocht uit de kleren naar buiten te gaan.

Make-up kast in de hal project

Natuurlijk, eenvoudiger project creatie proces - er zijn veel online diensten, waarbij met behulp van de ingestelde waarden, maakt het programma een project. We kunnen het afgewerkte project dat past bij de kenmerken van uw gang te nemen. Maar er is een andere optie.

Het boek kabinet "from scratch" in dit of dat bedrijf, zal een goedkopere plano's te bestellen. Veel meubelmakers vandaag in de aanwezigheid van robots, computergestuurde - betaalt een goede aanwinst. In het kort, omdat het niet was uitgerust met een meubelzaak, maar in bijna elke stad biedt hij dienst stukken snijden. En het bespaart u geld.

Bij het opstellen moet rekening worden gehouden met de grootte van de zaal en functies die moeten worden uitgevoerd door het kabinetBij het opstellen moet rekening worden gehouden met de grootte van de zaal en functies die moeten worden uitgevoerd door het kabinet


Allemaal hetzelfde meubilair-materiaal lading tegen groothandelsprijzen, en rekening houdend met de totale oppervlakte, 20 procent bespaart u nauwkeuriger dan zelf het materiaal in de detailhandel gekocht zou hebben. En dan zijn er kortingen voor het trimmen. Ook bij het snijden wordt een dergelijke dienst aangeboden als rand.

Montageflens ontwerp

De meest rendabele manier van de vaststelling van planken in dit geval - op een eenvoudige bekleding lijstwerk. Plint MDF hoe juist dit niet gebeurt, van verschillende grootte, texturen en profielen. En te monteren planken niet te veel in je ogen haast, neem een ​​kortere weg plint diepte planken ergens in de derde. Een gezicht kan ook schuin gekapt.

Voor bevestiging planken worden schroeven of speciale hoekenVoor bevestiging planken worden schroeven of speciale hoeken

Ook kunt u de bovenste en onderste drempels te monteren volgens de kast (aan de vloer en plafond). Alleen segmenten niet de plint verkorten. Als je de plint plafond is klein in omvang, de uiteinden ervan volledig gesloten bovenste en onderste rails. Een zeer robuuste constructie gevormd met dezelfde manier vaste bladen. En een dergelijk ontwerp steun plankenvloer door verzakking (dat bijdraagt ​​aan het gewicht en deuren).

Kasten in de hal met zijn handen (video)


Dit, natuurlijk, niet alle punten in de vervaardiging van de kast, maar zeer waarschijnlijk belangrijk. Een nuchtere beoordeling van hun capaciteiten, denk, misschien wat stappen die nog moeten professionals. En geef niet op video lessen die zeer nuttig zijn.

Goed werk!

garderobe ontwerp in de hal met zijn handen (foto in het interieur)

813 035 172 20-3 22-21 192 526zoom 728 2113 37.834-vstroennaya-Mebel-dlya-malenkoy-kuhni

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 2 =