The BlogGarderobe in de hal heeft een aantal voordelenGarderobe de hal bezit een aantal preimuschestvShkaf-compartimenten verschilt van een standaardkast doordat de schuifdeur wordt in de bouw. En de spiegel in dergelijke modellen liggen op slechts op deze deuren, dus probeer op kleding, en evalueren hoe het past u - een stuk eenvoudiger. Echter, kasten, zijn er andere voordelen evenals een aantal nuances, gezien het feit dat je in staat om de meest optimale model voor uw gang zullen kunnen kiezen.


Kast met een spiegel in de gang: de voordelen

Voordat je naar de winkel of online winkel website, dient u alle voordelen en kenmerken van kasten overwegen om te bepalen welk model je kamer of gang past.

Kledingkast met spiegel bespaart ruimte in een gangKledingkast met spiegel bespaart ruimte in een gang

Voordelen-compartiment met spiegel:

 1. Ruimtebesparend. Dankzij de intrekbare deuren, die het belangrijkste element van elke garderobe, kunt u een beetje ruimte te besparen, omdat de deuren niet openen en weer beweegt, en voorzichtig opzij geschoven.
 2. Capacity. Kasten zijn zo ontworpen dat optimaal alle ruimte innemen: de diepte, breedte en lengte van de kast. Eveneens bevat elk model heeft een opslagruimte voor outdoor kleding op hangers, planken en laden.
 3. Universeel ontwerp. Veel modellen, in aanvulling op wat sommige extravagante of gevangen onder een bepaalde stijl (loft, pop art en andere), zijn geschikt voor bijna alle interieurs.
 4. Veelzijdigheid. U kunt in een kast gezet als een kleed, en diverse huishoudelijke apparaten. In sommige modellen voor heren hebben ook speciale planken voor het opbergen van schoenen.
 5. Ingebouwde spiegel. Natuurlijk, de meest voor de hand liggende voordeel: het kopen van een garderobe, hoeft u niet om geld te besteden op een aparte spiegel. Op deze manier, u niet alleen geld, maar ook ruimte te besparen in de gang.
 6. Mogelijkheid om de kamer zone. De appartementen, die moeten de hal te combineren met een gang of een andere kamer, zal kast helpen om deze gebieden van elkaar te scheiden.
 7. Spiegelend oppervlak van de kast is ook visueel uw kamer, wat vooral belangrijk is om eigenaars van kleine ruimtes uit te breiden.
 8. Groot scala aan prijzen. U kunt vinden en het model als tegen de laagste kosten en zeer hoge kwaliteit te kopen tegen een hogere prijs.

Naast alle voordelen, het is vermeldenswaard dat in kasten geen plafond, geen muren, geen vloer, en dus breekt bijna niets: het belangrijkste ding in een tijdig aan de wielen en de rails te controleren.

Spiegelkast in de hal: Types

In aanvulling op de standaard rechthoekige model, zijn er andere soorten kasten die u kunnen helpen ruimte te besparen in de kamer, of geef het een bijzondere flair.


Straal kasten geven individualiteit gangStraal kasten geven individualiteit gang

Types kasten:

 1. zeestraat;
 2. hoek;
 3. Radius.

Direct kasten worden beschouwd als klassiekers en zijn nog steeds de meest voorkomende en universeel type, die geschikt zijn, en past hij in vrijwel elk interieur.Corner modellen zijn perfect voor mensen die kleine kamers, maar er is te veel ruimte in de hoek. Echter, de prijs van dergelijke modellen iets hoger dan de norm, omdat de productie ervan een meer gedetailleerd ontwerp vereist.

Radius modellen voornamelijk vervaardigd voor individuele bestellingen en de prijs is een beetje hoger. Het voordeel van deze modellen is hun ongewone vormen: gebogen uit de ronde, concave, en ook asymmetrisch. Geleidelijk aan komen in de mode, en nu zal de perfecte aanvulling op het oorspronkelijke interieur.

Ook kasten zijn onderverdeeld in embedded en huisvesting. Embedded design, in tegenstelling tot de behuizing, geen muren, het plafond en de vloer, volledig bezetten van de ruimte die is toegewezen aan hen. Het nadeel van deze modellen is het onvermogen om hen in de toekomst te verplaatsen en om wijzigingen aan te brengen.

Hoe te spiegelkast in de hal te kiezen

Er zijn een aantal nuances, wetende dat je in staat bent om te kiezen en te kopen het beste model spiegelkast voor uw gang zal zijn.

De hoeveelheid spiegelende kast hangt af van de grootte van de halDe hoeveelheid spiegelende kast hangt af van de grootte van de hal

Nuances die zal helpen bij de keuze van het kabinet compartiment:

 1. De afmetingen van uw kamer. Op dit hangt de toekomst en de grootte van uw kast. Het standaardmodel, in de regel 250 centimeter breedte, hoogte van het plafond, maar de diepte van elk model verschillend.
 2. Het is ook het overwegen waard de gewenste parameters van de kast u: single-deur of twee-deurs model, zandstraalstructuur op de spiegel, de algehele prestaties van de gevel en andere belangrijke criteria voor u.
 3. Functionele kast. De diepte, aanwezigheid van verschillende rekken, rekken, kasten en andere elementen.

Ook het overwegen waard: Wilt u een uniek model, made-to-order, die duurder zal zijn, of iets uit het brede scala van de markt te selecteren.

Hoekkast met een spiegel in de gang: of om te kopen

Zoals we hierboven vermeld, de hoekkast is een goede keuze voor eigenaren van kleine gangen van de kamers, die klaar zijn om de kast te nemen een aparte hoek zijn. Een dergelijk model zou moeten halen als ze harmonieus met de andere elementen van het interieur eruit zal zien, en als de ruimte in de hoek is echt genoeg om de kamer te kast.

Corner spiegelkast - perfect voor een kleine halCorner spiegelkast - perfect voor een kleine hal


Merk ook op dat in vele modellen van kasten, onder meer in de hoek, op voorwaarde dat de verlichting in de vorm van kleine spotlights. Daarom is het kopen van een kast met een spiegel, en je krijgt een multifunctioneel kledingkast en spiegel, en een verlichtingssysteem.

Montage van de spiegel kastdeur coupe (video)

Voordelen kasten meer dan hun standaard modellen. Een breed scala van de huidige markt zal u toelaten om een ​​kast geschikt voor elke zaal te kiezen. Daarom is het bepalen van het type model, prijsklasse en kies!

Ontwerp spiegelkast in de hal (foto voorbeelden)

2 3 4 5 6 8 9 11 10 14

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 5