Hoe maak je een hoekkast kiest in de slaapkamer: 5 tips

Hoe maak je een hoekkast kiest in de slaapkamer: 5 tips

12 October 2017Hoekkasten aanzienlijk ruimte te besparen in de slaapkamerHoekkasten aanzienlijk ruimte te besparen in de slaapkamer kasten spalnePrimenyayutsya hoek om ruimte te besparen en zorgen voor een comfortabele sfeer in alle opzichten. Door hun structuur, zij een ruime structuur met schuifdeuren mechanisme. Ze zijn populair geworden vanwege de mogelijkheid zonder problemen in te passen in het interieur van de kamer is ingericht in een moderne, klassieke of landelijke stijl.


Hoekkasten Slaapkamers: voordelen

Ruim kluisjes voor gezinnen met kleine kinderen en huisdieren. Wordt gemaakt van duurzame materialen, ze zijn niet gevoelig voor onze kleinere broeders klauw. Bovendien, als ze zijn gemaakt met uitsluitend milieuvriendelijke materialen. Dankzij deze modulaire ontwerp zal niet leiden tot schade aan mensen met een hoge gevoeligheid. Het belangrijkste ding - om een ​​technisch overzicht van de kast aan te schaffen. Het is onwenselijk om een ​​keuze te maken ten gunste van een model, die een groot aantal kunstmatige materialen bevat.

Hoekkasten zeer ruim vanwege de grote diepteHoekkasten zeer ruim vanwege de grote diepte

Naast andere voordelen hoekmodellen ontwikkelen:

 1. Een breed assortiment lijst - ongeacht de esthetische voorkeuren van de eigenaar, is het gemakkelijk om de gewenste kleur en textuur te kiezen. Bijvoorbeeld, het meubilair van de Wit-Russische en Russische producenten genoot dankzij de kwaliteit van de hoge vraag in de markt;
 2. Innerlijke ruimte - ondanks de kleine verschijning in de hoek modellen hebben verheven diepte. Ze zijn gemakkelijk aan kinderen en volwassenen van verschillende dingen op de planken te houden;
 3. Kleine parameters - het ontwerp zal toelaten om de grootst mogelijke aantal dingen te houden, zonder toegang tot een aanzienlijke hoeveelheid ruimte. Een dergelijke optie is ideaal voor kleine appartementen. Het is niet nodig op te geven dit idee de eigenaren van grote appartementen. De ruime kamer gehoekt ruimte te besparen.

Het kiezen van hoekkasten in een kleine slaapkamer

Het is een vergissing om te geloven dat het gebruik van de beperkte ruimte mag je graag de eerste hoekkast. In kleine kamer moet een model dat rekening houdt met de graad van verlichting, de geometrie en de overheersende kleur te kiezen. Rechthoekig, trapeziumvormig, pyatistenka - Dlish klein deel van de beschikbare opties voor het kabinet prestaties. Als je hem oppakt, zonder rekening te houden met de kenmerken van de gebouwen, het verlies van een paar centimeter van de visuele ontsnappen.


Bij het kiezen van een model voor de kamer moet rekening worden gehouden met de algemene inrichting. Voor kleine slaapkamers, waar er al een zekere mate van meubilair, kunt u hoeft te worden omgezet. Het is niet altijd mogelijk om de eerste keer herindelen van een grote hoeveelheid van het meubilair.

Hoekkast met een gespiegelde gevel is visueel vergroot de ruimte kleine slaapkamerHoekkast met een gespiegelde gevel is visueel vergroot de ruimte kleine slaapkamer

Onder andere aanbevelingen ontwerp voor de keuze van meubilair voor kleine slaapkamer versie:

 • De geleiderails gebruikt om de latten te verplaatsen, draait zekere binnenruimte. Het is daarom beter kant en klare optie niet te kopen, kopen een kast te bestellen;
 • Het is raadzaam om twee hoekige kast te gebruiken. In dit geval, visueel verhoging van de ruimte in de kamer;
 • Het is raadzaam om een ​​model met een spiegel gevel te kiezen;
 • Een oorspronkelijke oplossing zou een kast met een concave straal structuren.

Een grote slaapkamer met hoekkast

Niets is zo eng als een grote hoeveelheid vrije ruimte. Traditionele meubels kunt u de beschikbare vierkante meters efficiënt vullen. In dit geval is er geen gevoel van congestie. Het geheim ligt in de juiste wijze rekening met de mate van verlichting van de kamer. Als het gaat om een ​​ruime kamer, is het noodzakelijk om opties met gespiegelde panelen te gebruiken.Voor een grote slaapkamer zou een goede keuze zijn om de hoek kastVoor een grote slaapkamer zou een goede keuze zijn om de hoek kast

De volgende richtlijnen zullen u helpen om niet te verwarren met een keuze van modellen voor de grote kamer zijn:

 • Voor ruimten met een futuristisch ontwerp de kromme met concaaf-convex;
 • In grote kamers ziet er goed uit round optie. Aan de ene kant, het bevat de noodzakelijke hoeveelheid van de dingen, en aan de andere kant - wordt een van de visuele midden van de kamer;
 • Als we praten over kleuren, de hoekige model in slaapkamer geselecteerde monochroom zwart of zwart-wit;
 • Het is redelijk om looks op te slaan als deel van het modulaire wand;
 • In een goed verlichte kamer, kunt u niet de witte versie te gebruiken. Als gevolg van lichtbreking, hij letterlijk verloren.

Hoekkast in de slaapkamer: grootte en kleur

Vorm een ​​comfortabele sfeer aan de kast model, gekozen met het oog op de fysische parameters en kleuren te helpen. Voor een grote kamer, waar het meubilair wordt geplaatst op een hoek ten opzichte van het invallende licht, geselecteerd zwart-witte versie. Fans van klassieke design trends liever chocolade tint. Olive, roze, bordeaux kleur - innovatieve oplossingen voor experimenten fans.

Hoekkast chocolade tint geschikt voor klassieke stijl slaapkamersHoekkast chocolade tint geschikt voor klassieke stijl slaapkamers

In termen van omvang, is het niet nodig om de garderobe van een vergelijkbare grootte te maken aan de grote zaal. Visual dissonantie is niet de beste manier van invloed op de mate van comfort. Het is beter om uit te kiezen, zoals eerder vermeld, rond en lange versie.

Lijnrecht tegenover aanbevelingen hebben betrekking op gevallen waarin de regeneratie nodig kleine kamer:

 • Zet in op licht en pastel kleuren zoals beige, room en melk;
 • De aanwezigheid van dubbele gespiegelde vleugels bijdragen aan de uitbreiding van de ruimte;
 • Qua afmetingen, wordt de voorkeur gegeven aan een dubbele hoek modellen. Als kinderen in het gezin niet, dan plaatst het 1 grote kast.

"Gulden middenweg" in termen van rationele parameters voor grote en kleine ruimtes worden de volgende maten: 240h130h60 zien.


Ingebouwde slaapkamer hoek: inhoud en houtwerk

Voor het kopen van je nodig hebt om zorgvuldig te bestuderen het uiterlijk en de inhoud van de interne meubilair. Hoe meer aandacht wordt besteed aan de inhoud deel. Vanuit een functioneel oogpunt is de ruimte verdeeld in verschillende zones. Top is een grote plank, waar er zelden worden gebruikt in alledaagse voorwerpen. De meeste actief gebruikt de middelste zone, dus de inhoud ervan moet voldoen aan de woonwensen. Schoeisel is opgeslagen in de onderkast sectie.

Hospitality model van internationale en Russische fabrikanten zijn uitgerust met manden voor veilige opslag van kleine voorwerpen. Afzonderlijk, kunt u een kast, waar sprake is van een bevestiging voor het ijzer te bestellen. De interne component, moet je naar de buitenkant.

Sommige modellen zijn uitgerust met manden hoekkastenSommige modellen zijn uitgerust met manden hoekkasten

Waar mogelijk na uitvoering opties:

 • radius;
 • spiegel;
 • hol;
 • rond;
 • Met de toepassing van het fotografische beeld.

Ongeacht of de geselecteerde low-cost opties of bonus, bieden zij de mogelijkheid om het uiterlijk te verfraaien.


Meubilair voor een slaapkamer met een hoekkast, een foto: select ideeën

De gespecialiseerde publicaties gepresenteerde foto's en duurdere opties beschikbaar. U kunt elk kiezen, belangrijker nog, doe waakzaamheid niet verliezen. Het eerste wat aandacht te besteden aan het meubilair in de kamer. Indien het wordt gedaan onder de huid, heb je niet nodig om te experimenteren met kleur en textuur. Classic zou de toevoeging zijn. In gevallen waarin de opstelling van de behoeften van kinderen, zijn er de voorkeur pastel tinten.

Op de tweede plaats is de aanbeveling met betrekking tot rekening houdend met de functionele belasting van de kamer. In de woonkamer pracht accentueren de kast met grote dubbele spiegeldeuren. In de slaapkamer is het wenselijk om een ​​meer discreet ontwerp te kiezen.

De slaapkamer zou passend kast om discreet design lookDe slaapkamer zou passend kast om discreet design look

Andere aanbevelingen zijn als volgt:

 • Low-end modellen, zoals Vasilisa, kunnen worden aangepast om meer klanten in het achterhoofd. Het is de moeite waard is niet erg duur, terwijl meubels comfortabeler te maken;
 • Gepresenteerd in thematische edities van het model niet altijd de kwaliteiten die zij actief zijn gecrediteerd met verkopers. Het is beter om de blinde aankoop afzien van de catalogus, als je niet eerst de kast kunnen bestuderen;
 • Computermodellen technologie kunt u zien op voorhand hoe een bepaald model eruit zal zien in het interieur. Een soortgelijke dienst wordt aangeboden door de Wit-Russische Pinskdrev en een aantal Russische bedrijven.

Montage van de hoek kast - slaapkamer getransformeerd

Ondanks de grote verscheidenheid aan kant-en-klare opties in het handelsnetwerk, gevonden in alle opzichten de juiste garderobe moeilijk kan zijn. In dit geval, alles doen wat nodig is met je handen. Belangrijke technische vaardigheden zijn niet nodig. Het belangrijkste ding - voor de vergadering aan de technische documentatie te onderzoeken. Het wordt samen met het kabinet. Daarna moet je de modelregeling te vinden en zet het samen. De vergadering begint met ustilaniya op het terrein assemblage van karton.

Hoekkast maakt efficiënt gebruik van de ruimte slaapkamerHoekkast maakt efficiënt gebruik van de ruimte slaapkamer

Verdere acties zijn als volgt:

 • Controleer de volledigheid van alle componenten;
 • Elke module wordt gemonteerd door middel van inter doorsnede dekvloeren die onmiddellijk na de installatie worden vastgesteld;
 • Als we het hebben over hoekige kast Tetris, is het noodzakelijk om nauwlettend toezien op de samenloop van de gaten;
 • Nike model vereist een goede tijd om een ​​kant te kiezen om de kleppen te verplaatsen;
 • Installatie van deuren wordt voorafgegaan door het installeren montagebeugels en pads;
 • Klaar modellen om hoekkasten zijn gemonteerd op drie punten.

Hoekkast in de slaapkamer in het binnenland (video)

Hoekkasten modellen - een onmisbaar hulpmiddel voor mensen die gewend zijn aan een rationeel gebruik van de ruimte. Voor ruime kamers met hoge plafonds, een cirkelvormige model, en voor kleine - kasten met dubbele openslaande gespiegelde panelen. Als die in de handel netwerk klaar versies zijn niet onder de indruk, dan is er altijd de mogelijkheid om hun eigen garderobe te maken. 

Voorbeelden hoek kasten in de slaapkamer (foto interieur)

uglovoi-shkaf-kupe-v-1-spalnu be141cd3d64ca43e810bc029538e65ec 27407-modeli-uglovyh-shkafov-kupe b54639da2fea8dcff7fb11322636cc29c1218 Mebel-izyaschnaya-Sovremennaya-otlichno-ukrasit-komnatu 2704-7 Uglovyie-shkafyi-kupe-3 uglovoy-shkaf-by3-25041 1025-1309525436--1200--1200 ARCADIA2011-22

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 68

map