Hoe maak je doek berekening Cross Stitch: 2 manieren

Hoe maak je doek berekening Cross Stitch: 2 manieren

12 October 2017De correcte berekening van het doek kun je perfect borduurwerk creërenDe correcte berekening van het doek kun je perfect borduurwerk ten onrechte het maken van een schema voor de berekening van de kruissteek maken is zeer eenvoudig, en de meeste helaas, het kan niet onmiddellijk te identificeren. Als gevolg hiervan, het werk begon nog een keer overdoen. En het is onwaarschijnlijk dat op zijn minst iemand genieten - anders.


Berekening van het doek door het aantal kruizen: de methoden en hun functies

Om het gewenste nummer te krijgen, moet je een speciale berekening te maken.

U kunt dit doen op twee manieren:

 • handmatig;
 • Met een speciale rekenmachine.

De eerste methode gaat ervan uit dat de handwerkster aanvankelijk berekent hoeveel kruisen in 10 cm. Verder heeft tegenover een beeldgrootte kan worden berekend en het vereiste aantal kruisingen. In principe is deze werkwijze zich niet binden ten valkuilen. Bovendien kan het zelfs leuk zijn. Een geheel andere wijze van berekening - een speciale elektronische rekenmachine die het allemaal zelf zal doen. Alles wat nodig is van de naaister - de beschikbare gegevens in de daarvoor bestemde venster van het programma in te voeren gewoon.

Het berekenen van de grootte van het weefsel altijd de tabel niet worden verwardHet berekenen van de grootte van het weefsel altijd de tabel niet worden verward


Natuurlijk kan elektronische rekenmachines wat foutjes, maar er zijn heel vertrouwde middelen die kunnen worden vertrouwd. Alles wat nodig is - is het soort doek identificeren en vind de uiteindelijke afmetingen van het product. En als er behoefte is om te leren om het te gebruiken, kunt u gebruik maken van de thematische video.

Welke manier om te kiezen - elke needlewoman bepaalt voor zichzelf. Velen van hen, uit gewoonte, proberen om de grootte van het canvas zelf uitrekenen. En in sommige gevallen blijkt nog sneller.

Calculator canvas voor borduurwerk kruis: voor- en nadelen

Berekeningen borduren formaten via het internet - een deel van het leven calculators binnenlandse naaldenvrouwen relatief kort, maar de meesten van hen niet gebruikt om zo aantrekkelijk innovatie.

Een van de voordelen van de rekenmachines zijn: • Efficiëntie van de regeling;
 • De mogelijkheid om uit verscheidene operaties tegelijkertijd uit te voeren;
 • Inerrantie berekeningen;
 • De indrukwekkende bibliotheek canvas parameters de meest voorkomende merken.

  De tabel toont niet alleen het aantal cellen voor een bepaalde doek, maar ook de karakteristiekenDe tabel toont niet alleen het aantal cellen voor een bepaalde doek, maar ook de karakteristieken

Het zou een ideale oplossing lijken, dus waarom is het nog steeds niet helemaal gewend needlewoman? En het antwoord op deze vraag ligt in een ernstige tekortkoming. Om de berekening van het aantal kruizen uit te voeren, moet je op zijn minst een basiskennis van PC. Helaas, maar om dat te doen hebben de neiging niet allemaal geschoolde werknemers.

Natuurlijk, het ontbreken van gegevens is niet kritisch, maar voor velen was hij die wordt een struikelblok. Als we aannemen dat de hand niet te veel moeite veroorzaakt, kunt u doorgaan met uw favoriete manipulatie doen. Immers, de toegang tot het internet kan niet altijd en niet overal.

De afmetingen van het doek voor borduren kruis: de hoofdtypen

Is het type en de grootte van het doek? Natuurlijk, want deze is afhankelijk van de uiteindelijke vorm van het beeld. Dus, voor beginners is het meest geschikt Aida №14. Het is vrij groot en zal de deskundige in staat om het werk uit te voeren zonder uw ogen te belasten en zonder enige inspanning. Uiteindelijk borduurwerk geeft een zeer nauwkeurig, maar de contouren van een klein doorgelicht - onder de draad. Bovendien zal het beeld een orde van grootte groter dan wanneer het geborduurd op een heel ander doek zijn.

Canvas №16 - is de keuze van ervaren geschoolde werknemers met een goede visie. Kruisen zal dicht zijn en het weefsel volledig onzichtbaar. Echter, ervaren meesters raden om te borduren op dit doek in twee strengen.

Canvas №18 sterk vermindert de grootte van de foto, maar het biedt een zeer hoge kwaliteit artistieke compositie. Maar, juist omdat een dergelijke basis is het mogelijk om de meest realistisch beeld te reproduceren.

Op basis van deze classificatie, is het mogelijk om de grootte van het doek vast te stellen:

 • 11-44 cellen per 10 cm;
 • 14-55 cellen per 10 cm;
 • 16-60 cellen per 10 cm;
 • 18-72 cellen per 10 cm.

Aan alle kanten van de omtrek van de noodzaak om de afstand velden overwegenAan alle kanten van de omtrek van de noodzaak om de afstand velden overwegen

Niet minder populair materiaal en beddengoed, borduren dat is heel handig. In sommige gevallen kunt u zelfs kiezen voor het soort weefsel, dat aanwezig is op de stof is.

De zogenaamde plastic doek gemaakt van synthetisch gaas, met een nauw verweven garens. Het zelf wordt meestal gekozen voor nieuwkomers met een minimum ervaring in borduurwerk kruis. Het is echter mogelijk dat het materiaal geïnteresseerd zijn in ervaren geschoolde werknemers die zich bezighouden met de productie van souvenirs.


Hoe te raschertit doek Cross Stitch Tips

Voordat u begint met de geselecteerde foto borduren, moet het doek raschertit, waarin de randen en contouren van het werk. Wat het wordt meestal gedaan? In potlood, echter steeds meer geschoolde werknemers de voorkeur aan hun werk bijzondere wasbaar marker partitioneren. Hij tekent heel duidelijk en als de fabrikant belooft snel afgewassen bij contact met water. Maar het hoeft niet altijd het geval. Soms, vooral wanneer onjuiste wassen, label stevig eet in het weefsel en te wassen is het niet mogelijk. Potlood is bijna altijd verwijderd.

Proberen om het werk te organiseren, is het wenselijk om te identificeren:

 • Border werk;
 • De contouren van grote objecten;
 • "Twijfelachtig" momenten.

Wees niet bang om meer te zetten dan nodig markup zijn, want het is in ieder geval verdwijnen zonder een spoor achter. Het belangrijkste is om comfortabel te werken. Dan zal het hele proces slechts een plezier te brengen, het maakt niet uit hoeveel hij duurde niet lang.

Markering uniform canvas (video)


Berekening van het doek voor kruissteek kost weinig tijd. Echter, wetende het aantal en type van canvas, het kan zelfs eenvoudiger. een rekenmachine - of, indien gewenst of noodzakelijk, om het internet te gebruiken. Het resultaat zal even goed zijn.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 94 =

map