Hoe kan ik vinyl behang met papieren achterkant lijm

Hoe kan ik vinyl behang met papieren achterkant lijm

12 October 2017Vinyl behang heel populair materiaal dat wordt gebruikt voor de murenVinyl behang heel populair materiaal dat wordt gebruikt voor het afwerken stenVinilovye stof met een basis van papier - een populaire moeder decoratieve wandafwerking. Het heeft eigenschappen die het proces van het lijmen op de muur beïnvloeden. Wallpaper vinyl uit twee vliezen. Er papieren, non-woven en vorm van de basis. Het vinyl gebaseerde wallpapers papier, de bovenlaag is vervaardigd uit een populair materiaal - PVC. Leer hoe je vinyl behang met papieren achterkant lijm, zal dit artikel helpen.


Vinyl behang op papier

De meeste consumenten kiezen voor de optie van het gebruik van papieren schilderijen. Dit is te wijten aan zijn milieuvriendelijkheid.

Het papier substraat is niet alleen niet schadelijk voor de gezondheid van de mens, maar voorkomt ook dat de verschijning van een behang en zijn schimmel en meeldauw.

op papier als vinyl doek kunt besparen op reparaties omdat ze betaalbare prijs, terwijl het hebben van positieve eigenschappen.

Vinyl behang met papieren achterkant is milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheidVinyl behang met papieren achterkant is milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid

Positieve eigenschappen:


 • Lange levensduur;
 • Betrouwbaarheid coating;
 • Bestandheid tegen vocht, temperatuursveranderingen en blootstelling aan ultraviolette straling;
 • Easy care.

Behang met een papieren coating heeft vele voordelen, hoewel hun eigenschappen verschillen van de schilderijen op basis van fleece. Ze zijn dunner, omdat ze moeilijker te lijmen. Zij hebben ook niet een geluidsisolerende werking hebben. Maar ze zijn goed vertegenwoordigd in de bouwmarkt en zijn verkrijgbaar in de prijs.

Als achtergrond lijm direct vinyl op papier

Vinyl sticker op papier heeft zijn eigen kenmerken. Voordat je behang toe te passen, moet u de kwaliteit van het oppervlak voor te bereiden. Oppervlakken moeten glad en schoon zijn. Ze moeten geen residuen van de vorige afwerking bevatten.

Vóór de montage, is het wenselijk om de muur te verwerken een speciaal gereedschap dat de muur zal beschermen tegen schimmels en zwammen die gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid.

Voordat behangen, moet de muur worden voorbereid en te behandelen met een speciaal gereedschapVoordat behangen, moet de muur worden voorbereid en te behandelen met een speciaal gereedschapNa behandeling waren de wanden moeten wachten dat het oppervlak volledig droog. Op dit moment kunt u de tijd om het behang te bereiden nemen. Ze moeten in platte stroken met extra vergoedingen van 10 cm te snijden. Als u een achtergrondafbeelding hebt, moet je ervoor zorgen dat het overeenkomt.

Stapjes:

 • Volkoren roll de strip op een schone vloer. Vet de lijm.
 • Vouw het behang geoliede basis van twee of drie keer. Ze moeten om te genieten van genoeg te rekken.
 • Behangplaksel beter met hoeken, na controle van de gelijkmatigheid van de muur niveau. Bars hoeft niet te gaan in willekeurige volgorde.
 • Behang gelijmd aan de wand met behulp smoothing lijnen vanuit het midden naar de zijkanten. Het is het meest geschikt voor deze speciale rollen of plastic borstel.
 • In de hoeken van de wanden noodzakelijk om overlap te maken in een enkele cm aan de aangrenzende wand. Wanneer de strook wordt vastgelijmd aan de tegenoverliggende zijde van de baan noodzakelijk om tot in de hoek leggen.
 • Extra behang moet worden verwijderd met behulp van een mes briefpapier.

De sticker is een tijdelijke verwijdering van stopcontacten en schakelaars. Pre-hun aanwezigheid dient te worden opgemerkt op het behang. Het is ook belangrijk om op te merken dat het appartement niet mag laten zien door, moet raam- en deuropeningen goed gesloten.

Lijm voor vinyl behang met achtervellen

De kleefmiddelsamenstelling voor vinyl banen wordt gewoonlijk verkocht in een droge consistentie. Soms kun je kant en klare mengsels die hermetisch zijn verpakt vinden.

De basis voor behanglijm uit vinylesters van gemodificeerd zetmeel. Deze lijm is goed geïmpregneerd behang van vinyl op papier die de lange droogtijd bepaalt.

Voor de verlijming van vinyl behang moet speciale lijm, die wordt verkocht in bouwmarkten kopenVoor de verlijming van vinyl behang moet speciale lijm, die wordt verkocht in bouwmarkten kopen

Met deze functie kunt u volkoren strip te verwijderen in het geval van onjuiste lijmen op de muur. Het maakt het ook moeiteloos om het opnieuw te plakken. Hoe droge behang met verschillende soorten lijm, is te vinden op de verpakking.

Beschikt zelfklevend vinyl op papier:


 • Een mengsel van gemakkelijk te bereiden;
 • Behang plakken kan worden opgeslagen voor 10 dagen;
 • Samenstelling volkoren goed op het oppervlak.

Dit type kleefmiddel kan worden gebruikt als een primer mix. De lijm is niet schadelijk voor de gezondheid van de mens. Het heeft een lange houdbaarheid, die zal besparen op toekomstige reparatie. Wat voor soort lijm te gebruiken, moet iedereen voor zichzelf beslissen, gezien de kenmerken van het behang en de afwerking oppervlak.

Vinyl behang op papier basis: beoordelingen

De beslissing om de reparatie te maken, velen niet weten op welke optie bij het kiezen van een wallpaper te stoppen. Een grote verscheidenheid aan maakt de keuze moeilijk. Om te bepalen welk type van behang die nodig is voor het lijmen, is het noodzakelijk om een ​​aantal feiten te overwegen.

Kennis te maken met de eigenaardigheden en de specifieke kenmerken van de toepassing van vinyl behang op papier, kunt u gebruikers beoordelingen gelezen over dit soort behang. Tegelijkertijd is het belangrijk om uiteindelijk vertrouwen op hun eigen mening en ervaringen.

Voor het beste resultaat moet kiezen alleen kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare vinyl behang met papieren achterkantVoor het beste resultaat moet kiezen alleen kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare vinyl behang met papieren achterkant

Vele reviews zeggen dat het eindresultaat van de verlijming vinyl doeken op basis van papier afhankelijk van de kwaliteit van het gekozen materiaal, bereid oppervlak een juiste grootte kleefmiddel.


Voors en tegens van behang op papier:

 • Redelijke kosten met een ruime keuze. Vinyl wordt op de markt gebracht in een grote verscheidenheid. U kunt kiezen uit een soepele, gegaufreerd, gekleurd, gedessineerde behang. Ze kunnen worden geschilderd.
 • Wassen basis. Behang kan worden gereinigd met behulp van tools voor het reinigen van oppervlakken.
 • Het materiaal kan vochtbestendige of niet, dat de ademende beïnvloedt.
 • Het hecht goed aan het oppervlak alleen in het geval dat de kleefstof op de juiste wijze gekozen.
 • Wallpaper pokleit moeilijk jezelf. Bij het ontbreken van ervaring is het belangrijk om een ​​assistent voor reparatie hebben.
 • Wallpapers hebben de mogelijkheid om te rekken, die een aantal problemen wanneer Wallcovering met zich meebrengt. Na droging gewrichten kunnen verschillen.
 • Wallpapers zijn niet schadelijk voor de gezondheid.

Resultaat behangen hangt grotendeels af van de kwaliteit van het lijmen. Veel hangt af van de kwaliteit van de lijm en correct uitgevoerde voorbereidende werkzaamheden.

Hoe te lijmen vinylbehang (video)

Wallpaper gemaakt van vinyl op papier - een uitstekende optie het versieren van de muren. Zij bieden een breed scala van materialen, waarmee u de juiste behang ontwerpen om de stijl van het interieur te kiezen. Op de muur kijken ze stijlvol en mooi. Uiterlijk van het oppervlak is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van het behangen. Zij, op haar beurt, wordt bepaald door de hoge kwaliteit voorbereiding van het oppervlak, de betrouwbaarheid van lijm, goed uitgevoerd reparatiewerkzaamheden. Bij het selecteren van een materiaal voor wall-paper is het belangrijk rekening te houden met de kenmerken van de gebouwen en de muur oppervlak.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

map