Hoe maak je een interieur gang unieke 4 ontwerpregels maken

Hoe maak je een interieur gang unieke 4 ontwerpregels maken

12 October 2017Elke gang kan een uniek maken, als we de kwestie benaderen van design met fantasieElke gang kan een uniek maken, als we de kwestie van het ontwerp te benaderen met fantazieyRemont kan zelfs een kleine hal een groot probleem geworden. Immers, de hal begroet de gasten en hun begeleiders, en het interieur veilig kan worden genoemd het "gezicht" van het huis of appartement. Maak een unieke reparatie in de hal is niet zo'n moeilijke taak, nog belangrijker, om deze zaak te benaderen met de geest en dan gewoon alles zal blijken.


Het interieur gang

Het interieur van de hal, evenals het hele appartement moeten worden gecombineerd in kleur en stijlen, of zet de hele kamer weet wat, en alleen maar in verwarring hun standpunten. Het ontwerp van het huis moet zorgvuldig worden gekozen, dus niet haasten.

Elk seizoen dicteert de regels voor de registratie van het ontwerp, dus niet na te jagen nieuwigheden per jaar en weet alles een paar keer niet opnieuw uit te voeren, beter buigen voor een keuze van de klassieke meubels die nooit uit de mode raakt.

De hal moet makkelijk te doen de schoonmaak zijnDe hal moet makkelijk te doen de schoonmaak zijn

Bijvoorbeeld, is het belangrijk om te voldoen aan bepaalde regels in het interieur van de hal:

 • Het is noodzakelijk om waterbestendige materialen en meubels (kurk is niet geschikt, bijvoorbeeld, de vloer is het beter om een ​​tegel te maken) te kiezen;
 • Een ander belangrijk aspect - het gemak van het schoonmaken van (het belang van dit punt is duidelijk en zonder verdere toelichting);
 • Sterkte van materialen die zelfs de mechanische belasting kan weerstaan;
 • Je mag alleen milieuvriendelijke materialen te gebruiken (dit punt relevant is, en in de reparatie van alle kamers, niet alleen de lobby of baby).

Begin met een beter ontwerp van het plafond. In de hal is het niet waard om allerlei lijnen en texturen te laden, is het het beste als plafond kort en bescheiden zal zijn. Geweldige oplossing is om een ​​gewone witte bijlagen of spanplafond kiezen. Plafonds installatie vereist enige tijd en professionele vaardigheden, maar hun sterkte en duurzaamheid van de stand. Laat de keuze van de vorm van het plafond, evenals de kleur niet verwaarlozen, omdat de gangen zijn meestal klein in omvang, en daarom niet zo gemakkelijk om de gebreken in deze kamer te verbergen.


Interieur hal in het appartement: het kleurenschema

De hal is in staat om het raken van de gasten en het creëren van een eerste indruk over het huis, dus er is elk detail van het plafond en het tot in de kleinste van de planken. Zodra het plafond al is geïnstalleerd, moet u overgaan tot het ontwerp van de muren. Ook hier zijn er bepaalde regels en richtlijnen. Net als bij het ontwerp van het hele huis en de gang, is het beter om duidelijke en heldere kleuren te kiezen.

Fashion trend is om meerdere kleuren te combineren in de decoratieFashion trend is om meerdere kleuren te combineren in de decoratie

Dus, de volgende kleur past het meest geschikt voor de afwerking van de kamer: • wit;
 • grijs;
 • zwart;
 • beige;
 • Zand.

Al deze kleuren kan een kader dat je het meest ongelooflijk veel details kunnen versieren creëren. In het laatste seizoen, de eigenlijke muur ontwerp optie is een combinatie van verschillende. U kunt mixen verschillende kleuren zoals behang, en een verscheidenheid aan afwerkingsmaterialen.

Bijvoorbeeld kan het onderste deel zijn uitgevoerd wandtegeldecoratie of panelen en het bovenste gedeelte afdekking behang.

Tegels of panelen zorgen voor extra sterkte aan de wanden, en hen te beschermen tegen mogelijke mechanische schade. Coating van behang voor de muren in de gang en relevant op het moment, dat is niet de woonkamers en slaapkamers, zijn er ontwerpers wordt geadviseerd om de muren te schilderen. Ook laatste woord wordt beschouwd als de installatie van de panelen voor de wanden dat hout coating na te bootsen, of lijken op de grondstoffen die steen coating, beton of baksteen na te bootsen zijn.

Interieur gang in het huis: doe accenten

Elk interieur, zowel in de gang en in elke andere ruimte hoeft niet saai te zijn. Plain muren zal veel meer winst te kijken of ze een aantal patches die een extra charme zal toevoegen versieren en word de zeer hoogtepunt. Kleur insluitsels ook het overwegen waard en niet te gooien in het zwembad met zijn hoofd, het verfraaien van de muren met zuur kleuren.

Maak de hal lichtere hulp extra lampen op het plafondMaak de hal lichtere hulp extra lampen op het plafond

De meest geschikte kleuren die aan insluitsels te maken:

 • roze;
 • Lavender;
 • scharlaken;
 • groen;
 • Blue.

Het vlekken van kleur zal een frisheid en uniciteit van de gang te geven en zeker zal verrassen en verrukking gasten. Het is vermeldenswaard dat de meest modieuze kleur voor de decoratie van de zalen en gangen zijn zwart-wit, maar het is goed te beseffen dat een dergelijke interieur behoefte om er zeker van te "verdunnen" de heldere delen om het belang te geven.

Vaak wordt in de hal is zeer weinig licht, dus dit feit ook in aanmerking wordt genomen en stel nogal een lamp aan het plafond.

Ook verhoging van het licht verlichting kan extra lampen te installeren. Floor lamp of hoek moet niet kiezen, omdat ze meer ruimte, dat is in het kort het aanbod te bezetten. Bovendien, als het appartement huisdieren hebt, installeer dan de staande lamp is niet rendabel, omdat ze gemakkelijk kunnen neerhalen en dit deel van het interieur te breken.


Praktische interieur hal in het appartement

Bij het maken van de hal ontwerp moet rekening worden gehouden met en vloeren. Heel vaak in de gang vloeren zijn vervormd als gevolg van de minimale weerstand tegen mechanische beschadigingen, die kunnen worden toegepast op schoenen, zware tassen, rolstoelen en dergelijke.

De vloer in de hal moet worden gekozen met een hoge weerstand tegen slijtage en schurenDe vloer in de hal moet worden gekozen met een hoge weerstand tegen slijtage en schuren

De belangrijkste eisen voor afwerkingsmaterialen vloeren zijn:

 • vochtbestendigheid;
 • Weerstand tegen verontreiniging;
 • Weerstand tegen mechanische schade.

De meest effectieve oplossing is om een ​​tegel als vloerbedekking te kiezen.


Het komt in twee basistypen:

 • keramische;
 • Stone.

Op wat voor soort stop - een kwestie van persoonlijke voorkeur. Want zij zijn zeer vergelijkbare eigenschappen. De vloer is keramische of natuursteen tegels goede pasvorm in een klassiek interieur, en in bijna alle andere ontwerpbeslissing.

Het is vermeldenswaard dat een dergelijke coating is niet alleen mooi en duurzaam, het is ook zeer duurzaam, en het onderhoud neemt niet veel tijd en arbeid te nemen.

Veel ontwerpers raden ook aan de installatie van de vloer laminaat. Echter, deze coating niet gekenmerkt door zijn weerstand tegen vocht, en als je vergeet om de gemorste thee af te vegen, is het gemakkelijk geabsorbeerd in het oppervlak, wat kan leiden tot een opgeblazen gevoel. Maar voor een dergelijk evenement zijn besluit uitgevonden, een deel van het moderne design biedt een gecombineerde laminaat met een stenen afwerking. Op het eerste gezicht is het moeilijk voor te stellen wat het zou kunnen brengen, maar als een zone in de buurt van de ingang lag een steen, en de rest van het deksel van dezelfde kleur laminaat, zal het er zeer stijlvol.

Vergeet niet over de vloer, het is ook perfect voor de vloer in de gang. Natuurlijk, het parket heeft hetzelfde nadeel als het laminaat, maar we moeten de combinatie van principe niet te vergeten, het is perfect voor vloeren. Het is goed te beseffen dat bij dergelijke combinaties zo dicht mogelijk op te halen de toon en de textuur van beide coatings moet zijn, of kan een complete onzin te krijgen.

Misschien is de meest recente trend beschouwd als een vloer 3D-beeld van een oppervlakte zijn. Een dergelijke bekleding kan verlichting vloeren geven en toe te staan, indien nodig, om visueel te verkleinen of vergroten van de kamer. Dergelijke vloer kan worden op bestelling gemaakt met een individuele patroon, dat een van een soort is. Het kan een soort van outdoor foto galerij te krijgen.

Interieur gang

In het interieur van elke ruimte is het belangrijk om niet alleen het ontwerp van de muren, het plafond, vloer, maar ook woninginrichting, die perfectie zal geven. Helaas zijn veel ontwerpen en projecten suggereren dat de aanwezigheid van een grote zaal, die kan worden geregeld en een kleine bank, en allerlei schoen racks en kleerhangers. Maar als je rekening houden met de werkelijke grootte van de kamer, die zijn gevonden in de gemiddelde appartement, het belangrijkste ding hier is de vraag - de maximale veelzijdigheid en ruimtelijkheid van het meubilair.

Comfortabele en ruime kledingkast - een noodzakelijk element van de gangComfortabele en ruime kledingkast - een noodzakelijk element van de gang

Als er een kleine hal elegante ontwerpen misschien niet geschikt zijn, maar met de juiste verbeelding, kunt u een zeer gezellige en comfortabele kamer met een minimale inhoud van meubels en andere decor items te maken, als de schoonheid van de hal kan niet alleen haar banken en zachte trekjes te versieren.

Dus, om een ​​verfijnde stijl gang te creëren en tegelijkertijd ruimte te besparen, moet u de volgende producten te installeren:

 • Kast (niet breed, zolang er afdelingen voor schoenen kleerhangers, kan de resterende ruimte aangepast voor de opslag van wasmiddelen voor kleding, schoenen, paraplu's);
 • Bank (kan worden gemonteerd op de tegenoverliggende zijde van de behuizing, kan putten obuvanii);
 • Pad (vereist voor het absorberen van druppels met een schoen en een vertraging vuil direct van de deur).

Spiegels (je kunt het installeren op een van de kastdeuren en sloeg, bijvoorbeeld, te stylen onder het raam - u zult een zeer stijlvol te krijgen).

Mooie gangen: interieur, meubels en decoratie (video)

Zoals later bleek, om het interieur te ontwerpen in de gang en maken het uniek is het niet zo moeilijk. Het belangrijkste om te onthouden dat elk ontwerp besluit niet overeen te komen in elk detail, kan worden geselecteerd uit de beste en maken het een realiteit.

Het interieur van de hal in het appartement (foto design)

1 3 5 8 4 9 10 12 11 13

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 16

map