Hoe maak je een kast in een kleine hal kiezen

Hoe maak je een kast in een kleine hal kiezen

12 October 2017Er is een breed scala aan kasten, die verschillen in vorm en prijs, dus kies de juiste optie is niet moeilijkEr is een breed scala aan kasten, die verschillen in vorm en prijs, dus kies de juiste optie is niet moeilijk Compact zaal - een eiland van wanhoop. U kunt natuurlijk de behandeling van het op die manier, en het is mogelijk en zeer weinig beeldmateriaal om een ​​dergelijk ontwerp, die zal worden onder de indruk en zal niet worden beroofd van praktisch zwanger te worden. Vaker wel dan niet te puzzelen over de opstelling van de zaal in het Chroesjtsjov, maar kleine lobby in andere karakteristieke gebouwen.


Ideeën voor een kleine hal

Voordat we praten over de keuze van het kabinet, is het noodzakelijk om een ​​aantal belangrijke tips geven over de organisatie van de ruimte een kleine hal. Het belangrijkste principe van een dergelijke ruimte - dit is minimalisme. Een kleine corridor niet een groot aantal componenten, waaronder, en decoratieve elementen te betrekken.

Een van de meest voorkomende fouten - dus wanneer dingen zoals rommelige gang shkatulochek vazen, fotolijsten, schilderijen, podstavochek. In elke kamer van de geringe omvang van het grote aantal van dergelijke gadgets dienen te worden afgeschaft. Open hangers zal hetzelfde effect te creëren, want in een kleine ruimte, zijn ze best vermeden.

Indien de gang kleine, is het noodzakelijk om de juiste zaak die harmonieus passen in een van de hoeken selecterenIndien de gang kleine, is het noodzakelijk om de juiste zaak die harmonieus passen in een van de hoeken selecteren

Van omvangrijk meubilair, wat logisch is, zal ook moeten geven. Dat wil zeggen, de diepte van de kast 45 cm - is de norm voor dergelijke omstandigheden. Het blijkt dat de meest compacte versie van een kleine hal - een kledingkast. Maar standaard kasten met vleugeldeuren zal alleen maar verergeren de situatie van gebrek aan ruimte.

Gebouwd in een kleine gang: waarom niet

En als je een grote, lange kast in de hal nodig? Soms is het een eerbetoon aan mode of de beroemde "net als iedereen", maar in feite behoefte in een kast daar. Omdat denken, plotseling een mini-rack is een goed compromis.


Wat kan een kleine kast in de gang zijn:

  • Vaste kast met twee afdelingen - één deur en bar voor hangers, het tweede deel van de behuizing te openen met haken voor kleding. In de regel, de onderkant van de deur met kluisjes voor schoenen en pijnigde tot. Bewaar alleen seizoensgebonden bovenkleding beurt in een kast.
  • Garderobe met gesloten boven- en onderzijde planken. Dat wil zeggen, als zodanig deuren in een kast zijn - slechts een geringe verdeling van de boven- en onderkant. En het centrum is gratis vliegtuig met kapstokken.
  • De smalle twee-deurs kast. Meestal wordt gecombineerd met een commode of kast. uitsluitend gebruikt voor bovenkleding - schappen in het bijna nooit daar.

Ondanks zijn kleine formaat, bijna alle kasten voorzien van een spiegelOndanks zijn kleine formaat, bijna alle kasten voorzien van een spiegel

Kleine kledingkast - het is ook een optie. Maar dergelijke oplossingen zijn toevlucht nog minder vaak. En dat allemaal omdat een kleine stationaire kast komt meestal met een kast, spiegel, planken, commode (niet allemaal samen, en variabel). Een andere redelijke oplossing - een klein hoekje kast in de gang. Hiermee kunt u de zogenaamde "dode" ruimte te gebruiken.Alternatief: een kleine kast in de gang

Opmerkelijk, als je de mogelijkheid om te komen met content-kast compartiment. En als je het doet op bestelling, een dergelijke oplossing is meestal mogelijk. U kunt tekenen, wat zou de kast design aan de binnenkant zijn - hoeveel planken, waarin ze geplaatst. Immers, alleen weet je precies hoe je gaat naar de kast te gebruiken.

Als je de kast te nemen, in een kleine hal zal er goed uitzien optie gespiegeld gevels. Ja, voor hun glans en duidelijkheid die nodig zijn om voortdurend te controleren. Echter, een dergelijke ongemakken compenseert visueel effect spiegelend oppervlak - het koel visueel kleine hal uit te breiden. zoals graveren patronen, afzetting, enzovoort - Bovendien kan niet alleen een spiegelend oppervlak, en een variëteit aan decoratieve technieken.

In aanvulling op de schuifdeur kasten worden geadviseerd om tafels en kapstokken kopenIn aanvulling op de schuifdeur kasten worden geadviseerd om tafels en kapstokken kopen

Deuren in de vorm van matglas - ook een frequente optie. En kan de inhoud van de binnenste kast (slechts zeer contour) niet zien, en creëerde de zeer lichtheid, luchtigheid, wat dus een beetje ruimte nodig. Probeer het interieur roll vinden - kast moet kleur of textuur betreft verschillend van wat anders hal element.

Decoratieve kabinet in de kleine hal: foto

En als je te duwen nog het idee dat een kleine kast in de hal van weinig praktische lading niet dragen? Dat wil zeggen dat je er niet zijn om een ​​veel kleding, schoenen, artikelen, dozen en ga zo maar door te slaan. Dan is een kast kan decoratief worden genoemd, en deze besluiten zijn ook niet zo zeldzaam.

Hoe zou het eruit zien als een kast? Stel een kleine kast, een niet-standaardhoogte schappen in één sector en de bar in de andere? Als een klein gezin, en het is genoeg voor seizoensgebonden kleding en allerlei kleine dingen.

Houten decoratieve kabinet, geschilderd in wit, past perfect in een klassiek interieurHouten decoratieve kabinet, geschilderd in wit, past perfect in een klassiek interieur


Het komt voor dat de kast en wordt niet gebruikt voor kleding. Heeft u ooit een bibliotheek in de gang gezien? Er zijn momenten waarop een dergelijk besluit niet iedereen zou verbazen geweest. Staande kapstok in de gang, en dan kasten voor boeken en diverse kleine voorwerpen.

Hoekkast in de gang

Corner kast met vleugeldeuren - niet overhaast te geven van deze optie, het is heel succesvol in de gegeven omstandigheden. Het belangrijkste ding dat hij niet zal geven in zijn roominess normale kast. Het is opmerkelijk dat extra ruimte bij het openen het niet nodig - voor deuren sjerp zal gaan op de zijkant.

Voor een kleine hal uitstekende optie is een compact hoekkastVoor een kleine hal uitstekende optie is een compact hoekkast

Plus het feit dat je de hoek, die doorgaans niet gebruikt wordt op geen enkele manier mogelijk te maken. Als de zaal lay-out zorgt, is deze optie zeer nuttig zijn. In de resterende ruimte zet je kast of commode en spiegel. Het blijkt dat de plaats letterlijk overal werd gevonden. En niet "grenst" hoek heeft geen invloed op het visuele.

En in de buurt van de hoek kast kan u een hoge rieten mand. Het zal worden gebruikt als een container voor paraplu's en net als een interessante inrichting. Vergeet niet dat kleine decoratieve veshchichek in een kleine hal om te voorkomen dat, nou ja, een grote decoratieve zal de enige plaats. Vooral als het niet wordt ingeklemd tussen het meubilair, dan zijn er aanzienlijke lacunes dat de vrije ruimte daar te behouden.

Selectie Regels: kast in de hal compact (video)


Small - betekent niet ongemakkelijk. Mooie en ruime kasten nog steeds mogelijk om te plaatsen in een kleine woonkamer. Kijk naar alle opties, probeer hen voor hun entree, en kies de beste.

Goede beslissingen!

Voorbeelden van kleine kasten in de hal (foto interieur)

004 6 6-17 9 38 8650image 1045736 39045l1 6876847ab760-909x909b 51121595

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 39 =

map