Hoe kan ik het vliegtuig voor gipsplaat gebruiken

Hoe kan ik het vliegtuig voor gipsplaat gebruiken

12 October 2017Bij gebruik van de gipsplaten als bouwmateriaal een speciaal vliegtuig, waarmee u om comfortabel te werken met de randen moeten worden toegepastBij gebruik van de gipsplaten als bouwmateriaal een speciaal vliegtuig, waardoor het comfortabel om mee te werken krayamiGipsokarton beroemd om vele kwaliteiten moeten worden toegepast. Prijs, gewicht en creatieve potentieel - allemaal op een hoogte, wanneer het monster gipsplaten wordt genomen. Echter, dit bouwmateriaal waargenomen negatieve eigenschappen. Het feit is dat bij het snijden of zagen gipsplaten randen zijn "gescheurd" en uiterst fragiel. Het werken met dergelijke randen - het is een levende hel. Maar ervaren vertrouwde tool die de zaak zal glad: het is de schaafmachine! Over hoe het vliegtuig te kiezen en hoe het te gebruiken, lees dan verder.


Waarom hebben veel mensen gebruiken bij het repareren van gipsplaat

Momenteel is een zeldzame reparatie vindt plaats zonder de deelname van de gipsplaat. Als u besluit om niet te gewoon opnieuw stok behang en echt te veranderen de interne structuur van hun huizen, zullen de gipsplaten je beste vriend op weg naar de realisatie van diverse projecten zijn!

Een van de voordelen van gipsplaat is het vermeldenswaard de uitstekende prestaties en esthetische kwaliteiten, evenals een kleine prijsEen van de voordelen van gipsplaat is het vermeldenswaard de uitstekende prestaties en esthetische kwaliteiten, evenals een kleine prijs

Wat kan thuis worden gedaan met behulp van een gipsplaat:

 • Walls. Bekleding behulp GCR maken een perfect vlak oppervlak en zou communicatie, ingebouwde verlichting en isolatielagen effenen.
 • Plafond. Verlaagd plafond van gipsplaat - het is een populaire manier om een ​​stijlvol en comfortabel ontwerp te maken. Onder het valse plafond is ook gunstig elke functioneel belangrijke objecten te bergen.
 • Paul. Geslacht van gipsplaat - het is niet alleen een glad oppervlak, maar ook de mogelijkheid om de technologie "warme vloer" te gebruiken. Vergeet de kou, krakende geluiden van de bodem buren!
 • Scheidingswanden. Om een ​​grote ruimte verdelen in 2 of regelen een dressing of pantry wordt vaak gebruikt gipsplaat. De muren van dit materiaal is niet erg sterk. Maar mooi en eenvoudig te installeren.
 • Niches. Om de spot te stileren onder een bed, een home cinema of keuken, maken vaak gebruik van de niche van de GCR.
 • Planken. Het ontwerp van profielen en gipsplaten worden gebruikt, en met het oog op planken in voorzetwanden creëren.
 • Arch. Vaklieden uit GCR niet alleen directe en hoekige ontwerp, maar ook ronding. Arch, vloeiende overgangen van het plafond naar de muren en andere lekkernijen zijn beschikbaar om u van gipsplaat.
 • Het verfraaien van trappenhuizen. Als het trappenhuis niet beschermd is, het gebruik ervan is gevaarlijk. Om goedkoop en correct regelen van de deur naar het trappenhuis in het huis, gebruik maken van de gipsplaat.

Gipsplaat kan niet alleen leiden tot een mooi glad oppervlak, maar ook de installatie isolatie of omsluiten een laag isolatiemateriaal over het blad van gipsplaten. Planer van toepassing is wanneer het nodig is om bladen van gipsplaten joint steek om gezamenlijke of maak gehoekt. Dat wil zeggen nagenoeg elk geval, wanneer meer dan één vel materiaal op een vlak of in hoofdzaak gedaan werkstuk een driedimensionale volgens de GCR maken, is het nodig geslepen vlakke rand te verbinden met elkaar of stopverf behandeling.


Schaafmachine is vereist voor bijna alle soorten van het werk met gipsplaat.

Het kiezen van een vliegtuig naar GCR

Nadat u de gewenste stuk GCR met behulp van een zaag of een mes gesneden, je nog steeds lelijke vodden in de plaats van de snede. Om zich te ontdoen van het te krijgen en zet de rand van je bord op een vlakke ondergrond, gebruik dan het vliegtuig.

Bij het werken met een vlak wordt aanbevolen om gipsplaten op een vlakke ondergrond gezetBij het werken met een vlak wordt aanbevolen om gipsplaten op een vlakke ondergrond gezet

Vliegtuigen komen in 2 types: 1. Slijpen. Dit soort schaafmachines is zoiets als een rasp met een handvat. Alle voorbewerken vliegtuigen ruwweg dezelfde structuur. U zult verschillen in materialen, maten en ontwerpen te vinden. Na het werken ermee een vlak de rand van de plaat vlak en glad is.
 2. Edge. Een dergelijk vlak is nodig indien je niet nodig om een ​​gladde rand, hoek en zorgen voor een voeg met een ander vel gipsplaat 90 °. De inrichting een schaafmachine rand omvatten messen voor het snijden van gipsplaat aangebracht zijdelings en hoekig. Dit maakt het mogelijk hoekoriëntatie GCR rand te creëren.

Afkanten in een hoek, evenals het creëren van perfect gladde rand - is hard werken, wat geweldig is vereenvoudigd als in de handen van de meester gaat de schaafmachine.

Zonder schaven een hoekige fase of een glad vel van gipsplaten rand maken is bijna onmogelijk.

Wat is de rand schaafmachine voor gipsplaat

Randvlak is ontworpen voor het slijpen afschuiningen onder een hoek van 45 °. het is praktisch onmogelijk zonder dit hulpmiddel om het gewenste resultaat te bereiken. Niet eens proberen: terwijl het proberen om de rand van een vel van gipsplaten schuurpapier verwerken in een hoek u een ruwe zhovannuyu oppervlak, dat op geen enkele manier zal voldoen aan uw behoeften in een hoek afschuining gipsplaat te krijgen.

Er is een grote verscheidenheid van de rand schaafmachine voor gipsplaat, waardoor het gemakkelijk is om een ​​model dat geschikt is voor de prijs en functionaliteit is kiezenEr is een grote verscheidenheid van de rand schaafmachine voor gipsplaat, waardoor het gemakkelijk is om een ​​model dat geschikt is voor de prijs en functionaliteit is kiezen

Kijkt randvlak als volgt:

 • Blade trapezium is gemaakt van staal. Dit essentieel element van het instrument. Kijk uit voor de kwaliteit en bruikbaarheid van de keuze van de schaafmachine. De messen op de schaafmachine verandering. Sommige modellen zijn in staat om de hoek te veranderen met schroeven.
 • edge Housing schaafmachine is ook gemaakt van staal. Dit zorgt voor een lange levensduur en bedieningsgemak.
 • De grepen kunnen zijn vervaardigd uit een willekeurig materiaal. Kies wat je denkt is de meest handige en geschikt voor de baan.

Kwaliteitsvolle rand schaafmachines kan ook komen en werken met hout.

Vlak voorbewerken gipsplaat een gladde rand

Aan de rand van uw gipsplaat was glad, gebruik dan een voorbewerking vliegtuig! Het gebruik van deze tool is het niet moeilijk en heel grappig.

Bij het werken met een vliegtuig voorbewerken moeten zich houden aan de veiligheidsregelsBij het werken met een vliegtuig voorbewerken moeten zich houden aan de veiligheidsregels

Voorbewerken vlak bestaat uit de volgende onderdelen:


 1. De belangrijkste werkzaam deel van het gereedschap - een soort van float bouw. Het is gemaakt van staal en is ontworpen voor zachte malen GCR rand.
 2. Het huis kan zijn vervaardigd uit kunststof, staal of silumin. Het materiaal is afhankelijk van de duurzaamheid en natuurlijk de prijs.
 3. De handgrepen kunnen worden gevormd of afzonderlijk bevestigd aan het lichaam. Uw ervaring en persoonlijke gevoel zal u vertellen welke optie is meer geschikt.

Wees voorzichtig bij het werken met voorbewerken een vliegtuig: veel slappe bewegingen beter dan een kleiner bedrag met de druk beweging. Dat het "afpellen" wordt verkregen door het deleteren van de gipsplaten, niet snijden. Daarom kon de verkeerde beweging het materiaal beschadigen.

Hoe maak je een vliegtuig voor gipsplaat (video) te kiezen

Werkzaamheden in gipskartonplaat biedt vele mogelijkheden voor een creatieve benadering van de inrichting van hun huizen! En vliegtuigen om te helpen de klus efficiënt en eenvoudig. Gebruik goede modellen van de buitenlandse merken te melken ideaal en het verwerven van een tool die een lange tijd zal duren en zorgen voor constructieve werk op het creëren van gipsplaten systemen! Je inspiratie en succesvolle experimenten worden gerepareerd.

Materiaalbewerking een vlak gipsplaat (fotoproces)

1c500c58189af8f56e657cea6d3d3c9e 5d4ebc9ed0dc1b8a1b6d1be18ba7cf2b 6d31f-65f5-11e6-95f7-00259036a192 61UgG6yuAFLSL1500 161c8b5055c1c146741d7609425236f23a8bd65a3f6313f13956420295 73ed4a61b0d157030ba9a2116633d696 1865 240v-schaafmachine 1882 26487image1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =

map