The BlogEr is een grote verscheidenheid van garen voor borduurwerk kruis, verschillend in dikte, kleur en materiaal waaruit zij zijn vervaardigdEen grote verscheidenheid van draad voor het naaien kruis verschillende dikte, kleur en het materiaal waarvan ze zijn gemaakt of monochrome veelkleurige samenstelling voor weefsel vereist vakmensen ophalen borduurdraad kruis. Dit gebeurt op basis van een aantal samenhangende factoren. Wordt rekening gehouden met de dichtheid van de basis (het doek) en de totale vereiste dichtheid draden per oppervlakte-eenheid. Completeert deze lijst van de esthetische factor. Voor de realisatie van een aantal projecten vereisen garen met specifieke eigenschappen.


Juiste keuze van garen voor

De meest voorkomende vorm van garen voor borduurwerk kruis is katoen floss. Gekenmerkt door een verhoogde weerstand tegen slijtage materiaal. Ongeacht kleur, op de teller van een draad in de vorm van strengen (strengen).

De gemiddelde lengte van een streng bereik 7-10 cm. Veel hangt af van de gekozen specifieke ontwerpparameters.

Ongeacht welk merk heeft aangetrokken een potentiële koper, kan hij altijd rekenen op de volgende operationele kenmerken:

 • Op zelfs geborduurd met gouddraad doek zal niet vervagen na verloop van tijd;
 • Slijtvastheid materiaal 6 geeft fijne garens, gecombineerd in een gemeenschappelijke structuur;
 • Materiaal niet werpen;
 • Bestand tegen langdurige wassen in warm water.

het is niet aan te raden om te kopen goedkoop threads, omdat ze vervellen en gezond onveilige stoffen kunnen worden gebruikt bij de productie ervanhet is niet aan te raden om te kopen goedkoop threads, omdat ze vervellen en gezond onveilige stoffen kunnen worden gebruikt bij de productie ervan

Het gebruik van dergelijke draad door hun fysische eigenschappen. Op de tweede plaats van wollen draad, gekenmerkt vol. Neem ze alleen aanbevolen bij het werken met zware canvas. Om de selectie te vereenvoudigen, verkregen het garen bepaalde nummers. Hoe hoger het is, hoe dichter de vereiste basis voor kruissteek.


De belangrijkste richting voor de toepassing - het creëren van kussens, tapijten en wandtapijten. In eerste instantie kan het lijken dat het haar - niet de makkelijkste materiaal om mee te werken. Met het oog op de terugkeer te verzekeren, kunt u kijken naar thema video overzicht of ga naar de masterclass.

Advies over hoe het aantal threads te berekenen voor kruissteek

Indien een wollen en katoenen draden zijn relatief gemakkelijk te berekenen de benodigde hoeveelheid materiaal harder als het gaat om acrylgarens. Katoen en wol draden worden verkocht in strengen, die is afgeleid van het vereiste aantal. In dit geval kan de lengte worden geselecteerd in de winkel op het moment van aankoop. Minimumdrempel is 5 en het maximum - 100 cm.

Bij het werken met dit materiaal, zijn er een aantal functies die beter zijn te overwegen voordat u begint met borduren: • Om veelvuldige draadbreuk moet het gebruik van te lange wolstrengen afzien;
 • Novice geadviseerd om aandacht te besteden aan de segmenten van 25 tot 35 cm;
 • Bole ervaren craftswomen moet de draad, waarvan de lengte varieert 50 tot 85 cm nemen.

Het aantal threads moet worden geselecteerd, afhankelijk van de parameters van de toekomstige samenstellingHet aantal threads moet worden geselecteerd, afhankelijk van de parameters van de toekomstige samenstelling

Het grootste deel van de problemen is de selectie van garen te werken met tapijten en kussens. Behalve geschikt gekozen schakeling, rekening houdend met de dichtheid van het materiaal en de mate van verzadiging van het doek kleurvlekken, is het noodzakelijk om het aantal benodigde draden te berekenen. Maak het heel moeilijk, maar nog steeds mogelijk. Meer of minder nauwkeurig gebruik voor borduurwerk kunt u de meeste aandacht van de specifieke thread te krijgen.

Acryl wol, garen gekenmerkt door verzadiging. In de meeste gevallen de naald en de eerste vouw vormt een gewenste contour.

Als we het hebben over een kleine lus, bijvoorbeeld, het embleem van de club Zenit, in dit geval, voor elke steek moet zijn 2-3 katoenen draden. Hun merk doet er niet toe.

Optimaal gebruik van draad met kruissteek: Tips voor beginners

Aspirant Needlewoman niet altijd weten hoeveel materiaal je nodig hebt om het gewenste patroon te borduren. Rush om te kopen is het niet nodig, omdat het geld voor de terugkeer opgeëiste draad niet zal werken. Het begint met het aantal kleuren. Monochrome beelden vereisen minder materiaal. Het werk wordt gedaan in het zwart en andere tinten soortgelijke inhoud.

Bijvoorbeeld, een verzadigde of boksen artikelen bevallige vrouw omgeven door de natuur vereisen 20-25 strengen. Het hangt allemaal af van de gewenste mate van detail.

Om te beginnen is om een ​​klein aantal draden te kopen en te kopen meer als dat nodig isOm te beginnen is om een ​​klein aantal draden te kopen en te kopen meer als dat nodig is

Andere aanbevelingen met betrekking tot het verbruik zijn als volgt:

 1. katoen - niet alleen dun, maar ook kosteneffectief. Genoeg om een ​​of twee strengen te kopen voor de kleine omvang.
 2. zijde strengen - bepalen maximum debiet per oppervlakte-eenheid. Tenminste 3-8 strengen.

Cross Stitch: schroefdraadretentiedeel regels

De eenvoudigste manier om de draad in de afgewerkte sets te houden, bijvoorbeeld een reeks van Craft stelt u in staat om snel de nodige instrumenten in een doos of kleur. Als garen afzonderlijk wordt aangeschaft, moeten ze hun eigen opslag te organiseren.


Voor uitstekende schroefdraad opslagoptie is een speciale postbus met meerdere compartimentenVoor uitstekende schroefdraad opslagoptie is een speciale postbus met meerdere compartimenten

Om goed te kunnen kiezen welke strengen moet worden opgeslagen, is het noodzakelijk om een ​​aantal eenvoudige regels te onthouden:

 • Het gebruik van melange garens gebeurt niet vaak, dus organisator hen besteedt een verre hoek;
 • Fans gedetailleerde schilderijen, waarvan de oprichting gaat om een ​​groot aantal kleuren, gebruik dan een set van 1047, waar alles reeds is aangelegd;
 • Niet gemengde types van dichte en dun;
 • Als u vaak gebruik maken van de techniek vykladnaya draad, de rode draad en tack opgeslagen in de buurt.

Overzicht van garen voor borduurwerk kruis (video)

Van de kwaliteit van het materiaal dat wordt gebruikt om de gewenste compositie te maken afhankelijk van de snelheid prestaties en duurzaamheid van de samenstelling. De dichtheid en het type garen geselecteerd op basis van kleur en fysische bedrijfsparameters. Als geschoolde werknemers er moeilijkheden zijn, je hoeft alleen maar om kennis te maken met de fysieke eigenschappen van het materiaal. Gebaseerd op de informatie van de geselecteerde draad daarin.


Leave a Comment

Your email address will not be published.

40 − = 32