Hoe kan opruimen installeren op het plafond

Hoe kan opruimen installeren op het plafond

12 October 2017Het plafond van de gevelbeplating heeft goede prestaties en esthetische kwaliteitenHet plafond van de gevelbeplating heeft een goede prestatie en esthetische kwaliteiten voor het interieur van het plafond, veel mensen de voorkeur aan de gevelbeplating te gebruiken. Deze panelen hebben de hoge prestaties en relatief goedkoop. Tot aan de zoom plafond gevelbeplating, moet u de juiste materialen en bevestigingsmaterialen te selecteren. Het leggen van het materiaal eigenhandig begint met het markeringsvlak en de frameconstructie.


Het plaatsen van een plafond van metalen gevelbekleding met hun eigen handen

Saydingovye panelen zijn gemaakt van plastic of metaal. Beter gebruik van de metalen panelen, omdat ze meer duurzaam en betrouwbaar. Bovendien dragen dergelijke voorwerpen niet vervormen onder invloed van warmte of vocht.

Als u van plan bent om saydingovye panelen in een kamer met een hoge luchtvochtigheid te installeren, is het het beste om plastic pluggen gebruiken. Zij niet corroderen en niet vervormen onder invloed van waterdamp.

Metalen plafond van de gevelbekleding is perfect voor de badkamer, gemaakt in de stijl van hi-techMetalen plafond van de gevelbekleding is perfect voor de badkamer, gemaakt in de stijl van hi-tech

De installatie van metalen saydingovyh panelen in de volgende volgorde:

 1. Bevestig een metalen geleiderail aan de muur.
 2. Maak vervolgens een kleine incisie in het geleidingsprofiel en buig het product.
 3. Installeer plafond profielen.
 4. Bevestig de randprofielen aan de muren. Het beste is om het probleem te verhelpen met pluggen.
 5. Snijd de gevelbeplating gewenste grootte. Vergeet niet om gaten voor de lichten te maken.
 6. Insteekplaat in het profiel, zodat het geperforeerde gedeelte van het product coming out.
 7. Schuif en vergrendel het paneel. Fastening gevelbeplating gemaakt van metalen schroeven.
 8. Obsheyte gehele frame op soortgelijke wijze.
 9. Na de panelen plafond, moet u de decoratieve plinten te bevestigen. Ze willen de kloof tussen het plafond en de muren te verbergen.
 10. Vervolgens is het nodig om de verlichting te bevestigen.

Siding voor het interieur van het plafond: kenmerken en types

Saydingovye panelen - Goede afwerking materiaal, dat een groot aantal voordelen heeft. Het belangrijkste voordeel van saydingovyh panelen - installatiegemak.


Ook de voordelen van saydingovyh panelen zijn onder meer:

 • Weerstand tegen hoge temperaturen en vocht. Saydingovye metalen panelen kunnen zelfs in die gebieden waar er geen verwarming worden geïnstalleerd.
 • Hoge sterkte en buigstijfheid. Hierdoor deze panelen zijn veel langer dan de gipsplaat of gesuspendeerd PVC doek.
 • Gemak van de zorg. Sheathing is snel verwend echter eenvoudig te reinigen. Clear Panel met roet en vuil zal u helpen niet schoner, maar vergeet niet om schuurmiddelen ten strengste verboden te gebruiken.

Het plafond van de gevelbeplating perfecte spotlightsHet plafond van de gevelbeplating perfecte spotlights

Nadelen saydingovyh panelen: 1. De hoge kosten. Metalen gevelbekleding is duurder dan gipsplaten of PVC-panelen.
 2. Saydingovye panelen niet passen in elk interieur te wijten aan het feit dat tussen de panelen zichtbare naden.
 3. Siding gemaakt van plastic, het brandgevaar.

Vergeet niet dat panelen van kunststof, zijn niet volledig veilig. Dergelijke producten kunnen schadelijke stoffen uitstoten wanneer ze worden blootgesteld aan hoge temperaturen.

Er zijn twee soorten gevelbeplating - kunststof en metaal. Kunststof goedkoper zijn en bestand tegen UV-straling. Daarnaast hebben deze panelen niet vervagen na verloop van tijd. Metalen producten worden vaker gebruikt, omdat ze een hoge mate van sterkte en duurzaamheid. Een dergelijke een zijspoor kan een andere structuur hebben. Metalen panelen, in tegenstelling tot plastic, kunnen worden bekleed met poeder verven.

Hoe maak je een houten kist te repareren onder de spooraansluiting op het plafond

U kunt de houten balken te gebruiken in plaats van metalen profielen. Vanaf het ook, kan een stevige kist te bouwen. Voor de vervaardiging van het frame een schroevendraaier, schroeven, plastic pennen, nieten, bouw steiger nodig.

Het maken van de krat, is het niet nodig om veel houten balken vast te stellen als plafond gevelbeplating heeft een klein gewichtHet maken van de krat, is het niet nodig om veel houten balken vast te stellen als plafond gevelbeplating heeft een klein gewicht

houten installatietechniek als volgt kader:

 • Breng aan het plafond lay-out.
 • Dan moet je naar de kant rails te lossen.
 • Maak vervolgens gaten voor pluggen. Om dit te doen, gebruik maken van de Hammer Drill.
 • Vervolgens blokkeert u het bar met schroeven.
 • Zodra je kant elementen zijn bevestigd, trekt de vislijn tussen hen. Het zal helpen u de installatie van de volgende elementen kratten navigeren.
 • Bevestig de tussenliggende staven. Voor de bevestiging gebruik gespecialiseerde montagebeugels.
 • Pins resterende furring elementen op soortgelijke wijze.

Na de installatie van houten kisten is het noodzakelijk om een ​​antiseptische oplossing zorgvuldig af te handelen. Hij zal beschermen bars van schimmel en meeldauw.

Als het plafond schede kunststof gevelbekleding

Zodra u een kader hebt opgebouwd, moet u de planken schede. Voordat u begint, is het raadzaam om de sterkte van het frame te controleren. Controleer ook de gelijkmatigheid van kratten met een laser level.

Voor het plafond van de kunststof gevelbekleding is makkelijk te verzorgen, dus het wordt vaak gebruikt in de badkamerVoor het plafond van de kunststof gevelbekleding is makkelijk te verzorgen, dus het wordt vaak gebruikt in de badkamer

Installatie van de kunststof panelen wordt uitgevoerd in de volgende volgorde:


 1. Secure Startup Panel. Om het probleem te verhelpen, gebruik maken van kleine schroeven of spijkers.
 2. Verder is de elektrische draad te trekken en conditioneerelementen. Als u van plan bent om spotlights te installeren, dan snijd in de panelen gaten voor hen. Merk op dat de gatdiameter 5 mm kleiner is dan de buitendiameter termokoltsa moeten zijn.
 3. Vervolgens verder met het gestel beplating. Hiertoe plaatst de kunststofplaat in het profiel en duw het. Na gevelbekleding worden vastgeschroefd.
 4. Evenzo obsheyte gehele frame.
 5. Installeer sierlijsten en verlichting.

Anders, kunststof panelen na installatie kan uitzetten, dus is het raadzaam om een ​​kleine tussenruimte daartussen laten.

Het plafond van de kant van hun eigen handen (video)

Hem plafond gevelbeplating eenvoudig. Het belangrijkste ding - om zich te houden aan een bepaalde volgorde. De installatie moet beginnen met de installatie lat. Het is mogelijk om te bouwen van metalen profielen of houten balken. Het is gewenst om de voorkeur te geven aan de eerste uitvoeringsvorm, aangezien de metalen profielen zijn duurzaam en sterk. Nadat de frameconstructie is nodig om de schede boards. Ze kunnen ook worden gemaakt van hout of metaal. Voor het interieur raden we het gebruik van een metalen gevelbekleding, want het is meer duurzaam en veilig.

gevelbeplating ontwerp voor het interieur plafond afwerking (foto voorbeelden)

dsc2011kopiya 5 012 70310eab65c6ad9f4cbd779146dc8e76 100.251 659590zemcug-belgl2 8768678 11708545 208393813w640h64098f42881c4e6e307647629a1 232475818

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 65

map