Hoe kan ik meubels voor de gang kiezen in een klassieke stijl

Hoe kan ik meubels voor de gang kiezen in een klassieke stijl

12 October 2017Het meubilair in de gang in een klassieke stijl weerspiegelt de goede smaak van de eigenarenHet meubilair in de gang in een klassieke stijl weerspiegelt de goede smaak hozyaevKlassichesky stijl in het interieur is erg populair, het geeft de ruimte persoonlijkheid en elegantie gecombineerd met functionaliteit. Om deze reden, het is als geen ander in de gangen voor appartementen en huizen, want het is de eerste kamer waar gast krijgt. Dat hal grootste impact op de algemene indruk van de kamer als geheel. Opstelling van de kamers in de klassieke stijl begunstigd gehouden individuen die orde en precisie, spaarde geen tijd en geld om hun doelen te bereiken zoeken.


Welke functies heeft de hal in klassieke stijl

Klassieke stijl in het ontwerp van de ruimte wordt beschouwd als universeel te zijn. De voordelen liggen in de blijvende relevantie en eenvoud creëren kleurencombinaties en decoratieve oplossingen.

Tegen de achtergrond van andere stijlen, klassiek oogt meer nobel en elegant, dus ideaal voor gangen in woningen en in de huizen.

Klassieke stijl meubels kenmerkt zich door verfijning en eenvoudKlassieke stijl meubels kenmerkt zich door verfijning en eenvoud

hall ontwerp in klassieke stijl heeft zijn eigen kenmerken:

 • Minimum levendige kleuren en details;
 • De voorkeur pastel kleuren en tinten;
 • Welkom stucwerk op de muren en het plafond;
 • Al het meubilair, gordijnen en tapijten moet zacht en aangenaam om aan te raken;
 • Verheugd over de aanwezigheid van levende planten;
 • De aanwezigheid van antiek;
 • Het maximum aantal lichtbronnen, zoals lampen, kroonluchters en schansen.

De hal moet zich meubels zoals kast, rek of kast voor schoenen en hoeden. Ook relevant is modulair meubilair en hoekig.


Het past perfect in het ontwerp van de entreehal van de Italiaanse firma meubels Siena, die een hoge bouwkwaliteit en duurzaamheid heeft. Een van de belangrijkste voordelen van dit merk is een klassiek ontwerp dat relevant altijd en overal is, omdat Italië - een van de toonaangevende landen in de wereld van de mode.

Fans van de binnenlandse productie kan aandacht besteden aan het meubelmerk Ventana, die een uitstekend aanbod van hoge kwaliteit en redelijke prijzen heeft. U kunt ook meubels hal uit China. Deze optie is beschikbaar voor veel aandoeningen als gevolg van betaalbare prijzen, terwijl het niet mindere kwaliteit dan de duurdere meubels, des te meer dat China is een van de belangrijkste exporteurs van goederen over de hele wereld.

Opgemerkt dient te worden de relevantie van de gangen in de neoklassieke stijl, die een meer rustige en praktische optie klassiekers gecombineerd met moderne elementen en details gaat. Neoclassic richt zich op een eenvoudige en luchtige decoratie. Deze stijl wordt gedomineerd door mooie pastelkleuren en high-end wit.Corridor in klassieke stijl: het ontwerp en de kenmerken van de regeling

Voordat u een corridor ontwerp te ontwikkelen, is het belangrijk rekening te houden met de breedte. Meestal raakt de gang niet veel ruimte in beslag. Smalle ruimte is nodig om de visuele uit te breiden. Om dit te doen, heldere kleuren toe te passen op de muren en het plafond. Het is belangrijk om de juiste meubels en andere decoratieve items te kiezen door middel waarvan in een klassieke stijl corridor zal kijken perfect.

In een gang in een klassieke meubilair zijn langs de wandenIn een gang in een klassieke meubilair zijn langs de wanden

Om visueel uit te breiden de gang en het gebruik van de volgende stappen:

 • Vloertegels groot of verschillende grootte, indeling mozaïek;
 • Het leggen van laminaat door de kamer;
 • spiegels installeren zonder frame op de wand.

Het meubilair in de gang moet klein formaat zijn en staan ​​langs de muur, niet verduistert de ruimte.

De corridor moet een voldoende aantal verlichtingsarmaturen vast te stellen. Lampen kunnen worden ingebouwd in het meubilair indien nodig.

 Het kiezen van een klassieke console in de gang

Console - Dit elegante tafel klein formaat, die wordt geplaatst in de hal of op kantoor. Van oudsher is het gebruikt als een standaard voor verschillende decoratieve elementen: beeldjes, miniaturen, tafel klokken, vazen ​​en kandelaars.

in een klassieke stijl console verschillen in type bijlage:

 • Aan de muur;
 • Zet op de benen;
 • Aan de muur en zijn benen.

De console past goed in een klassiek interieur gangDe console past goed in een klassiek interieur gang


Dankzij de enorme keuze van consoles voor de zaal, iedereen kan het meubel, die perfect passen in het interieur te vinden, en aanvullen, evenals benadrukken de stijl van de kamer. Materialen voor de vervaardiging van dergelijke tafels zijn zeer divers. Meestal kunt u de console van hout, natuursteen en gewrocht metaal te zien.

De console is verplicht element van het interieur gang in een klassieke stijl.

In de meeste gevallen, het komt gebundeld met een spiegel. Vooral populair en verfijnde console die zijn gesmeed of gesneden benen en de originele podstole. Ze zijn ideaal benadrukken het nobele ontwerp van luxe. Voor de registratie van tentoonstellingen en collecties kunnen worden gebruikt smalle pristennaja console klassiekers - het is ideaal benadrukken originaliteit en dure objecten op te gaan staan. De aanwezigheid van de tabel kan worden aangevuld met een spiegel, een schilderij of een kleed, die zal worden in harmonie met elkaar.

Hoe maak je een kast in de hal in de klassieke stijl te kiezen

Garderobe in de hal in een klassieke stijl is een integraal onderdeel van het ontwerp. Hij moet gewoon naar de top van de dingen, schoenen en hoeden te houden. Typisch, klassieke stijl wordt uitgegaan van een ruime houten kast, waarvan de grootte wordt geselecteerd afhankelijk van de grootte van de kamer. Als de hal is groot, dan is het noodzakelijk om de enorme monolithische kasten of nissen, versierd met spiegels te kiezen.

Alle items en meubels in de hal moeten voldoen aan het kabinet in een klassieke stijl en harmonie met elkaar.

Garderobe in de hal in een klassieke stijl moet in harmonie zijn met de rest van de woninginrichtingGarderobe in de hal in een klassieke stijl moet in harmonie zijn met de rest van de woninginrichting


Om de kast zag er spectaculair in een klassieke setting, moet u zich houden aan bepaalde regels van het ontwerp:

 • Kleur van de behuizing voor de hal beter om dezelfde kleur als de deuren naar de kamer te kiezen;
 • Als de gang nodig is om een ​​nachtkastje of bank te zetten, moet de kleur en stijl van de kast en de hele kamer te passen;
 • Parket op de vloer tegels kan worden vervangen door gesimuleerde houten vloeren voor de meest spectaculaire in samenwerking met het kabinet;
 • De kleur van het plafond en het kabinet moet in harmonie met elkaar, kan het plafond zelf-gekleurde of met elementen van de schilderkunst, onderstreept de draad van klassieke houten kast zijn.

In het klassieke interieur wordt de voorkeur gegeven kasten gemaakt van hout en dure materialen voor de afwerking. Om deze reden, het meubilair van deze stijl zijn praktisch en duurzaam.

Wat te zoeken bij het kiezen van de klassieke kasten in de gang

Met elke dag die voorbijgaat wordt het steeds populairder moderne vervanger voor conventionele twee-deurs kast - kast in een klassieke stijl. Het heeft een rechthoekige vorm en is gemaakt van hout. Zeer effectief lijkt kast met gesimuleerde patroon op de deuren en laden met ingebouwde spiegels.

Wardrobe: natuurlijke kleur het meest geschikt voor een gang in een klassieke stijlWardrobe: natuurlijke kleur het meest geschikt voor een gang in een klassieke stijl

Wardrobe in een klassieke stijl heeft een aantal voordelen:

 • uitvoerbaarheid;
 • Eenvoudig in gebruik;
 • veiligheid;
 • Capacity.

Het kleurengamma van kasten, die het meest wordt gebruikt, is kalm kleuren, dicht bij natuurlijk eiken, room, walnoot, els, appel, kers, enz.

Heel vaak wordt kasten in de klassieke stijl verder ingericht met diverse decoratieve elementen of inzetstukken van goud, zilver of brons kleur om het effect van de oudheid te geven.

Welke functies heeft de kroonluchter in de hal in een klassieke stijl

Vaak, in de gangen van huizen en appartementen hebben niet genoeg natuurlijk licht, dus het is belangrijk om de juiste kunstmatige lichtbronnen te kiezen. Het kan worden als kroonluchters en aanvullende decoratieve verlichting. Het is belangrijk om de naleving te observeren met alle elementen van de algemene stijl van de kamer.

Het niveau van de verlichting moet de helderheid van het licht in de andere kamers in het pand op elk moment van de dag aan te passen.

kroonluchters de grootte van een gang in een klassieke stijl is afhankelijk van de grootte van de kamerkroonluchters de grootte van een gang in een klassieke stijl is afhankelijk van de grootte van de kamer

Ideaal voor witte of lichte hal kroonluchter met een matte of transparante koepel. Zijn grootte moeten worden geselecteerd in overeenstemming met de parameters van de ruimte: de grote zaal, hoe groter de glans. In de regel, in een klassieke stijl kroonluchter in de hal een eenvoudig ontwerp zou moeten hebben, niet verblinden het oog en zorgen voor een gelijkmatige verlichting in de kamer. Al deze eisen komen overeen met de kroonluchters en lampen merk array, die een uitstekende kwaliteit en een elegante, klassieke ontwerp heeft.

Er zijn twee soorten kroonluchters zijn geschikt voor de zaal: plafond en hangen, het kiezen van die aandacht moet besteden aan de volgende factoren:

 • grootte van de kamer;
 • Welke kleuren overheersen in het interieur;
 • De behoefte aan extra bronnen van verlichting;
 • De hoogte van het plafond in de kamer.

Plaatsen voor uitkleden bij de ingang, in de buurt van een spiegel of kast kan worden uitgerust met extra lampen of schansen.

hal interieur in klassieke stijl (video)

hall ontwerp in klassieke stijl, ideaal voor grote kamers, maar ook een kleine kamer zal er geweldig uitzien wanneer u de juiste meubels, accessoires en accenten te kiezen. Niet per se om te investeren in een klassiek interieur een hoop geld. In de aanwezigheid van mogelijkheden voor het ontwerpen, kunt u een goedkope hal in de stijl van een klassieke bouwen.

Meubeldesign voor de zaal in klassieke stijl (foto in het interieur)

1 29 11 3 22 19 5 30 21 20

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − = 11

map